Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9169911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

O tren kaçtı maalesef, Altınordu'dayken almak lazımdı.  :bandit:

İstesek vermezler mi? İyi para isterler ama yatırım yapılabilir Cengiz için.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaşımızın, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçta taraftarlarımız için ayrılan biletler, bugün saat 14.00 itibariyle  internet portalından satışa sunulacaktır. Bilet fiyatı 107 TL'dir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İstesek vermezler mi? İyi para isterler ama yatırım yapılabilir Cengiz için.
Bu sene almalıydık kaçırdık o treni..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

maç saatinin lick tv tarafından 19dan 20ye çekilmesi istenmişti dün fener ok demiş biz 20 olmaz 17 olsun demişiz. var mı bir gelişme?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

maç saatinin lick tv tarafından 19dan 20ye çekilmesi istenmişti dün fener ok demiş biz 20 olmaz 17 olsun demişiz. var mı bir gelişme?

TFF reddedi abi 19:00'da baslıcak mac. @tangaz

Çevrimdışı tangaz

thanks Gökhan. maçı izleme sakın o iş sende  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

thanks Gökhan. maçı izleme sakın o iş sende  :D

Valla izlemicem abi inş. bizde bu maç =)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hayır Tff , Karari kulüplere birakti

Fb Olumlu yaklasti

Biz REDDETTIK :icool:

Tff de Karara uydu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bazı renkli forum sayfalarında Gökhan Gönül için protesto yapacaklarını , hatta bu tepki için ciddi anlamda hazırlandıklarını sahte dolarlar alınıp bizim yedek klubesi üzerine atacakları  söyleniyor.

İnsallah Gökhan etkilenmez dicem de kim olsa etkilenir bu (Hakaret Yasak)₅ hareketten. Bizde karsı bişeyler mutlaka yapmalıyız.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayır Tff , Karari kulüplere birakti

Fb Olumlu yaklasti

Biz REDDETTIK :icool:

Tff de Karara uydu :bandit:

Pardon Emre atlamışım o detayı.
Aslında 17:00 olsa cok iyi olurdu.
Takım biraz daha fazla dinlenirdi Salı günü için.

Bazı renkli forum sayfalarında Gökhan Gönül için protesto yapacaklarını , hatta bu tepki için ciddi anlamda hazırlandıklarını sahte dolarlar alınıp bizim yedek klubesi üzerine atacakları  söyleniyor.

İnsallah Gökhan etkilenmez dicem de kim olsa etkilenir bu (Hakaret Yasak)₅ hareketten. Bizde karsı bişeyler mutlaka yapmalıyız.
Aynisini bizde yaptik yalnız :busted_cop:

Ergin Ataman icin sahaya Yuzlerce binlerce Sahte para attik

Simdi onlar yaparsa soz hakkimiz yok , Onlarin tercihi bu

Tümer icin ettigimiz Kufurler , Bestelerde ortada.

Biz oyuncumuzu savunuruz orasi ayri konu
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 13:19:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı alimm

bizim alamayışımızdan çok altınordu klübünün başkşehir'e satmak gibi bi isteği vardı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence Mp+kerim frei ile takası yapmak olumlu @Serhat Akkaya abi hatta üstüne 200 bin euro bile verilebilir, Visca'dan daha çok istiyorum bu adamı.

Bence Mp+kerim frei ile takası yapmak olumlu @Serhat Akkaya abi hatta üstüne 200 bin euro bile verilebilir, Visca'dan daha çok istiyorum bu adamı.
Ustune Kulubun anahtarini da verelimmi :alala:

Çevrimdışı Bishamon

Dünyanın en değerli ligi PL'de en büyük takımlar maçlarını saat 12'de falan yapıyor ama muhteşem ligimizde maçları hep geç saate çekmeye çalışıyoruz.Neden acaba  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana uyar :D
Korku akıl katilidir.

Dünyanın en değerli ligi PL'de en büyük takımlar maçlarını saat 12'de falan yapıyor ama muhteşem ligimizde maçları hep geç saate çekmeye çalışıyoruz.Neden acaba  :)
Bizdeki Calisma saatlerindeki Dengesizlik , Saat farki , Olaganustu trafik etken olmasin :bandit:

Bu Ulkede insanlarin en az %60-70 i Haftasonlarida çalışıyor hemde 12 saat..

Isten cikip Koştura koştura maca yetismeye calisanlarin sayisi tahmin ettiginden cok fazla emin ol.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 13:31:49 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Lig Tv denen hıyarların para hırsı yüzünden  :akuma:
El Classsico'nun 2. yarısı ile çakışacak bizim maç .
Bütün dertleri bu.

Lig Tv denen hıyarların para hırsı yüzünden  :akuma:
El Classsico'nun 2. yarısı ile çakışacak bizim maç .
Bütün dertleri bu.
Adam bu Lige 600 m $ a yakin para bağlıyor normal degilmi ?

Kim hangi Enayi kuruluş bu Lige bu kadar para baglar :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Kerim'in gol vuruşları çok kaliteliydi , iki pozisyonda da tekniğini gösterdi ama bu çocuğun sorunu hiçbir zaman tekniği olmadı ki zaten.
Dün yine defalarca kaç kişinin arasına dalıp top kaptırdı, sadece ikinci yarıda Ömer'e çıkarttığı topta çabuk / basit oynadı.

Hocanın bu konuda onu defalarca uyardığını düşünüyorum, sonuç alamayınca da oynatmaması normal.
Dün oynanan bir lig maçı olsaydı eminim ikinci yarıyı göremezdi Kerim, ben de hiç kızmazdım hocaya çıkarttı diye.
Ben seyrederken sinirden seey oldum kerimi. Gol attigi an alir doverdim onu ortaya karisik, o hirsla o da hocam canim yaniyor az duzgun sevinsek, derdi
Gel buraya canim benim gel ayi yavrusunu severken....

Kerim bu kafayla ilk11 oynayamaz. Vazgecmedi su kafa once bidibidi hareketlerden. Gario bir oyuncu. Cok da seviyorum kendisi. Cok efendi cok sempatik bir cocuk ama gucsuz, duracaginyeri bilmeyen top rakipteyken kaybolan bir oyuncu.

Karijmayi gomenleri de gorecem ben ilk oynamadigi macta. Yahu o adam egoist, riskli oynayan adam ama bakin dunku macta karijma oynasaydi bunlarin hepsinden cok kosar, hepsinden cok mucadele eder, hepsinden cok isyan eder hepsinden de daha iyi oynardi ustelik elinden gelenin en iyisini yapardi rakipten bagimsiz ustelik bu herif bizim tek marka futbolcumuz ve 33 yasinda ve elin portegizlisi.

Ayrica futbolcu sahaya ciktiginda off haftaya fb maci falan var dememeli. Cikacaksin mucadeleni edeceksin.

Ben eminim ama senol gunesin bunlari devre arasinda da mac sonunda da bi guzel benzettigine.

Biraz sallanirsak zaten o takim icindeki kostebekten saglam haberler duyulmaya baslar, herseyi ogreniriZ. Bir sikinti var takimda.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adam bu Lige 600 m $ a yakin para bağlıyor normal degilmi ?

Kim hangi Enayi kuruluş bu Lige bu kadar para baglar :alala:

Tabi ki Normal kardesım.
Adamlar o kadar bastıkları için talep ediyorlar zaten ama fikstür önceden belirlendi.

Bu arada ihalede diğer firma rakamlarını öğrenme sansımız var mı biyerden?

Ben seyrederken sinirden seey oldum kerimi. Gol attigi an alir doverdim onu ortaya karisik, o hirsla o da hocam canim yaniyor az duzgun sevinsek, derdi
Gel buraya canim benim gel ayi yavrusunu severken....

Kerim bu kafayla ilk11 oynayamaz. Vazgecmedi su kafa once bidibidi hareketlerden. Gario bir oyuncu. Cok da seviyorum kendisi. Cok efendi cok sempatik bir cocuk ama gucsuz, duracaginyeri bilmeyen top rakipteyken kaybolan bir oyuncu.

Karijmayi gomenleri de gorecem ben ilk oynamadigi macta. Yahu o adam egoist, riskli oynayan adam ama bakin dunku macta karijma oynasaydi bunlarin hepsinden cok kosar, hepsinden cok mucadele eder, hepsinden cok isyan eder hepsinden de daha iyi oynardi ustelik elinden gelenin en iyisini yapardi rakipten bagimsiz ustelik bu herif bizim tek marka futbolcumuz ve 33 yasinda ve elin portegizlisi.

Ayrica futbolcu sahaya ciktiginda off haftaya fb maci falan var dememeli. Cikacaksin mucadeleni edeceksin.

Ben eminim ama senol gunesin bunlari devre arasinda da mac sonunda da bi guzel benzettigine.

Biraz sallanirsak zaten o takim icindeki kostebekten saglam haberler duyulmaya baslar, herseyi ogreniriZ. Bir sikinti var takimda.
Abi Quaresma mac seçiyor deniyor da bu adam Siradan hazirlik maclari ve Gecen sezon Tr kupasi maclarinda bile ayni performansla oynuyordu :bandit:

Kerimi ben Dun beğendim , Gayette pasli oynadi , Rakiplerini ekarte ettikten sonra alin atin diye verdigi en az 4 Net Pas var

Tamam Topla oynamayı seviyor Q7 gibi ayni ama Pas verdimi de tam veriyor :icool:

Hatta Necip ve Olcayla verkac yaptığını bile gördüm dun bir kac kez
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 13:50:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: