Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168305 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

@OrhanAker  aynen aynen Kalinic de olumlu bence Pivot santrafor Şenol hocanın gomez olmazsa ilk tercihi olacaktır  :D
Oda zor be gülüm :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu mantikla Olcayin Amatör kumede oynamasi lazim :bandit:

En az 5-6 kez 1 metre otedeki arkadasina pas veremedi ve topu rakibe verdi abartmiyorum 1 metre öteye pas atamıyor Saka gibi :s20: :akuma:
Olcay erken emekli etmiş kendini futboldan şampiyonluk sonrası, eşiyle Almanya'ya yerleşip ponçik bir kasabada hem futbol oynayıp hem hayatını yaşamak istiyor sanırım, bence bu düşüncesini gerçekleştirmek adına sezon sonunda sözleşmesi karşılıklı feshedilmeli, şimdi bu takımın çimentosudur diyen adamlar çıkacak gelin bekliyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız ben benfica'daki Fejsayı beğenmelere doyamadım, çok iyi topçu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaya Toure? İşten dolayı sabahladığımdan kafam mı güzelleşti bilmiyorum ama böyle bir şey duydum sanki televizyonda. Var mı başka duyan yahu?

Guardiola oynatmaya başladı ve 2 maçtır da iyi oynuyor. O yüzden hayal.  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Guardiola oynatmaya başladı ve 2 maçtır da iyi oynuyor. O yüzden hayal.  :tabe:
oynatmasa'da hayal zaten, yolu buralara düşmez o adamın  :bandit:

EssiLor

• Ziyaretçi

Olcay Şahan a teşekkür edilip Yollar ayrılmalı dır
Resmen Ölmüş
Bazı arkadaşlar gökhan töre ye laf söylerlerdi geçen sezon gitsin nasıl olsa olcay var diye gitti de ne oldu ?  Ne oldu o yere göğe sığdıramadığınız Olcaya ? İsim vermem zaten Onlar kendilerini gayet iyi biliyorlar Töre lazım onu arıyoruz kanat lazım mı ? Lazım eyvallah
Söz konusu Beşiktaşın Menfaatleriyse Gerisi Traş
Belli ki Şenol hoca da silmiş Olcayı alexis gibi onuda silip attı gider muhtemelen
Bende isterim arkadaş toparlasın kendisini Eskisi gibi formda olsun ama yok adamın futbolla uzaktan yakından alakası yok kardeşim Şenol hocada haklı neyine güvenip kefil olacaksın bu adama ?
Kısasa kısas
Gomez gelirse takım baya toparlar bide töre gelirse tamamdır.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 10:50:55 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende bu düşünceyi kabullenemiyorum iste :bandit:

Beşiktaş Armasinin - Formasının oldugu her kulvarda Hedef ----> SAMPIYONLUKTUR !! Aksi durum ise BAŞARISIZLIKTIR !!

6 Senedir bu Kupayi alamiyoruz ve hep ayni teraneleri okuyoruz yok Angarya yok Teneke kupa vs vs ben bunu asla kabul etmiyorum Kupa Kupadir ! İsterse Gazoz kupasi olsun :busted_cop:

@Yunus Emre Dökmeci, hedefin Türkiye Kupası'nı kazanmaksa bile bunun Darıca maçıyla bir ilgisi yok.

Türkiye Kupası'nı kazanmayı amaçlıyorsak bile Darıca maçı önemsiz, gruptan zaten çıkacağız.

Bu kupayı kazanmak için 12 maç oynayacağız.

12 maç diyorum bak, neredeyse yarım sezon.

CL'yi kazanmak için 13 maç oynuyor takımlar.

Bu mantıskız  formasyonda, Turkuvaz medya grubu para kazansın diye yapılan bir Türkiye Kupası Grup Maçı'na gereksiz anlam yüklüyorsunuz.

Terini son damlasına kadar akıtsın, kanını son damlasına kadar döksün falan.

Yeri değil, zamanı da değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

oynatmasa'da hayal zaten, yolu buralara düşmez o adamın  :bandit:

Aynen, maaşı 12-13 milyon euro civarıydı yanılmıyorsam.  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay erken emekli etmiş kendini futboldan şampiyonluk sonrası, eşiyle Almanya'ya yerleşip ponçik bir kasabada hem futbol oynayıp hem hayatını yaşamak istiyor sanırım, bence bu düşüncesini gerçekleştirmek adına sezon sonunda sözleşmesi karşılıklı feshedilmeli, şimdi bu takımın çimentosudur diyen adamlar çıkacak gelin bekliyorum :)
@Serhat Akkaya abi iste bu yizdn 3 senedir burada Kerimin daha fazla forma sansi bulmasi lazim diye israrla yazıyorum

Olcayi kazanicaz diye 21 Yaşındaki Kerimi kaybettik , Olcay kadar ona sans verilseydi simdi hala boyle olurnuydu? Bence Olmazdı..

Yetenek tek basina is yapmıyor diyenlerede dunku macta Kerimin oyunu ve attigi 2 Şik ve Akil dolu Gol Güzel bir cevap olmuştur , simdi 3.lig takimina karsi yapti diyip onuda kucumseyenler çıkacaktır

Kerim bunu Superlig maçlarinda da yapiyor , en basiti Geçen sezon Suvas deplasmaninda Gomeze yaptığı mukemmel Asisti soyleyelim Kac tane futbolcu yapabilir o asisti ??

Hoca da Santraforu Kanat oynatacagina , Kerime sans verip Kazansin , kotu de oynasa Sabretsin tipki Olcaya sabrettigi gibi :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

Derbi Bilet fiyatları en uygun 107 TL imiş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@Yunus Emre Dökmeci,

Bu kupayı kazanmak için 12 maç oynayacağız.

12 maç diyorum bak, neredeyse yarım sezon.

CL'yi kazanmak için 13 maç oynuyor takımlar.

Bu mantıskız  formasyonda, Turkuvaz medya grubu para kazansın diye yapılan bir Türkiye Kupası Grup Maçı'na gereksiz anlam yüklüyorsunuz.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Türkiye Kupası zerre umrumuz da olmamalı tamamiyle zarar , boşa vakit kaybı artı sakatlık.
Çıkalım gençlerde gidebildiğimiz yere kadar gidelim. Bırakın kim alırsa alsın.
Zaten CL var basımızda ,  Hedefimiz öncelikle Lig olmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya abi iste bu yizdn 3 senedir burada Kerimin daha fazla forma sansi bulmasi lazim diye israrla yazıyorum

Olcayi kazanicaz diye 21 Yaşındaki Kerimi kaybettik , Olcay kadar ona sans verilseydi simdi hala boyle olurnuydu? Bence Olmazdı..

Yetenek tek basina is yapmıyor diyenlerede dunku macta Kerimin oyunu ve attigi 2 Şik ve Akil dolu Gol Güzel bir cevap olmuştur , simdi 3.lig takimina karsi yapti diyip onuda kucumseyenler çıkacaktır

Kerim bunu Superlig maçlarinda da yapiyor , en basiti Geçen sezon Suvas deplasmaninda Gomeze yaptığı mukemmel Asisti soyleyelim Kac tane futbolcu yapabilir o asisti ??

Hoca da Santraforu Kanat oynatacagina , Kerime sans verip Kazansin , kotu de oynasa Sabretsin tipki Olcaya sabrettigi gibi :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Dediklerine katılıyorum şans verilmeyen bir adamdan kendini göstermesini beklemek 1 maç oynatıp kötü oynayınca ya gördüğünüz Kerim'in halini demek ne kadar adilce bunu düşünmek lazım. Madem düşünmüyorsun kiralık olarak gönder onuda yapmıyorsun, mesela Aras'ı düşünmedin bu sene niye kiralık göndermedin, Aynı şekilde Oğuzhan'ı? Utku'yu? Gençlerin geleceğe dair planlanmasında ciddi eksikliklerimiz var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Napoli maçındada hiç sırıtmıyor sahanın en iyisi olabiliyor.3.lig maçındada sırıtmadan oynuyor şampiyonlar ligi maçındada.

necip sırıtmıyor diyelim ozaman... gülmez lerden necip...

gerard ımız olur diye yıllarca umut ettim ama yok olmadı.. evrilemedi, gelişemedi, çalışmadı, başaramadı..

Bu mantikla Olcayin Amatör kumede oynamasi lazim :bandit:

En az 5-6 kez 1 metre otedeki arkadasina pas veremedi ve topu rakibe verdi abartmiyorum 1 metre öteye pas atamıyor Saka gibi :s20: :akuma:

olabilir. alan takım olursa gitsin oynasın bence.

Çevrimdışı Kalyoncu

Dediklerine katılıyorum şans verilmeyen bir adamdan kendini göstermesini beklemek 1 maç oynatıp kötü oynayınca ya gördüğünüz Kerim'in halini demek ne kadar adilce bunu düşünmek lazım. Madem düşünmüyorsun kiralık olarak gönder onuda yapmıyorsun, mesela Aras'ı düşünmedin bu sene niye kiralık göndermedin, Aynı şekilde Oğuzhan'ı? Utku'yu? Gençlerin geleceğe dair planlanmasında ciddi eksikliklerimiz var.
Düşünmedin değil transferler son üç günde geldi. Nasıl göndereceksin? Kendini riske atmış olursun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Düşünmedin değil transferler son üç günde geldi. Nasıl göndereceksin? Kendini riske atmış olursun.
Son üç güne neden transfer yaptılar diye sorarım ben de o zaman. Bu adamlara az buz paralar verilmedi.. Bedavaya aldığın fazlasıyla posasını çıkarıp kullandığın Olcay mı? Yoksa 3 milyon euro verip pek faydalanamadığın faydalanman gereken genç bir çocuk mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boşuna uğraşma, her şeyde negatif bir şey buluyor bir şekilde.

Kerim ve Aras sezon başlarken 3. ve 4. kanat oyuncuları olarak düşünülüyordu, ciddi süre alacakları öngörüldü.

Serhat da tutup bu adamlar neden sene başında kiralanmadı diyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kerim ve Aras sezon başlarken 3. ve 4. kanat oyuncuları olarak düşünülüyordu, ciddi süre alacakları öngörüldü.

Olayı derinlemesine incelemezsen anlamazsan böyle kulp takabiliyorsun, sene başında hazırlık maçlarında Olcay'ın durumu ortadaydı ARas'ın da sezon başladı her şey tersine döndü formsuz olcay 11 de hazırlık maçlarının belkide en iyisi ARas kadro dışı, burada garip bir şey yok mu? Kerim aynı şekilde 3.4. adam olarak düşünülüyordu ama yerine formsuz forvet oyuncusu Cenk kanat oynuyor. Bunun neresi mantıklı?
Öngörüldü diyorsun ama zorunluluk durumunda bile düşünülmedi ne değişti o hazırlık kampından sonra? 21-22 yaşındaki adamı senede 9-10 maç 20 dk oynatarak geliştiremezsin..
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 11:19:07 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Burada is Hoca da bitiyor Ne kadar kotu olurlarsa olsun Oynatacak , Ozguven kazananmalarini sağlayacak

Elinde 2 tane Has ve Has kanat varken gidip Santraforlarini , Solbeklerini Kanat oynatmayacak bu kadar Basit

Olcay gibi bir adama nasil sabrettiyse , Kerime de Arasa da sabredecek

Hocanın Gençlere olan etkisinden onlara sans vermesinden bahsediyorduk hep lakin bunu bu sezon göremiyoruz hiç. @tuncaboylu

Çevrimdışı Kalyoncu

Son üç güne neden transfer yaptılar diye sorarım ben de o zaman. Bu adamlara az buz paralar verilmedi.. Bedavaya aldığın fazlasıyla posasını çıkarıp kullandığın Olcay mı? Yoksa 3 milyon euro verip pek faydalanamadığın faydalanman gereken genç bir çocuk mu?
Sorabilirsin onuda transfer döneminde yeterince eleştirdik. Ben Kiev ve gs maçlarının bu transferlerin geç olmasından dolayı puanlar bıraktığımızı düşünüyorum zaten. Ama Aras,Kerim niye kiralanmadı demenin nesi doğru elimizdeki kanatları vereceğiz biz napacağız.

Olayı derinlemesine incelemezsen anlamazsan böyle kulp takabiliyorsun, sene başında hazırlık maçlarında Olcay'ın durumu ortadaydı ARas'ın da sezon başladı her şey tersine döndü formsuz olcay 11 de hazırlık maçlarının belkide en iyisi ARas kadro dışı, burada garip bir şey yok mu? Kerim aynı şekilde 3.4. adam olarak düşünülüyordu ama yerine formsuz forvet oyuncusu Cenk kanat oynuyor. Bunun neresi mantıklı?
Öngörüldü diyorsun ama zorunluluk durumunda bile düşünülmedi ne değişti o hazırlık kampından sonra? 21-22 yaşındaki adamı senede 9-10 maç 20 dk oynatarak geliştiremezsin..
Burada is Hoca da bitiyor Ne kadar kotu olurlarsa olsun Oynatacak , Ozguven kazananmalarini sağlayacak

Elinde 2 tane Has ve Has kanat varken gidip Santraforlarini , Solbeklerini Kanat oynatmayacak bu kadar Basit

Olcay gibi bir adama nasil sabrettiyse , Kerime de Arasa da sabredecek

Hocanın Gençlere olan etkisinden onlara sans vermesinden bahsediyorduk hep lakin bunu bu sezon göremiyoruz hiç. @tuncaboylu
Birebir Ayni seyleri yazmışız abi :ok:

Aklin yolu BIR tabi..@Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorabilirsin onuda transfer döneminde yeterince eleştirdik. Ben Kiev ve gs maçlarının bu transferlerin geç olmasından dolayı puanlar bıraktığımızı düşünüyorum zaten. Ama Aras,Kerim niye kiralanmadı demenin nesi doğru elimizdeki kanatları vereceğiz biz napacağız.
Ben de diyorum vermedin kiraya neden oynatmıyorsun zorunluluk olmasına rağmen? HAyatında sağ açık oynamamış Ömer'i sağ açık oynattık yahu biz 3. forvetimizi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben de diyorum vermedin kiraya neden oynatmıyorsun zorunluluk olmasına rağmen? HAyatında sağ açık oynamamış Ömer'i sağ açık oynattık yahu biz 3. forvetimizi?
Posasını çıkardık Olcay'ın dedin iki mesaj önce Aras kadro dışı(sakat) Kerim konusunu inan bende bilmiyorum. Sezon uzun maraton kullanacağı bir yerler gelecektir. Kiraya vermiş olsak q7 Allah korusun sakatlansa elindeki adamı niye kiraladın derdik. Geçen sene Ersan satıldı Rhodolfo sakatlandı yönetimi göme göme bir hal olduk.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Birebir Ayni seyleri yazmışız abi :ok:

Aklin yolu BIR tabi..@Serhat Akkaya
Büyük takıma gelince hocalar tüm odakları değişiyor, başarısızlık yönü ağır basınca temel ilkelerinden vazgeçebiliyorlar bu çok kötü bir şey tüm hayatını genç oyuncuları çıkarıp yetiştirmek adına geçirmiş birisi başarıyı görünce tüm yapısını değiştirebiliyor ve kendini daha az yanıltabilecek olgun adamlara yönelebiliyor, Şenol Hoca teknik direktörlük hayatı boyunca bu kadar yaşlı bir kadroyla oynamış mıdır acaba merak ettim, kendisini yadırgamıyorum bu durumdan dolayı hak veriyorum ama tamamen silip atması apayrı bir şey.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunu sadece biz düşünmüyoruz ki Serhat abi demek ki bu adamların oynamamasını gerektirecek problemleri var, Şenol Hoca'ya güveniyorum; geçen sene Kerim süre alıyordu, bu sene alamıyorsa kendinden kaynaklıdır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Posasını çıkardık Olcay'ın dedin iki mesaj önce Aras kadro dışı(sakat) Kerim konusunu inan bende bilmiyorum. Sezon uzun maraton kullanacağı bir yerler gelecektir. Kiraya vermiş olsak q7 Allah korusun sakatlansa elindeki adamı niye kiraladın derdik. Geçen sene Ersan satıldı Rhodolfo sakatlandı yönetimi göme göme bir hal olduk.
İşte sezon boyunca 2-3 maç kullanacağın bir yer gelecek diye Kerim gibi bir değeri kulübede tutmak bana göre doğru değil, olay şeyden başladı Olcay formsuz yerine neden Kerim denenmiyor Kerim'e yapılan eleştirilerin çok azı Olcay'a yapılmıştır gençlere çok daha fazla acımasız davranıyoruz aksi olması gerekirken, ben burada çoğu kişiyi gömüyorum ama gömdüğüm bir tane genç adam gösterir misiniz? Biraz daha hakkaniyetli olmak iyidir diyorum bunu forumun ağa babaları da yapıyor Kerim'i Töre'yi gömerken Olcay'a arka çıkıyorlar birisi 21-22 yaşında bir ergen belki daha öbürü 30 yaşına gelmiş bir profesyonel.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: