Böyle ortaya atılan lafları üstüme alınmam normalde, ama bunu alınmak istedim nedense. 
Bazıları övmeyi de abartıyor, yergiyi de.
Bir kere Burada ıslıklandığı için Olcay'ı savunanlar, "Olcay neden oynamıyor, bence bunun arkasında bir şey var" tarzı anlamsız şüpheler içine girmiyorlar.
Ama Darıca maçında 2 gol atınca "Kerim Frei nasıl oynamaz, bunun arkasında bir şeyler var" diyenler çıkıyor. Hatta bazılarının adları Yunus'la başlıyor ve Emre'yle devam edip Dökmeci'yle bitiyor.
Bu tirad daha da ileri gidip, "Türkiye Ligi'ndeki takımlar da Darıca ayarında" diye devam ediyor.
Bu tarz tutumlar da insanlarda Kerim'i övme isteği oluşsa bile törpülüyor, fikirlerini değiştiriyor.
Yahu ne alaka

Burada ben cok gordum Olcay da birsey var , Sorunu ne acaba , Bir an once toparlanmasi lazim vs vs yazilari
Bu Savunmak oluyor baska aciklamasi ne bunun ? Benim Turkcem mi yazif yoksa

Hala Olcaydan umidi olan var ama Kerimden umit kesilmiş bunu anlatmaya çalışıyorum
@tuncaboylu Kendi fikrini soylemen yeterli benim icin , Beni herkesin ortasina atmana gerek yok

Ki atsan ne olur , Ben herkesle basa çıkabilirim - Cikiyorum da zaten

30 yasina gelmis Olcay düzelebilir , 23 Yasindaki Kerim duzelemez sizde haklisiniz ne diyeyim
Hatta takima Olcay gibi 3 tane adam daha alalim S.Liginde final oynariz
Ne de olsa hirsli , Defans yaparlar , Takimin çimentosu olurlar