Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168207 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bunu sadece biz düşünmüyoruz ki Serhat abi demek ki bu adamların oynamamasını gerektirecek problemleri var, Şenol Hoca'ya güveniyorum; geçen sene Kerim süre alıyordu, bu sene alamıyorsa kendinden kaynaklıdır.
Ok doğru haklısın ama televizyonda ve maçlarda izlediğimiz Olcay'ın bu kadar süre almasını gerektiren hangi durum var? Aynı şekilde Ömer'in sağ kanatta oynamasının nasıl bir açıklaması var? Bunlar kafamda soru işareti yaratıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Bu isin artik Formla alakali olmadigini dusunmeye başladım :busted_cop:

Hoca sirf Cenke 11 de yer acmak icin alip kanata koyuyor yada Abou yu kanata koyuyor , Cenk üzülmesin sonra onu kaybetmeyelim diye ben boyle düşünüyorum

Dunku Kerim Bu takimda Banko oynar , 3.lig takimina karsi oynadi demeyin odunla dalarim , dunku oyunuyla etkili olamayacagi takim ve maç yok :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kerim Dünkü Oyunuyla Fb maçında ilk 18 i garantiledi duruma gore 30 dakika falan sure de alacaktır

One geçersek kesin girmeli oyuna.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ok doğru haklısın ama televizyonda ve maçlarda izlediğimiz Olcay'ın bu kadar süre almasını gerektiren hangi durum var? Aynı şekilde Ömer'in sağ kanatta oynamasının nasıl bir açıklaması var? Bunlar kafamda soru işareti yaratıyor.
Olcay'da büyük bir sıkıntı var, o yüzden oynamıyor çoğu maçta ya da çok kısıtlı süreler alıyor, Ömer'in Sağ kanatta oynaması kabul edilemez bir şey benim açımdan; kadro mühendisliğinin felaket olduğunu doğruluyor. Velhasıl kelam kadro planlamasında büyük yanlışlar var.

Çevrimdışı Kalyoncu

İşte sezon boyunca 2-3 maç kullanacağın bir yer gelecek diye Kerim gibi bir değeri kulübede tutmak bana göre doğru değil, olay şeyden başladı Olcay formsuz yerine neden Kerim denenmiyor Kerim'e yapılan eleştirilerin çok azı Olcay'a yapılmıştır gençlere çok daha fazla acımasız davranıyoruz aksi olması gerekirken, ben burada çoğu kişiyi gömüyorum ama gömdüğüm bir tane genç adam gösterir misiniz? Biraz daha hakkaniyetli olmak iyidir diyorum bunu forumun ağa babaları da yapıyor Kerim'i Töre'yi gömerken Olcay'a arka çıkıyorlar birisi 21-22 yaşında bir ergen belki daha öbürü 30 yaşına gelmiş bir profesyonel.
Evet Oğuzhan'ı nasıl sattın oyunda demiştim genç oyunculara bakışını biliyorum. Dönüp dolaşıp aynı konuya geliyoruz kenarda Kerim gibi adam oturmazsa kim otursun? Q7 kart cezalısı kenarda oturan adam Uğur Boralmı olsun. Bide kanat oyuncularını rekabete nasıl sokacaksın ben böyle düşünüyorum. Madem yetersizlerdi niye transfer yapılmadı desen anlardım lakin kiraya verilmelerini doğru bulmuyorum mevkilerine adam alıp kiraya vermeliyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olayı derinlemesine incelemezsen anlamazsan böyle kulp takabiliyorsun, sene başında hazırlık maçlarında Olcay'ın durumu ortadaydı ARas'ın da sezon başladı her şey tersine döndü formsuz olcay 11 de hazırlık maçlarının belkide en iyisi ARas kadro dışı, burada garip bir şey yok mu? Kerim aynı şekilde 3.4. adam olarak düşünülüyordu ama yerine formsuz forvet oyuncusu Cenk kanat oynuyor. Bunun neresi mantıklı?
Öngörüldü diyorsun ama zorunluluk durumunda bile düşünülmedi ne değişti o hazırlık kampından sonra? 21-22 yaşındaki adamı senede 9-10 maç 20 dk oynatarak geliştiremezsin..

Bir daha özetleyeyim:

Sezon başı planlamasında oynaması düşünülen adamlar şu anda çeşitli sebeplerden dolayı oynatılmıyorlarsa, şimdi çıkıp "oynatılmayacaksa kiralansaydı" demek mantıklı olmaz.

Çünkü oynatılması planlanıyordu.

Oynatılması planlanmayan adamlar kiralandı (Pekteme, Franco, Miloseviç), elimizdkeiler oynatılmaları düşünüldüğü için kiralandılar.

Evet Oğuzhan'ı nasıl sattın oyunda demiştim genç oyunculara bakışını biliyorum. Dönüp dolaşıp aynı konuya geliyoruz kenarda Kerim gibi adam oturmazsa kim otursun? Q7 kart cezalısı kenarda oturan adam Uğur Boralmı olsun. Bide kanat oyuncularını rekabete nasıl sokacaksın ben böyle düşünüyorum. Madem yetersizlerdi niye transfer yapılmadı desen anlardım lakin kiraya verilmelerini doğru bulmuyorum mevkilerine adam alıp kiraya vermeliyiz.
İşte dönüp dolaşıp ayni yere geliyoruz

Genc oyuncuyu oynatmadan nasil gelişimini saglayacasksin ?

Olcaya verilen sansin yarisi bile daha 21 yasinda ve geleceği olan bir adama verilmedi ?

Bakin Olcaya verilen sans neden Kerime verilmedi demiyorum :busted_cop: Yarisi bile verilmedi o sansin.

Eger verilseydi durum cok baska olabilirdi

Olcayi kazanicam diye 21 yasinda ki çocuğu kaybettin.

Kerimin yetenekleri ve yapabilecekleri , Olcay ×10

Ve 21 yasinda
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 11:47:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

FM'de bile yaş ortalaması 23 olan kadroyla oynuyorum ben :) O yüzden gençlerin yeri her zaman ayrıdır, ülke genelinde de öyle olmalı gençlere yatırım yapılmalı ve onlar değerlendirilmeli, ülke dinazorlar tarafından yönetiliyor her alanda öyle bari futbolda basketbolda bu çocukların önü açılsın yurt dışından 33 yaşında adamlar getireceğimize kendi değerlerimizi çıkartıp koyalım, Dün Liverpool 17 yaşında çocuk oynattı kupa yarı finalinde kendi tarihlerinin en genç golünü atan adam oldu biz böyle şeyleri yaşamayalı ne kadar oldu unuttum bile.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Burada is Hoca da bitiyor Ne kadar kotu olurlarsa olsun Oynatacak , Ozguven kazananmalarini sağlayacak

Elinde 2 tane Has ve Has kanat varken gidip Santraforlarini , Solbeklerini Kanat oynatmayacak bu kadar Basit

Olcay gibi bir adama nasil sabrettiyse , Kerime de Arasa da sabredecek

Hocanın Gençlere olan etkisinden onlara sans vermesinden bahsediyorduk hep lakin bunu bu sezon göremiyoruz hiç. @tuncaboylu

Yahu senin taraftarın sabretmiyor, hoca mı sabredecek @Yunus Emre Dökmeci ?

Hazırlık maçında ıslıklanmadı mı Olcay?

Kerim Adana maçında oyuna girdi, adama denmeyen bırakılmadı 12 dakikada. Maç başlığı burada, ekşisozluk orada.

Konuşturmayın beni şimdi.

Ayrıca şu ana kadar stresi düşük ve kötü oynayan oyuncuya sabredebileceğimiz kaç tane maç mı oynadık?

Her maçımız önemli, kötü oynayan adam iyi olacak ve oynayacak.

Kerim Türkiye Kupası'nda iyi olduğunu gösterecek, 2 maç sonra oynamaya başlayacak.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hoca sirf Cenke 11 de yer acmak icin alip kanata koyuyor yada Abou yu kanata koyuyor , Cenk üzülmesin sonra onu kaybetmeyelim diye ben boyle düşünüyorum

Dunku Kerim Bu takimda Banko oynar , 3.lig takimina karsi oynadi demeyin odunla dalarim , dunku oyunuyla etkili olamayacagi takim ve maç yok :tabe:
Tolgadada hemşerisini koruyor diye düşünmüştün. O günde aynı cümleleri kullanmıştım hoca kariyerinin en önemli senelerini yaşıyor kupaları toplamaya başlamış Tolga,Cenk küsecek diye bunları heba etmez. Darıca maçı ile değerlendirmen ilginç kötü oynayan ve iyi oynayan içinde ölçü olmayan bir maç.

Yahu senin taraftarın sabretmiyor, hoca mı sabredecek @Yunus Emre Dökmeci ?

Hazırlık maçında ıslıklanmadı mı Olcay?

Kerim Adana maçında oyuna girdi, adama denmeyen bırakılmadı 12 dakikada. Maç başlığı burada, ekşisozluk orada.

Konuşturmayın beni şimdi.

Ayrıca şu ana kadar stresi düşük ve kötü oynayan oyuncuya sabredebileceğimiz kaç tane maç mı oynadık?

Her maçımız önemli, kötü oynayan adam iyi olacak ve oynayacak.

Kerim Türkiye Kupası'nda iyi olduğunu gösterecek, 2 maç sonra oynamaya başlayacak.
Sanki Omere , Cenke sabredebiliyoruz kanatta da Kerim ile Arasa sabredemiycez :busted_cop:

Her futbolcu En iyi kendi mevkiinde oynar , Elinde 2 tane Has be Has kanat varken Santraforunu ve Solbekini kanat oynatirsan dibine kadar elestiririm :bandit:

Tolgadada hemşerisini koruyor diye düşünmüştün. O günde aynı cümleleri kullanmıştım hoca kariyerinin en önemli senelerini yaşıyor kupaları toplamaya başlamış Tolga,Cenk küsecek diye bunları heba etmez. Darıca maçı ile değerlendirmen ilginç kötü oynayan ve iyi oynayan içinde ölçü olmayan bir maç.
Super lig takimlarinin cogu Zaten O takimdan hallice

Kerim bu Ligde her takima karsi etkili olur

Gecen sezon Olcay kadar Gol atti Super ligde !! Hemde Olcayin Aldigi surenin ceyregi kadar surede !! Yoksa ben mi yanlis hatırlıyorum :alala: @Kalyoncu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanki Omere , Cenke sabredebiliyoruz kanatta da Kerim ile Arasa sabredemiycez :busted_cop:

Her futbolcu En iyi kendi mevkiinde oynar , Elinde 2 tane Has be Has kanat varken Santraforunu ve Solbekini kanat oynatirsan dibine kadar elestiririm :bandit:

Oyuncuların yerinde oynaması zorunlu değil.

Olcay formsuzsa veya Kerim kötüyse oynamayacak, yerinde sol bek daha iyi oynuyorsa o oynayacak.

Yerinde santrafor veya sol bek oynatılıyorsa, orada önce formasını kaptıran oyuncuyu sorgulayacaksın.

Bu adam nasıl kaptırıyor bu oyuncuya yerini diyeceksin.

2 maçta bir fikirleri değişiyor taraftarın.

Adanaspor maçından sonra Kerim'den olmayacağını gördük yazılıyordu, Darıca'ya 2 gol attı "bu adam nasıl oynamaz" yazılıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

FM'de bile yaş ortalaması 23 olan kadroyla oynuyorum ben :) O yüzden gençlerin yeri her zaman ayrıdır, ülke genelinde de öyle olmalı gençlere yatırım yapılmalı ve onlar değerlendirilmeli, ülke dinazorlar tarafından yönetiliyor her alanda öyle bari futbolda basketbolda bu çocukların önü açılsın yurt dışından 33 yaşında adamlar getireceğimize kendi değerlerimizi çıkartıp koyalım, Dün Liverpool 17 yaşında çocuk oynattı kupa yarı finalinde kendi tarihlerinin en genç golünü atan adam oldu biz böyle şeyleri yaşamayalı ne kadar oldu unuttum bile.
Vakıfköy tesislerinde elin almanı keşfetmiş orada fink atıyor. Çok yetenekli çocuklar var bursasporda bunları söyledim diye bursa sevicisi oldum. Bu Kubilay'ı iki yıldır izliyorum bursasporlu fanatik arkadaşım sağolsun. Bursa'nın yaptığını biz yapamıyomuyuz çıldırıyorum. Çağlar söyüncü,Cengiz ünder Altınordu yetiştiriyorda biz niçin yapamıyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cengiz'i bizim maçta izledim, çok beğendim, bazı yerlerde haberler dönüyor ama ben alacağımız hiç sanmıyorum.

Oyuncuların yerinde oynaması zorunlu değil.

Olcay formsuzsa veya Kerim kötüyse oynamayacak, yerinde sol bek daha iyi oynuyorsa o oynayacak.

Yerinde santrafor veya sol bek oynatılıyorsa, orada önce formasını kaptıran oyuncuyu sorgulayacaksın.

Bu adam nasıl kaptırıyor bu oyuncuya yerini diyeceksin.

2 maçta bir fikirleri değişiyor taraftarın.

Adanaspor maçından sonra Kerim'den olmayacağını gördük yazılıyordu, Darıca'ya 2 gol attı "bu adam nasıl oynamaz" yazılıyor.
Hic alakasi yok once oyuncuyu degil Hocayı sorgulayacaksin neden Kanatlar yedek oturuyorda , Santraforun Kanat oynuyor diye

Kerimin 2 senedir arkasinda duruyorum suanki durumuna göre değil , 2 senedir Daha fazla sure almali diye yazıyorum burada usenmeden sikilmadan :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Cengiz'i bizim maçta izledim, çok beğendim, bazı yerlerde haberler dönüyor ama ben alacağımız hiç sanmıyorum.

O tren kaçtı maalesef, Altınordu'dayken almak lazımdı.  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vakıfköy tesislerinde elin almanı keşfetmiş orada fink atıyor. Çok yetenekli çocuklar var bursasporda bunları söyledim diye bursa sevicisi oldum. Bu Kubilay'ı iki yıldır izliyorum bursasporlu fanatik arkadaşım sağolsun. Bursa'nın yaptığını biz yapamıyomuyuz çıldırıyorum. Çağlar söyüncü,Cengiz ünder Altınordu yetiştiriyorda biz niçin yapamıyoruz.
Dün o konuda yazdım 1 veya 2 tane adam olsa anlarım ama biz a takıma bile çıkartmıyoruz o havayı suyu tatsın diye aksine aldığımız adamı bile altyapıya gönderiyoruz, bu adamdan sonra gelecekte gelişmesini bekliyoruz zihniyet yanlış bunu yapanın Şenol Hoca olması ise ayrı trajikomik..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Bu yoklukta Kerimi kullanmamak zaten aralarında yaşanan tartışma ve ileri giden bazı kötü olayların yansımasıdır.
Birileri işi tatlıya bağlasın,barışsınlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hic alakasi yok once oyuncuyu degil Hocayı sorgulayacaksin neden Kanatlar yedek oturuyorda , Santraforun Kanat oynuyor diye

Kerimin 2 senedir arkasinda duruyorum suanki durumuna göre değil , 2 senedir Daha fazla sure almali diye yazıyorum burada usenmeden sikilmadan :tabe:

Senin burada kimin arkasında durduğun önemli değil, çünkü burada söylediklerin havada kalıyor.

İdmanlarını takip ediyor musun? İdmanlarda istekli mi, koşuyor mu, erken geliyor mu, geç çıkıyor mu, hocanın gözüne girmek için çalışıyor mu, savunmaya katkısı nasıl?

Kamplardaki tavırlarını ve arkadaşlarıyla ilişkilerini gözlemliyor musun?

Bunlar hakkında bilgin olmadan, söylediklerinin çok dolu olmuyor altı.

Bir ara saçma sapan hemşehrisini oynatıyor muhabbetleri yapanlar olsa da, hoca iyi durumda olana formayı veren birisi.

Siz burada "bu kadar rotasyon mu yapılır hoca, yeter artık" derken bile Kerim rotasyona giremiyorsa, sorunu Kerim'de aramak lazım önce.

Kerim'in yerine farklı mevkilerden oyuncuları oynatmaktan ötürü çok mu keyif alıyor sanıyorsun?

Cenk, Ömer ve Adriano da mı hemşehrisi hocanın?

Çevrimdışı tangaz

sakin sakin kavga edin ben yokken bu denli hararetli tartışıyorsunuz ben gelince hemen pısıveriyorsunuz :bandit: bugün fazla giremeyeceğim topa o yüzden çok yazmayın sonra geriden okuyarak gelmek zor oluyor  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Cenk uzulmesin diye balotelliyi almadigimiz kulislerde konusuluyor, belirtiliyor ve dedikodusu yapiliyor

Çevrimdışı Kalyoncu

Dün o konuda yazdım 1 veya 2 tane adam olsa anlarım ama biz a takıma bile çıkartmıyoruz o havayı suyu tatsın diye aksine aldığımız adamı bile altyapıya gönderiyoruz, bu adamdan sonra gelecekte gelişmesini bekliyoruz zihniyet yanlış bunu yapanın Şenol Hoca olması ise ayrı trajikomik..
Şenol hocanın dar rotasyonlarda çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum ben. Geçen seneye bakınca şu oyuncu formsuz dediğimiz bir Töre vardı(oda malum şahıs kırmızı kart felan)onunda formsuz hali tüm kanatlardan iyiydi.

Çevrimiçi emre_1978

Kerim'in gol vuruşları çok kaliteliydi , iki pozisyonda da tekniğini gösterdi ama bu çocuğun sorunu hiçbir zaman tekniği olmadı ki zaten.
Dün yine defalarca kaç kişinin arasına dalıp top kaptırdı, sadece ikinci yarıda Ömer'e çıkarttığı topta çabuk / basit oynadı.

Hocanın bu konuda onu defalarca uyardığını düşünüyorum, sonuç alamayınca da oynatmaması normal.
Dün oynanan bir lig maçı olsaydı eminim ikinci yarıyı göremezdi Kerim, ben de hiç kızmazdım hocaya çıkarttı diye.

Etiketler: