Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157900 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Kadıköy'deki maçta Mete olmaz kesinleşti. CÇ, Bülent Y. katliam ekibi hazır. -Roger that.

Bak @mylife1903  abi bi tanesine yapıştırdım lafi hatta Etiketledimde cevap versin diye Hala cevap bile veremedi , cevap bekliyorum hala mesela :bandit:

Aklimla alay etmeye kalkanin Aklini alirim

Çevrimdışı Gokhan-

Bazi arkadaslar kendini cok AKILLI saniyor lakin Karsisindakinin daha Zeki oldugunu ve kendisini rezil edebileceğini Düşünmüyorlar

Illa Videomu koyalim , Oğuzhan ve Tolgayin tehlikeli bolgede gereksiz yere Calima girip Topu kaptırıp Kontraya sevep verdiği videolarimi atalim illa buraya :alala: :alala:

Allah aşkına hadi ikimizde çalışıp didinelim bakalım hangi futbolcunun ki daha uzun matrajlı olacak.

Sonuç belli, Quaresma'nın ki Hint filmleri gibi 3-4 saatlik bir videoya ancak sığar, diğerlerinden ancak fragman olur..

Bir de böyle akıl, zeka falan diyorsun.
Doğru diyorsun Barça, İnter, Porto, Chelsea gibi takımların akıl hocaları, idarecileri Quaresma'da ki cevheri göremedi sen görebiliyorsun, bravo.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Kendi takımlarının durumundan çok BEŞİKTAŞ'IN maçlarını tartışan nesil olduğu sürece çok eğlenceli sezonlar geçireceğiz...

Çevrimdışı Berat

Bak @mylife1903  abi bi tanesine yapıştırdım lafi hatta Etiketledimde cevap versin diye Hala cevap bile veremedi , cevap bekliyorum hala mesela :bandit:

Aklimla alay etmeye kalkanin Aklini alirim
Ne güzel söylemiş Mevlana..

Allah aşkına hadi ikimizde çalışıp didinelim bakalım hangi futbolcunun ki daha uzun matrajlı olacak.

Sonuç belli, Quaresma'nın ki Hint filmleri gibi 3-4 saatlik bir videoya ancak sığar, diğerlerinden ancak fragman olur..

Bir de böyle akıl, zeka falan diyorsun.
Doğru diyorsun Barça, İnter, Porto, Chelsea gibi takımların akıl hocaları, idarecileri Quaresma'da ki cevheri göremedi sen görebiliyorsun, bravo.
Demekki gördüler ki hepsi de transfer etti

Oynasin veya oynamasin o kulüplerde oynadimi ? Oynadi

Konu kilit :bandit:

Dunyadaki Cogu futbolcuların hayallerini susleyen takımlarda oynadi iste daha neyi tartisayim :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Ha bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim. Beşiktaşım'a faydalı olsun isim ne olursa olsun. Burada bir topçunun düşmanlığını yapmıyoruz. Beşiktaş menfaatlerini düşünüyoruz. Sizin hayatınızdaki öneme sahip değil Quaresma benim ya da bizim için. Demem o ki bizim olmayan düşmanlığımızdan çok sizin aşkınız buradaki asli problem!
Dusmanlikla askla alakasi yok, tutarlilikla alakasi var.
burada tek tek karijmanin top kaybini sayan arkadaslar var, mesela onlar diger oyuncularin da top kaybini sayarlarsa ben bu toplara girmem mesela.
Karijma eli belinde dolasirken, cenk de tarlasinda altin bulmus masum koylu gibi nobet tutuyor ileride.

Ayni dedigin gibi @Orhan_ futbolcularin hepsi bizim futbolcularimiz. Elestiri o yuzden objektif ve tutarli olmalidir. Diger hata yapan futbolculari soyledigimde bana quaresmaya hafifletici sebep buluyorsun denirse bu yanlistir.

Bak mesela ben abuyu hic gomuyor muyum herkes gomuyor ben ise cocuga kizamiyorum cunku forvete gol kacirdi diye kizilmaz ama cok skandal vuruslar yaptigini yaziyorum. Gol pozisyonuna giremese daha cok kizarim. Beni rahatsiz eden abu konusunda aldigi para. 1.5 milyon aliyor olsa hic ama hic agzimi acmam.

Çevrimdışı cursedofdragon

la la la lay lay laylaylay lalalalaley laaa KOY-DUK-MU ? :D

Çevrimdışı Orhan_

Valla herif geciyordu adamin icinden de penalti oldu o penaltiyla da uc puan aldik.

Evet, kullandığı 50 toptan 1 tanesi. Ben de diyorum ki geri kalan 49 topta doğru tercihleri yapsa 50'de 1 gibi bir orana ihtiyacımız kalmadan maçı bitiririz. Ama sizin bunu anlayabilmeniz için ciddi tarafsız gözlere ihtiyacınız var.

Çevrimdışı mylife1903

Kadıköy'deki maçta Mete olmaz kesinleşti. CÇ, Bülent Y. katliam ekibi hazır. -Roger that.
Firat var firat, besiktasin cocugu, aziz yildirimin devsirmesi onu verirler, fb resmi aciklama ile yikama yaglama bile yapti

Çevrimdışı cursedofdragon

Kudurun Fb'liler Kudurun Gs'liler :D  :evillol:

la la la lay lay laylaylay lalalalaley laaa KOY-DUK-MU ? :D
Cok Fena hemde :halay: :halay:

Çevrimdışı Kalyoncu

Valla herif geciyordu adamin icinden de penalti oldu o penaltiyla da uc puan aldik.
Bunu q7 nin meziyeti olarak görmen sana yakışmadı abi :) q7 yine saçma top kayıplarından birine imza atmıştı ki adam hediye etti.
Dipnot: Tartışmanın içine girmiyorum q7'nin son 4-5 maçtır performansından çok memnunum bugün biraz aksamış olsada yine güzeldi.

Çevrimdışı Gokhan-

Oynayamadı, o takımların takım oyununu, akıp gitmesini baltaladığı için gönderildi de aynı zamanda.

Ama geçen sene ki ve bu sene ki katkılarından dolayı da daha fazla uzatmıyorum.

Benim için ne maçın ortasında ismi bağıralacak kadar özel oyuncu değil, ne de ıslıklanacak kadar kötü oyuncu değil.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

burada tek tek karijmanin top kaybini sayan arkadaslar var, mesela onlar diger oyuncularin da top kaybini sayarlarsa ben bu toplara girmem mesela.
Karijma eli belinde dolasirken, cenk de tarlasinda altin bulmus masum koylu gibi nobet tutuyor ileride.

Ayni dedigin gibi @Orhan_ futbolcularin hepsi bizim futbolcularimiz. Elestiri o yuzden objektif ve tutarli olmalidir. Diger hata yapan futbolculari soyledigimde bana quaresmaya hafifletici sebep buluyorsun denirse bu yanlistir.

Bak mesela ben abuyu hic gomuyor muyum herkes gomuyor ben ise cocuga kizamiyorum cunku forvete gol kacirdi diye kizilmaz ama cok skandal vuruslar yaptigini yaziyorum. Gol pozisyonuna giremese daha cok kizarim. Beni rahatsiz eden abu konusunda aldigi para. 1.5 milyon aliyor olsa hic ama hic agzimi acmam.
:claps: :claps: :claps:

Aboubakara bende kızamıyorum Evet bitiriciligi zayif ama Mac icinde cok aktif ve cok faydali , Alıyor veriyor , Geçiyor , Duvar oluyor , Top tutuyor ama Hoca onu oyundan alip sahada gezeen Cenki oyunda tutuyor bende duvarları yumrukluyorum sinirden :s20: :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Evet, kullandığı 50 toptan 1 tanesi. Ben de diyorum ki geri kalan 49 topta doğru tercihleri yapsa 50'de 1 gibi bir orana ihtiyacımız kalmadan maçı bitiririz. Ama sizin bunu anlayabilmeniz için ciddi tarafsız gözlere ihtiyacınız var.
Yahu @Orhan_ bu futbol oyunu, basketbol degil ki. Her futbolcunun ayagina ortalama 55-60 kez top geliyor. Rakiplerlemoynuyor bu oyun ve rakip de armut toplamiyor. 50 aksiyondan ki saymadim bu mac ozelinde. Adam 2 gol cikartti. Daha fazlasi olmaz, realin, citinin oyunculari bile cikartamaz daha fazla ekmek. Beklenti cok buyuk ve gercekci degil.

Daha gecen yazdim bu karijmadan beklenti buyuk, bisi yapamaz diye.

Kanat oyuncusu bu ve bu kutuya girip sut tercih eden bir kanat oyuncusu degil. Bunu bilerek aliyorsun bu adami. Bu adam tabelaci degil. Az tabela yapsa zaten ronaldo ile beraber oynar.
Bunun olayi bu ve verebilecegi maksimumu bu. Bu kadarini verecek adami bu laraya bu maasla baska yerde bulamazsiniz.
Bu mac ozelinde kornerden golu attirdi mi
Penalti aldi mi
Tolgaya verdi kaleci cikardi
Bir kornere atiba vuramadi
Bir topunu omer atamadi
Bir TEK pasini oguzhan ic etti
Bir kerede guzel kosu yapti abu pas vermedi, kaleye vurdu

Daha da bisi yapamaz bir futbolcu. Cikip 8-10 tane gol mu atsin, tusubasa mi bu

Ozelden cevap kabul etmiyorum :bandit:

Beşiktaşin oyuncusuna saygisi olmayana , Hakaret edene , benimde saygim olmaz :busted_cop:

Daha da bisi yapamaz bir futbolcu. Cikip 8-10 tane gol mu atsin, tusubasa mi bu
:kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakara bende kızamıyorum Evet bitiriciligi zayif ama Mac icinde cok aktif ve cok faydali , Alıyor veriyor , Geçiyor , Duvar oluyor , Top tutuyor ama Hoca onu oyundan alip sahada gezeen Cenki oyunda tutuyor bende duvarları yumrukluyorum sinirden :s20: :s20:
senol gunes oynatamoynata kazanmaya karar verdi cenki.

Ayrica ben dikkat etmedim, milli takim kadrosu mactan once mi sonra mi aciklandi?

Cenk kadroya alinmadigi icin moralsiz olabilir, ft boyle kucuk hesaplarin imparatorudur

Çevrimdışı mylife1903

Bunu q7 nin meziyeti olarak görmen sana yakışmadı abi :) q7 yine saçma top kayıplarından birine imza atmıştı ki adam hediye etti.
Dipnot: Tartışmanın içine girmiyorum q7'nin son 4-5 maçtır performansından çok memnunum bugün biraz aksamış olsada yine güzeldi.
Herif cok dengesiz girdi orda, bacak arasini yiyince afalladi, tak penalti. Cok net penalti da ben hakem olsam hayatta vermezdim oyle penalti. Sevmiyorum boyle gerzekce yapilan penaltilari

Çevrimdışı Orhan_

Ben de maç krizi esnasında olmadığı sürece çok nadiren gömerim :D. Sizin kadar değil. Quaresma için 3 4 haftadır olumlu şeyler söylemişliğim bile var. Ama bu takımda yaptığı hatalar kendine has olan tek oyuncu (oynamadığı için Tolga'yı yazmıyorum) Quaresma. Derdim onu anlatmak. Herkes hata yapıyor. Hata yapmadan oyanayan oyuncu mu var dünyada? Belki Messi :D. Hatalarının hemen hemen hepsi "kendi" bir şeyler yapma derdinde olduğu için. Bu bir takım oyunu. Şimdi sen Tolgay ve Oğuzhan'ı aynı kefeye koyduğun zaman aynı şey olmuyor. Onlar da top kaybı yapıyor. Tehlikeli ataklar yiyoruz hatta. Ama aynı değil. Bu adamların oyun karakterlerinin %15'i kendisi içinde geri kalanı takım için. Ama malesef Quaresma da bu oranlar tam tersine. O yüzden bu kadar tepki çekiyor diğerlerinden daha fazla eleştiriliyor.

Çok daha basit anlatayım. Tribünde bazı tepkiler anlık ve spontane gelişiyor. Bugün Quaresma'ya yaptığı kayıplardan sonra baya homurdanmalar olurken Tolgay ve Oğuzhan için o kadar tepki gelmedi. Bunlar kararlaştırılmış şeyler değil. Bunun bir anlamı olmalı değil mi? :D.

En nihayetinde tek önemli şey Beşiktaş'ın menfaatidir. Gerisi bizim goygoyumuz :D.

Kanat oyuncusu bu ve bu kutuya girip sut tercih eden bir kanat oyuncusu degil. Bunu bilerek aliyorsun bu adami. Bu adam tabelaci degil. Az tabela yapsa zaten ronaldo ile beraber oynar.
Bunun olayi bu ve verebilecegi maksimumu bu. Bu kadarini verecek adami bu laraya bu maasla baska yerde bulamazsiniz.
Bu mac ozelinde kornerden golu attirdi mi
Penalti aldi mi
Tolgaya verdi kaleci cikardi
Bir kornere atiba vuramadi
Bir topunu omer atamadi
Bir TEK pasini oguzhan ic etti
Bir kerede guzel kosu yapti abu pas vermedi, kaleye vurdu
Iste buna ragmen cok kötü , Gereksiz isler yapri diyenlere kızıyorum ben ve objektiflikle alakalari olmadigini israrla söylüyorum

Ondan sonra Q7 yi savunuyoruz diye Ceza aliyoruz veya hut kızıyorlar bize

Yahu bu Gomenlere yerden yere vuranlara niye kimse cikip bisey demiyor ozaman :alala:

Etiketler: