Iste buna ragmen cok kötü , Gereksiz isler yapri diyenlere kızıyorum ben ve objektiflikle alakalari olmadigini israrla söylüyorum
Ondan sonra Q7 yi savunuyoruz diye Ceza aliyoruz veya hut kızıyorlar bize
Yahu bu Gomenlere yerden yere vuranlara niye kimse cikip bisey demiyor ozaman 
Kimsenin gomdugu yok, adam en verimli futbolculardan biri ama bir tutarsizlik var benim anlayamadigim. Aynisi alexise de yapildi.
Ulan pasi okuz gibi atan ismail, kaleden cikip topa vuramayan tolga, kadromdisi birakilip satilan alexis.
Ayni quaresma meselesi oldu orda da.
Ayni sekilde yazmadim mi?
Yok efenim alexisin eli havada penalti yaptirdi, yahu daha dur marselo yapti daha vahimini
Alexis on direge kosuyu kotu yapti rodayega vurdu ordan, yahu oguzhan ceza alani ustunde goguslen top almaya calisti, ismael topu vurdu onlara bisi yok.
Ayni pastan bir kere daha vermedi mi ismael o akhisar macinda, o top direkten donmedi mi
Yillarin laliga stoperini mundar ettiler turkiyede. Ne oldu adam her mac ilk11 oynuyor, tamam barcelonada oynamiyor ama laliganin orta sinif takiminda oynuyor, bizim seviyemiz.
Allahtan bu yalcin ayhan olayinda ben forumda yoktum, cok buyuk cingar cikardi. Once alinmasina, sonra gonderilmesine, gonderilis sekline