Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Facede Beşiktaş sayfasında gördüm :)

Ligtv nin sitesini açtım bende şimdi adamalrın verdiği doğruymuş sen nerden baktın asıl :)

Gökhan 11'de :) Kerim 11 de :)

Yeniden girdim evet yeni video konulmuş, mesajı yazdığımda bu haber yoktu.

Benim güvendiğim bir mecra değil kendileri ilk 11 konusunda da, olur da böyle başlarsak Allah Kerim derim :D

Cenk tek forvet olmaz, olmamalı kaç kere daha denememiz gerekiyor? Frei'ın kanadı ve kupa performansı sonrası güvenmek bilemedim. 45. dakikaya gelmeden oyuncu değişikliği görürüz böyle olursa.

[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 21:05:19 Berat ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı sozkul

Sen de buradan bakınca Beşiktaş'ı karıştırmaya ve takım içinde huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir profil çizdiğini düşünüyorum.  :bandit:

Senin Gökhan Gönül'e yaptığın suçlamaları Ahmet Ercanlar yapsa, taraftar orgainize olup twitter'dan hesabını kitler adamın.

Gökhan Gönül'le 4 yıllık sözleşme imzaladık ve 4 yıl bizimle olması kesin gibi.

Bu tarz suçlamaların kimseye faydası olmadığı gibi, aslı astarı olmadan yapılması da bence saygı sınırlarını aşıyor.  :bandit:

Burada bir kullanıcıya başka takımı tuttuğu suçlaması ceza gerektiriyorsa, Beşiktaşlı futbolcuya aynı suçlamada bulunmak da gerektirir bence.

Ikinizede katılmıyorum.
Eğer @tangaz bu dil sürçme meselesini @tuncaboylu gelsin tartışalım ortalık renklensin diye kasten yapmadıysa bütünüyle yanlış tespit, herkesin dili çok önemli anlatda sürtebilir, benim başıma çok gelir mesela, GG nin dili sürçtüysede FB aşığı olduğu için değil çok kötü oynadığı için sürçmüştür, derin bir depresyonda, Fener'de yıllar önce yapması gereken şeyi, çok geç yaptı çünkü, ikinci ligden geldim diye herkes 2.5-3 e oynarken az paralara oynadı, ne zaman yeter artık dedi, bana hak ettiğim değeri verin dedi, fenerin parası bitmişti. Oda 32 yaşına girmişti.  Bunu çok daha önce yapmalıydı.
Nasıl bir hata yaptıklarını göstermek için daha az paraya bize geldi, oynayıp herkese gösterecekti, fakat dedelerinden aldığı genetik yazılım artık eskiden yaptıklarını yapamazsın sen bittin diyor maalesef.  Gücü yetmiyor adamın istiyor ama oynayamıyor. Elimizde patlayan bir transfer olacak bence Inler ile birlikte.. İkisininde uzun vadesi yok.

Eğer @tuncaboylu tartışmaya bende aynı sertlikle gireyim diye  bu adam tek bacakla kaç yıl oynar gibi laf etmediyse GG yi gözlerinde pembe bir perdeyle izlemiş demektir bugüne kadar.

Çevrimdışı Alper1903

Yayıncı kuruluşun 11'i inşallah uydurmadır. Aboubakar bu maçta oynamayacak da ne zaman oynayacak?

Çevrimdışı Berat

Yayıncı kuruluşun 11'i inşallah uydurmadır. Aboubakar bu maçta oynamayacak da ne zaman oynayacak?

İnşallah, Gs maçında heralde hoca Cenk'in halini görmedi. Cenk oynarsa rakibin stoperleri rahat rahat oyuna dahil olur.

Çevrimdışı sozkul

Ben Sadece Q7 konusu acilinca mi buradayım :alala:

Ben Günün 12 saati hatta 16 saati buradayim , Aktifim , Her mevzuda Yaziyorum , Bu 19.000 küsur mesaji Q7 icin mi atmışım

Forumun En aktif 2-3 Uyesinden biriyim , Yönetici ve Denetçilerin bile %90 ndan daha aktifim ve daha fazla zaman geçiriyorum burada :busted_cop:

Mesela Sabahtan bu yana aktifim 20 den fazla Mesaj attim ve Bunlardan sadece 3 tanesi Q7 ile alakalı

Hatta son 2-3 Gundur Q7 ile alakali Iletim bile yoktur

Bazen cidden abartıyorsunuz :tabe:

1 saatlik isim vardi geldim 2 sayfa yazilmis oturdum tek tek okudum geriden gelerek , ben burada yazilan her yaziyi tek tek okurum birini bile atlamam , kimseyi engellemem

Geriden okuyrak Gelirken de @mylife1903 abinin beni etiketledigi mesajını gordum ve cavap verdim hepsi bu

Bugün vitamin haplarını  unutkanlıktan iki defa almışsındır belki, haksızlığa karşı çıkan adam modunda ekstra bir enerji seziyorum  :)
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 21:27:40 sozkul ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk oynarsa intihar olur. Aboubakar'ın mutlaka oynaması lazım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

İnşallah, Gs maçında heralde hoca Cenk'in halini görmedi. Cenk oynarsa rakibin stoperleri rahat rahat oyuna dahil olur.

Cenk Benfica maçındaki kanat performansını sergilesin yarın için yeterli.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk Benfica maçındaki kanat performansını sergilesin yarın için yeterli.

Kanatta olmayacakki.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Olur da Gülhan'ın aktardığı şu anda da Twitter'da birçok yerde yazan 11 çıkarsa, Şenol Güneş bendeki kredisini çok düşürecek. Göreceklerimiz çok bariz çünkü. Bu sefer sadece ilk yarıyı değil bütün maçı toptan sileriz. Hocanın lig planları bu sene eskisi gibi tıkır tıkır işlemiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olur da Gülhan'ın aktardığı şu anda da Twitter'da birçok yerde yazan 11 çıkarsa, Şenol Güneş bendeki kredisini çok düşürecek. Göreceklerimiz çok bariz çünkü. Bu sefer sadece ilk yarıyı değil bütün maçı toptan sileriz. Hocanın lig planları bu sene eskisi gibi tıkır tıkır işlemiyor.
Çünkü önemsemiyor, varsa yoksa Şl

Çevrimdışı Berat

Aboubakar grip olmuş, Kiev maçı düşünülerek yedek...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başkan bugün Çorlu'ya geldi, Orion AVM içindeki Kartal Yuvası açılışını yaptı.

Gayet moralli gördüm başkanı, çok da iyi mesajlar verdi. Formayı almak bugüne nasip değilmiş, avmnin tam karşısında iş yerim 10 dakika fırsat bulup çıkmıştım vakit uyduramadım. Formayı imzalatacaktım o yüzden çok istemiştim ama bugüne olmadı. İş ilişkimiz gereği şubeye arada geliyormuş bana pek denk gelmemişti, kısmet değilmiş imzayı alamadık.

Fener maçını alırsak çok güzel şeyler olacak
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 21:32:31 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Gokhan-

Ikinizede katılmıyorum.
Eğer @tangaz bu dil sürçme meselesini @tuncaboylu gelsin tartışalım ortalık renklensin diye kasten yapmadıysa bütünüyle yanlış tespit, herkesin dili çok önemli anlatda sürtebilir, benim başıma çok gelir mesela, GG nin dili sürçtüysede FB aşığı olduğu için değil çok kötü oynadığı için sürçmüştür, derin bir depresyonda, Fener'de yıllar önce yapması gereken şeyi, çok geç yaptı çünkü, ikinci ligden geldim diye herkes 2.5-3 e oynarken az paralara oynadı, ne zaman yeter artık dedi, bana hak ettiğim değeri verin dedi, fenerin parası bitmişti. Oda 32 yaşına girmişti.  Bunu çok daha önce yapmalıydı.
Nasıl bir hata yaptıklarını göstermek için daha az paraya bize geldi, oynayıp herkese gösterecekti, fakat dedelerinden aldığı genetik yazılım artık eskiden yaptıklarını yapamazsın sen bittin diyor maalesef.  Gücü yetmiyor adamın istiyor ama oynayamıyor. Elimizde patlayan bir transfer olacak bence Inler ile birlikte.. İkisininde uzun vadesi yok.

Eğer @tuncaboylu tartışmaya bende aynı sertlikle gireyim diye  bu adam tek bacakla kaç yıl oynar gibi laf etmediyse GG yi gözlerinde pembe bir perdeyle izlemiş demektir bugüne kadar.

Burada ki bir çok eleştiri maganzinsel tarzda, ölçüsüz ve mantıksız abi.
Buna paralel olarakta savunma mekanizması aynı seviye de işliyor.
Mesela Gökhan'ın Beşiktaş'lılığının sorgulanması saçma(sanki takımda ki her futbolcu Beşiktaş'lıymış gibi), 9-10 senelik bir maceradan sonra dil sürçmeside normal, form tutturamasından dolayı altına üstüne giriliyor adamın.Oyun eleştirisi anlaşılabilir ama oyununa dayanarak başka şeylerin eleştirilmesi gereksiz.
 @Orhan
Yarın Olcay 11'e sürülebilir anlamına gelir mi bu taktik.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Alper1903

Bu hastalık da ciddi değildir ya. Yav senin hafta başından itibaren Rocky'deki gibi kendini dağ evine kapatıp geceli gündüzlü fb'yi çalışman lazım ne hastalığı birader? Senin için Beşiktaş kariyerindeki en önemli maç. Bu da uydurmadır inanmak istemiyorum.

Çevrimdışı Gokhan-

Cenk stoperlerle boğuşmayı sevmeyen bir forvet tiplemesi, onunla başlarsak işimiz zor.

Ama denildiği gibi Aboubakar hastaysa ve bundan dolayı halsiz, güçsüzse Allah yardımcımız olsun :)

Döneriz 4-4-2'ye Ömer ve Cenk'i beraber kullanırız artık, yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aboubakar grip olmuş, Kiev maçı düşünülerek yedek...
Tam zamaniydi anasini satıyım :s20: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk stoperlerle boğuşmayı sevmeyen bir forvet tiplemesi, onunla başlarsak işimiz zor.

Ama denildiği gibi Aboubakar hastaysa ve bundan dolayı halsiz, güçsüzse Allah yardımcımız olsun :)

Döneriz 4-4-2'ye Ömer ve Cenk'i beraber kullanırız artık, yapacak bir şey yok.

cenk pas yapabilen bir forvet ama :)

Top tutabilen bir forvet cenk :)

ORta sahamızda pas yapmaya müsait bilemedim şimdi :)

Burada ki bir çok eleştiri maganzinsel tarzda, ölçüsüz ve mantıksız abi.
Buna paralel olarakta savunma mekanizması aynı seviye de işliyor.
Mesela Gökhan'ın Beşiktaş'lılığının sorgulanması saçma(sanki takımda ki her futbolcu Beşiktaş'lıymış gibi), 9-10 senelik bir maceradan sonra dil sürçmeside normal, form tutturamasından dolayı altına üstüne giriliyor adamın.Oyun eleştirisi anlaşılabilir ama oyununa dayanarak başka şeylerin eleştirilmesi gereksiz.
 @Orhan
Yarın Olcay 11'e sürülebilir anlamına gelir mi bu taktik.
Olcay oynasin oynasin bir ilk yariyi daha çöpe atalim :)

Çevrimdışı Berat

Çok iyimser görüşler..

Çevrimdışı o2bucak

2000'sonrası oynamış oyunculardan kurulu bir takım yaratsanız Beşiktaş Kadronuz nasıl olurdu.

Mesela bende

Cordoba
Gökhan Gönül-Zago-Ronaldo-İbrahim Üzülmez
Atiba-Ernst
Quaresma-Sergen
Gomez-İlhan Mansız

Yedekler: Rüştü-Beck-Ahmet Yıldırım-Tayfur Havutçu-Yusuf -Pascal-Kleberson

fenerbahçe maçına ise

Fabri
Gönül-Marcelo-Tosic-Adriamo
Atiba-Oğuzhan-Tolgay
Quaresma-Aboubakar-Cenk

çıkmalıyız.

Orta sahada , Tolgay - Ozi - Atiba üçlüsü Kesin gibi heryer ayni seyi söylüyor...

Josef-Topal-Alper orta sahasina karsi zayif kalma ihtimalimiz var

Inler veya Necip ikilisinden biri ile baslayip Fenerin Sert orta sahasına ayni sertlikte cevap vermeliyiz..

Çevrimdışı Çağatay

Erken bir gol yersek iş cok zora girer. Ama şu macta yenilsek de onemli degil benim icin
kiev maci cok daha kritik. Bunun telafisi var onun yok.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gokhan-

Cenk bu pas işini Oğuzhan ve Olcay ile yapıyor, Olcay oynamadığı için o bağlantı kopuk oluyor.Hadi kenar forvet oynasa neyse forvette iken Oğuzhan ile pek bir uyum yakalayacağını düşünmüyorum.Hadi boğuşmasınıda geçtim stoper de taşımıyor, yalancı koşusuda yok.Top tutamadığı için ileride de çoğalamıyoruz, pozisyonda bulamıyoruz.Tek forvet çıktığı her maçta yaşadık bunu.

@Yunus Emre Dökmeci
Nasıl garanti edebiliyorsunuz bunu ben de anlamıyorum elbet bir gün kendine gelecek bu adam denemeden nerden bileceksin ki.

O zaman ben de sana sorayım Kerim çıksın ilk 11 oynasın eyvallah sen bu adamın Adriano'ya defansif anlam da ne kadar yardımcı olabileceğini düşünüyorsun.Normal de pırpır adam seven ben, Kerim'e bir türlü ısınamadım olacağını da düşünmüyorum.
İnşallah yarın çıkar öyle bir oyun oynar ki ben de köküne kadar yanılırım..

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaşımızın Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda açıklanan maç programı şöyle;

2.Hafta (14.12.2016)
20.30 Beşiktaş – Kayserispor (Vodafone Arena)

3.Hafta (20.12.2016)
20.00 Boluspor – Beşiktaş (Bolu Atatürk Stadı)

4.Hafta (27.12.2016)
20.30 Beşiktaş – Boluspor (Vodafone Arena)

Etiketler: