Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125766 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hamama sokalım? :D
Tabi tabi hic riske girmeye gerek yok. Hamam sonra sauna ustune araba yikamacisina sok basinclanyikasinlar hic riske girmeyelim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Berat sen onu maca gondermeden iyice bir dusa sok, iyice keselensin, temizlensin, toplu igne basi kadar kuru yer kalmasin uj sefer burna uj sefer agza, son kontrollerden sonra gonder stada, basimiza bir is gelmesin
yok abi hiçbir şey olmaz Antalya sonuçta  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok abi hiçbir şey olmaz Antalya sonuçta  :evillol:
:vur :vur

Rakibi küçümsemek yok , Asil ozaman kaybederiz maci :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:vur :vur

Rakibi küçümsemek yok , Asil ozaman kaybederiz maci :ok:
benim küçümsesem ne olacak önemli olan Şenol hocanın ciddiye alması  :busted_cop:

Çevrimdışı Gokhan-

Antalya sıkıntı değil de Rıza hoca sıkıntı yaşatabilir, sükseli bir galibiyet olması altımızda kalan takımların iyice kafalarının düşmesi anlamına gelir.

Meşhur psikolojik üstünlük var ya, hah işte o :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı kartal190321

fabri

g.gönül   marcelo   tosic    caner

atiba       oguzhan

talisca           tolgay        abubakar

ömer

şu kadroyu çok görmek istiyorum. fantastik olur iç saha maçlarımızda
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/32/besiktas-0-1-konyaspor-mac-ozeti

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/30/besiktas-1-1-gaziantepspor-mac-ozeti

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/31/akhisar-genclikspor-1-1-besiktas-mac-ozeti

şu 3 maç ile ömrümden 10 yıl gitti.
Aklıma geldi aniden.
Benim aklimdan cikmayan maclar. Gecen gene konusmustuk bu maclari. Cenkin ofsayt diye iptal edilen golunu karistirmistim ben.
Ben kisa bu hafta yasananlar AntepManisaKonya diyorum. (Küfür Yasak)₆ haftasi, o tolga ozkalfa penaltiyi nasil vermiyor, bulent yildirim nasil kart gosteremiyor, sinirden

Çevrimdışı Serkan P.

Rhodolfonun oynamaması sinirlerimi bozuyor

Çevrimdışı Berat

Rhodolfonun oynamaması sinirlerimi bozuyor

Profilinize yaşınızı girin lütfen.

Çevrimiçi murat

Günaydınlar ola.  Bugün liderliğe oturduğumuz gün olacak inşallah.
İşin sırrı iyi yatmaktan geçiyor. Gsliler hibrit çim alttan ısıtma işini çok ciddiye almışlar.böbreklere faydası yok ama iyi puan yapıyor.3 hafta içinde ibb ile başbaşa kalırız gibi geliyor bana.

Çevrimiçi murat

Uyumadik ki uyanalim yahu
Dun sabahtan beri formam ustumde, once gsyi tokatladik totemlerimizlen, simdi sirada antalya, sonra liderlik koltugu
Ahahaha. Bende aynı moddayım.dün ibb basket maçında giydim formayı yatarken bile çıkarmadım. Biraz pislettim başka giyeyim :icool:

Çevrimdışı cisse557

Bir yandan Kiev diğer yandan Başak maçını izliyorum. Kanatlarimizi Yarmolenko ve Visca yapsak ateş eder.

Çevrimiçi murat

Bugün beklediğim 4 gollü bir galibiyet. Tabi bu alt sınır.

Çevrimdışı Jukebox

Benim aklimdan cikmayan maclar. Gecen gene konusmustuk bu maclari. Cenkin ofsayt diye iptal edilen golunu karistirmistim ben.
Ben kisa bu hafta yasananlar AntepManisaKonya diyorum. (Küfür Yasak)₆ haftasi, o tolga ozkalfa penaltiyi nasil vermiyor, bulent yildirim nasil kart gosteremiyor, sinirden

Niye bizim de aklımıza getiriyosun kardeşim :bandit:
Hakem kararları,kaçan goller,bilicin tercihleri...(gaziantepspor'un golünden önce serdar'a yapılan faul  :dry: )
Akhisar maçı bittikten sonra ellerimi başımın arasına alıp ekranın karşısında kilitlendiğimi hatırlıyorum.
O gece uyuyamamıştım...
Neyse ki artık güneşli günlerdeyiz..  :tabe: :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Başakşehir Karabük karşısında 2-0 önde götürüyor maçı, bence Gs'den daha sıkı rakip olacaklar bize.
Kadrolarının derin olmadığına da katılmıyorum.

Neyse artık, son 2 şampiyonluğumuz da rakiplerimize çelme takarak nasıl önümüzü açtılarsa bu sene de, kendilerine çelme takarlar yine şampiyon oluruz  :money:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir yandan Kiev diğer yandan Başak maçını izliyorum. Kanatlarimizi Yarmolenko ve Visca yapsak ateş eder.
O yarmolenko buraya gelecek, acayip oluruz 15 golü rahatlıkla geçecektir yarmo

Çevrimdışı cisse557

Bu boyla onu alt yapıda nasıl kanat oynatmışlar ilginç doğrusu. Türkiye çıkışlı olsa büyük ihtimal stoper ya da forvet idi

Çevrimdışı mylife1903

Bu boyla onu alt yapıda nasıl kanat oynatmışlar ilginç doğrusu. Türkiye çıkışlı olsa büyük ihtimal stoper ya da forvet idi
Bizim supersonik altyapi antrenor bozuntulari onu kaleye koyardi direk

Çevrimdışı ilhan mansız

Ahahaha. Bende aynı moddayım.dün ibb basket maçında giydim formayı yatarken bile çıkarmadım. Biraz pislettim başka giyeyim :icool:
basket maçına gidiyorsunuz bize niye haber vermiyorsunuz? Biraz işim vardı ama yetişebilirdim.

Çevrimdışı mylife1903

Super bir oyuncu herif. Biz bu tabatalara ismaillere 7-8 milyon verene kadar bunu kapsaydik, offf allahim yd yatacak yerin yok, iki elim yakanda.
Su herifi bir sekil denemek lazim, tutmazsa ukrayna yapar geri, tutarsa offf vururuz kirbaci vururuz kirbaci rakiplere

Çevrimdışı Yasin02

Ya da direk abi sen basketbol oyna derlerdi :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: