70. Dakikaya kadar dayanabildim, uyumusum sonra yeni uyandim. Kerim bir tsne daha atmis
Boyle futbol oynanmaz, ben sinirden arkadas kasindim her tarafimda sivilce cikti. Dua etsinler ben baskan degildim, devre arasi bu futbolcularin alayinin agzini burnunu kafasini gozunu kirardim.
Sen koca besiktassin be, karsinda 3.lig takimi var, baski yiyorsun. Cikip tak tak 3-4 tane atacaksin ki rakip saygi duysun sana.
Rezllik, senol hoca soyunma odasinda dalmistir bunlar kesin.
Simdi herseyi gectim bu rezil oyunlarini, vurdum duymaz tavirlarini
Arkadas besiktas camiasina saygisi yok bu sahaya cikan futbolcularin.
Bir cok besiktasli aile, baba ogul belki ilk defa evlerinde oturup acik kanaldan besiktasi beraber seyredecekler, sofrayi hazirladilar, kimi rakisini kimi gulsuyunu koydu acti televizyonu ve karsisinda boyle oynayan bir takim. Kabul edemiyorum. Yenilirsin yenersin, besiktasin genetigi mucadele ile kodlanmistir, biz ne kazma futbolcular gorduk ama mucadele ettiler, yureklerini koydular ve alkisi aldilar.
Boyle bir skandal olamaz.
Dusunun 20milyon besiktas taraftarindan bu mali durumda en az 1 milyon baba, oglunu gonderiyordur kahveye maci izlesin diye kendi radyodan takip ediyordur bu insanlarin 1 kere olsun beraber, ev ortaminda, sofra basinda besiktaslarini izlemeye hakki yok mu ulan, hakki yok mu
Ne hakkiniz var boyle rezil, igrenc mucadele etmeye, 3.lig ekibinden gol yemeye, utanmazlar.
Al abi bir Snickers ye.

Abartılacak bir durum yok, karşısında büyük takım ve ulusal yayın görünce hayatının maçını oynayan ve adını duyurmaya çalışan çocuklar vardı karşımızda.
Öğlen Amasya-Başakşehir maçına denk gelmiştim, ilk yarı 3-0 Amasya'nın üstünüğüyle bitebilirdi(Amasya, Darıca'dan bir alt ligde)
Galibiyet bile çok önemli değildi, zaten her türlü gruptan çıkılır.
Hazırlık maçı kıvamında işte, oldu bitti.