Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168321 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben anlamıyorum abi sizi Olcay gibi adamin arkasinda durup , Elestirmeyip

Kerimi yerden yere vuruyorsunuz

Oynadığı oyunu ve Attigi Birbirinden Guzel 2 Golü de 3.cu lig takimina atti diye küçük görüyorsunuz

Ayni macta Muthis bir şekilde savundugunuz Olcay Gram etkili olamadi

Keza Inler ve Gg de ayni sekilde

Bu adamlar 1.ci lig , Kerim 3 .cu lig takimina karşı oynadi da benim mi haberim yok Arkadaşlar :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oynadığı oyunu ve Attigi Birbirinden Guzel 2 Golü de 3.cu lig takimina atti diye küçük görüyorsunuz

Bu adamlar 1.ci lig , Kerim 3 .cu lig takimina karşı oynadi da benim mi haberim yok Arkadaşlar :alala:

Kerim'den bi halt olmaz. Faydalı bi takas olsun ilerde daha da bi beklentim yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

kerimin ülkede 4.senesi ve hala türkçe konuşamıyor acaba genel anlamda vurdumduymaz bir karakteri mi var?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Olcay Şahan a teşekkür edilip Yollar ayrılmalı dır
Resmen Ölmüş
Bazı arkadaşlar gökhan töre ye laf söylerlerdi geçen sezon gitsin nasıl olsa olcay var diye gitti de ne oldu ?  Ne oldu o yere göğe sığdıramadığınız Olcaya ? İsim vermem zaten Onlar kendilerini gayet iyi biliyorlar Töre lazım onu arıyoruz kanat lazım mı ? Lazım eyvallah
Söz konusu Beşiktaşın Menfaatleriyse Gerisi Traş
Belli ki Şenol hoca da silmiş Olcayı alexis gibi onuda silip attı gider muhtemelen
Bende isterim arkadaş toparlasın kendisini Eskisi gibi formda olsun ama yok adamın futbolla uzaktan yakından alakası yok kardeşim Şenol hocada haklı neyine güvenip kefil olacaksın bu adama ?
Kısasa kısas
Gomez gelirse takım baya toparlar bide töre gelirse tamamdır.

@Erdem Ayaz  çok basit yazacağım

Gökhan Töre Oynadığı:82   Gol:12   Asist:19
Olcay Şahan Oynadığı:139   Gol:34   Asist:26

karşılaştırdığın iki oyuncu bu sadece performans farkı
diğeri esas önemli olan birisi taşıdığı formanın değerini bilen onun için mücadele eden hırslı takımı ateşleyen
diğeri şampiyonluğa giderken son 5 maç sahaya çıkmayarak şampiyonluğu satmış bir sonraki sene gene takım
şampiyonluğa giderken devre aeası avukatlarını gönderip beni satın burda oynamak istemiyorum diyen çıktığı maçlarda eli belinde dolaşan
bir fener derbisinde katkı sunup gs derbisinde girdiği an önüne gelen bir topu vurup gol yaptığı için kahraman olan
ama aslımda maçın diğer zamanında eli belinde dolaşan sezon sonunda Biliçle bir olup satabilecek durumun varken
baskı yaparak kiralık göndermeye mecbur kaldığımız bir oyuncu.
önce mukayese edeceğin adamları iyi seç bence Beşiktaşa ihanet eden adam messi olsa ne yazar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kerim aklımda yanlış kalmadıysa yaklaşık üç büçuk senedir bu takımda . Kendisine neleri yapması ve yapmaması hakkında yüzlerce belki de binlerce ikaz yapıldı ama Kerim bunları kulak arkası ederek bildiği şekilde oynamaya devam etti, Yunus Emre. Doğal olarak Kerim'in şu anda kendini ispat etme gibi bir sorunu var.
Bir de Kerim ya da başka bir X futbolcu hakkında konuşacaksak mazeret olarak Olcay ya da başka bir Y futbolcu öne sürülmesin . Kerim hakkında konuşacaksak mevzu Kerim etrafında dönmeli. Diğer türlü şekilde konu amacından sapıyor.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ya kardeşim kerim sadece dünkü oyunuyla değil o adam her daim ilk 18 de yer alması gereken bi adam
Sanki yedek kadron çok sağlam da kerimi ilk 18 e almayacaksın illaki bir maç oynadı diye sırf bir maç üzerinden şu adam harika bilmem ne denmez ama en azından ilk 18 de olup ikinci yarı skora katkı yapacak bir isim mi değil mi ben ona bakarım
Ben demiyorum ki fb maçında 11 başlasın ama ikincı yarı takımı ateşleyecek skora katkı yapacak bir isim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle ortaya atılan lafları üstüme alınmam normalde, ama bunu alınmak istedim nedense.  :bandit:

Bazıları övmeyi de abartıyor, yergiyi de.

Bir kere Burada ıslıklandığı için Olcay'ı savunanlar, "Olcay neden oynamıyor, bence bunun arkasında bir şey var" tarzı anlamsız şüpheler içine girmiyorlar.

Ama Darıca maçında 2 gol atınca "Kerim Frei nasıl oynamaz, bunun arkasında bir şeyler var" diyenler çıkıyor. Hatta bazılarının adları Yunus'la başlıyor ve Emre'yle devam edip Dökmeci'yle bitiyor.

Bu tirad daha da ileri gidip, "Türkiye Ligi'ndeki takımlar da Darıca ayarında" diye devam ediyor.

Bu tarz tutumlar da insanlarda Kerim'i övme isteği oluşsa bile törpülüyor, fikirlerini değiştiriyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kerimin ülkede 4.senesi ve hala türkçe konuşamıyor acaba genel anlamda vurdumduymaz bir karakteri mi var?
Bana göre var ve bu durum onun sahadaki duruşuna da yansıyor.

diğeri esas önemli olan birisi taşıdığı formanın değerini bilen onun için mücadele eden hırslı takımı ateşleyen
diğeri şampiyonluğa giderken son 5 maç sahaya çıkmayarak şampiyonluğu satmış bir sonraki sene gene takım
şampiyonluğa giderken devre aeası avukatlarını gönderip beni satın burda oynamak istemiyorum diyen çıktığı maçlarda eli belinde dolaşan
bir fener derbisinde katkı sunup gs derbisinde girdiği an önüne gelen bir topu vurup gol yaptığı için kahraman olan
ama aslımda maçın diğer zamanında eli belinde dolaşan sezon sonunda Biliçle bir olup satabilecek durumun varken
önce mukayese edeceğin adamları iyi seç bence Beşiktaşa ihanet eden adam messi olsa ne yazar.
Pes diyorum abi artik

Hala savunabiliyorsun ya sadece pes diyebilirim.

EssiLor

• Ziyaretçi

İyi hoş da abi
Bu sene Ki Olcay Ve Geçen sene ki Gökhan Töre ?
Hangisini tercih edersin ?
Ben geçen seneki töre derim
Neden dersen olcay artık futboldan okadar uzaklaşmış ki darıca gb maçında bile doğru düzgün bir pozisyonu yok
Kardeşim 3.lig takımına karşı oynuyorsun karşında Barcelona yokki bir katkın olsun skora
Yok arkadaş adam ruh gibi dolaşıyor sahada o yüzden Olcayı hiç savunma abi.

Çevrimdışı underworld

Sezon başı adam gibi 2 tane kanat adamı alsaydılar .şimdi  ne kerim ne olcay ne de töre falan konuluşuyor olurduk.
Bu yoklukta seve seve kerime muhtaçsın, başka çaren yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Töre'nin kulübe avukatlarını gönderdiğini veya beni gönderin dediğini ispatlayabilir misin? Beşiktaş'lı yöneticilerden veya resmi siteden bir açıklama sunman yeterli bunun için..
Korku akıl katilidir.

Böyle ortaya atılan lafları üstüme alınmam normalde, ama bunu alınmak istedim nedense.  :bandit:

Bazıları övmeyi de abartıyor, yergiyi de.

Bir kere Burada ıslıklandığı için Olcay'ı savunanlar, "Olcay neden oynamıyor, bence bunun arkasında bir şey var" tarzı anlamsız şüpheler içine girmiyorlar.

Ama Darıca maçında 2 gol atınca "Kerim Frei nasıl oynamaz, bunun arkasında bir şeyler var" diyenler çıkıyor. Hatta bazılarının adları Yunus'la başlıyor ve Emre'yle devam edip Dökmeci'yle bitiyor.

Bu tirad daha da ileri gidip, "Türkiye Ligi'ndeki takımlar da Darıca ayarında" diye devam ediyor.

Bu tarz tutumlar da insanlarda Kerim'i övme isteği oluşsa bile törpülüyor, fikirlerini değiştiriyor.
Yahu ne alaka :alala:

Burada ben cok gordum Olcay da birsey var , Sorunu ne acaba , Bir an once toparlanmasi lazim vs vs yazilari

Bu Savunmak oluyor baska aciklamasi ne bunun ? Benim Turkcem mi yazif yoksa :alala:

Hala Olcaydan umidi olan var ama Kerimden umit kesilmiş bunu anlatmaya çalışıyorum @tuncaboylu

Kendi fikrini soylemen yeterli benim icin , Beni herkesin ortasina atmana gerek yok :bandit:

Ki atsan ne olur , Ben herkesle basa çıkabilirim - Cikiyorum da zaten :tabe:

30 yasina gelmis Olcay düzelebilir , 23 Yasindaki Kerim duzelemez sizde haklisiniz ne diyeyim

Hatta takima Olcay gibi 3 tane adam daha alalim S.Liginde final oynariz

Ne de olsa hirsli , Defans yaparlar , Takimin çimentosu olurlar :ok:

Çevrimdışı anilsevim

Fb deplasman biletleri bitmiş olarak satışa cıktı :)
Bari resmi siteden açıklama yapmayın
Bugun 14:00 da satışa çıkacak diye. Hepimiz gerizekalıyız çunku.
Memleketin neresinden tutsan elinde alıyor.
Sonumuz hayrolsun.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

İyi hoş da abi
Bu sene Ki Olcay Ve Geçen sene ki Gökhan Töre ?
Hangisini tercih edersin ?
Ben geçen seneki töre derim
Neden dersen olcay artık futboldan okadar uzaklaşmış ki darıca gb maçında bile doğru düzgün bir pozisyonu yok
Kardeşim 3.lig takımına karşı oynuyorsun karşında Barcelona yokki bir katkın olsun skora
Yok arkadaş adam ruh gibi dolaşıyor sahada o yüzden Olcayı hiç savunma abi.
Toreyi bende sevmem

Ama soylediklerin konusunda sonuna kadar haklisin katılıyorum :ok:

Çevrimdışı underworld

Olcay dan bu saatten sonra sadece amigo olur başka bir şey olmaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay dan bu saatten sonra sadece amigo olur başka bir şey olmaz
Konu kilit..
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Seri Teknik Yaptığı her tehlikeli ortaya forveti golle buluşturacak kanatlar lazım bize
Bak kanat da demiyorum Kanatlar
Elinde bi quaresma var adam gibi kanat oda sakatlandım mı nolucak?
En az 2 kanat şart
+ Bitiriciliği olan forvet
+ Stoper ( Bu sene Stoper alınmadan bi nebzede olsa idare edilebilir en önemlisi kanat forvet )
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 14:18:52 Erdem Ayaz ]

Töre'nin kulübe avukatlarını gönderdiğini veya beni gönderin dediğini ispatlayabilir misin? Beşiktaş'lı yöneticilerden veya resmi siteden bir açıklama sunman yeterli bunun için..
Abi bu cok ciddi şekilde yazilip cizildi , Doğruluk payi olduğunu düşünüyorum

Ama Kulübe alacağı icin 3 kez ihtar cekip , Avukatini gönderdigi olayi Doğru

3 kez İhtar cekme olayi Kongrede dagitilan kitapçıkta yazıyordu çünkü :tabe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fb deplasman biletleri bitmiş olarak satışa cıktı :)
Bari resmi siteden açıklama yapmayın
Bugun 14:00 da satışa çıkacak diye. Hepimiz gerizekalıyız çunku.
Memleketin neresinden tutsan elinde alıyor.
Sonumuz hayrolsun.

Çıkmadı bile ya. Bende işyerinde pc basında bekliyorum saf gibi. :biggrinking:
Bir deplasman keyfı yasıyım dedim oda bılet bıle çıkmadı.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan yapacağını yaptı biletleri derneklere sattı. Bir Kadıköy deplasmanı hevesimiz vardı onu da zehir ettiler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan yapacağını yaptı biletleri derneklere sattı. Bir Kadıköy deplasmanı hevesimiz vardı onu da zehir ettiler.
Bu gerçek mi? Nasıl böyle bişi yapılabilir ki? Passoligde satışa çıkmıyor mu bu biletler?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu ne alaka :alala:

Burada ben cok gordum Olcay da birsey var , Sorunu ne acaba , Bir an once toparlanmasi lazim vs vs yazilari

Bu Savunmak oluyor baska aciklamasi ne bunun ? Benim Turkcem mi yazif yoksa :alala:

Hala Olcaydan umidi olan var ama Kerimden umit kesilmiş bunu anlatmaya çalışıyorum @tuncaboylu

Kendi fikrini soylemen yeterli benim icin , Beni herkesin ortasina atmana gerek yok :bandit:

Ki atsan ne olur , Ben herkesle basa çıkabilirim - Cikiyorum da zaten :tabe:

30 yasina gelmis Olcay düzelebilir , 23 Yasindaki Kerim duzelemez sizde haklisiniz ne diyeyim

Hatta takima Olcay gibi 3 tane adam daha alalim S.Liginde final oynariz

Ne de olsa hirsli , Defans yaparlar , Takimin çimentosu olurlar :ok:

Tahminin doğru olabilir, heralde Türkçen zayıf.  :bandit:

Çünkü "Kerim düzelemez" diyenlere laf söylemeye çalıştığını belirtirken, "Kerim bu takımda nasıl oynamaz, ben bunun arkasında bir şeyler olduğunu düşünüyorum" yazarsan; tepki görürsün.

Kerim düzelebilir, bence düzelecektir de. Ama şu ana kadarki hali formayı haketmiyor, hoca da adil bir karar verip formayı vermedi.

"Bunun arkasında başka bir şeyler mi var", "Darıca'ya 2 gol attı işte, Türkiye Ligi'ndeki takımlar da aynı kalitede" tarzı mesajlar anlamsız.

Herkese forma şansı veren hoca Kerim'e forma şansı vermediyse, sorun büyük ihtimalle Kerim'den kaynaklı.

Kerim düzelebilir mi? Düzelebilir. Zaten sen de düzeleceğini düşünüyorsan, düzgün olmadığını da görüyorsun demektir.

Çıkmadı bile ya. Bende işyerinde pc basında bekliyorum saf gibi. :biggrinking:
Bir deplasman keyfı yasıyım dedim oda bılet bıle çıkmadı.
Yahu birakirlarmi o biletleri sana - Bana..

Bu Ülkenin her yerinde Torpil var , Torpilin varsa isini 10 dakikada halledersin yoksa saatlerce , Gunlerce beklersin

Ben mesela ehliyeti kazandiktan sonra alirken 1 gunde aldim , Normalde insanlar aylarca Inyernet basinda randevu almaya çalışıyor ben Tc mi verdim bilgilerimi verdim randevu benim yerime alindi gittim aldim Ehliyetimi 10 dakika da :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gerçek mi? Nasıl böyle bişi yapılabilir ki? Passoligde satışa çıkmıyor mu bu biletler?

Millet sabahtan almış biletini nasıl olduysa.

Edit : Link küfürlüymüş kusura bakmayın.

Etiketler: