Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134542 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

resmen ya hep ya hiç dedi hayatta cesurların kazandığına dair güzel bir örnek oldu, konuyu da futbola bağlayayım ah ulan biliç ne korkak heriftin bea  :evillol:

Baskette son 2 dakikada 10 sayı geriden geliyoruz şimdi, o dönemde futbolda 2 dakikada skor 2-2'ye gelirdi hey gidi.

Çevrimdışı Bishamon

resmen ya hep ya hiç dedi hayatta cesurların kazandığına dair güzel bir örnek oldu, konuyu da futbola bağlayayım ah ulan biliç ne korkak heriftin bea  :evillol:

Bilic olsa adama aman üçlükle şutla uğraşmayın turnike atmaya çalışın derdi  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Bilic olsa adama aman üçlükle şutla uğraşmayın turnike atmaya çalışın derdi  :evillol:

bence savunmada kalın deplasmanda 2 sayı fark iyidir evimizde 3 sayı fark atmaya çalışır ikili averajda şey kem küm bişiler derdi işte  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı srdr

Serdar sarıdağ Twitter da transfer mesaisin de 😊

Çevrimdışı TURKahvesi

1 hafta sonra Akatlar'da grubun en rahat maçını oynayacağız
şöyle bir bakıyoruım da fikstüre grubu namağlup bitirmek içten bile değil
en azından devreyi namağlup kapatacağımıza eminim
Partizan deplasmanına kadar 3 maçı alırız ama Partizan deplasmanı Beşiktaşımız ilk mağlubiyetini alırsa bu maçta alır diye düşünmekteyim.

Çevrimdışı Bishamon

Serdar Sarıdağ'a göre Kerem Demirbay için 2 sene önce olumsuz rapor verilmiş...

Çevrimdışı Renton

Gelicekse gelsin artik ben arfa 2 senedir bekliyoruz.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

ooo konu dışı yapmış @Necmi abi hemen girdim. @mylife1903 koşkoş futbol başlığında basket konuşuyoruz :D

hee yaaa ne koyduk ama
Gormem mi abi, gormemle beraber uykuya daldim heyecandan. Simdi son basketi seyrettim offff, efsane. Ne sokmus herif. O son adimi alisi var yaaa

Seyi hatirladim hemen vieri vardi italyan. O da kaleye gitmeye usenir 25-30m den vururdu tek basina giderken.
Bu da usenmis iste, simdi uzatma falan, zaten deplasman sunu suracikta sokayivereyim de hemen dusa gidem

Çevrimdışı panic13

Gormem mi abi, gormemle beraber uykuya daldim heyecandan. Simdi son basketi seyrettim offff, efsane. Ne sokmus herif. O son adimi alisi var yaaa

Seyi hatirladim hemen vieri vardi italyan. O da kaleye gitmeye usenir 25-30m den vururdu tek basina giderken.
Bu da usenmis iste, simdi uzatma falan, zaten deplasman sunu suracikta sokayivereyim de hemen dusa gidem

ama iyi öptük

ama çok iyi öptük

ama fena öptük yahu

ama iyi öptük yani çok iyi öptük...

Harbiden fena öptük :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

aaa vierinin fanlarındandım bende ne kadroydu be juventusun o kadrosu vieri boksiç zidane deschamps conte del pierro toriçelli, kimyada bir de toriçelli deneyi vardı değil mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ölümüne sokmuş abi  :evillol: çok iyide sokmuş çokta güzel sokmuş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

JOACHİM LÖW :busted_cop: :busted_cop:

Bir dönem Türkiye'de çalışan Löw, Gomez'in dönüşünü Beşiktaş'a bağladı. Alman milli takım hocası yaptığı basın toplantısında Gomez ile ilgili soruyu cevaplarken şunları söyledi: "Hiç kuşkusuz Mario büyük bitirici. Gomez'in yeniden aramıza dönmesini Beşiktaş sağladı. Onlara önce Gomez, sonda da bizlerin büyük saygı duyması gerekir. Eğer İstanbul'a gitmeseydi aramıza dönmesi hayal olurdu. Fransa'da ki şampiyonada Beşiktaş'ta kalmasını da önerdim. Profesyonel tercihlerde benim bundan başka diyebileceğim bir şey yok.."

http://www.besiktasmedya.com/futbol/low-besiktasi-goklere-cikardi-14664/
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Faik dönmek istiyormuş haberlere göre
Bilicin ipiyle indi kuyuya şimdi beni kurtarın diyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Faik dönmek istiyormuş haberlere göre
Bilicin ipiyle indi kuyuya şimdi beni kurtarın diyor
bence dönmeli.

Çevrimdışı yigitcan1903

bence dönmeli.
West Ham kiralama bedelini geri istemezse ya da Gökhan cebinden karşılarsa neden olmasın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

West Ham kiralama bedelini geri istemezse ya da Gökhan cebinden karşılarsa neden olmasın
Fikret Orman  Kiralama bedelini geri vermez  ve  üstüne Törenin maaşını da onlara kitler  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

aaa vierinin fanlarındandım bende ne kadroydu be juventusun o kadrosu vieri boksiç zidane deschamps conte del pierro toriçelli, kimyada bir de toriçelli deneyi vardı değil mi

En sevdiğim santraforlardandır Vieri.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi en sevdiğim forvet Gabriel Batistutadır efsane forvetti adam.

Çevrimiçi sozkul

Oğuzhanla Tolgayı kıyaslasan hangisi daha iyi sence ?

Verilen cevabı okumadan fikrimi söyleyim, Tolgay o ilginç vücut çalımıyla tarfatardan çok alkış olır, ama skoru değiştirecek yerlerde yok, asisit yok, ama tehlikeli yerde çalım atıp top kaptırma olayı var.   Oğuzhan oyunda yokmuş gibi görünüp iki asist yapabilir. Tehlikeli yerde çalım atmaz al ver yapmaya çalışır, boşa kaçar.

Ben Tolgay'ın şu ilginç vücut çalımını ne zaman çözecekler diye bekliyorum.
7-8 e Tolgay'ı devre arasında veririm yerine şimdiden adam bakmak şartıyla.

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman  Kiralama bedelini geri vermez  ve  üstüne Törenin maaşını da onlara kitler  :evillol:
Opsiyonun da yuzde ellisini kilitlemesi lazim. Sozlesmeyi iyi hazirlatmistir baskan. Oyle devre arasinda geri gonderip mundar ediyorlar en degerli futbolcumuZu. Maasi,kira bedelinve opsiyonun yarisini verecekler. ReZil ettiler gokhan gibi adami. Kume dusecekler ustne ve o rezil takimi toparlayqcak tek adami mindar ettiler.

Gokhan patlama yapsaydi 40milyonluk teklifler gelseydi 10 milyona isi bitireceklerdi en akilli bunlar ya. Adamimizi oynatmayi beceremediler bizi zarara soktular. Zararimisi karsilasinlar.

Çevrimiçi sozkul

Sizden beklemem abi zaten öyle şeyler :)

Yok yapmaz o artık, kaç yaşına gelmiş olgun bir adam olmuş.. :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BEŞİKTAŞ ONU TAKİBE ALDI...
⚫⚪🔴
Sadece lig arasının değil yeni sezonun da transfer hesaplarını yapan yönetim, Malmö’nün Ganalı önliberosu Kofi Adu ile yakından ilgileniyor.

Devre arasında kadrosunu takviye etme kararı alan Beşiktaş yönetimi, gelecek yıllara yönelik transfer çalışmalarını da ihmal etmiyor. Bu doğrultuda birkaç futbolcu takibe alınırken özellikle bir isim ön plana çıkıyor: Enoch Kofi Adu. İsveç'in Malmö takımında başarılı performansıyla dikkatleri çeken Ganalı önlibero, sözleşmesinin bitimine 1.5 yıl kalan ve ilerleyen yaşıyla kariyerinin sonuna yaklaşan 33'lük Atiba'nın yerine düşünülüyor.

SCOUT EKİBİ ISRARLA ÖNERİYOR

Scout ekibi, forma giydiği maçları dikkatle izlediği Adu'yu çalışkanlığı, ikili mücadele gücü, isabetli pasları ve oyun tarzıyla Beşiktaş'ın Kanadalı dinamosuna benzeterek “Yeni Atiba olur” öngörüsünde bulunuyor. Kulübüyle 31 Aralık 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki orta sahayı Kartal yapmak için sezon sonunda harekete geçilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Amkspor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Yok yapmaz o artık, kaç yaşına gelmiş olgun bir adam olmuş.. :D
:evillol:

Çevrimiçi sozkul

valla @tangaz 0.5 saniye kala 3lük atmak ne demek yarım saniyede maçı kazandık böyle konu dışı yapmayalımda ne yapalım :D
yerimden zıplattı. öncesinde küfür yedi tabi atmıyor basketi diye :evillol: Weems gittide gitti geriye fıtık oldum valla  :bandit:

Şimdi adam çizgiye baka baka geriye gitti, hiç acelesi yok gibiydi, atamasaydı nasıl gömerdik burda, kahramanlık ile gömülme arasında ince bir çizginin olduğu durumlardan biri..

Etiketler: