Atiba'ya var mı yorumun? 
Atibayi hep yaziyorum zaten. 40 yasina kadar oynayacak sonra genc takimlarin basina hoca olacak diye.
Azicik gorun diye yaziyorum. Takildiniz bu karijmaya. Karijmadan daha buyuk arizalar var takimda. Azicik kotu gidersek gundeme gelir bir suru sikinti.
Bu maystro falan ilan edildi kasinti oguzhan, az derbi kazandirsin hele. Derbilerde bir numarasini goremedik daha. Fb macinda asirtacam diye daga tasa vurdugu top hala aklimda.
Ayrica senol gunes karijmanin hareketine kirmizi, diyerek hayatinin hatasini yapti, hic girmeyecekti o topa, algicilara malzeme oldu. Aynisi bilic de yapmisti, ersanin pozisyonu icin, yayinci kurulusun kuklasi omerin sorusuna evet ersan kirmizi gormeliydi, diye cevap vermisti. Burasi turkiye sen o hakemi ortaya atarsan o hakemin yancilari diger maclarda senin biletini keser. Bu mac ile adana, ibb ve fb maclarinda olacak facialarin onu acildi.
Bir daha kimse de senol hocanin ama ben karijma pozisyonuna da kirmizi demistim bu mac keyanin basmasini sormasiyorsunuz, demesine takilmaz, guler gecer.