Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aboubakar bence kilit oyuncu oynamazsa Cenk o savunmanın arasında kaybolucaktır o savunmanın en sevdiği oyuncu kendi arkasına koşu atmayan oyuncudur buda Cenk'tir.
En sevmedikleri Oyuncu tipide , Guclu , Zorlayan , Arkadaslarina alan acan , Duvar olan , Arkaya kosu yapan oyuncu tipidir buda Aboubakardir
Facede Beşiktaş sayfasında gördüm Ligtv nin sitesini açtım bende şimdi adamalrın verdiği doğruymuş sen nerden baktın asıl Gökhan 11'de Kerim 11 de
Şu on bir ile beraberlik bile zor.
Bence de ben Beck ve Aboubakarla başlardım.
buda ntvspor'un 11'i
Napoli, italyan genetiğine aykırı bir futbol oynuyor.Napoli mi çok iyi, İnter mi bu kadar mal takım karar veremedim ama Napoli bir başka oyun oynuyor.[/quoteAlıntı yapılan: Özgür Gültekin - 02 Aralık 2016, 23:42:51Napoli, italyan genetiğine aykırı bir futbol oynuyor.Napoli mi çok iyi, İnter mi bu kadar mal takım karar veremedim ama Napoli bir başka oyun oynuyor.Napoli iyi takım bizi bu kadar zorlayan bir takım hatırlamıyorum ortasaha ve ileri ucu kadar iyi bir defans hattı olsa üst düzey bir takım olur. O kötü defanslarının üstüne gitmemize izin vermediler. İnter puan durumuna uygun bir takım ve ona uygun bir oyun oynuyor.
Napoli, italyan genetiğine aykırı bir futbol oynuyor.Napoli mi çok iyi, İnter mi bu kadar mal takım karar veremedim ama Napoli bir başka oyun oynuyor.
3,3 milyon grip olmuş , olaya bak sen.Ne yapcak etcek yarın zimba gibi sahada olacak başka çare yok.
Ikinizede katılmıyorum.Eğer @tangaz bu dil sürçme meselesini @tuncaboylu gelsin tartışalım ortalık renklensin diye kasten yapmadıysa bütünüyle yanlış tespit, herkesin dili çok önemli anlatda sürtebilir, benim başıma çok gelir mesela, GG nin dili sürçtüysede FB aşığı olduğu için değil çok kötü oynadığı için sürçmüştür, derin bir depresyonda, Fener'de yıllar önce yapması gereken şeyi, çok geç yaptı çünkü, ikinci ligden geldim diye herkes 2.5-3 e oynarken az paralara oynadı, ne zaman yeter artık dedi, bana hak ettiğim değeri verin dedi, fenerin parası bitmişti. Oda 32 yaşına girmişti. Bunu çok daha önce yapmalıydı.Nasıl bir hata yaptıklarını göstermek için daha az paraya bize geldi, oynayıp herkese gösterecekti, fakat dedelerinden aldığı genetik yazılım artık eskiden yaptıklarını yapamazsın sen bittin diyor maalesef. Gücü yetmiyor adamın istiyor ama oynayamıyor. Elimizde patlayan bir transfer olacak bence Inler ile birlikte.. İkisininde uzun vadesi yok.Eğer @tuncaboylu tartışmaya bende aynı sertlikle gireyim diye bu adam tek bacakla kaç yıl oynar gibi laf etmediyse GG yi gözlerinde pembe bir perdeyle izlemiş demektir bugüne kadar.
Beyler siz anlamak istemiyorsunuz abuobakar grip olmuş.İğne ile hoca riske edermi bilmiyorum.Kiev maçını düşünerek cenk başlıyacak deniyor ilk 11 de forvette.Kanat için olcay,kerim kalıyor geriye oda hocanın tercihi.
bunun para ile ne alakası var onu anlamadım
1,5 luk adama 3,3 verilmesi beni çok rahatsız ediyor. Bundan sonra bende abu yerine aldığı parayi isim olarak kullanmaya karar verdim.
walla nereden başlasam bilemedim ki bakarı savunacağım hiç aklıma gelmezdi ama hastalık insani bir durum parayla pulla alakası yok ki ederinden fazla ödeme yapmamız yönetim hatası denebilir ama hastalıkla alakası yok.
bu iğneler ağrılarda falan işeyaramıyor mu? grip olanı sahaya sürecek iğne de varmıymış hasta bir oyuncu takımı eksik bırakır mücadelede yetersiz kalır