Sen de buradan bakınca Beşiktaş'ı karıştırmaya ve takım içinde huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir profil çizdiğini düşünüyorum. 
Senin Gökhan Gönül'e yaptığın suçlamaları Ahmet Ercanlar yapsa, taraftar orgainize olup twitter'dan hesabını kitler adamın.
Gökhan Gönül'le 4 yıllık sözleşme imzaladık ve 4 yıl bizimle olması kesin gibi.
Bu tarz suçlamaların kimseye faydası olmadığı gibi, aslı astarı olmadan yapılması da bence saygı sınırlarını aşıyor. 
Burada bir kullanıcıya başka takımı tuttuğu suçlaması ceza gerektiriyorsa, Beşiktaşlı futbolcuya aynı suçlamada bulunmak da gerektirir bence.
Ikinizede katılmıyorum.
Eğer
@tangaz bu dil sürçme meselesini
@tuncaboylu gelsin tartışalım ortalık renklensin diye kasten yapmadıysa bütünüyle yanlış tespit, herkesin dili çok önemli anlatda sürtebilir, benim başıma çok gelir mesela, GG nin dili sürçtüysede FB aşığı olduğu için değil çok kötü oynadığı için sürçmüştür, derin bir depresyonda, Fener'de yıllar önce yapması gereken şeyi, çok geç yaptı çünkü, ikinci ligden geldim diye herkes 2.5-3 e oynarken az paralara oynadı, ne zaman yeter artık dedi, bana hak ettiğim değeri verin dedi, fenerin parası bitmişti. Oda 32 yaşına girmişti. Bunu çok daha önce yapmalıydı.
Nasıl bir hata yaptıklarını göstermek için daha az paraya bize geldi, oynayıp herkese gösterecekti, fakat dedelerinden aldığı genetik yazılım artık eskiden yaptıklarını yapamazsın sen bittin diyor maalesef. Gücü yetmiyor adamın istiyor ama oynayamıyor. Elimizde patlayan bir transfer olacak bence Inler ile birlikte.. İkisininde uzun vadesi yok.
Eğer
@tuncaboylu tartışmaya bende aynı sertlikle gireyim diye bu adam tek bacakla kaç yıl oynar gibi laf etmediyse GG yi gözlerinde pembe bir perdeyle izlemiş demektir bugüne kadar.