Kerim'in gol vuruşları çok kaliteliydi , iki pozisyonda da tekniğini gösterdi ama bu çocuğun sorunu hiçbir zaman tekniği olmadı ki zaten.
Dün yine defalarca kaç kişinin arasına dalıp top kaptırdı, sadece ikinci yarıda Ömer'e çıkarttığı topta çabuk / basit oynadı.
Hocanın bu konuda onu defalarca uyardığını düşünüyorum, sonuç alamayınca da oynatmaması normal.
Dün oynanan bir lig maçı olsaydı eminim ikinci yarıyı göremezdi Kerim, ben de hiç kızmazdım hocaya çıkarttı diye.
Ben seyrederken sinirden seey oldum kerimi. Gol attigi an alir doverdim onu ortaya karisik, o hirsla o da hocam canim yaniyor az duzgun sevinsek, derdi
Gel buraya canim benim gel ayi yavrusunu severken....
Kerim bu kafayla ilk11 oynayamaz. Vazgecmedi su kafa once bidibidi hareketlerden. Gario bir oyuncu. Cok da seviyorum kendisi. Cok efendi cok sempatik bir cocuk ama gucsuz, duracaginyeri bilmeyen top rakipteyken kaybolan bir oyuncu.
Karijmayi gomenleri de gorecem ben ilk oynamadigi macta. Yahu o adam egoist, riskli oynayan adam ama bakin dunku macta karijma oynasaydi bunlarin hepsinden cok kosar, hepsinden cok mucadele eder, hepsinden cok isyan eder hepsinden de daha iyi oynardi ustelik elinden gelenin en iyisini yapardi rakipten bagimsiz ustelik bu herif bizim tek marka futbolcumuz ve 33 yasinda ve elin portegizlisi.
Ayrica futbolcu sahaya ciktiginda off haftaya fb maci falan var dememeli. Cikacaksin mucadeleni edeceksin.
Ben eminim ama senol gunesin bunlari devre arasinda da mac sonunda da bi guzel benzettigine.
Biraz sallanirsak zaten o takim icindeki kostebekten saglam haberler duyulmaya baslar, herseyi ogreniriZ. Bir sikinti var takimda.