Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9159780 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ulan bir kişi de çıksın şu takım yorgundu, rakipte karamürsel sepeti değildi normaldir böyle zor gelen galibiyetler desin yahu.
Takim yorgundu falan ama biz olmusa bakiyoruz. Mac 2-0 olmus, 40. Dakikada gol yemeyeceksin artik. Bitireceksin devreyi, ikinci yariya cikacaksin bi 10 dakika daha tempo yapip algulum vergulum alacaksin uc puani. Butu camia sinir stres oldu.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Trabzonlular Şenol Güneş'e küfrediyor, inanılmaz bi camia inanılmaz :D

Çevrimdışı mellfred

Ulan bir kişi de çıksın şu takım yorgundu, rakipte karamürsel sepeti değildi normaldir böyle zor gelen galibiyetler desin yahu.
Bunu söylemeye hazırlanıyordum İnan.
Bugün 3 gün önce 90 dakika tempo yapmış tabiri caizse anamızın örekesini göstermiş bir napoli maçı dönüşü yine benzer bir hırs  ile varını yoğunu harcamış bir büyüğü yenmek büyük iştir. Başta atiba tüm takımı tebrik etmeli. Ama şu maçın karnaval havasında bitmemesinin sorumlularını da görmezden gelemeyiz

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ayrıca a spor un twitini gördünüz mü buraya atamadım şu "kalkavan maç sonu 3lü çektirdi" şeklinde olan

Çevrimdışı Orhan_

Hangi macta eli belinde gezdigini gordun

Sezin basindan beri her macta yardiriyor adam , takimin en cok kosan 2-3 oyuncusundan biri , 90+2 de bile depar atiyor her pozisyonun icinde ve bu adam 33 yasinda

1 mac oynamasin değerini belki anlarsiniz

Gecen sezon takim pas oyunu oynadigi icin oynamadigi zaman aramıyorduk ama bu sezon direkt olarak oyun onun uzerine kurulu , 1-2 mac oynamasin zor mac kazanırız

Her mac skora direkt etkisi var adamin daha ne yapmasi lazim cidden anlamıyorum sizi :alala:

İzlediğim her maçta gördüm eli belinde gezerken. Yeterli mi? Ne zaman atak yesek ilk farkettiğim şey ileride eli belinde bir Quaresma. Geldiği 1 2 ise gelmediği 10 20.. Daha iyi bir kanat oyuncumuz yoksa! bu hafifletici bir sebep mi? Ha harbiden Atiba kaç yaşında?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oguzhan gomulsun hele onu da savunurum ben, tutarsizlik varsa. Bunlarin hepsi bizim futbolcumuz. Yok calim atarken top kaptiriyor diye karijmaya giydiren olursa, oguzhan da topuk pasi verirken kaptiriyor onu da elestir, derim

Ben komple tutarli ve objektif bir insanimdir, karijmayi savunmak durumu olarak gorulebilir bu ben sadece tutarsiz elestirileri orneklerle iliskilendiriyorum.

Rodolfonun top kaybina, karijma kadar tepki verilmedi mesela, onu elestiriyorum.
Rhodolfo Bos yere top kaybetmemiştir Q7 gibi abi

Bunu soyledigin zaman bahaneleri bu , Q7 dusmanlarinin :busted_cop:

Neymis Ozi - Tolgay Topu saklamak , Takimi ataga kaldirmak isterken istemeden top kaybediyormuş ama Q7 ye gelince gereksiz top kaybi yapıyor diolar bende diyorumki ----->> YERSEN :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Oguzhan gomulsun hele onu da savunurum ben, tutarsizlik varsa. Bunlarin hepsi bizim futbolcumuz. Yok calim atarken top kaptiriyor diye karijmaya giydiren olursa, oguzhan da topuk pasi verirken kaptiriyor onu da elestir, derim

Ben komple tutarli ve objektif bir insanimdir, karijmayi savunmak durumu olarak gorulebilir bu ben sadece tutarsiz elestirileri orneklerle iliskilendiriyorum.

Rodolfonun top kaybina, karijma kadar tepki verilmedi mesela, onu elestiriyorum.

Şu boldladığım örneği verdikten sonra objektifim diyorsun.

Rhodolfo orada fanlarına videoluk malzeme çıkarmak için kaptırmıyor ama arada ki fark bu ve hep sen bunu görmezden geliyorsun..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Hangi macta eli belinde gezdigini gordun

Sezin basindan beri her macta yardiriyor adam , takimin en cok kosan 2-3 oyuncusundan biri , 90+2 de bile depar atiyor her pozisyonun icinde ve bu adam 33 yasinda

1 mac oynamasin değerini belki anlarsiniz

Gecen sezon takim pas oyunu oynadigi icin oynamadigi zaman aramıyorduk ama bu sezon direkt olarak oyun onun uzerine kurulu , 1-2 mac oynamasin zor mac kazanırız

Her mac skora direkt etkisi var adamin daha ne yapmasi lazim cidden anlamıyorum sizi :alala:
Valla bir atletiko macinda gordum elini beline koymaya useniyordu yani, hala da o macta menejer sikesi yapildigini dusunurum. Atletikoya o macta yol verildi bence mendes tarafindan, nedense artik, cok mu oyuncusu vardi orda, bir gelecek mi gordu mendes oralarda onu bilmem

Çevrimdışı Orhan_

:D

Tolgaya cok iyi bir pas cikardi ama

Ben orada Calim atacak veya cizgiye inip orta kesecek diye beklerken aradan cart diye Tolgaya birakti topu gercekten iyi pasti :icool:

Bu basit oyunu arttırsa gireceğimiz pozisyon sayısı da artar. Daha ne yapmalı mesela bu adam sorusunun da cevabı. Daha basit tercihler.

Rhodolfo orada fanlarına videoluk malzeme çıkarmak için kaptırmıyor ama arada ki fark bu ve hep sen bunu görmezden geliyorsun..
Al iste sonra objektiflikten bahsediyorsunuz :alala:

Orada 50 tane opsiyonu varken Calim atmaya kalkip topu kaptırdı Rhodolfo bunun savunulacak hicbir tarafi yok !!!

Çevrimdışı raichu

herkes birbirine objektiflik dersi veriyor bayılıyorum forumun bu hallerine  :D

Çevrimdışı mylife1903

yani karijma fanlarina malzeme cikartmak icin calim atiyor, top kaptiriyor, ilginc bir yorum. Bu adami da fanlarina malzeme ciksin diye senol gunes ilk11 oynatiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Orada 50 tane opsiyonu varken Calim atmaya kalkip topu kaptırdı Rhodolfo bunun savunulacak hicbir tarafi yok !!!
Adam ceza alaninda bacak arasi yapmasa penalti da atamayacaktik macta. Ironi

Çevrimdışı Gokhan-

Pozisyonu tekrar izlersen 50 tane opsiyonu olmadığını görürsün, adamlar ön alan baskısı yaparken kaptırıyor.

Bir tek Tolgay var top verebileceği, genelde odunsu olan stoperlerden de böyle bir yetenek beklemek hayalcilik olur.

Hee ama merak etme bu maç özelinde Quaresma'ya gene eleştirim yok.Ama bazı yeteneklerinin körleştiği aşikar.Kontraya çıktığımız zamanlarda eski Quaresma olsa o önünde ki adamı yer kaleciyle karşı karşıya kalabilirdi, ama malesef artık yapamıyor bunu.

yani karijma fanlarina malzeme cikartmak icin calim atiyor, top kaptiriyor, ilginc bir yorum. Bu adami da fanlarina malzeme ciksin diye senol gunes ilk11 oynatiyor.
:claps: :claps:

Ozzi ve Tolgay yetenekli oyuncular abi ama onlarda Quaresma kadar gereksiz Calima girip top kaybi yapıyorlar

Tolgay ve Ozinin kaptırdığı kac tane Toptan Kontra yiyip Gol yemekle burun buruna geldik

Bunu söyleyince Onlar gereksiz yere kaptirmadilar diyip bizimm AKLIMIZLA ALAY etmeye kalkıyorlar ama bilmiyorlarki KOMIK duruma düşüyorlar :bandit:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şenol Hoca Trabzonspor büyük takımlara karşı daha iyi oynuyor demiş. Aman aman..

Çevrimdışı Gokhan-

Valla sizler de Quaresma'nın hiç bir zaman kendine oynamadığını iddia ederek gülünç duruma düşüyorsunuz.

Yahu arkadaş, bu adam zaten takım oyuncusu olsaydı gittiği dev klüplerde barınır, buraya yolu zaten düşmezdi.

Bu bile bunun göstergesi, hatta Yunus sen bu adamı kendine has hareketleri, çalımları olduğu için seviyorsun, bunun için hayranısın, neyin inadını yapıyorsun anlamıyorum ki.

Sonuçtan çok show odaklı bir futbolcu, sadece şu son 2 sene de takım oyununa adapte olmaya çalışıyor o kadar, geçmişini çöpe mi atalım yani ne yapalım?

Çevrimdışı Orhan_

Rhodolfo'nun yaptığı büyük hata. Baskı yiyorduk ve pas opsiyonu bulamadı. Onun yerine uzun yollayabilirdi. Quaresma'nın adamların içinden geçeceği düşüncesinden farklı bir durum tabi. Kesinlikle haklısın.

Çevrimdışı TURKahvesi

:)

Çevrimdışı Kalyoncu

Ayrıca a spor un twitini gördünüz mü buraya atamadım şu "kalkavan maç sonu 3lü çektirdi" şeklinde olan
a spor inanılmaz bir kanal ben o adamları çok takdir ediyorum. Spor camiasının tüm işe yaramaz ve boş beleş adamlarını aynı çatı altında toplamak kolaymı? yiğidi öldür hakkını yeme. Beşiktaş taraftarı Aspor'a çektirir yakında ne çektirir onu bilmiyorum.

Bazi arkadaslar kendini cok AKILLI saniyor lakin Karsisindakinin daha Zeki oldugunu ve kendisini rezil edebileceğini Düşünmüyorlar

Illa Videomu koyalim , Oğuzhan ve Tolgayin tehlikeli bolgede gereksiz yere Calima girip Topu kaptırıp Kontraya sevep verdiği videolarimi atalim illa buraya :alala: :alala:

Çevrimdışı mylife1903

:claps: :claps:

Ozzi ve Tolgay yetenekli oyuncular abi ama onlarda Quaresma kadar gereksiz Calima girip top kaybi yapıyorlar

Tolgay ve Ozinin kaptırdığı kac tane Toptan Kontra yiyip Gol yemekle burun buruna geldik

Bunu söyleyince Onlar gereksiz yere kaptirmadilar diyip bizimm AKLIMIZLA ALAY etmeye kalkıyorlar ama bilmiyorlarki KOMIK duruma düşüyorlar :bandit:
Adamlari fani yok, oguzhan ile tolgayin da boy boy videolarini yapip yutuba koymak lazim. Belki onlarda gol asist katkisi vermeye baslarlar.

@cursedofdragon karijmavsts videosunu koysa sayacam top kayiplarini.

Sanki takim super bu karijma kafasina gore oynayip takimi bozuyor. Komple yanlis oynadik maci aslinda. Kazanan teknik direktor elestirilmez tabi ama senol gunesin de azicik dusunmesi lazim. Ufak oynamalar yapmasi lazim. Yahu 2-0 ondeyiz bitir su devreyi iste. Bir ara ne guzel geride pas yapiyorduk, sonra biraktik. Belki hocanin sucu da degil adam kenardan pas yapmayin geride, ileri vurun dememistir.

Oyun lideri lazim boyle tempoyu ayarlayacak pirlo, guinti tarzi ben o emre b. Ye bile raziyim aslinda 1.5 sezon.

Çevrimdışı Orhan_

Ha bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim. Beşiktaşım'a faydalı olsun isim ne olursa olsun. Burada bir topçunun düşmanlığını yapmıyoruz. Beşiktaş menfaatlerini düşünüyoruz. Sizin hayatınızdaki öneme sahip değil Quaresma benim ya da bizim için. Demem o ki bizim olmayan düşmanlığımızdan çok sizin aşkınız buradaki asli problem!

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı mylife1903

Rhodolfo'nun yaptığı büyük hata. Baskı yiyorduk ve pas opsiyonu bulamadı. Onun yerine uzun yollayabilirdi. Quaresma'nın adamların içinden geçeceği düşüncesinden farklı bir durum tabi. Kesinlikle haklısın.
Valla herif geciyordu adamin icinden de penalti oldu o penaltiyla da uc puan aldik.

Etiketler: