Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168348 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

1,5 luk adama 3,3 verilmesi beni çok rahatsız ediyor.
Bundan sonra bende abu yerine aldığı parayi isim olarak kullanmaya karar verdim.
o zaman şöyle bir şey diyeyim sana rahatsızlığın varsa dile getirirsin ama
aşağılama anlamıyla lakap kullandığın anda burdan gidersin.
senin için haketmiyor olması haketmediği anlamı çıkartmaz.
Burası Beşiktaşlı oyunculara sallama yeri değildir. Transfer döneminde her türlü
eleştiriyi serbest bırakıyoruz ama lig devam ederken dere geçerken at değiştirilmeyeceğine göre
oyunculara saldırarak ego tatmin etmek için Beşiktaşa zarar veriyorsunuz. bu tip yerler gömme yeri değil
destek olma yeridir. Senmi karar veriyorsun kimin ne ettiğine tutki eder etmez bunun eleştirisini yaparsın
ama bu nedenle oyuncu aşağılayamazsın. Beşiktaşın oyuncusunu aşağılayan Beşiktaşı aşağılamış olur ve burdan atılır. @underworld

Çevrimiçi Necmi

Abuya kizmiyorum zaten öfkem yönetime
o zaman Beşiktaşın oyuncusunu hedef yapmayacaksın eleştirin varsa yönetime yaparsın.
ama unutma takımı ve kulübü buraya getirende o yönetim hata bile yapmış olsalar bu evrende
mükemmellik diye bir şey yok doğanın kusursuz olduğu söylenir bir bak her tarafında kusur vardır.
yamuk yumuk ağaçlar büyür sakat bebekler doğar. ama bu bütünün güzelliğini bozmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın ki maçta şenol hocanın ve oyuncuların gergin olacağını düşünmüyorum.

4 puan önde olan biziz.

Nağmalup olan biziz.

Oğuzhan'ın söylediği gibi yenilmediğimiz için oyunculara bi özgüven getiriyor bu.

Çıkıcaz mücade edicez yenmesi gereken bastırması gereken düşünmesi gereken taraf fener :)

İlk 20-25 dk gol yemezsek yenileceğimizi düşünmüyorum.

Ayrıca fabri'ye çok güveniyorum ilk defa kadıköy'e kalemizde kaleci ile gidiyoruz uzu zaman sonra en son 2005'te gitmiştik ve o maçı kazanmıştık.

Maç ile ilgili skor tahminim 1-1. veya 1-2

[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2016, 01:13:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

4 puan önde olan biziz.

Nağmalup olan biziz.

Oğuzhan'ın söylediği gibi yenilmediğimiz için oyunculara bi özgüven getiriyor bu.

Çıkıcaz mücade edicez yenmesi gereken bastırması gereken düşünmesi gereken taraf fener :)

Maç ile ilgili skor tahminim 1-1.

bende 1-1 biteceğini hissediyorum. hiç itiraz etmem bu skora zaten hedefim 24 G 10 B 82 puanla NAMAĞLUP şampiyon olmak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

2000'sonrası oynamış oyunculardan kurulu bir takım yaratsanız Beşiktaş Kadronuz nasıl olurdu.

Mesela bende

Cordoba
Gökhan Gönül-Zago-Ronaldo-İbrahim Üzülmez
Atiba-Ernst
Quaresma-Sergen
Gomez-İlhan Mansız

Yedekler: Rüştü-Beck-Ahmet Yıldırım-Tayfur Havutçu-Yusuf -Pascal-Kleberson

fenerbahçe maçına ise

Fabri
Gönül-Marcelo-Tosic-Adriamo
Atiba-Oğuzhan-Tolgay
Quaresma-Aboubakar-Cenk

çıkmalıyız.

listeyi okuyan Giunti çok üzüldü Pancu ise yıkıldı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

4 puan önde olan biziz.

Nağmalup olan biziz.

Ayrıca fabri'ye çok güveniyorum ilk defa kadıköy'e kalemizde kaleci ile gidiyoruz uzu zaman sonra en son 2005'te gitmiştik ve o maçı kazanmıştık.

Maç ile ilgili skor tahminim 1-1. veya 1-2

bizim için tek sıkıntı namağlupluğun gitmesi olur onun dışında bizim için önemli olan maç
kiev maçı  fener maçından alınacak her sonucun telafisi vardiyelim yenildik 12 maçta bu kadar farkı atanda biziz
gene atarız. sıkıntı yok bütün psikolojik üstünlüklere sahipler zaten :D

Çevrimdışı tangaz

bizim için tek sıkıntı namağlupluğun gitmesi olur onun dışında bizim için önemli olan maç
kiev maçı  fener maçından alınacak her sonucun telafisi vardiyelim yenildik 12 maçta bu kadar farkı atanda biziz
gene atarız. sıkıntı yok bütün psikolojik üstünlüklere sahipler zaten :D

bir kere daha namağlup şampiyonluk yaşamak istiyorum yenilmemek bu açıdan önemli

Çevrimiçi Necmi

bende 1-1 biteceğini hissediyorum. hiç itiraz etmem bu skora zaten hedefim 24 G 10 B 82 puanla NAMAĞLUP şampiyon olmak
çok mütavazi bir isteğin varmış :D
24 galibiyet 8 beraberlik bile yeter şampiyon olmak için
çünkü o zaman şampiyonluğumuzu ilan ederiz 80 puanla son iki maçta takım yenilir :D

Çevrimdışı Bishamon

listeyi okuyan Giunti çok üzüldü Pancu ise yıkıldı

Giunti farklı bir adamdı abi.O niye gitti hala hiç fikrim yok?

Çevrimiçi Necmi

bir kere daha namağlup şampiyonluk yaşamak istiyorum yenilmemek bu açıdan önemli
bu herşeye bıdı bıdı eden ergenler yaşamasın boş ver o keyif bizde kalsın :evillol:
hiç bir şeyi beğenmezler sonra namağlup şampiyon olunca bizden fazla sevinirler :bandit:
gerçi osmanlı maçında maç bitti şampiyon olduk benim kafa duruldu hiç heyecan falan olmadı sanki geçen sene şampiyon olmuşuz
gibiydi. Belkide çok önce şampiyon olduğumuza inanmıştım ondandır.
bu sene 76 puanı gören şampiyonluğunu ilan eder. ben fenerle gs nin 70 i bile göreceğini sanmıyorum
başakta ikinci yarının sıtresine dayanamaz. Düşüşe geçer.

Çevrimdışı tangaz

Giunti farklı bir adamdı abi.O niye gitti hala hiç fikrim yok?

çünkü fiziken bitmişti emekliliği gelmişti

Çevrimiçi Necmi

namağlup şampiyon olduğumuzda sen kaç yaşındaydın @tangaz
iyi hatırlıyormusun. zaten yanlış hatırlamıyorsam 3 senede iki mağlubiyetimiz vardı ikiside
gençlerbirliği maçlarıydı. O zamanlar belalımızdı onlar. gerçi hep belalımızdır.

Çevrimdışı tangaz

bu herşeye bıdı bıdı eden ergenler yaşamasın boş ver o keyif bizde kalsın :evillol:
hiç bir şeyi beğenmezler sonra namağlup şampiyon olunca bizden fazla sevinirler :bandit:
gerçi osmanlı maçında maç bitti şampiyon olduk benim kafa duruldu hiç heyecan falan olmadı sanki geçen sene şampiyon olmuşuz
gibiydi. Belkide çok önce şampiyon olduğumuza inanmıştım ondandır.
bu sene 76 puanı gören şampiyonluğunu ilan eder. ben fenerle gs nin 70 i bile göreceğini sanmıyorum
başakta ikinci yarının sıtresine dayanamaz. Düşüşe geçer.

fener belki 72-74 arası yapabilir 8-10 puan gerimizde ikinci olurlar gs.nin ben 65i göremeyeceğini düşünüyorum. başak stresi de kaldıramaz rakiplerde ısırır onları ve çok puan kaybı yaşarlar sırf 2.devre 4 yenilgi yaz başakşehire.

Çevrimdışı tangaz

namağlup şampiyon olduğumuzda sen kaç yaşındaydın @tangaz
iyi hatırlıyormusun. zaten yanlış hatırlamıyorsam 3 senede iki mağlubiyetimiz vardı ikiside
gençlerbirliği maçlarıydı. O zamanlar belalımızdı onlar. gerçi hep belalımızdır.

91-92 sezonuydu 16-17 yaşındayım abi lise son sınıftaydım

Çevrimdışı tangaz

haydi iyi geceler. bugün günlerden beşiktaş.

paka pakaaa

Çevrimiçi Necmi

fener belki 72-74 arası yapabilir 8-10 puan gerimizde ikinci olurlar gs.nin ben 65i göremeyeceğini düşünüyorum. başak stresi de kaldıramaz rakiplerde ısırır onları ve çok puan kaybı yaşarlar sırf 2.devre 4 yenilgi yaz başakşehire.
fener hiç iyi değil aslında birileri iteklemezse o dediğin puanları zor görürler.
umarım feyenord maçında 2- farklı yenilmezler. Avrupaya devam etsinler. Hem dışarda puan
gerekiyor bize hemde dar kadroları var biraz yıpransınlar iyice bizim avrupa maratonu sürecek belli
uefaya kalsak bile bu takım çeyrek yada yarı final rahat yapabilecek durumda gruptan çıkarsak bizim için daha hayırlı olur
en iyimser tahminle bir tur geçeriz biraz daha para cukkalarız sonra döner ligimize bakarız :D

Çevrimiçi Necmi

91-92 sezonuydu 16-17 yaşındayım abi lise son sınıftaydım
o zaman iyi hatırlarsın tamda siz yaşamışsınız keyfini hemde okuldayken

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı mylife1903

Ligtv
Fabri,GG,Marcelo,Tosic,Adriano,Atiba,Tolgay,Oğuzhan,Kerim,Quaresma,Cenk
Abu bu macta oynamazsa ve bir sakatligi yoksa, yonetimden baslar, senol gunese kadar gomerim puan kaybinda, kazanirsak pazartesi gommeye baslarim, keyfini cikardiktan sonra. Bu ne bicim 11

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar grip olmuş, Kiev maçı düşünülerek yedek...
Profesyonel futbolcu derbi oncesi nasil grip olur yahu.

Ben bile onemli bir toplantim, bulusmam varsa bir hafta boyunca kendime dikkat ederim, fazla insan bulunan yerlere girmem, uyku duzenime dikkat ederim, sigarayi azaltirim, az duzene koyarim hayatimi ama hastalanmamaya dikkat ederim, hava durumunu daha sik kontrol eder, havaya gore giyinirim, terlememek icin yedek kiyafet bile aldigim olmustur.

Bu ayni ibrahim akin olayina dondu, disi iltihaplanmis oldugu icin mac kaciran bir adamdi. Yahu profesyonel futbolcunun disi mi iltihaplanir. Iste dovelim bunlari dedigim zaman, yeterli destegi vermiyorsunuz. Simdi sabah aksam iki ogun tok karnina bu takimi sira dayagina tabi tutsak boyle cins cins seyler basimiza gelmez, o morarmis gozlerle o avm senin bu avm benim diye gezemeyecekleri icin evde oturup dinlenirler.

Çevrimdışı mylife1903

Benim bildigim ay lensi mumya gibi sarar oynattirir derbide.

Cok yazdim, tekrar edelim, derbilerin kendi hikayeleri olir, kendi kahramanlarini yaratir derbiler. Supriz yapmak sarttir, supriz yaparsan ilk 15 dakikada gol bulursun.

Kerim her ne kadar ilk11 baslamasini istemesem de bir suprizdir. Gidip tak diye sokusturabilir bir tane, adamini birakip gol yemeye de sebep olabilir.
Quaresma elinden gelenin en iyisini yapacaktir boyle maclari daha cok oynamis bir oyuncu elimizde yok suan.
Oguzhanin artik cikip boyle bir maci tek basina almasi lazim. Yoksa turkiye liginde kalmaya devam eder, ne uzar ne kisalir. Ckkip iki gol bir asist falan yapmali. Bana siirt koy hizmetleri yol su elektrik spora gol atan oguzhan lazim degil, buyuk maclarda ortaya cikmali.
Tolgay zaten ilginc oyuncu, nasil gol atacak bilemiyorum, kac golu var bilemiyorum bir livirpul macindaki golunu hatirliyorum sak, diye.
Atiba toparlanacaktir, topal ve souza agir oyuncular atiba siyrilir onlardan ama cok faule maruz kalacaktir, fiziksel mucadeleye cok girmeden ekonomik oynarsa bizim icin buyuk bir arti olur.

Fener ortasahasi guc ve fizik olarak ustun bizim orta saha ise teknik ve oyun bilgisi olarak. Derbilerde guclu ve fizikli olan bor adim ondedir, kisir maclardir bu maclar cunku.
Belki tolgay yerine nejipjanla baslamak daha iyi bir tercih olabilir. Tolgaya ben guvenemiyorum.

Ileride cenk oynarsa sikertel ve keyanin arasinda kaybolur, cizgiye kacar, cizgide top alincada kutu bos kalir ve ileride cogalamadigimiz mal bir mac oynamis oluruz. Kutuda cogalamamak en buyuk eksigi bu kadronun. Bunun sebepleri kanattan iceri deplase olmayan quaresma basta kanat oyunculari ki bu ariza 2-3 senedir devam ediyor. Oguzhan, tolgay, atiba orta sahasinin da necip, ginler dahil kutuya girmemesi de bu problemimizi percinliyor. Kutuda mario gomez varsa kutuya girmemek hocanin bir emri olmalidir, kutuyu mesgul etmeye gerek yok, mario dogru pozisyonu alir geleni sokar iceri, cenk falan kutuya girerse mario gomezi bozabilir, top cenke carpabilir vs...
Ama elimizde cenk, omer ve yeni pahali super star transferimiz aboubakar varsa o kutuya kalabalik girmek sart. Oguzhan da tolgay da girmeli o kutuya, top ters kanattayken quaresma da girmeli o kutuya. Oguzhan ve tolga belki laftan anlar kutuya girerler ama quaresmanin beyni basmaz kutuya girmeye ona odun terapisiylen aciklamak lazim ve kayserispor macinda attigi golu izletmek lazim 7/24.
Defansta fazla problem yasayacagimizi dusunmuyorum, uzun toplarda rahat toplariz toplari. Kisa tandem arasi toplara ters kademe yapan beklerimiz var. defans cok da muhim degil, fb fazla ustumuze gelmeyecektir. Aslinda tam 0-0lik mac goruntusu var.

Ben dunden beri formayla dolasiyorum, herkes totemini biraz erkenden yapmaya baslasin, gunlerden besiktas bugun, insallah kazaniriz ama alti ustu bir fb macidir fazla stres olmayin lig uzunnbir maraton. Sali gunu onemli bir macimiz var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın :)

Kalkin yahu Bugün Beşiktaşimizin Maçı var Alooo :director: :director:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

o zaman iyi hatırlarsın tamda siz yaşamışsınız keyfini hemde okuldayken

@Necmi abi benim ilk, orta ve lise yıllarım çok keyifliydi çok winner dönemlere denk geldi pazartesileri havamızdan geçilmezdi feneri sürekli 4lediğimiz yıllardı mahallede 10 çocuk varsa 7-8i Beşiktaşlıydı zaten olmayanları da dövüyorduk  :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

Günaydın.

günaydın,

yanlış mı görüyorum yoksa fener kievde mi kampa girmiş  :alala:

Etiketler: