Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Bugün çok kızdım, eleştirdim ama, adamsın Quaresma...

Çevrimdışı raichu

Yanlis birsey yok tutarli olun diyor adam Tutarli ama sizin gözleriniz nefretten kor oldugu icin anlamiyorsunuz orasi ayri konu
senin gözlerinin aşktan kör olmadığını nereden bileceğiz  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yusuf Erdogana Cok üzüldum , Yusuf Quaresma hayrani

Q7 mactan sonra Yusufun yanina gidip ziyaret etsin ve özür dilesin bize ve ona yakisan budur :busted_cop:
1 saat once bunu yazmıştım

Tesekkurler Q7 , beni yaniltmadigin icin :claps: :claps: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bir hafta Tolgay ve Q7, diğer hafta Talisca ve Q7 bu hafta da Ozzy ve Q7 mi @mylife1903 ?
Hepsi birden yanlarina gg var daha

Çevrimdışı mylife1903

Aminu henüz 21 yaşında, bizde seviye atlar. en azından topu ileri taşıyabilecek 2. bir oyuncumuz olur. Cenkle Ömerle olmuyor çok statik oynuyorlar, hele Ömer sakın haaa. yakıyordu bugün attığı geri pasla. forvet adamı forvet oynar, kanat manat olmaz.
aminu anadolu topcusu, bizde zor oynar.
Yabanci kisitlamasi da gevsek birnsans verilebilir ama umudum yok ondan.

Ayrica senol gunesin de kulaklarini cekmek lazim. 2-0 ondeyken kendi evimizde derbide kontra yiyoruz bu basimiza cok buyuk is acar ileride

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Kalyoncu

yakışanı yapmış aferin
Çok sinirlendim gerçekten ayağını tam bassa direk kırılacak. Bilerek yapmıyor ama daha sonra ayağınıda çekmiyor. Bu adamın ruh halini çözemez kimse ilginç bir psikolojisi var penaltıyı kendisi yaptırdı direk topu alır geçer vurur ama Cenk'e veriyor. Başka zaman ben atacam der kavga eder acayip birisi ya anlatılamıyor ama hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı raichu

Çok sinirlendim gerçekten ayağını tam bassa direk kırılacak. Bilerek yapmıyor ama daha sonra ayağınıda çekmiyor. Bu adamın ruh halini çözemez kimse ilginç bir psikolojisi var penaltıyı kendisi yaptırdı direk topu alır geçer vurur ama Cenk'e veriyor. Başka zaman ben atacam der kavga eder acayip birisi ya anlatılamıyor ama hepimiz biliyoruz.
aynen kelimeler kifayetsiz

aminu anadolu topcusu, bizde zor oynar.
Yabanci kisitlamasi da gevsek birnsans verilebilir ama umudum yok ondan.

Ayrica senol gunesin de kulaklarini cekmek lazim. 2-0 ondeyken kendi evimizde derbide kontra yiyoruz bu basimiza cok buyuk is acar ileride
Kontradan yemedik , Rhodolfonun is guzarligindan yedik

Rhdolfo  Rhodolfo diyenlerde bugun Rhodolfonun ne Marcelo nede Tosicten daha iyi olmadığını bir kez daha görmüştür umarim :busted_cop:

Çevrimdışı ardiles

5. dakikada abu ya yapılan penaltı es geçiliyor. pozisyon gol olsa avantaj kuralıyla gol olur aksi halde bariz penaltı + kırmızı karttır.

Abu volesini bitirmeden ts li savunma oyuncusu tabanıyla abu nun kaval kemiğine giriyor. Abu savunma refleksiyle sol destek ayağını yerden kesmese çok ciddi sakatlık olabilirdi. Türkiyedeki hakemler bu pozisyonları es geçiyor.

Atiba'ya var mı yorumun? :evillol:
Benim var :bandit:

Heykelini dikmeye kalksak , Ayalarına Beton yetmez :bandit:

:lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Atiba'ya var mı yorumun? :evillol:
Atibayi hep yaziyorum zaten. 40 yasina kadar oynayacak sonra genc takimlarin basina hoca olacak diye.
Azicik gorun diye yaziyorum. Takildiniz bu karijmaya. Karijmadan daha buyuk arizalar var takimda. Azicik kotu gidersek gundeme gelir bir suru sikinti.

Bu maystro falan ilan edildi kasinti oguzhan, az derbi kazandirsin hele. Derbilerde bir numarasini goremedik daha. Fb macinda asirtacam diye daga tasa vurdugu top hala aklimda.

Ayrica senol gunes karijmanin hareketine kirmizi, diyerek hayatinin hatasini yapti, hic girmeyecekti o topa, algicilara malzeme oldu. Aynisi bilic de yapmisti, ersanin pozisyonu icin, yayinci kurulusun kuklasi omerin sorusuna evet ersan kirmizi gormeliydi, diye cevap vermisti. Burasi turkiye sen o hakemi ortaya atarsan o hakemin yancilari diger maclarda senin biletini keser. Bu mac ile adana, ibb ve fb maclarinda olacak facialarin onu acildi.

Bir daha kimse de senol hocanin ama ben karijma pozisyonuna da kirmizi demistim bu mac keyanin basmasini sormasiyorsunuz, demesine takilmaz, guler gecer.

Çevrimdışı Orhan_

Anlasamadigimiz nokta bu iste. Karijma neden defansa yardim etsin, forvetler dahil senol gunes en ileri istasyon olarak kullaniyor onu, @atalay in koydugu grafikleri incelegin, takimda topun arkasina en son gecen ve en az gecen oyuncu karijma. Adam bu yasta takimin en hizli oyuncusu. Ayrica ilk yari cok seferde geldi geriye.

Bin sefer yazdim, kornerleri kullaniyor diye kiziyorsunuz, ileride bekliyor diye kiziyorsunuz, burasini dingonun ahiri mi saniyorsunuz, senol gunesin direktifiyle oluyor bunlar. Siz bu karijma kafasina gore takiliyor, sonra da senol gunes buna her mac forma veriyor mu saniyorsunuz? Kerim frei daha 18e dogru duzgun giremiyor, ben bazen bizim taraftari anlayamiyorum arkadas.

Beni bu sirk cambazini korur hale getireceksiniz, tutarsizliklarinizla. Hepiniz yaziyorsunuz, karijma kirmiziyi gormedi diye. Renklilere malzeme veriyorsunuz. Oguzhanin kirmizisimne olacak, benim disinda yazan var mi?

Top kaybi diyorsunuz, sadece bu herifin yaptiklarini yaziyorsunuz. Adam bu mac oyle aman aman top kaybi yapmadi. Yaziyorum kayiplari yapanlari, benim disinda yazan var mi?

Tutarli olmak lazim. Cok net soyluyorum bu herifin motoru bozulacak bir iki haftaya ilk oynamadigi macta gorursunuz durumlari.

Ortada abu solunda cenk saginda omer oynarsa.

Bunu sürekli yapıyorsun. Sürekli Quaresma'ya hafifletici sebepler için başkalarını ortak ediyorsun. Takımdaki bütün oyuncularımız hatalar yapıyor. Hiçbiri kusursuz değil. Ama hiç kimse bu adam kadar da vurdumduymaz değil. Oğuzhan haftalar sonra ilk defa 90 dakika oynadı ve 20 dakikadan sonra düşmeye başladı. Bak geçmiş mesajlarının çoğunda Oğuzhan'ı (şampiyonlukta bahsi geçen diğer oyuncudan çok daha büyük katkısı olan oyuncumuz olur kendisi) Quaresma'yı savunduğun kadar savunmadın, aksine başka şeyler söyledin. Tutarsızlık diyorsun bir de.

Ayrıca tek mesele top kaybı falan değil. Bunu madde madde defalarca yazdı insanlar. Anlamak isterseniz geriye döner okursunuz. Ben sıkıldım artık. Eli belinde gezsin dursun Quaresma. Hoca istiyordur çünkü. Bunlar sizin Quaresma için ürettiğiniz bahaneler.

senin gözlerinin aşktan kör olmadığını nereden bileceğiz  :D
Ask - Mask ayip oluyor ama :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Napoli bizim maçtan sonra kendine gelememiş Lazio ile ilk yarı 0-0 bitti. mertens 11 başladı, defansta standardı bulamadılar hala, bu sefer de çirikeş oynuyor.

ikinci yarı neler gösterecek bakalım  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Atiba gidince ne olacak diye düşünmek bile istemiyorum çok büyük oyuncu çok büyük karakter. Allah sakatlıklardan korusun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Kontradan yemedik , Rhodolfonun is guzarligindan yedik

Rhdolfo  Rhodolfo diyenlerde bugun Rhodolfonun ne Marcelo nede Tosicten daha iyi olmadığını bir kez daha görmüştür umarim :busted_cop:
Kontra derken, golu demiyorum yahu golde rodolfoyi gomdum zaten. Kontra yiyoruz habire, ondeyken kendi evimizde

Bunu sürekli yapıyorsun. Sürekli Quaresma'ya hafifletici sebepler için başkalarını ortak ediyorsun. Takımdaki bütün oyuncularımız hatalar yapıyor. Hiçbiri kusursuz değil. Ama hiç kimse bu adam kadar da vurdumduymaz değil. Oğuzhan haftalar sonra ilk defa 90 dakika oynadı ve 20 dakikadan sonra düşmeye başladı. Bak geçmiş mesajlarının çoğunda Oğuzhan'ı (şampiyonlukta bahsi geçen diğer oyuncudan çok daha büyük katkısı olan oyuncumuz olur kendisi) Quaresma'yı savunduğun kadar savunmadın, aksine başka şeyler söyledin. Tutarsızlık diyorsun bir de.

Ayrıca tek mesele top kaybı falan değil. Bunu madde madde defalarca yazdı insanlar. Anlamak isterseniz geriye döner okursunuz. Ben sıkıldım artık. Eli belinde gezsin dursun Quaresma. Hoca istiyordur çünkü. Bunlar sizin Quaresma için ürettiğiniz bahaneler.
Hangi macta eli belinde gezdigini gordun

Sezin basindan beri her macta yardiriyor adam , takimin en cok kosan 2-3 oyuncusundan biri , 90+2 de bile depar atiyor her pozisyonun icinde ve bu adam 33 yasinda

1 mac oynamasin değerini belki anlarsiniz

Gecen sezon takim pas oyunu oynadigi icin oynamadigi zaman aramıyorduk ama bu sezon direkt olarak oyun onun uzerine kurulu , 1-2 mac oynamasin zor mac kazanırız

Her mac skora direkt etkisi var adamin daha ne yapmasi lazim cidden anlamıyorum sizi :alala:

Çevrimdışı Gokhan-

Ulan bir kişi de çıksın şu takım yorgundu, rakipte karamürsel sepeti değildi normaldir böyle zor gelen galibiyetler desin yahu.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı raichu

Ask - Mask ayip oluyor ama :evillol:
@Yunus Emre Dökmeci
yav sen ne demek istediğimi anladın  :D
iyi adam hoş adam ama topu çok seven adam
ikinci yarı mesela mis gibi şut pozisyonu hazırladı kendine sonra vurmayıp 2 kişiyi çalımlamaya kalktı bende needeeen diye bakakaldım ekrana  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhan gomulsun hele onu da savunurum ben, tutarsizlik varsa. Bunlarin hepsi bizim futbolcumuz. Yok calim atarken top kaptiriyor diye karijmaya giydiren olursa, oguzhan da topuk pasi verirken kaptiriyor onu da elestir, derim

Ben komple tutarli ve objektif bir insanimdir, karijmayi savunmak durumu olarak gorulebilir bu ben sadece tutarsiz elestirileri orneklerle iliskilendiriyorum.

Rodolfonun top kaybina, karijma kadar tepki verilmedi mesela, onu elestiriyorum.

Çevrimdışı mellfred

Stat tıklım tıklım dolu, rakip Trabzon... Galatasaray yenilmiş. 17'de 2-0 öne geçiyorsun, 40'ta 3. golle burun buruna kalıyorsun. Taraftar, sezonun en iyi performansını sergiliyor. Zemin mükemmel, her şey mükemmel... Şu maçı 5'le 6'yla bitirip bütün Türkiye'yi susturmuyorsun, son 10 dakikada ecel terleri döküp maç sonunda millete hakem muhabbeti yaptırıyorsun... 'Tipik' Beşiktaş... Hiç özlemediğimiz siyah beyaz 'kanser' mikrobu... Hemen kendimize gelmemiz lazım. Aralık ayı çok kritik...
Katılıyorum yapılacak yorum Budur. Maalesef abuobakar  mahvetti. Güzelim geceyi ite köpeğe malzeme verdi. Maçın sonucu 5-0 olabilirdi ve ekranlarda Beşiktaş'ın bileğinin bükülemez olduğu konuşuluyordu muhtemelen

Çevrimdışı raichu

Atiba gidince ne olacak diye düşünmek bile istemiyorum çok büyük oyuncu çok büyük karakter. Allah sakatlıklardan korusun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düşünemedi  :biggrinking:

@Yunus Emre Dökmeci
yav sen ne demek istediğimi anladın  :D
iyi adam hoş adam ama topu çok seven adam
ikinci yarı mesela mis gibi şut pozisyonu hazırladı kendine sonra vurmayıp 2 kişiyi çalımlamaya kalktı bende needeeen diye bakakaldım ekrana  :biggrinking:
:D

Tolgaya cok iyi bir pas cikardi ama

Ben orada Calim atacak veya cizgiye inip orta kesecek diye beklerken aradan cart diye Tolgaya birakti topu gercekten iyi pasti :icool:

Etiketler: