Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157706 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi geriden okuyarak geliyor , Birazdan Ates etmeye baslar , SİPER ALIN :bandit: :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Yahu @Orhan_ bu futbol oyunu, basketbol degil ki. Her futbolcunun ayagina ortalama 55-60 kez top geliyor. Rakiplerlemoynuyor bu oyun ve rakip de armut toplamiyor. 50 aksiyondan ki saymadim bu mac ozelinde. Adam 2 gol cikartti. Daha fazlasi olmaz, realin, citinin oyunculari bile cikartamaz daha fazla ekmek. Beklenti cok buyuk ve gercekci degil.

Daha gecen yazdim bu karijmadan beklenti buyuk, bisi yapamaz diye.

Kanat oyuncusu bu ve bu kutuya girip sut tercih eden bir kanat oyuncusu degil. Bunu bilerek aliyorsun bu adami. Bu adam tabelaci degil. Az tabela yapsa zaten ronaldo ile beraber oynar.
Bunun olayi bu ve verebilecegi maksimumu bu. Bu kadarini verecek adami bu laraya bu maasla baska yerde bulamazsiniz.
Bu mac ozelinde kornerden golu attirdi mi
Penalti aldi mi
Tolgaya verdi kaleci cikardi
Bir kornere atiba vuramadi
Bir topunu omer atamadi
Bir TEK pasini oguzhan ic etti
Bir kerede guzel kosu yapti abu pas vermedi, kaleye vurdu

Daha da bisi yapamaz bir futbolcu. Cikip 8-10 tane gol mu atsin, tusubasa mi bu

Bak abi derdimi anlamıyorsun. Quaresma doğru tercih yaptığında sonu gol olur diye bir şey yok. Bugün Tolgay'a evelemeden bir pas attı Tolgay şut çekti Onur kurtardı. Basit oyun ve rahatça girilen bir pozisyon. Ama 50 tercihinden 49'u bu olmuyor. Anlatabildim mi? Basit oynasa, her şeyi kendi yapmak istemese biz daha fazla pozisyona gireriz ve onun penaltısının üstüne +2 gol daha yazabiliriz. Ama yapmıyor. O kahrolasıca topu ayağına yapıştırıyor ve vermiyor kimseye. Hata yapacak tabi. Ama hataları böylesine saçma tercihler eşliğinde yapınca eleştirinin babasını hakediyor.

Çevrimdışı mylife1903

Iste buna ragmen cok kötü , Gereksiz isler yapri diyenlere kızıyorum ben ve objektiflikle alakalari olmadigini israrla söylüyorum

Ondan sonra Q7 yi savunuyoruz diye Ceza aliyoruz veya hut kızıyorlar bize

Yahu bu Gomenlere yerden yere vuranlara niye kimse cikip bisey demiyor ozaman :alala:
Kimsenin gomdugu yok, adam en verimli futbolculardan biri ama bir tutarsizlik var benim anlayamadigim. Aynisi alexise de yapildi.

Ulan pasi okuz gibi atan ismail, kaleden cikip topa vuramayan tolga, kadromdisi birakilip satilan alexis.

Ayni quaresma meselesi oldu orda da.
Ayni sekilde yazmadim mi?

Yok efenim alexisin eli havada penalti yaptirdi, yahu daha dur marselo yapti daha vahimini
Alexis on direge kosuyu kotu yapti rodayega vurdu ordan, yahu oguzhan ceza alani ustunde goguslen top almaya calisti, ismael topu vurdu onlara bisi yok.

Ayni pastan bir kere daha vermedi mi ismael o akhisar macinda, o top direkten donmedi mi

Yillarin laliga stoperini mundar ettiler turkiyede. Ne oldu adam her mac ilk11 oynuyor, tamam barcelonada oynamiyor ama laliganin orta sinif takiminda oynuyor, bizim seviyemiz.

Allahtan bu yalcin ayhan olayinda ben forumda yoktum, cok buyuk cingar cikardi. Once alinmasina, sonra gonderilmesine, gonderilis sekline

Kimsenin gomdugu yok, adam en verimli futbolculardan biri ama bir tutarsizlik var benim anlayamadigim. Aynisi alexise de yapildi.

Ulan pasi okuz gibi atan ismail, kaleden cikip topa vuramayan tolga, kadromdisi birakilip satilan alexis.

Ayni quaresma meselesi oldu orda da.
Ayni sekilde yazmadim mi?

Yok efenim alexisin eli havada penalti yaptirdi, yahu daha dur marselo yapti daha vahimini
Alexis on direge kosuyu kotu yapti rodayega vurdu ordan, yahu oguzhan ceza alani ustunde goguslen top almaya calisti, ismael topu vurdu onlara bisi yok.

Ayni pastan bir kere daha vermedi mi ismael o akhisar macinda, o top direkten donmedi mi

Yillarin laliga stoperini mundar ettiler turkiyede. Ne oldu adam her mac ilk11 oynuyor, tamam barcelonada oynamiyor ama laliganin orta sinif takiminda oynuyor, bizim seviyemiz.

Allahtan bu yalcin ayhan olayinda ben forumda yoktum, cok buyuk cingar cikardi. Once alinmasina, sonra gonderilmesine, gonderilis sekline
Harika bir yazi Abi ozellikle Alexisle ilgili olan kisma imzami atıyorum :claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Bak abi derdimi anlamıyorsun. Quaresma doğru tercih yaptığında sonu gol olur diye bir şey yok. Bugün Tolgay'a evelemeden bir pas attı Tolgay şut çekti Onur kurtardı. Basit oyun ve rahatça girilen bir pozisyon. Ama 50 tercihinden 49'u bu olmuyor. Anlatabildim mi? Basit oynasa, her şeyi kendi yapmak istemese biz daha fazla pozisyona gireriz ve onun penaltısının üstüne +2 gol daha yazabiliriz. Ama yapmıyor. O kahrolasıca topu ayağına yapıştırıyor ve vermiyor kimseye. Hata yapacak tabi. Ama hataları böylesine saçma tercihler eşliğinde yapınca eleştirinin babasını hakediyor.
Hah ben de diyorum ki bu herifin huyu bu, maksimum verimi alacaksin, bu arizalari olmasa burada oynamaz zaten. Adami degistirmeye calismayin bu yastan sonra. Bu yaptiklari bu adamin pik noktasi, fazlasini yapamaz, yapamadi ve yapamayacak.
Benim bundan beklentim olmadigi icin ve bu arizalarini bildigim icin rahat rahat seyrediyorum, hic kufur etmiyorum, guluyorum ben.
Sizin icten ice beklentiniz var bu quaresmadan, oyuzden elestiriyorsunuz.

Kacinciya yaziyorum unutmayin, senol gunes yattara ile oynamis bir teknik direktordur qusresmaya son saniyeye kadar son damlaya kadar sabreder.

En son bu karijmaya ya sampiyonluk maciydi ya bursaspor maciydi kufur basmistim, moderasyon almistim bak geldigimiz nokta neresi.

Iste burada herkes birleşiyor bende dahil o dediğini yapsa Beşiktaş ta ve Turkiyede ne isi var , Buraya Yolu bile düşmezdi , dusermiydi sence ? ..

Bugun Barca veya Realde oynuyor olurdu hala

Salt Yetenek olarak Messi - Ronaldo - Neymardan bir eksigi var mi ? Yok hatta fazlasi var ama iste...
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 01:05:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Anıl1903

senol gunes oynatamoynata kazanmaya karar verdi cenki.

Ayrica ben dikkat etmedim, milli takim kadrosu mactan once mi sonra mi aciklandi?

Cenk kadroya alinmadigi icin moralsiz olabilir, ft boyle kucuk hesaplarin imparatorudur
Büyük ihtimalle maç sırasında açıklanmış  ve Cenk kadroda yer alıyor Abi.

Çevrimdışı Gokhan-

@Necmi abi geri pas verirken hata yapan Ömer'in peşine düştü heralde, hala ortalarda görünmüyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Jose Mourinho :

Quaresma Dunyanin en yetenekli oyuncusu ayni zamanda en Aptalı

Bir adami Neden 2-3 DEFA GECTIGINI ANLAMIS DEĞİLİM , belkide futbola cok Asik bilemiyorum

@Orhan_ abi bu bile yeterli neden Turkiyede oldugu icin

Çevrimdışı anilsevim

Maçtan geldim. Bir kere daha şunu gördüm
Cenk aboubakar q7
Bu üçü bu takımın ilk 11 oyuncusu değil.

İdeal 11

Fabri
Gönül marcelo rhodolfo adriano
Ati ozi
Tolgay

Kalan üç kişi için kimi yazsak olmaz bu kadrodan. Devre arası en öne ve kanata kanat forvet oynayan adam şart. Takım forvet istiyorum diye bağırıyo. 5-6 olacak maçta milletin ağzına malzeme veriyoruz. Gol atan adamımız olmazsa benficada zor kiev de zor derbilerde zor.
Günün sevindirici adamı gökhan gönül oldu.
Hoca daha da kesmesin onu bence, adam başlamışken devam etsin.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

@Necmi abi geri pas verirken hata yapan Ömer'in peşine düştü heralde, hala ortalarda görünmüyor.
:evillol: :evillol:

Şarjörlerini dolduyor suan , Ates etmeye basladimi kimseyi sag bırakmayacak bosuna Siper alin demiyorum :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Jose Mourinho :

Bir adami Neden 2-3 DEFA GECTIGINI ANLAMIS DEĞİLİM , belkide futbola cok Asik bilemiyorum

Eeee biz Mourinho'dan farklı bir şey mi söylüyoruz :) Ki genel olarak eleştiri de bu yönde zaten.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Orhan_

Hah ben de diyorum ki bu herifin huyu bu, maksimum verimi alacaksin, bu arizalari olmasa burada oynamaz zaten. Adami degistirmeye calismayin bu yastan sonra. Bu yaptiklari bu adamin pik noktasi, fazlasini yapamaz, yapamadi ve yapamayacak.
Benim bundan beklentim olmadigi icin ve bu arizalarini bildigim icin rahat rahat seyrediyorum, hic kufur etmiyorum, guluyorum ben.
Sizin icten ice beklentiniz var bu quaresmadan, oyuzden elestiriyorsunuz.

Kacinciya yaziyorum unutmayin, senol gunes yattara ile oynamis bir teknik direktordur qusresmaya son saniyeye kadar son damlaya kadar sabreder.

En son bu karijmaya ya sampiyonluk maciydi ya bursaspor maciydi kufur basmistim, moderasyon almistim bak geldigimiz nokta neresi.

Beklentim falan yok Quaresma'dan. Daha iyisini alıp, Çin'e okutmak en güzeli. Takım oyununu oynayacak adamlar lazım bize. Quaresma değil.

Beklentim falan yok Quaresma'dan. Daha iyisini alıp, Çin'e okutmak en güzeli. Takım oyununu oynayacak adamlar lazım bize. Quaresma değil.
Lensi alacaktik biz neden vazgeçtik anlamıyorum

Ben Aminu umara raziyim Devre arasinda :ok:

Fabri tutuyor Aboubakar kaçırıyor. Geçen sene Tolga yiyor Mario gomez atıyordu. :D :D :kop:

Çevrimdışı Orhan_

Jose Mourinho :

Ben de diyorum ki onun aptallığı buraya bile fazla.

Çevrimdışı Orhan_

Iste burada herkes birleşiyor bende dahil o dediğini yapsa Beşiktaş ta ve Turkiyede ne isi var , Buraya Yolu bile düşmezdi , dusermiydi sence ? ..

Bugun Barca veya Realde oynuyor olurdu hala

Salt Yetenek olarak Messi - Ronaldo - Neymardan bir eksigi var mi ? Yok hatta fazlasi var ama iste...

Messi'nin yanına kimseyi yanaştırmam ben :D. Ronaldo ve Quaresma gençlik yıllarında Quaresma daha parlaktı hatırladığım kadarıyla. Aradaki fark uçurumlar kadar şimdi. Demek ki Quaresma ciddi hatalar içerisindeymiş. Ben şahsen yolunun düşmemiş olmasını isterdim. Şu an malesef diğer kanat oyuncularımız dibi görmüş olmalı ki hoca da tercihini Quaresma'dan yana kullanıyor. Bize 2 kanat transferi şart. Rommedahl oynuyorsa alalım :D.

Arkadaslar bu kez gerçekten bir süreliğine foruma veda ediyorum

Ziyaretçi olarak takip etmeye devam edecegim ama yazmayacagim

Kendinize iyi bakin , Varsa Hakkim helal olsun herkese

Iyi geceler iyi forumlar

Hoscakalin Besiktasla kalin , Allah Besiktasimiza zeval vermesin :busted_cop:

Çevrimdışı Orhan_

Lensi alacaktik biz neden vazgeçtik anlamıyorum

Ben Aminu umara raziyim Devre arasinda :ok:

Devre arası transferi de zor tabi. Yapacak bir şey yok. Biraz gömeceğiz biraz seveceğiz seneye kadar artık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaslar bu kez gerçekten bir süreliğine foruma veda ediyorum

Ziyaretçi olarak takip etmeye devam edecegim ama yazmayacagim

Kendinize iyi bakin , Varsa Hakkim helal olsun herkese

Iyi geceler iyi forumlar

Hoscakalin Besiktasla kalin , Allah Besiktasimiza zeval vermesin :busted_cop:

neden ?

Forumda ki bazı kişilerden dolayı mı ?

Çevrimdışı arda

Fabri tutuyor Aboubakar kaçırıyor. Geçen sene Tolga yiyor Mario gomez atıyordu. :D :D :kop:

Çok doğru tespit! Ama değişmeyen şeyler var hala, renklileri birleştiriyoruz, algı ve manipülasyon tek ortak akılları! Başakşehir'in ligde Osmanlı'nın avrupada yaptıkları meşhur Türk Futbolu nereye gidiyor! adına çok önemli ama görmez gözler! Medyaları var 25M taraftarları var! Himmetleri hürmetlileri var! böyle geldi böyle gidecek zannediyorlar hala! 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

bu arada twitter dışında facebook ve youtube düzeldi bende vpn siz giriliyor sizde nasıl arkadaşlar ?

Çevrimiçi Necmi

stadın hakemler üzerinde ciddi baskısı var eskiden alamadığımız penaltıları ve faulleri alıyoruz kartları göstertiyoruz
zekiydi sanırım ona verilen kartı taraftar verdirtti. Yoksa niyeti yoktu çok ciddi baskı oldu hakemin üstünde.
Quaresmanın pozisyonu net kırmızı bunun tartışması bile olmaz ama veremedi. Penaltıyı çok kolay verdi evet net penaltıydı
ama eskiden bunu bırak biçseler alamazdık. Taraftar artık stadı kullanmayı baskı yapmayıda öğreniyor. stadda pozisyonları yaşadıkça
bunu daha net yapmaya başladı

stadın hakemler üzerinde ciddi baskısı var eskiden alamadığımız penaltıları ve faulleri alıyoruz kartları göstertiyoruz
zekiydi sanırım ona verilen kartı taraftar verdirtti. Yoksa niyeti yoktu çok ciddi baskı oldu hakemin üstünde.
Quaresmanın pozisyonu net kırmızı bunun tartışması bile olmaz ama veremedi. Penaltıyı çok kolay verdi evet net penaltıydı
ama eskiden bunu bırak biçseler alamazdık. Taraftar artık stadı kullanmayı baskı yapmayıda öğreniyor. stadda pozisyonları yaşadıkça
bunu daha net yapmaya başladı

o yüzden bunu net kullanmalıyız.

bu türkiyede ki hakemlere has birşey  değil napoli maçında da 2 pozisyon penaltı veremedi hakem pozisyonlar penaltı değildi zaten ama 3.cüsünde verdi.

bu sadece penaltı değil en ufak bir faulde bile taraftar tepki verince 40 bin kişi höeğğehh yapınca hakemin etkilenmemesinin imkanı yok.

o yüzden bunu daha cok yapmalıyız bir pozisyon faul veremedi mi 10 dk o pozisyonu o hakeme hatırlatmalıyız sürekli ıslık tepki 10 dk sonra o hakem kıvama gelir :D

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben sadece hakkımız olanları diyorum haksız birşey istemiyorum istememde asla.

Ancak hakkımız verilmiyorsa almasını bilicez.

Çevrimdışı MANSIZ

Yusuf'un pozisyonunda 1 tane bile TS'li ne oyuncu ne de teknik direktör itiraz ediyor. Şikeci FB himmetçi₁ GS ağlak ağlak yalıyorlar piyasayı. Ne koymuşuz be ülkede gündem değişti resmen. Arda'nın milli takıma dönmesi bile değiştiremedi gündemi.

Hepsine koymuşuz.

Etiketler: