Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150181 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 Geçen sezon 37 mac ------> 5 Gol - 8 Asist

Bu sezon 17 Mac -------> 3 Gol - 6 Asist..

Adam kendini aştı , Kariyer rekorunu kirarmi bu sene sizce ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

ben senin ne demek istediğini çooook iyi anladım ve senin hala okuduklarını anlamadığında ısrarcıyım...@sametbagan

eleştiri ile gömek arasındaki fark nedir. atalay ekskavatör kullanıyor bir mesaj yazıyor ve diyor ki "1,5 senedir aynı sorunlar süregeliyor aşama katedilmedi oyunda" bu söz anlayana gömü ötesidir sen eleştiri dersin şimdi. ben abubakar bitirici değil üstelik reaksyon zamanı da felaket derim ve bunu 10 defa dillendiririm sen buna da gömmek dersin. bence lügatında da sorun var...
Dediğin gibi atalay oyunu eleştriyor şahısları gömmüyor zaten takım harika süperiz uçuyoruz kaçıyoruz demiyoruz ki nerelere gittin üstad 
Dediğim gibi sitenin üç silahşörü belli ve bunu da kimse inkar edemez yalnış konuşuyorsunuz demiyorum kendimi tekrar ediyorum ama yine söyleyeyim
Çook acımasızsınız bunu demeye çalışıyorum.Mesela sen devre arasına kadar abo eleştrisi yapmicam dedin dediğinin ertesi haftası küreğe daha da sıkı sarıldın,
Demek istediğim konu bu başka birşey değil.

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten çok tecrübelisin üstad sadece şöyle cevap vereceğim napoli benfica

öyle bir iddiam yok ama realist olduğumdan eminim ŞL 6 bilemedin 8 maçlık bir periyod ama lig 34 maç totale baktığında ise 40-42 maç ediyor. şuana dek totalde 17 maç oynamışız abu lig+şlde 5 gol atmış maç başı gol oranı %30

abunun şlde sanırım 15 maç 9 gol gibi bir istatistiği var kariyeri bittiğinde tam bir ŞL golcüsüydü denilecek ama ortalama maçlarda ortalama takımlarda die devam edecek bu cümle. bizden önce şl.de gol attığı rakipler bate şaktar basel d.kiev tel aviv gerçekten çok üst seviye rakiplere karşı oynamış portoda... madem bu adam ŞL leblebicisi porto neden kiralık gönderdi? muazzam bir kaç santrafor buldukları için mi gönderdi? yanılmıyorsam gentten depoitre die sıradan bir adamı buna tercih ettiler birde altyapıdan 20 yaşında bir çocuk çıkardılar abubakarı da yolladılar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Dediğin gibi atalay oyunu eleştriyor şahısları gömmüyor zaten takım harika süperiz uçuyoruz kaçıyoruz demiyoruz ki nerelere gittin üstad 
Dediğim gibi sitenin üç silahşörü belli ve bunu da kimse inkar edemez yalnış konuşuyorsunuz demiyorum kendimi tekrar ediyorum ama yine söyleyeyim
Çook acımasızsınız bunu demeye çalışıyorum.Mesela sen devre arasına kadar abo eleştrisi yapmicam dedin dediğinin ertesi haftası küreğe daha da sıkı sarıldın,
Demek istediğim konu bu başka birşey değil.

devre arasına kadar abu eleştirisi yapmayacağım dedim doğru ki yapmıyorum da  dikkatli değerlendirirsen bu maçta eleştirilecek son adamlardan biri die de belirttim üstelik. abu ile alakalı dünden beri söylediğim tek söz benim aylar önce söylediğimi şimdi herkes söylüyor olmuştur. önceki haftalarda da eleştirmedim aslında ama objektif değilsiniz. abu kırk yılın başı gol atınca sen ve benzer düşüncedeki üyeler kalkıp adımı zikrederseniz bana söz hakkı doğar siz attığı 1 golü dillendirirken ben kaçırdığı 20 golü dillendiririm altından kalkamazsınız sonra da  adı sözünü tutmadın küreği kaptın koştun geldin olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

öyle bir iddiam yok ama realist olduğumdan eminim ŞL 6 bilemedin 8 maçlık bir periyod ama lig 34 maç totale baktığında ise 40-42 maç ediyor. şuana dek totalde 17 maç oynamışız abu lig+şlde 5 gol atmış maç başı gol oranı %30

abunun şlde sanırım 15 maç 9 gol gibi bir istatistiği var kariyeri bittiğinde tam bir ŞL golcüsüydü denilecek ama ortalama maçlarda ortalama takımlarda die devam edecek bu cümle. bizden önce şl.de gol attığı rakipler bate şaktar basel d.kiev tel aviv gerçekten çok üst seviye rakiplere karşı oynamış portoda... madem bu adam ŞL leblebicisi porto neden kiralık gönderdi? muazzam bir kaç santrafor buldukları için mi gönderdi? yanılmıyorsam gentten depoitre die sıradan bir adamı buna tercih ettiler birde altyapıdan 20 yaşında bir çocuk çıkardılar abubakarı da yolladılar...

Leonard Kweuke yi alsaydık abi sözleşmesi bitiyorken bitiriiş konusunda iyidir top tutar duvar olur takımı ilerde tutar kenardan etkili son vuruşları iyi nasıl Rize de kaldı anlamadım hayranıyım Kweuke nin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

geçen sezon gs Dembele diye bi oyuncu ile çok görüştü elinden kaçırdı ingiltere ingiltere championship ' den  şimdi celtic de devler peşinde..

** Aynı şekilde 2 yıldır izlediğim geçen sene sakatlık dolayısıyla oynayamayan bu sene ise süper dönüş yapan Britt Assambalonga var hem mobil bi oyuncu hemde bitirişi iyidir bu oyuncuyu almamız lazım muhakkak.

Oyuncu ektedir .

http://www.transfermarkt.com.tr/britt-assombalonga/profil/spieler/186172

Çevrimdışı mylife1903

Leonard Kweuke yi alsaydık abi sözleşmesi bitiyorken bitiriiş konusunda iyidir top tutar duvar olur takımı ilerde tutar kenardan etkili son vuruşları iyi nasıl Rize de kaldı anlamadım hayranıyım Kweuke nin.
Kuvekeye gelene kadar daha vebo var sonra nukalma var, alanyasporun santraforu lov yahu antalyaspordaneto var. golf oynamaya geliyorlar adamlar herhalde. Istanbulda golf sahasi yok mu? Toplari golf deligi yerine rakip kaleye sokarlardi bizde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kuvekeye gelene kadar daha vebo var sonra nukalma var, alanyasporun santraforu lov yahu antalyaspordaneto var. golf oynamaya geliyorlar adamlar herhalde. Istanbulda golf sahasi yok mu? Toplari golf deligi yerine rakip kaleye sokarlardi bizde

Nakoulma  Forvet değil ki , Eto o ve Webo 35+ oldu   Bence Kweuke 29 yaşında mağara yaşını bilmiyom resmi kayıt bu şekilde görünüyor ve şuan bizde olmuş olsa 12 golü falan vardı adam eksiltem özelliği falanda var bu TANK ın .

5 Yillik sözleşme uzatıyormuş Rize ile :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Senle abou konusunda 1 konuda hemfikir olabilirim diğer hepsinde yanılıyorsun.
Son vuruş bitiricilik zaten bu eksikliği diğer bütün artı yönlerinin önüne geçiyor bormal olarak
Girdiği pozisyonları gol yapsa ne kötü koşuyor denir ne reaksiyon zamanlamasından bahsedilir
Yönetim bu adamı gomezin yerine almayıp yanına alsaydı yine bunları konuşmazdık.
Eğer gömülecek birisi varsa bu konularda bütün ihale yönetime kalır bence biz yönetimin hatalarını
Oyuncu ve hocaya yüklüyoruz o yüzden acımasızca eleştriyorsunuz diyorum zaten.Stoper kanat ve forvet
Takviyesi yapmazsak olası başarısızlıkta fatura hocaya veya topçuya değil yönetime kesilir.
Bir de bişey rica edeceğim senden bu abonun maç başı gol ortalaması değil de süre aldığı dakika olarak yüzde verebilir misin ?
Sanırım orda yüzde biraz daha artacak o da belki bize bişeyler anlatabilir. :D

Çevrimdışı tangaz

bakardan daha faydalı olurdu üstelikte yarı maaşına belki 1/3ü maaşa oynardı şimdiye değin çift haneli skora ulaşmış olurdu. @cursedofdragon görselini paylaştığı bir pozisyon var kafasını tık die uzatacağı yerde bu topun yükselip ayağına doğru pozisyon almasını beklerken kaleci rahatça alıyor topu. bu pozisyon dahi bakar hakkında yeterlidir bir şeylerin anlaşılması için.

Evet bu haftanin Anlam ve önemine binaen Profil fotomu degistiriyorum Hayırlı uğurlu olsun :biggrinking:

Forza Japon bayrağı :bandit: :super:

Çevrimdışı tangaz

Senle abou konusunda 1 konuda hemfikir olabilirim diğer hepsinde yanılıyorsun.
Son vuruş bitiricilik zaten bu eksikliği diğer bütün artı yönlerinin önüne geçiyor bormal olarak
Girdiği pozisyonları gol yapsa ne kötü koşuyor denir ne reaksiyon zamanlamasından bahsedilir
Yönetim bu adamı gomezin yerine almayıp yanına alsaydı yine bunları konuşmazdık.
Eğer gömülecek birisi varsa bu konularda bütün ihale yönetime kalır bence biz yönetimin hatalarını
Oyuncu ve hocaya yüklüyoruz o yüzden acımasızca eleştriyorsunuz diyorum zaten.Stoper kanat ve forvet
Takviyesi yapmazsak olası başarısızlıkta fatura hocaya veya topçuya değil yönetime kesilir.
Bir de bişey rica edeceğim senden bu abonun maç başı gol ortalaması değil de süre aldığı dakika olarak yüzde verebilir misin ?
Sanırım orda yüzde biraz daha artacak o da belki bize bişeyler anlatabilir. :D

o istatistiği de sen çıkar armut piş ağzıma düş ohh ne ala  :D

tutunacak dalın kalmadı şimdi yeni doneler arıyorsun dk. başı gol oranı yüksek diyeceksin de girdiği pozisyonu gole çevirme oranı %10 yahuu daha neyi konuşuyoruz. girdiği pozisyonları gol yapsa reaksyon zamanını konuşmazdık diyorsun da bu ne saçma bir cümle farkındamısın? zaten reaksyon zamanı iyi olsa koşu ve patlama kalitesi iyi olsa girdiklerini gol yapardı. kimse de aylardır bu kadar kafa patlatmazdı...

Brezilya Milli Takımı Beşiktaşlı Marcelo'nun peşine düştü

Teknik direktör Şenol Güneş’in bu sezon tüm resmi maçlarda 90 dakika görev verdiği tek isim olan Marcelo’nun peşine Brezilya Milli Takımı’nın da düştüğü ortaya çıktı.

Beşiktaş’a geçen sezonun devre arasında Hannover’dan gelen ve Siyah-Beyazlılar’a kısa sürede uyum sağladıktan sonra kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden biri olan Marcelo Guedes, yeni sezonda da takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in bu sezon tüm resmi maçlarda 90 dakika görev verdiği tek isim olan Marcelo’nun peşine Brezilya Milli Takımı’nın da düştüğü ortaya çıktı. Özellikle Avrupa’da gösterdiği performansla, Sambacılar’ın hocası Titi’nin de yardımcıları aracılığıyla takip ettiği öğrenilen 29 yaşındaki stoperin, ülkesinin formasını A Milli seviyede ilk kez giyme ihtimali doğduğu bildirildi.

‘Taraftarın sarılması çok güzeldi’

Başakşehir mücadelesinde attığı golle takımına 1 puanı getiren isim olan Marcelo, karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı. Attığı golün ardından sevincini tribünlerle birlikte yaşamasını anlatan Brezilyalı futbolcu, “Bu anları yaşamak için buradayım. Onların golden sonra bana sarılmaları gerçekten çok güzeldi. Elimden geleni yapmıyorum” sözlerini sarf etti. (Fanatik)

Yetersiz Marcelo :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Nakoulma  Forvet değil ki , Eto o ve Webo 35+ oldu   Bence Kweuke 29 yaşında mağara yaşını bilmiyom resmi kayıt bu şekilde görünüyor ve şuan bizde olmuş olsa 12 golü falan vardı adam eksiltem özelliği falanda var bu TANK ın .
Nakulmanin cenkin yerine solda oynadigini dusunuyorum ve keyifleniyorum yahu. Yonetim zaten kanatta oynayabilen forvet mi ne ariyornya ne demekse iste. Kanatta oynayabilen 10 numara sonra bi arada onbucuk numara vardi bi numarasini goremedigimiz bu supersiktrontik seyler bi bizde mi oluyor anlamiyorum ki

Çevrimdışı mylife1903

Brezilya Milli Takımı Beşiktaşlı Marcelo'nun peşine düştü

Teknik direktör Şenol Güneş’in bu sezon tüm resmi maçlarda 90 dakika görev verdiği tek isim olan Marcelo’nun peşine Brezilya Milli Takımı’nın da düştüğü ortaya çıktı.

Beşiktaş’a geçen sezonun devre arasında Hannover’dan gelen ve Siyah-Beyazlılar’a kısa sürede uyum sağladıktan sonra kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden biri olan Marcelo Guedes, yeni sezonda da takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in bu sezon tüm resmi maçlarda 90 dakika görev verdiği tek isim olan Marcelo’nun peşine Brezilya Milli Takımı’nın da düştüğü ortaya çıktı. Özellikle Avrupa’da gösterdiği performansla, Sambacılar’ın hocası Titi’nin de yardımcıları aracılığıyla takip ettiği öğrenilen 29 yaşındaki stoperin, ülkesinin formasını A Milli seviyede ilk kez giyme ihtimali doğduğu bildirildi.

‘Taraftarın sarılması çok güzeldi’

Başakşehir mücadelesinde attığı golle takımına 1 puanı getiren isim olan Marcelo, karşılaşmanın ardından duygularını paylaştı. Attığı golün ardından sevincini tribünlerle birlikte yaşamasını anlatan Brezilyalı futbolcu, “Bu anları yaşamak için buradayım. Onların golden sonra bana sarılmaları gerçekten çok güzeldi. Elimden geleni yapmıyorum” sözlerini sarf etti. (Fanatik)

Yetersiz Marcelo :bandit:
Ismail de milli yahu

Tolga zengini de real aliyordu sonra tolgay da liverpula gidecek falan filan benim ozel haberlerden esinlenmisler.

Dur aksam bir stoper haberi gireyim yeniden

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nakulmanin cenkin yerine solda oynadigini dusunuyorum ve keyifleniyorum yahu. Yonetim zaten kanatta oynayabilen forvet mi ne ariyornya ne demekse iste. Kanatta oynayabilen 10 numara sonra bi arada onbucuk numara vardi bi numarasini goremedigimiz bu supersiktrontik seyler bi bizde mi oluyor anlamiyorum ki
Sağı olmayan boksör gibiyiz sadece sol yumrukla rakibi yıpratmaya çalışıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eaglekartal

bence en büyük sorun psikolojik üstünlüğümüzü kaybediyoruz,geçen sene daha fazla korkutuyorduk,bus ene sürekli geriden geliyoruz ama rakiplerede bir şekilde oyun başında bu maçı alabiliriz inancı geliyor.bugün mehmet demirkolü dinledim çok dpğru oyun merkezini ortasahayı kaybetti diyor haklı.ama asıl sorun hücum gücü açısından sakatlardan sonra elimiz çok zayıf,q7 cenk abubakar dışında skora katkı yok,geçen sene böylemiydi.şuan fenerin hücüm gücü silahları sayıca bizden daha fazla ki dalga geçtiğimiz atıf bile 2-3 haftada 3 gıl atıp 3 asistemi ne ulaştı.biz kenardan katkıda alamıyoruz.bir şekilde devre aarasına en az kayıpla gidip kanat,kanat forvet,stoper,net golcü şart.ikinci yarı lig kızışıp daha zor hale geldiğinde bu malzeme geçen seneki gbi getiremez sonunu.

Çevrimdışı mylife1903

Neven subotic tekrar gundemde

Besiktasin seZon basinda da ilgilendigi makedon fitbolcu icin tekrar nabiz yoklamasi yapildi. Gol sikintisi ceken besiktas dev stoper icin tekrar ataga kalkti. 29 yasindaki super star stoper icin calismalarin hemen baslatilmasi emri bizzat baskan fikret orman tarafindan verildi.

Senol gunes: begendigim bir oyuncu sartlarda mutabik kalinirsa hayir, demem

Teknik patron senol gunesin de okay vermesiyle besiktasta girisimler hizlandirildi. Besiktasin gol sorununu cozecek ukraynali futbolcu icin 4 milyon yuroyi gozden cikarttigi kulislerde belirtliyor.

Besikas arena ilk olarak neven subotic ismini yazmisti. 23 haziran 2016 tarihli haberimiz asagidadir. Taklitlerimizden kacininiz besiktasin nabzi besiktas arenada atiyor

Besiktas arena ozel haber

23 haziran 2015 tarihli haber

Senol Gunesin bir cok kez canli izledigi tortmunlu(copyright falan olmasin yalan haber ya) futbolcuya hayran oldugu kulislerde belirtiliyor. Subotic ile bir cok kez birebir gorusen tecrubeli teknik adam ona besiktasin ne buyuk bir kulup oldugunu anlatti. Futubedan Besiktas taraftarinin videolarini seyreden Neven(simdi yazinin ortasinda adiyla hitap edeceksin ki hani senol gunes ile gorusuyor ya artik samimi olmuslar algisi yapay) taraftara hayran kaldi.
Senol Gunesin tercumanina videoyu gosteren yildiz futbolcu, videonun gucune guc katmaya geldik aninda gozyaslarini tutamadi ve tercumana taraftarin ne dedigini anlatmasini istedi.(taraftar gazi toplamak icin)
Gecen Sezon bundesligada amtontag(cinsel icerikli harfler yanyana getirilirki erkek okuyanin dikkati gazetenin uydurma adina degil, belden asagiya odaklansin) gazetesi tarafindan yilin savunma oyuncusu secilen Neven Subotic, hava toplarinda etkili, onde basan, topu oyuna iyi sokan, iyi frikik atan, iyi yer tutan, ofsayt bozmayan,hamleli, sert, centilmen, kornerlerde etkili, yan toplarda oldurucu, mucadeleci ve golcu bir stoper olarak bilindigi belirtildi. 318 macta 2 gol atan golcu defans oyuncusu Bosna(yazi uzadikca sacmalamaya baslar `su` gorduya hemen turk, turk degilse bosnali) milli takimi formasini giymekte.
Almanyada Turk mahallesinde yasayan Neven, Senol Gunese hayran kaldi, kendisini 2002 dunya kupasindan ve kore savasindan hatirladigini belirten Sirp(hahaha) oyuncu Turk hoca ile calismak icin can attigini belirtti. Menejerini hemen gorusmeye cagiran Subotic, Ahmet Buluta hemen tortmun ile gorusmesi icin yetki verdi.

harika bir insan, besiktas taraftari sevecektir

Fifa meneceri ahmet bulut besiktasin gundemindeki Neven Subotic hakkinda konustu:
bir cok futbolcunun temsilciligini yapiyorum bu kadar karakterli bu kadar lider ozellikli bir oyuncu ile cok az calistim. kendisi zaten Turkiyeyi cok seviyor, 16 yil once Antalyada bulunmu, aspendosa hayran kalmis bana hemen anlatti. Bence bu is %90 bitti diyebiliriz, Tortmunla ilgili bazi puruzler var, onlari gorusuyoruz. oyuncu hazir ve turkiyeye gelecegi gunu iple cekiyor, cocugunun bir okul problemi var onu alman lisesine a sinifindan sokacagiz o is cozulecek, hanimi icinde populer dizilerden rol teklifleri aliyoruz. BNesiktas cok cok iyi bir secim yapti.

Senol Gunes temkinli yaklasti:
Senol Gunes buyuk olcude anlasmaya varilan Hirvat Futbolcunun transferi icin sunlari soyledi. Neven cok iyi bir insan iyi bir futbolcu, para konusunu konusmadik, o konuya baskan bakacak. Benim sevdigim, karakterli bir oyuncu hava toplarinda biraz yetersiz oldugunu dusunuyorum bu konuyu halledebilirse ben cok sicak bakiyorum.
Ben kendisine de onderdim hatta kendisini gunde 3 ogun ayaklarindan hangi agaca asmasi gerektigini de gosterdim bundan sonrasi oyuncu da bitiyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence en büyük sorun psikolojik üstünlüğümüzü kaybediyoruz,geçen sene daha fazla korkutuyorduk,bus ene sürekli geriden geliyoruz ama rakiplerede bir şekilde oyun başında bu maçı alabiliriz inancı geliyor.bugün mehmet demirkolü dinledim çok dpğru oyun merkezini ortasahayı kaybetti diyor haklı.ama asıl sorun hücum gücü açısından sakatlardan sonra elimiz çok zayıf,q7 cenk abubakar dışında skora katkı yok,geçen sene böylemiydi.şuan fenerin hücüm gücü silahları sayıca bizden daha fazla ki dalga geçtiğimiz atıf bile 2-3 haftada 3 gıl atıp 3 asistemi ne ulaştı.biz kenardan katkıda alamıyoruz.bir şekilde devre aarasına en az kayıpla gidip kanat,kanat forvet,stoper,net golcü şart.ikinci yarı lig kızışıp daha zor hale geldiğinde bu malzeme geçen seneki gbi getiremez sonunu.
Şimdi Fener dedin ve Tuncaboylu ile Necmi gelip hepsini çöp yapacak  :D
Korku akıl katilidir.

Nakoulma yi geçen sezon devre arasi icin cok istemiştim Kanat Forvet için onuda cok gömdüler burada

Suan bile alsak epey is görür , Aminuda olur kanat forvet icin

He hedefler cok yuksek tutulacaksa , Depay - Vargas - Narsring gibi isimlere yönelmek lazim

Visca icinde hala Israrciyim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nakoulma yi geçen sezon devre arasi icin cok istemiştim Kanat Forvet için onuda cok gömdüler burada

Suan bile alsak epey is görür , Aminuda olur kanat forvet icin

He hedefler cok yuksek tutulacaksa , Depay - Vargas - Narsring gibi isimlere yönelmek lazim

Visca icinde hala Israrciyim
Ben yine çok genç potansiyeli olan bir genç adam alınacağını düşünüyorum bu isimler olmaz yukarıdaki. Talisca ve benzeri tarzda, ama bizim ihtiyacımız bu mu? Yoksa direk girip takıma katkı sağlayacak bir oyuncu mu önemli nokta bu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ben visca misca istemiyorum artık sene sonu 4-5 tane ortalama adam alıp ortalama takım olacağımıza 2 tane süper adam alıp gene ortalama takım olalım yeğlerim. birinde hep ortalama kalırsın ama diğer formülde 1 sene sonra gene 2 tane süper adam alıp ortalamadan süpere evrilme olasılığın doğuyor...

Ben yine çok genç potansiyeli olan bir genç adam alınacağını düşünüyorum bu isimler olmaz yukarıdaki. Talisca ve benzeri tarzda, ama bizim ihtiyacımız bu mu? Yoksa direk girip takıma katkı sağlayacak bir oyuncu mu önemli nokta bu..
Narsring - Depay - Brahimi - Vargas dörtlüsunden herhangi 1 i cuk diye oturur , Ayni şekilde Visca da Cuk oturur

Bu 5 oyuncuyu almak da imkansiz değil bence....
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2016, 13:22:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Bazi arkadaslar İsrarla Viscanin bizim macta etkili olamadigini söylüyor lakin Basaksehirin bizim kaleye cok etkili geldigi 4 pozisyonda da Viscanin imzasi var

Bazen nasil mac izliyorsunuz anlamıyorum :alala:

Haa tabi Diger maçlardaki performansina bakarak etkinligi daha azdi orasi ayri konu..

Ama Bu adam son 3 sezonda Oynadigi her macta Büyük takimlara karsi olanlarda dahil direkt olarak Skora etki etmis bir adam
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2016, 13:23:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: