Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Top ayaktan çıktığı anda yardımcı hakemin görüş açısını bozacak tek oyuncu Necip. Chiriches ile aynı hizada sandı. @Necmi
bolbol ileti girin bişeyler şeyedin sayfalar aksın gitsin bu mesajım tarih sayfalarındaki yerini alsın @mylife1903 @Mehmet Ali C.
Kaç kaç kaç
günü geldiğin de sizleri de göreceğiz beyler bakalım böyle cesur paylaşımlar yapabilecekmisiniz
Abi normal birisi olursa olabilir ama Keskinli olursa yandık demektir. Rüyasında falan görür valla gelir hesap sorar
yok öyle birisi
Muhtemel 11Bence iyi kadro..Artik Oyuncularimizi dinlendirebiliyoruz , S.L de oynayan oyuncularimizin yerine oynayacak oyuncularimizda onlar kadar kaliteliÇağ atladik resmen nerden nereye iste kadro genisligi budur !
@Gokhan- evinin yolunu bil ne yahuu, adres özürlümüyüz ki adres çok karmaşıksa olmadı gps al navigasyon al ama bir tane kız çocuk sahibi ol. bir hikaye vardı birileri evleniyor ilk gün karı koca karar alıyorlar eve kapanalım fanfini finfon modu durumları kapıyı kim gelirse açmayalım ailelerimiz de buna dahil diyorlar neyse aradan zaman geçiyor kapı çalıyor kapı deliğinden bakıyorlar erkeğin anne babası kapıyı açmıyorlar kapının arkasında bekliyorlar kapı defalarca çalıyor ama açan olmayınca gidiyorlar aradan biraz daha zaman geçiyor gene kapı çalıyor kızın anne babası birbirlerine bakıyorlar kız ağlamaya başlıyor bunu aileme yapamam nolur beni affet deyip kapıyı açıyor adam hiiiiç bişey demiyor. aradan yıllar geçiyor bu çiftin 3-5 çocuk oluyor hepsi erkek mutlu mesut yaşıyorlar sonra kadın hamile kalıyor gene bu sefer kızları doğuyor adam dünyanın en mutlu insanı günlerce süren kutlamalar vbvb karısı soruyor "hayırdır erkek çocuklar doğunca hiç böyle kutlama yapmamıştık ?" adam yanıtı yapıştırıyor "ilerde kapıyı çaldığımda bana o kapıyı sadece prensesim açacak"...
Abi, hani hızlı yaşayan gençleri dizginlemek için evlendirirler ya, güya evlendiği zaman sorumluluk sahibi olsun, evinden çıkmasın gibisinden o anlamda söyleniyor.Gerçi ben Beşiktaş maçları dışında asosyal bir adamım benim gibi garibandan ne istiyorlar anlamıyorum Anlattığın hikayeye gelirsek eğer, kız çocuklarını ben daha sevimli daha sempatik bulurum büyüdüklerinde de vefalı olduklarını gerek kendi ailemiz de gerek başka aileler içinde de görüyoruz.Hayırlısı diyelim abi, bu arada sen de iyi kaçmışsın tebrik ediyorum 34 sene tek tabanca boru mu
üstelik ben 19-34 arası 15 sene yalnız yaşadım (kısmen yalnız yanii )
Abi çok risk alıyosun
bence bu resimde görüşünü bozan oyuncu yok bir hakemin bu ofsaytı görmemesi için kör olması lazım bize olsa art niyetararım hakemin durduğu yer zaten son adam iyi olmuş hep hakem hatalarıyla puan bırakacak değiliz ya birde hatayla kazanalım önceki yaptıklarına saysınlar
24 Mayıs 2016, 16:05:26 »Kerem Demirbay, gelecek sezon Beşiktaş forması giyebilir.
Darmstadt takımına kiralık gönderdiğimiz Miloseviç bugünkü maçta Gomez le rakipti. Milo nun performansı fena değildi muhtemelen seneye kiralanmaz yedek oynar. Gomez kornerden kafayla gol attı ama Wolfsburg 3-1 kaybetti.
yedek için bile kötü oyuncu Miloseviç.Hele çıtayı bu kadar yüksettiğimiz varsayarsak.Yedek olarak tosic'i görmek isterim milosevic yerine.
Marselodan kotu degil milosevic yahu iyi futbolcu o cocuk. Cok dengesiz sadece, marselo sakar bu dengesiz, rodolfo agir, tosic stoper degil. Butun oyuncularimizin ufak bir sikintisi var. bu cocugu satarsak bir gordon schildenfeld faciasi daha olur bizim icin, gelsin seneye otursun yedekte, oynatalim bakalim son durumuna. Atinc-milosevic yapariz tony adams-martin keown kulesi gibi okur ya da david robinson-tim duncan