Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143762 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Son derece duygusal davranan taraftarlardan dolayi Turk futbolu ilerlemekte zorluk cekiyor.

"Ama adamin dibi" "Erkekligin ham maddesi" "asker" "kaninin son damlasina kadar" "Sahada savasiyor".

Bu mantik ile formamizi oyle berbat oyuncular giyip degere bindi ki taraftarin gozunde. Ya sahada yansittiklari?

Adamlik yarisi degil bu. Spor ahlaki zaten 1 numarada, lakin bundan ziyade futbol yetenek oyunu. Yeteneksizsen biryere kadar, kimya bozuldugunda toparlayamazsin. Istersen dunyanin en "adami" ol.
Sen sabah akşam eleştiriyosun Olcay'ı kimse sana ama "adam" diye savunmadı. Yapılış şeklini tartışıyor insanlar.

Çevrimdışı murat

Son derece duygusal davranan taraftarlardan dolayi Turk futbolu ilerlemekte zorluk cekiyor.

"Ama adamin dibi" "Erkekligin ham maddesi" "asker" "kaninin son damlasina kadar" "Sahada savasiyor".

Bu mantik ile formamizi oyle berbat oyuncular giyip degere bindi ki taraftarin gozunde. Ya sahada yansittiklari?

Adamlik yarisi degil bu. Spor ahlaki zaten 1 numarada, lakin bundan ziyade futbol yetenek oyunu. Yeteneksizsen biryere kadar, kimya bozuldugunda toparlayamazsin. Istersen dunyanin en "adami" ol.

kusura bakma yeteneksiz demişsin ama olcayın attığı attırdığı içinde olduğu veya kaçırdığı pozisyonları hatta içine ettiği pozisyonları açıp bir daha izle.yeteneği zekası ,azmi olmayan oyuncunun girebileceği pozisyonlar değil bunlar.kötü bir dönem geçiriyor diye fırsatını bulup adamı karalamanın mantığı nedir.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugün bulunduğum yerde kaçırdığı gol sonrası bile atibaya küfürler falan bilmem ne yeteneksizi napoli maçında da kaçırdı diye bi grup genç arkadaş homurdandı gerçekten üzücü..

Çevrimdışı murat

Olcay bugün iyi,kötü oynadı oyununu bazı oyuncular vardır bu tür ıslıklama olaylarında kendisine top gelmemesi için elinden geleni yapar.Olcay ise tüm ıslıklamalara rağmen hep boş alanlara kaçıp top istedi.Bu taraftara bu tarz davranışlar yakışmıyor Olcay çok iyi bir oyuncu demiyorum ama durup dururken kendimize sorunlar yaratmayalım.
sen belki inanmadığından belkide tepki çekmemek için söylememiş olabilirsin ben kendi adıma söyleyeyim olcay çok yetenekli ve faydalı bir oyuncudur.şuan formsuz ve bu yzden oynamamasıda doğaldır.
kendisini toparlaması için bir süre verilir başarılı olamazsada başka bir kulübe gider ve şansını orada dener.adam ne yaptıda ıslıklandı anlmak mümkün değil.formsuz ve bu nedenlede oynamıyor.tolgayda sakatlandı adam sakatlık dönüşü 3-5 maç verimsiz oynadı tolgay bitmiş bu takımda oynayamaz da dendi.aynısı 2 seneönce oğuzhanada yapıldı.2 maçla adam harcarsak takımda adam kalmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün bulunduğum yerde kaçırdığı gol sonrası bile atibaya küfürler falan bilmem ne yeteneksizi napoli maçında da kaçırdı diye bi grup genç arkadaş homurdandı gerçekten üzücü..

Valla sinirleriniz çelikten heralde. Ben gözüm kararırdı o güruhu görünce. Duramazdım bişi demeden ya da yapmadan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet57

Ben gordugumu soylerim. Her oyuncu elestirilebilir. Gokhan'i ben gelmeden cok elestirdim. Neden elestirdigim de ortada. Olcay'i da cok elestirdim. Elestiririm, dogal hakkim. Ben taraftarim. Lakin, ben hicbir oyuncu da oyuncuyu sevmedigim icin veya bos elestiri olsun diye elestirmedim. Herzaman sebeplerini saydim ve Olcay konusunda da yanilmadigimi zaten kendisi de hoca da gosteriyor.

Ronaldo bir ara Real Madrid tribunleri tarafindan isliklaniyordu. Her sene ligde 40 gol atip, bir donem dunyanin en pahali oyuncusu olan, dunyanin en iyi iki oyuncusundan biri olan Ronaldo. Neden? Cunki taraftarin belirli beklentileri var. Bu bizde farkli degil. Gecmisteki basarilar gelecek icin garanti vermez. Oyuncuyu da, kulubu de buyuk yapan taraftardir. Onlarin maasini odeyen de taraftardir. Elestirme hakki da taraftarda.

Ben taraftarin elestirilmesini anliyorum, lakin taraftarin Olcay'a tepki koymasini da anliyorum. Bir hazirlik maci isliklarin yeri olmamali, lakin Besiktas'in oyuncusu olarak da bukadar kotu performans gostermemelisin, her ne olursa olsun.

Simdi diyebilirsin ki ciddiye almamak gerek sonucta hazirlik maci. Ama 11'de oynamayan bir oyuncu bu macta cok kasmasi gerek. Olcay karsisinda devsirme bek olan cocuga karsi bile fizik acidan (yeteneklerini saymiyorum) bukadar silik duruyorsa taraftardan tepki yemesi dogal karsilanmali.

Olcay bu takima geldigindeki Besiktas bugun ki Besiktas degil. Olcay'da dikkat ceken istatistik her sezon daha geriye gitmesi. Bunun sebebi her sezon bu takimin seviyesi yukselmis olmasi. Belirli sabit bir duzende her oyuncu bir nevi katki verebilir. Olcay alt yapisindan dolayi ezbere olan kisa mesafeli ucgenlerde etkili gorunuyordu. Arti olarak pozisyon almasi ve kosulari vardi. Fakat bir oyuncunun kalitesi adapte olabilmesiyle baslar. Olcay'in her zaman saydigim eksikleri bu sezon cok net ortada. Bunlara artik girmeyi de dusunmuyorum. Bir oyuncunun yaptiklarindan dolayi gozunun boyanmasindan ziyade yapamadiklarina konsantre olursaniz verdigi (veya veremedigi) degeri daha iyi anlarsiniz.

Olcay icin bu sezonun boyle gidecegi gecen sezondan belliydi. Gozu boyanmayan taraftar zaten Bilic doneminde bunu gorebilmis olmali. Bunun bazi arkadaslarin dusundugu gibi form ile alakasi yok. Formdan ziyade oyuncu ve ortam ile alakali. Duzen degistiginde oyuncu kisitli yetenekleriyle nereye kadar katki verebilecegi ile alakali. Her oyuncu istedigi (yeni) ortamda kendini iyi hissetikce belirli bir form yakalayabilir. Yapabileceklerinin ustunde oynar. Aynisi bir donem Selcuk Inan'da oldu. Olcay'da ayni hikaye.

Bunu kabullenemeyip duygusallasan taraftar daha cok hayal kirikligina ugrar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

20 li yaşların başında bende duramazdım yusuf. Baktım gereğinden fazla kavga gürültü oluyor bıraktım artık o işleri.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

20 li yaşların başında bende duramazdım yusuf. Baktım gereğinden fazla kavga gürültü oluyor bıraktım artık o işleri.

Takımı renklilerden mi, kolpa basından mı, yoksa içimizdeki bu amiplerden mi koruyacaz işe bak abi ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Olcay olayi biraz fazla abartilmadi mi ?

Tamam oldu bitti , Sahiplenmek , destek cikmak guzel ve doğru olanda bu

Ama Ayni seyi bunu bütün futbolcularımız icin de yapmamiz lazim , Tolgayı ayri tutuyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ama Ayni seyi bunu bütün futbolcularımız icin de yapmamiz lazim , Tolgayı ayri tutuyorum :bandit:

İyi de Olcay ıslıklandı bugün başkası değil ki.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ortada hiçbirşey yoktu 2.golü yedik bi anda yuhalamaya başladılar çok ilginç olcayın yerine kendimi koydum kötü bi durum. Lig maçı falan olsa eyvallah sonuçta tepki gösterilebilir bi durum ama böylesine basit bi hazırlık maçında çok ayıp oldu.

Olcay toparlanmali bu sekilde devam ederse kusura bakmayin ama oda kendisini gönderilecekler listesinde bulur

Veli - Kerim - Pektemek - Tolga zincirine Olcay eklenmemeli ben üzülüyorum Olcaya cok emegi var ama burasi da profesyonel bir kulup Duygusal davranamaz :tabe:

İyi de Olcay ıslıklandı bugün başkası değil ki.
Tamam bende hepsine sahip çıkalım diyorum burada kimlere neler söylendi , Ama hiçbiri Boyle Olcay kadar sahiplenilmedi yoksa benmi yanlis biliyorum :alala:

Ben tutarsiz olun derken tamda bundan bahsediyorum iste , Cok tutarsiziz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam bende hepsine sahip çıkalım diyorum burada kimlere neler söylendi , Ama hiçbiri Boyle Olcay kadar sahiplenilmedi yoksa benmi yanlis biliyorum :alala:

http://twitter.com/cagriasarli/status/797544555377782784

Ortada hiçbirşey yoktu 2.golü yedik bi anda yuhalamaya başladılar çok ilginç olcayın yerine kendimi koydum kötü bi durum. Lig maçı falan olsa eyvallah sonuçta tepki gösterilebilir bi durum ama böylesine basit bi hazırlık maçında çok ayıp oldu.
Birikmiş tepki , Çoğu kisi dolmuş Olcaya zaten Lobisi olan bir adam degil hemen çöktüler Cocugun üstüne..

Iyi oynadigi , Gol-Asist yaptığı maçlarda bile demedigini bırakmıyor bir cok kisi eee bide bu halini görünce neler neler derler dusun işte

Çevrimdışı Bishamon

Tolga hiçbir zaman ıslıklanmadı ama.Islıklanan bir tek MP var onun da savunulacak bir yönü yoktu.

Çevrimdışı Gokhan-

Kimseye yapılmamalı Yunus, sen şimdi diyeceksin ki Quaresma konusunda neden bu kadar hassas değilsiniz diye.
Ben Quresma'nın ıslıklandığını hatırlamıyorum, ıslıklanırsa da böyle bir şeye alet olmam, aksine alkışlarım, kızacaksam burada kızarım.Gidip sosyal medyadan da sövmem adama  :bandit:
Olcay'a yapılanlar şu an da tam olarak bu.
+Bu işlerin sonu gelmez Tolga gitti şimdi Olcay'a kuruldular Olcay bitecek ondan sonra bir başka keçi arayacaklar, iyice yol olacak.

@Mehmet57

Seninle ben farklı görüyoruz ya da sevdiğimiz oyuncu tiplemeleri farklı.Ben geçmişte faydalı olduğunu ve şu anda da formsuz olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum, düzeleceğine de inanıyorum.
O yüzden uzun uzadıya yazmaya gerek yok.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

Olcayın transfer haberi ilk çıktıkğında Yolculuktaydım, Yalovadaydım. Yanımda Laptop'ım vardı. Bi cafe'ye oturup wi-fi'dan bağlanıp Olcayı youtubeda aratmıştım. Şu golü seyredince ümitlenmiştim.

Tabi nerden bilebilirdim İnönüdeki son derbide, o tarihi maçta fenere 90da 90 metre koşup gol atacağını :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olcay , Benfica maçında tribüne çağrılır gönlü alınır o sorun olmaz ama bunu yapanlar asıl acınacak durumdadır.

Tolga hiçbir zaman ıslıklanmadı ama.Islıklanan bir tek MP var onun da savunulacak bir yönü yoktu.
Tolga mi ıslıklanmadi :alala:

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

Eminmisin :alala:

O konuda kimse benim elime su dökemez :evillol:
yok @38life  bu konuda @Yunus Emre Dökmeci  nin eline kimse su dökemez açık ara seni ikiye katlar :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Etiketler: