Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Berat siz heskeyli yıllara yetişmişmiydiniz yaa bir de dwight yorke vardı benim adamım da oydu
Andy Cole süz olmaz
Caner'in olmayışı, 10 numara olmayışı ve Q7'den başka formda kanat oyuncumuzun olmaması gibi faktörler hücumumuzu etkiliyor. Buna rağmen bireysel kalitemiz ile skor alıyoruz. Ş.L. maçlarında ise bu bir eksiklik değil, çünkü zaten oyunu geriden kuruyoruz ve orta saha ağırlıklı oynuyoruz. Q7 ve Aboubakar da hızlı hücum şansı arıyor. Cenk, Olcay, Kerim, Oğuzhan, hücumda kim varsa form tutması gerekiyor artık. Ya da Olcay ile Kerim'i gönderelim. 1 tane adam gibi 10 numara alalım, Töre'yi de çağıralım bitsin bu çile
o zamanki arsenal i tek geçerim bergkampı çok severdim be
Yetiştim ben, 98 Dünya Kupası ve sonrasına hakim sayılırım Yorke'u pek oynatmazdim. O zaman oyuncu değişikliği çok yapmazdım anca Solskjaer'ı sokardım
bu arada sağda solda devre arası için olcan adı dolanıyor yarım sezon için gibi
@sozkul abinin o pozisyonlarda içi geçmiş uyuya kalmış sanırım
sen 98de 3 yaşında olmuyomusun nasıl hakimiyet kurdun merak ettim walla
3 yaşında çocuk Karpov'la satranç oynarken alkış, 3 yaşındaki Berat futbola hakim olunca ooooww.Olmaz böyle.
Bravo. Aynı taktik. @Berat Ne iddialar kazandık. Winning Eleven 2002'de Koller de yüksek toplarda çok iyiydi. O BVB kadrosu ile oynamak da zevkliydi.
R.Carlos ile beraber şut gücü dokuzdu. Bu arada itiraf edin Carlos'u hepiniz forvette oynattınız.
Geriye gidip izleyebiliyoruz abi, Zidane delisi olduğum için 2006 yazı da en buruk geçen yaz olabilir o yüzden.
ohooo o zaman git 56 sonrası bulduğun dokümanları incele 60 yıldır fitbolun içindeyim de olmazki böyle
Bu konuda @tangaz haklı @Berat.
Benim o kadar vaktim yok abi şu an , çok şey istiyorsun
gün gelecek her konuda haklı olduğumu bu satırlarda dile getireceksin dostum @tuncaboylu