Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135284 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

@Berat siz heskeyli yıllara yetişmişmiydiniz yaa bir de dwight yorke vardı benim adamım da oydu
Andy Cole süz olmaz  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

@Berat siz heskeyli yıllara yetişmişmiydiniz yaa bir de dwight yorke vardı benim adamım da oydu

Yorke'u sevmezdim, Manchester United Van Nistelrooy'u 3 sene önce alabilse ya da paraya kıyıp Vieri'yi getirse, en az 2 CL fazla kazanırdı.

O orta sahaya yazık ettiler Yorke-Cole ikilisiyle

Çevrimdışı tangaz

Andy Cole süz olmaz  :D

ewet doğru ama bergkamp  ayrı bi köşededir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Caner'in olmayışı, 10 numara olmayışı ve Q7'den başka formda kanat oyuncumuzun olmaması gibi faktörler hücumumuzu etkiliyor. Buna rağmen bireysel kalitemiz ile skor alıyoruz. Ş.L. maçlarında ise bu bir eksiklik değil, çünkü zaten oyunu geriden kuruyoruz ve orta saha ağırlıklı oynuyoruz. Q7 ve Aboubakar da hızlı hücum şansı arıyor. Cenk, Olcay, Kerim, Oğuzhan, hücumda kim varsa form tutması gerekiyor artık. Ya da Olcay ile Kerim'i gönderelim. 1 tane adam gibi 10 numara alalım, Töre'yi de çağıralım bitsin bu çile  :lol:
buna karşıyım biz bireysel değil tam tersi takım kalitemizle alıyoruz puanları takımda herkes gol atıyor ligin onuncu haftasına kimsenin ayağına bakmadan geldik. Geçen sene böyle değildi gomez atar biz kazanırdık bireysel kalite skoru getiriyordu şimdi takım oyunu skoru getiriyor. şimdi önümüzde adana maçı var bana kim söyleyebilir bu maçta kimin gol atacağını bireysel kalite dediğinde hemen sayarsın golü atacakları peki bizim oyunumuzda öne çıkan kim var stoperlermi beklermi orta sahamı hücum hattımı bence hiç biri direk bir takımız biz bütünüz bu noktada bireysel kaliteden bahsedemeyiz takım kaliteli ve sahaya yansıyor bu kalite.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o zamanki arsenal i tek geçerim  :bandit:
bergkampı çok severdim be
bende bergkampı severdim üstüne de  henry'nin ayak içi vuruşlarını çok severdim  :D

Çevrimdışı Berat

Yetiştim ben, 98 Dünya Kupası ve sonrasına hakim sayılırım :D Yorke'u pek oynatmazdim. O zaman oyuncu değişikliği çok yapmazdım anca Solskjaer'ı sokardım :D

Çevrimdışı tangaz

Yetiştim ben, 98 Dünya Kupası ve sonrasına hakim sayılırım :D Yorke'u pek oynatmazdim. O zaman oyuncu değişikliği çok yapmazdım anca Solskjaer'ı sokardım :D

sen 98de 3 yaşında olmuyomusun nasıl hakimiyet kurdun merak ettim walla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

bu arada sağda solda devre arası için olcan adı dolanıyor yarım sezon için gibi
hişşşşt milletin kulağına kar suyu kaçırma :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@sozkul abinin o pozisyonlarda içi geçmiş uyuya kalmış sanırım  :evillol:
yaşlılık işte :D

Çevrimdışı atalay

Bravo. Aynı taktik. @Berat Ne iddialar kazandık. Winning Eleven 2002'de Koller de yüksek toplarda çok iyiydi. O BVB kadrosu ile oynamak da zevkliydi. 

Çevrimdışı yigitcan1903

o zamanki arsenal i tek geçerim  :bandit:
bergkampı çok severdim be
Highbury yle beraber o arsenal de buhar oldu

Çevrimdışı tuncaboylu

3 yaşında çocuk Karpov'la satranç oynarken alkış, 3 yaşındaki Berat futbola hakim olunca ooooww.

Olmaz böyle.  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

3 yaşında çocuk Karpov'la satranç oynarken alkış, 3 yaşındaki Berat futbola hakim olunca ooooww.

Adı beratov olsa böyle demezdiniz  :D

Çevrimdışı Berat

Bravo. Aynı taktik. @Berat Ne iddialar kazandık. Winning Eleven 2002'de Koller de yüksek toplarda çok iyiydi. O BVB kadrosu ile oynamak da zevkliydi.

Valla @atalay içimde özlediğim iyi anıları hatırlattın ne güzel günlerdi. 5 liraya memory card alıp master league açacaz diye 3 kişi para toplamıştık zar zor sonra o kart tutukluk yapardı koca lige yeniden başlamak zorunda kaldık kaç sefer. Ewerthon + Dede kanatı hey gidi :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

R.Carlos ile beraber şut gücü dokuzdu. Bu arada itiraf edin Carlos'u hepiniz forvette oynattınız.

:)

En meşhur maçlar Brezilya - Brezilya maçları olurdu..

Roberto Carlos forvet oynardı..

Luis Nazario Ronaldo favori oyuncumdu..

Çevrimdışı Berat

Geriye gidip izleyebiliyoruz abi, Zidane delisi olduğum için :) 2006 yazı da en buruk geçen yaz olabilir o yüzden.

Çevrimdışı tangaz

3 yaşında satranç oynarsın 3 yaşından beri satranç oynuyorum dersin de 3 yaşından beri futbola hakimim hatırlıyorum falan deyince işin içine hatırlama kısmı girince kal geldi ben bile hatırlamıyorum, 3 yaş hatırlanmaz hatırlama yaşı 5-6 ve sonrasıdır yahuu  :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yılları iyi hatırlıyorsunuz..

Ben tam çıkaramadım seneyi ama  Veron - Adriano - Stankovic ' li İnter benim takımımdı.

Çevrimdışı tangaz

Geriye gidip izleyebiliyoruz abi, Zidane delisi olduğum için :) 2006 yazı da en buruk geçen yaz olabilir o yüzden.

ohooo o zaman git 56 sonrası bulduğun dokümanları incele 60 yıldır fitbolun içindeyim de olmazki böyle  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

ohooo o zaman git 56 sonrası bulduğun dokümanları incele 60 yıldır fitbolun içindeyim de olmazki böyle  :bandit:

Bu konuda @tangaz haklı @Berat:)

Çevrimdışı tangaz

Bu konuda @tangaz haklı @Berat:)

gün gelecek her konuda haklı olduğumu bu satırlarda dile getireceksin dostum  :bandit:
@tuncaboylu

Çevrimdışı Berat

Benim o kadar vaktim yok abi şu an , çok şey istiyorsun :D

Çevrimdışı tangaz

Benim o kadar vaktim yok abi şu an , çok şey istiyorsun :D

nasıl yok yahuu derslerde internete gir bak işte derslerin yarısında dersi dinlesen yarısında bu araştırmayı yapsan yeter de artar bile  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gün gelecek her konuda haklı olduğumu bu satırlarda dile getireceksin dostum  :bandit:
@tuncaboylu
:kop: :kop:

Çevrimdışı kyiv

Orta sahada Paul Ince forvette Chapuisat tek geçerim. Birde Poborsky...

Etiketler: