Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135597 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ama o zaman yöneticilere nasıl ünvan bulacağız, zaten herşeyi yöneten tek bir adam var, yönetecek birşeyde yok geriye kalanlara  :)
@sozkul abi ben benim cocugun dogumuna girmistim, sifat olarak da potansiyel baba, doktorun gec kalmasi durumuna gore de ebe yardimcisi yazmislardi. Simdi ben oraya yazdirsaydim doguma girecem diye jinekolog operator doktor, diye essegi rahatsiz etmis olurdum.

Niye yazdiriyorsun, kendi kendini tatmindir bu, git al biletini, paran yoksa kulube fatira et, seyret macini efendi efendi

Çevrimiçi Necmi

Ben de öyle düşündüm, muhtemelen bir aracı ile pazarlığa gitmiştir ilgilendiğimiz oyuncu var ise.

Haa, Atalay'ın eğrisini doğrusuna getirdiği ve haklı olduğu taraf şu; geçen sezon itibarı ile transfer aklımız bariz geriledi. Şu an yine %90 menajer listesi ile iş yapıyoruz. Hatta akıl bile söz konusu değil.
katılamayacağım buna %90 dediğin menejer listesi kimmiş mesela
Gönülmü canermi inlermi talisca mı
gönülle caner menejerle alakalı değil düşeş transfer onlar
inlerin 3 yıldır başkan tarafından istendiğini biliyorum alamıyordu yüksek değeri yüzünden
talisca takip edildiğini kendi söyledi Beşiktaş istemiş benficadan önce marcello yu hocanın istediğini biliyoruz
bunu kendide defalarca söyledi ts yede almak istemiş zamanında fabri hoca istedi geçen sene
quaresmaya menejer transferi diyebilirmisin aboubakarı bilmiyorum ama almak için çok uğraşıldı portodan
menejer listesiyle gelmiş olamaz Adriano menejer olabilir getiren menejerin eli sıkılır. Beck takımında huzurluydu talip olduk
menejer listesine gireceğini düşünmüyorum genç oyuncuları saymıyorum oğuzhan utku falan yatırım transferi onlar.
elimizde neden aldık diyebileceğimiz menejer kakalaması bir oyuncu varmı sence gelen oyuncuların hepsi kaliteli
ha faydalanamıyoruz olabilir. Bazı oyunculara zaman vermek gerekiyor. Taliscayı menejerde önermiş olabilir sonuçta
ilgilendiğimiz bir oyuncuymuş kulübünde huzurlu değilse menejerin önceki taliplilerini taraması gayet normal bir durum
benim şu anda kadroda bunu bize menejer iteledi diyebileceğim bir oyuncu yok Tosiç bile ne kadar faydalı olduğunu kanıtladı.
rudolfho brezilyanın en iyi 3 stoperinden biri Boykoyu menejermi iteledi resmen almak için uğraştık.
birde talip olup alamadığımız oyuncular var menejer itelese bir şekilde alınırdı
şunu kabul edelim transfer iyi olur kötü olur ama artık menejerlerin kucağında değiliz. ha kullanmıyormuyuz bu zorunluluk
senin yapamadığın pazarlığı menejer yapar o nedenle alacağımız oyuncuya pazarlık için menejer göndermemiz gayet normal bir durum
her pazarlığı başkan gidip yapacak değil bu şekildede ayağa düşülür bazı konular çözümsüz kaldığında son hamle olarak başkan devreye girer

Çevrimiçi Necmi

Ama o zaman yöneticilere nasıl ünvan bulacağız, zaten herşeyi yöneten tek bir adam var, yönetecek birşeyde yok geriye kalanlara  :)
bizde başkanlık sistemi var gayet normal bir durum bu nihayetinde küfür edildiğindede yönetici değil
direk başkan yiyor. Seba o kadar uzun süre başkanlık yaptı kaç dönem değiştirdi kaç yöneticisini
hatırlıyoruz bir elin parmaklarını geçmez.
Doğru bir sistemmi bence değil ama olanda bu. Başkanlık sistemi kralı oyla seçmektir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bursa maçının seyirci yasağı da kalkmış.

Çevrimiçi Necmi

Bursa maçının seyirci yasağı da kalkmış.
bursa kaldırmaz yasağı büyük ihtimal
gelirler biz gidemeyiz olan bu şekilde olur

Çevrimiçi Samet Ç

bursa kaldırmaz yasağı büyük ihtimal
gelirler biz gidemeyiz olan bu şekilde olur
Aynen öyle olacak. Birde gelip stada zarar verip sağa sola salça olup milleti kışkırtacaklar.

Çevrimdışı Berat

Aynen öyle olacak. Birde gelip stada zarar verip sağa sola salça olup milleti kışkırtacaklar.

Aynısını saatler önce yazdım.

Çevrimdışı tangaz

bu bursa yasağının kalkması saçma olmuş bursa taraftarı ağır terörize bir grup
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

bu bursa yasağının kalkması saçma olmuş bursa taraftarı ağır terörize bir grup

Deneme tahtası gibi kullanılıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Deneme tahtası gibi kullanılıyoruz.

bu hafta fb gs maçında ekşın olsa da ceza geri gelse  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

bu hafta fb gs maçında ekşın olsa da ceza geri gelse  :evillol:
%99 :D
Ama kimsenin kılına zarar gelmesini istemem şahsen akıllı akıllı izlesinler maçı.

Çevrimdışı tangaz

%99 :D
Ama kimsenin kılına zarar gelmesini istemem şahsen akıllı akıllı izlesinler maçı.

şiddete hayır, ölü noktalara bolbol yabancı cisim atılabilir sonra meşaleler konfetileri tutuşturur  gibi olayları şeyettim  :bandit:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bursaspordan ve taraftarından korkan bursalı olsun.

Çevrimdışı atalay

Tolgay'ın belli özellikleri var. Fakat olduğundan daha fazla göstermemek lazım. Halen çok önemli defoları var. O biçilen meblağlar gerçeküstü.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 23:02:19 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Bursaspordan ve taraftarından korkan bursalı olsun.

bursaspordan da taraftarından da kimselerin korktugunu sanmıyorum ama şahsen oyunu çirkinleştirdiklerini düşünüyorum...

Çevrimdışı tangaz

Tolgay'ın önemli özellikleri var. Fakat olduğundan daha fazla göstermemek lazım. Halen çok önemli defoları var. O biçilen meblağlar gerçeküstü.

epl takımlarının ödediği absürt rakamlar biraz da bu kanıyı oluşturuyor örneğin arsenale giden şakamıdır nedir o herif 35 ise tolgayda min. 25e satılmalı (aralarındaki yaş farkından dolayı o da yoksa aynı parayı isterim) ama epl die bir dünya olmasa ederi mx.8-10  dur benim gözümde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay'ın önemli özellikleri var. Fakat olduğundan daha fazla göstermemek lazım. Halen çok önemli defoları var. O biçilen meblağlar gerçeküstü.
En belirgin defosu nedir ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

bursaspordan da taraftarından da kimselerin korktugunu sanmıyorum ama şahsen oyunu çirkinleştirdiklerini düşünüyorum...

Bandırma da yedikleri dayağı ne ben anlatırım ne şehir stadı, ezelden kılım Bursaya ve taraftarına.

zaten çirkinlikler camiası.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi katılıyorum korkmak değil bu, stada zarar verirler sonuçta pislikler....

Çevrimdışı tangaz

stada verecekleri zarar önemsiz yerine konur ama maça gitmeyen kadın çoluk çocuk bu saçma grubun çirkinliklerinden dolayı tedirgin olmak rahatsız olmak zorunda değil çevreye rahatsızlık veriyor böyle tipler yoksa stad içinde yaptıkları önemsiz bence...

Çevrimdışı atalay

En belirgin defosu nedir ?

Aksiyon bölgelerini kullanma ve final pozisyonlarını oynama becerisi düşük. Aslında beceriden ziyade tercih etmiyor. Sınırlı bir alanın oyuncusu. Oyun geçişleri yeterince iyi değil. Orta alanı doğru boşaltamıyor...

Çevrimiçi murat

Stada zarar verirlerse tertemiz yenisi yapılır fatura bursaspor kulübüne gönderilir. Başkan her sene deplasman tribünü yerini değiştirsin stad her sene bedavadan tadilat yapılsın.  :money: :D

Çevrimdışı tangaz

Aksiyon bölgelerini kullanma ve final pozisyonlarını oynama becerisi düşük. Aslında beceriden ziyade tercih etmiyor. Sınırlı bir alanın oyuncusu. Oyun geçişleri yeterince iyi değil. Orta alanı doğru boşaltamıyor...

bir ilavede benden gelsin; son vuruşu kötü.

Çevrimdışı Bishamon

Rize maçında Abouya attığı pas neydi öyle ya...

Çevrimdışı atalay

Yerli genç asset ve potansiyel aralığı geniş oyuncuların kontrat sürelerinin uzun soluklu olmasını isterim. Hem yabancı sınırlamasının olası konjonktürel değişimi ihtimaline karşı hem de transferde elimizi güçlü tutmak için. Fakat oyuncu için bahsi geçen rakamları/haberleri gerçekçi bulmuyorum. @tangaz   
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 19:18:22 atalay ]

Etiketler: