Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aksiyon bölgelerini kullanma ve final pozisyonlarını oynama becerisi düşük. Aslında beceriden ziyade tercih etmiyor. Sınırlı bir alanın oyuncusu. Oyun geçişleri yeterince iyi değil. Orta alanı doğru boşaltamıyor...
şiddete hayır, ölü noktalara bolbol yabancı cisim atılabilir sonra meşaleler konfetileri tutuşturur gibi olayları şeyettim
Tolgayın bir başka büyük eksiği çok basit top kaybı yapması.Çok iyi oynadığı maçlarda bile yanındaki adama basit pasları atarken dahi hata yapıyor. Belirli bir kalitenin üzerindeki futbolcu hele Beşiktaş gibi üst düzey bir takımda oynuyorsa bu basit pas atamama beceriksizliğinden sıyrılması lazım. Ayrıca gol sayısı o pozisyon için çok düşük.Bursaspor bu küme düşme tantanasına çıkardığı sunni gerilimde debelene dursun rakamlar Bursa alehine felaket.FB ve GS ile skor anlamında başabaş olan Bursaspor, Beşiktaşa karşı oynadığı maçların şampiyon oldukları sene hariç neredeyse hepsini kaybetmiş.Mahsuru yok gerilsinler gerildikleri kadar.
Kutuda beceriksiz tolgay. Ayni sosa gibi cozemedigim bir futbolcu, sanki hersey var cocukda ama bir sekil bu seyler sahaya yansimiyor. Tabela yapmasi lazim. Sosa yarim seZon tabelaya calisti hop milana gitti.
bizde en iyi oynadıgı maç 0-2 biten ts maçıdır ilk geldiğinde deplasmandaki, bence o maç rahatlıkla 3-4 tane net sıkıştırabilirdi ama bi şekilde atamamıştı.
Rize maçında Abouya attığı pas neydi öyle ya...
Süper ya twitter.com/kartaldurusu/status/798615893081083904
ne koyduk ya muhteşem geri dönüş
Gene başlamış bulmacalar.?vr?n @evrenmanchester 48 dk.48 dakika önceSimdi kimse merak etmio mu erdal torunogullari hollanda da kimle gorustu die ??
Luciano Narsingh'tir
Arber Zeneli icin gorussun Heerenveen ile. Veya Vitesse ile Guram Kashia - Marvelous Nakamba icin gorussun. AZ ile Ridgeciano Haps icin, Sparta ile Denzel Dumfries icin, PSV ile Guardado icin gorussun.Baska da gerek yok😁
ooo konu dışı yapmış @Necmi abi hemen girdim. @mylife1903 koşkoş futbol başlığında basket konuşuyoruz hee yaaa ne koyduk ama
valla @tangaz 0.5 saniye kala 3lük atmak ne demek yarım saniyede maçı kazandık böyle konu dışı yapmayalımda ne yapalım yerimden zıplattı. öncesinde küfür yedi tabi atmıyor basketi diye Weems gittide gitti geriye fıtık oldum valla