Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166876 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  Ömer bitirici diyorduk, Abudan beter çıktı abi, gol kaçırma rekoru kırdı herif
Cenk ikinci 45 omer ise son 15 oyuncusu da ondan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü oyun özelinde as oyuncuların vurdumduymaz tavırları gerçekten endişe verici, onların oynatılması zaten asıl sorgulanması gereken bir şeyken üstüne bu adamların sahaya sırf 90 dakikayı doldurmak için çıkması başka bir üzüntü verici noktaydı. Gökhan Gönül e ilk başlarda sakatlığından dolayı çok yüklenmedim ama ilk yarı bitmek üzere ve halen temposuz keyifsiz bir futbol oynuyor, Necmi abinin dediği gibi GG bu değil Gökhan buysa alınması zaten başlı başına bir yanlıştır, sezon başından beri adamın 2 tane üst üste çıkardığı 90 dakika yok bunu sadece rotasyonla da açıklayamayız.. Gökhan İnler ise maalesef miadını doldurmuş artık, elimizde bi sürü 33 yaş üstü adam olacak önümüzdeki seneden itibaren bunları napacağız cidden merak ediyorum ve bu adamların hepsi ilk 11 oyuncusu, pardon Tolga hariç :)

Gökhan Gönül
Tolga
Adriano
İnler
Quaresma
Atiba
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü oyun özelinde as oyuncuların vurdumduymaz tavırları gerçekten endişe verici, onların oynatılması zaten asıl sorgulanması gereken bir şeyken üstüne bu adamların sahaya sırf 90 dakikayı doldurmak için çıkması başka bir üzüntü verici noktaydı. Gökhan Gönül e ilk başlarda sakatlığından dolayı çok yüklenmedim ama ilk yarı bitmek üzere ve halen temposuz keyifsiz bir futbol oynuyor, Necmi abinin dediği gibi GG bu değil Gökhan buysa alınması zaten başlı başına bir yanlıştır, sezon başından beri adamın 2 tane üst üste çıkardığı 90 dakika yok bunu sadece rotasyonla da açıklayamayız.. Gökhan İnler ise maalesef miadını doldurmuş artık, elimizde bi sürü 33 yaş üstü adam olacak önümüzdeki seneden itibaren bunları napacağız cidden merak ediyorum ve bu adamların hepsi ilk 11 oyuncusu, pardon Tolga hariç :)

Gökhan Gönül
Tolga
Adriano
İnler
Quaresma
Atiba
Seneye yeniden bir yapılanma içine gireceğiz gibi görünüyor yine yeni heyecanlar. Beck'in durumu ortada Gökhan öyle iyice düşecek seneye oraya 1 adam Defansa adam şart oğlu şart zaten Caner'in durumuna göre Sol beke 1 adam, Atiba ve İnler'in yaş ve performansları doğrultusunda orta sahaya bir adam, Quaresma'yı yedekleyecek ve aynı katkıyı verecek bir adam. Seneye yönetimin işi cidden zor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

İşte Beşiktaş'ın forvet adayları...

Beşiktaş, yarıştığı bütün kulvarlarda namağlup yoluna devam ederken gözler şimdiden devre arası transfer dönemine çevrildi.

Yapılacak transferlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, forvet transferi için düğmeye bastı.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın forvet transfer için listesinde B.Dortmun’dan Adrian Ramos, Lille’den Eder ve Fiorentina’dan Nikola Kalinic’in yer aldığı öğrenildi.

Öte yandan sezon sonunda Beşiktaş’tan gol kralı olarak ayrılan ve Alman ekibi Wolfsburg’a transfer olan Mario Gomez'in de tekrardan gündeme gelebileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş, yarıştığı bütün kulvarlarda namağlup yoluna devam ederken gözler şimdiden devre arası transfer dönemine çevrildi.

Yapılacak transferlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, forvet transferi için düğmeye bastı.

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın forvet transfer için listesinde B.Dortmun’dan Adrian Ramos, Lille’den Eder ve Fiorentina’dan Nikola Kalinic’in yer aldığı öğrenildi.

Öte yandan sezon sonunda Beşiktaş’tan gol kralı olarak ayrılan ve Alman ekibi Wolfsburg’a transfer olan Mario Gomez'in de tekrardan gündeme gelebileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Oradan bir adet Gomez plz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

70. Dakikaya kadar dayanabildim, uyumusum sonra yeni uyandim. Kerim bir tsne daha atmis

Boyle futbol oynanmaz, ben sinirden arkadas kasindim her tarafimda sivilce cikti. Dua etsinler ben baskan degildim, devre arasi bu futbolcularin alayinin agzini burnunu kafasini gozunu kirardim.

Sen koca besiktassin be, karsinda 3.lig takimi var, baski yiyorsun. Cikip tak tak 3-4 tane atacaksin ki rakip saygi duysun sana.

Rezllik, senol hoca soyunma odasinda dalmistir bunlar kesin.

Simdi herseyi gectim bu rezil oyunlarini, vurdum duymaz tavirlarini

Arkadas besiktas camiasina saygisi yok bu sahaya cikan futbolcularin.

Bir cok besiktasli aile, baba ogul belki ilk defa evlerinde oturup acik kanaldan besiktasi beraber seyredecekler, sofrayi hazirladilar, kimi rakisini kimi gulsuyunu koydu acti televizyonu ve karsisinda boyle oynayan bir takim. Kabul edemiyorum. Yenilirsin yenersin, besiktasin genetigi mucadele ile kodlanmistir, biz ne kazma futbolcular gorduk ama mucadele ettiler, yureklerini koydular ve alkisi aldilar.

Boyle bir skandal olamaz.

Dusunun 20milyon besiktas taraftarindan bu mali durumda en az 1 milyon baba, oglunu gonderiyordur kahveye maci izlesin diye kendi radyodan takip ediyordur bu insanlarin 1 kere olsun beraber, ev ortaminda, sofra basinda besiktaslarini izlemeye hakki yok mu ulan, hakki yok mu

Ne hakkiniz var boyle rezil, igrenc mucadele etmeye, 3.lig ekibinden gol yemeye, utanmazlar.

Al abi bir Snickers ye.  :D

Abartılacak bir durum yok, karşısında büyük takım ve ulusal yayın görünce hayatının maçını oynayan ve adını duyurmaya çalışan çocuklar vardı karşımızda.

Öğlen Amasya-Başakşehir maçına denk gelmiştim, ilk yarı 3-0 Amasya'nın üstünüğüyle bitebilirdi(Amasya, Darıca'dan bir alt ligde)

Galibiyet bile çok önemli değildi, zaten her türlü gruptan çıkılır.

Hazırlık maçı kıvamında işte, oldu bitti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abartılacak bir durum yok, karşısında büyük takım ve ulusal yayın görünce hayatının maçını oynayan ve adını duyurmaya çalışan çocuklar vardı karşımızda.

Öğlen Amasya-Başakşehir maçına denk gelmiştim, ilk yarı 3-0 Amasya'nın üstünüğüyle bitebilirdi(Amasya, Darıca'dan bir alt ligde)

Yine klasik Tuncaboylu; önemli değildi, x takımında başına şunlar geldi :)

8 tane as adamınla çıkıyorsun galibiyet ve iyi futbol önemliydi, 11 tane altyapıdan çocukla çıkarsın kimsenin umrunda olmaz, kavramların içini boşaltmanın manası yok.

Ek olarak madem Başakşehir'den örnek verdin hangi kadroyla çıktığını da yazsaydın :)
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 09:55:09 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Peki demişsin..  :icool:

alıcılarımın ayarları şey olmuş anlamamakta direniyorum  :alala: @sozkul
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sene başı 10 transfer devre arası 3 transfer daha, dünyada şampiyon olupta bu sayıda transfer yapan kaç takım vardır acaba?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yahu @tuncaboylu var mi boyle birsey, o besiktasin futbolculari gose girmeyecek mi? Onlar olmus yani,kendilerini gostermeyecekler.  Yaptiklari ilk once rakibe saygisizlik sonra acik kanaldan cok nadir mac izleyenlere.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine klasik Tuncaboylu; önemli değildi, x takımında başına şunlar geldi :)

8 tane as adamınla çıkıyorsun galibiyet ve iyi futbol önemliydi, 11 tane altyapıdan çocukla çıkarsın kimsenin umrunda olmaz, kavramların içini boşaltmanın manası yok.

Ek olarak madem Başakşehir'den örnek verdin hangi kadroyla çıktığını da yazsaydın :)

Şu saçma Türkiye Kupası maçına bile anlam yükleyip kendinizi harap etmenize dayanamıyorum.  :lol:

Dün 11 tane yedekle çıktık. Kafalardaki ideal 11'e yazılabilecek 2 isim Gökhan İnler ve Gökhan Gönül olabilir, ona da taraftarın yarısı muhalefet eder.

Bu kadar yedek oyuncuyla çıkarsan, oynayacağın oyun da bu olur.

Başakşehir'i sormuşsun. Dünkü maçta ilk 11'de 6 yabancı oynattılar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu saçma Türkiye Kupası maçına bile anlam yükleyip kendinizi harap etmenize dayanamıyorum.  :lol:

Dün 11 tane yedekle çıktık. Kafalardaki ideal 11'e yazılabilecek 2 isim Gökhan İnler ve Gökhan Gönül olabilir, ona da taraftarın yarısı muhalefet eder.

Kimse kimseyi harap etmiyor sadece çıkıp mücadele etsinler rakibe saygı duysunlar deniyor, birisi işleri beceremeyince genç oyunculara fırça atıyor öbürü topu dağa vurup ya zemin çok kötü yhaaa diyor :) Tekrarlıyorum 11 tane alt yapıdan oyuncuyla çıksınlar umrumda olmaz ama öyle bi kadroyla çıkarsan ben bu maça önem veriyorum dersin ve sahada da bunu göstermen gerekir..

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın forvet transfer için listesinde B.Dortmun’dan Adrian Ramos, Lille’den Eder ve Fiorentina’dan Nikola Kalinic’in yer aldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Gomez olmayacaksa hiç gerek yok bence :D illa alacaz diyorlarsa kalinic derim diğer adaylarla uğraşmaya gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez olmazsa Kalinic'i tercih ederim ben. Eder'e diyecek bir şey bulamıyorum zaten. Bitiricilik konusunda Aboubakar'dan daha kötü.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimse kimseyi harap etmiyor sadece çıkıp mücadele etsinler rakibe saygı duysunlar deniyor, birisi işleri beceremeyince genç oyunculara fırça atıyor öbürü topu dağa vurup ya zemin çok kötü yhaaa diyor :) Tekrarlıyorum 11 tane alt yapıdan oyuncuyla çıksınlar umrumda olmaz ama öyle bi kadroyla çıkarsan ben bu maça önem veriyorum dersin ve sahada da bunu göstermen gerekir..

Ben de diyorum ki 3 tanesi alt yapıdan 1 tanesi Tolga zengin olan 11 tane yedek oyuncuyla çıkmışız maça, önem verildiği anlamını nereden çıkarıyorsun?

Çevrimdışı mylife1903

11 tane altyapi oyuncusu da ciksa sonuna kadar mucadele edecekler terlerini kanlari akitacaklar ve rakibe saygi duyacaklar. Ha sonuc onemli degil. Besiktasin oyuncusu rakibe saygi duyacak ve unutmayacak arkasinda besiktas taraftari oldugunu

Çevrimdışı Koa_lAA

dünkü maçta şunu anladım... necip i rakip takımada koysan rahat oynar gibi... tam 3 veya 4. lig topcusu... sadece faul yapsın, mücadele edip topu 3 metre yanındaki adama versin kazanıp... onuda beceremiyor bazen ya neyse...

sonuç.. necip in oynayacağı yer oralar... 2-3-4. liglerden biri..

Çevrimdışı Orhan_

Yaya Toure? İşten dolayı sabahladığımdan kafam mı güzelleşti bilmiyorum ama böyle bir şey duydum sanki televizyonda. Var mı başka duyan yahu?

Çevrimdışı Kalyoncu

dünkü maçta şunu anladım... necip i rakip takımada koysan rahat oynar gibi... tam 3 veya 4. lig topcusu... sadece faul yapsın, mücadele edip topu 3 metre yanındaki adama versin kazanıp... onuda beceremiyor bazen ya neyse...

Napoli maçındada hiç sırıtmıyor sahanın en iyisi olabiliyor.3.lig maçındada sırıtmadan oynuyor şampiyonlar ligi maçındada.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez olmazsa Kalinic'i tercih ederim ben. Eder'e diyecek bir şey bulamıyorum zaten. Bitiricilik konusunda Aboubakar'dan daha kötü.
Kalinic'i nasıl alacağız onu anlamadım ben.

Çevrimdışı OrhanAker

Onu bende anlamadım :D listede görünce seçtik işte kötünün iyisi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende bu düşünceyi kabullenemiyorum iste :bandit:

Beşiktaş Armasinin - Formasının oldugu her kulvarda Hedef ----> SAMPIYONLUKTUR !! Aksi durum ise BAŞARISIZLIKTIR !!

6 Senedir bu Kupayi alamiyoruz ve hep ayni teraneleri okuyoruz yok Angarya yok Teneke kupa vs vs ben bunu asla kabul etmiyorum Kupa Kupadir ! İsterse Gazoz kupasi olsun :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 10:39:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez olmayacaksa hiç gerek yok bence :D illa alacaz diyorlarsa kalinic derim diğer adaylarla uğraşmaya gerek yok.
@OrhanAker  aynen aynen Kalinic de olumlu bence Pivot santrafor Şenol hocanın gomez olmazsa ilk tercihi olacaktır  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu mantikla Olcayin Amatör kumede oynamasi lazim :bandit:

En az 5-6 kez 1 metre otedeki arkadasina pas veremedi ve topu rakibe verdi abartmiyorum 1 metre öteye pas atamıyor Saka gibi :s20: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

orası da var tabii  :) Zaten Gomez'in gelme olasılığı hiç az değil, Wolfsrburg'un da sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

Etiketler: