Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9136820 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aksiyon bölgelerini kullanma ve final pozisyonlarını oynama becerisi düşük. Aslında beceriden ziyade tercih etmiyor. Sınırlı bir alanın oyuncusu. Oyun geçişleri yeterince iyi değil. Orta alanı doğru boşaltamıyor...
Oğuzhanla Tolgayı kıyaslasan hangisi daha iyi sence ?

Çevrimdışı OrhanAker

şiddete hayır, ölü noktalara bolbol yabancı cisim atılabilir sonra meşaleler konfetileri tutuşturur  gibi olayları şeyettim  :bandit:
Sizden beklemem abi zaten öyle şeyler :)

Çevrimdışı kyiv

Tolgayın bir başka büyük eksiği çok basit top kaybı yapması.Çok iyi oynadığı maçlarda bile yanındaki adama basit pasları atarken dahi hata yapıyor. Belirli bir kalitenin üzerindeki futbolcu hele Beşiktaş gibi üst düzey bir takımda  oynuyorsa bu basit pas atamama beceriksizliğinden sıyrılması lazım. Ayrıca gol sayısı o pozisyon için çok düşük.

Bursaspor bu küme düşme tantanasına çıkardığı sunni gerilimde debelene dursun rakamlar Bursa alehine felaket.FB ve GS ile skor anlamında başabaş olan Bursaspor, Beşiktaşa karşı oynadığı maçların şampiyon oldukları sene hariç neredeyse hepsini kaybetmiş.Mahsuru yok gerilsinler gerildikleri kadar.

Çevrimdışı atalay

Tolgay; topla vedalaşma sürelerini kısaltıp-oyun hızını yükseltip, aksiyon bölgelerini ve koridorları doğru kullandığı zaman daha iyi işler yapabilir. Ceza sahası içi/yay çevresindeki etkinliğini ve topsuz penetrasyonlarını arttırması lazım. Bunları iyileştirdiği an oyun iç defoları tolere edilir. 
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 07:01:48 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Tolgayın bir başka büyük eksiği çok basit top kaybı yapması.Çok iyi oynadığı maçlarda bile yanındaki adama basit pasları atarken dahi hata yapıyor. Belirli bir kalitenin üzerindeki futbolcu hele Beşiktaş gibi üst düzey bir takımda  oynuyorsa bu basit pas atamama beceriksizliğinden sıyrılması lazım. Ayrıca gol sayısı o pozisyon için çok düşük.

Bursaspor bu küme düşme tantanasına çıkardığı sunni gerilimde debelene dursun rakamlar Bursa alehine felaket.FB ve GS ile skor anlamında başabaş olan Bursaspor, Beşiktaşa karşı oynadığı maçların şampiyon oldukları sene hariç neredeyse hepsini kaybetmiş.Mahsuru yok gerilsinler gerildikleri kadar.
Kutuda beceriksiz tolgay. Ayni sosa gibi cozemedigim bir futbolcu, sanki hersey var cocukda ama bir sekil bu seyler sahaya yansimiyor. Tabela yapmasi lazim. Sosa yarim seZon tabelaya calisti hop milana gitti.

Çevrimdışı tangaz

bizde en iyi oynadıgı maç 0-2 biten ts maçıdır ilk geldiğinde deplasmandaki, bence o maç rahatlıkla 3-4 tane net sıkıştırabilirdi ama bi şekilde atamamıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Gerard sezon sonu ayrılıyormuş amerikadan bir sene bizde oynamasını çok isterdim.
Oynamayıp kenarda dursa o bile yeter.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kutuda beceriksiz tolgay. Ayni sosa gibi cozemedigim bir futbolcu, sanki hersey var cocukda ama bir sekil bu seyler sahaya yansimiyor. Tabela yapmasi lazim. Sosa yarim seZon tabelaya calisti hop milana gitti.
Abi şut tercihinide çok kullanmıyor ya da iyi şut atamıyor , o da  eksik özelliklerden birisi....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizde en iyi oynadıgı maç 0-2 biten ts maçıdır ilk geldiğinde deplasmandaki, bence o maç rahatlıkla 3-4 tane net sıkıştırabilirdi ama bi şekilde atamamıştı.
Kesinlikle abi, vuruş kaliteside iyiydi ama şanssızdı

Çevrimdışı atalay

Rize maçında Abouya attığı pas neydi öyle ya...

Kötü bir pas değildi. Abou, stoperin arkasına hareketlenirken Tolgay topu önüne attı. Saniyenin yüzde bilmem kaçlık zaman dilimindeki tereddüt ve tercih dokunuşu getirmedi.   
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2016, 22:10:30 atalay ]

Çevrimdışı kyiv

Basketbol maçımız başlıyor.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gene başlamış bulmacalar.

?vr?n ‏@evrenmanchester 48 dk.48 dakika önce
Simdi kimse merak etmio mu erdal torunogullari hollanda da kimle gorustu die ??

Çevrimiçi Necmi

ne koyduk ya muhteşem geri dönüş :D

Çevrimdışı Kartal Ç

Ev sahibine çok ayıp oldu iç saha serilerini de bozduk  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ooo konu dışı yapmış @Necmi abi hemen girdim. @mylife1903 koşkoş futbol başlığında basket konuşuyoruz :D

hee yaaa ne koyduk ama
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

robben gazı verirler bolbol

Çevrimiçi Samet Ç

Luciano Narsingh'tir

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Kalyoncu

Kesin Hollandada değildir Erdal Torunoğulları. Bir ülkeyi eledik kalanlar üzerinden devam.

Çevrimiçi Mehmet57

Arber Zeneli icin gorussun Heerenveen ile. Veya Vitesse ile Guram Kashia - Marvelous Nakamba icin gorussun. AZ ile Ridgeciano Haps icin, Sparta ile Denzel Dumfries icin, PSV ile Guardado icin gorussun.

Baska da gerek yok😁

Çevrimdışı Berat

Arber Zeneli icin gorussun Heerenveen ile. Veya Vitesse ile Guram Kashia - Marvelous Nakamba icin gorussun. AZ ile Ridgeciano Haps icin, Sparta ile Denzel Dumfries icin, PSV ile Guardado icin gorussun.

Baska da gerek yok😁

Haps'ın fundamentalı baya sağlam, çıplak gözle net belli oluyor. Patlayıcılık ve orta isabet yüzdesini artırabilirse birkaç yıl içinde ismini geniş kitlelere duyurabilir. Yaş 23.

Çevrimiçi Necmi

ooo konu dışı yapmış @Necmi abi hemen girdim. @mylife1903 koşkoş futbol başlığında basket konuşuyoruz :D

hee yaaa ne koyduk ama
valla @tangaz 0.5 saniye kala 3lük atmak ne demek yarım saniyede maçı kazandık böyle konu dışı yapmayalımda ne yapalım :D
yerimden zıplattı. öncesinde küfür yedi tabi atmıyor basketi diye :evillol: Weems gittide gitti geriye fıtık oldum valla  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

valla @tangaz 0.5 saniye kala 3lük atmak ne demek yarım saniyede maçı kazandık böyle konu dışı yapmayalımda ne yapalım :D
yerimden zıplattı. öncesinde küfür yedi tabi atmıyor basketi diye :evillol: Weems gittide gitti geriye fıtık oldum valla  :bandit:

resmen ya hep ya hiç dedi hayatta cesurların kazandığına dair güzel bir örnek oldu, konuyu da futbola bağlayayım ah ulan biliç ne korkak heriftin bea  :evillol:

Etiketler: