Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 8680494 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Quaresma olayı kabak tadı verdi artık, bu kadar lakayt olunmaz.... Ben şahsen hiç sevmiyorum, 2 asist yapması süper bir şey fakat aldığı sürenin azalması gerekiyor.

Çevrimdışı Berat

sıkıntısı Beşiktaşın gs ile yarışacak olması bu yıpratma operasyonu
Tribünde kafayı yiyebiliriz bence abi bu hafta, Barış Şimşek malum.

Çevrimdışı pascal26

Hıncal'ın yazdıklarını birincil anlamıyla değerlendirmeyin.

Kendisi işaret fişeği atıyor fb tarafına. Bizim üstümüze oynanacak. Hıncalı, Altaylısı, bunların alayı 2 büyükçüdür. Hep sarılar olsun isterler. Böylece yenseler de yenilseler de gündemde olurlar.

Biz 4 sene içinde rekabette geride kalmış, sadece hayatta kalmaya çalışan pozisyonundan önce meydan okuyan pozisyonuna, şimdi de lider oyun kurucu, gündem belirleyen pozisyonuna geçtik.

Feda - Gururlan ve Efendi bu 3 dönemin sembolü ve tesadüf olduğunu düşünmüyorum.

Sarılar da farkında. Birbirlerine sempati yollayıp duruyorlar.

Şu anda ikisi aynı kefede kaldı. Biz diğer tarafta anti-tezleri durumundayız.

Rüzgarı yakalamışken tam yol gitmemiz lazım. Polemiklerden kaçıp "efendi" olup-görünüp "Efendileri" olmaya devam etmek gerek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sıkıntısı Beşiktaşın gs ile yarışacak olması bu yıpratma operasyonu
Adil bir yarışta havada karada Gs'yi geçeceğimizi biliyor. Her yaptığı açıklama artniyetli Necmi Abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok ya merak etme Berat rahat bir maç olacağı kanısındayım

Çevrimdışı Berat

Yok ya merak etme Berat rahat bir maç olacağı kanısındayım

Eyvah eyvah, laneti saldın :D

Çevrimdışı atalay

Top ayaktan çıktığı anda yardımcı hakemin görüş açısını bozacak tek oyuncu Necip. Chiriches ile aynı hizada sandı. @Necmi

Çevrimdışı Necmi

Q7 kaptirinca lakayitlik , Tolgay , Aboubakar kaptirinca zorunluktan gecin bunlari

Hep ayni seyi söylüyorum tutarlı olun objektif olun

Mac esnasinda Q7 ye soylediklerimi burada yazsam BAN yerim , mac sayfalarında ciddi anlamda kotu oldugu zaman bende ciddi sekilde eleştiriyorum

Kac defa Hocam Q7 cikar artik , Iyice b.kunu cikardi diye yazmisligim var

Ama sizin bazi yazilariniz dusmanca ve On yargili ben buna tepki gosteriyorum

Adamin Belkide Besiktas kariyerinde en iyi oynadığı macta bile Takimin en kotusuydu demek Direkt Objektiflikten uzak ve On yargılı bir düşüncedir
yoo herkesin yorumu oldukça sağlıklı ama sen sapkınca davranıyorsun
görmüyormusun bütün forum aynı şeyi söylüyor. Kimse Beşiktaşın düşmanı değil
@Yunus Emre Dökmeci  Beşiktaşın iyiliğini istiyorlar quaresmanın değil. senden başka savunan tek bir kişi
varmı. maçları seyrederken quaresma hayranlığıyla değil Beşiktaş sevgisiyle seyret
o zaman her oyuncudaki eksiği görürsün. İnsan sevdiğinde kusur bulamazmış ama
bence quaresmayı sevdiğin kadar bütünüyle Beşiktaşıda sev derim bak biz fabri derken sen boyko
diyordun bu gün boyko kadroda olsa neden oynatılmıyor diye yaygara koparırdın
Burda insanlar Beşiktaşa gönül vermiş kim katkı verirse onu bağırlarına basarlar
kimde yanlış görürlerse eleştirirler çünkü amaç sevdiğinin yükselmesi. Gerçek sevgide
kişiler değil Beşiktaş olmalı

Çevrimdışı Necmi

ben yanılmıyorsam burada askerden geldim nişanlıyım die yazdığından eminim ya neyse, iyi yaparsın ne o öyle 30dan önce evlenilir mi  :D
30 yaşında insan kendini neden yaksın :bandit: @tangaz

Çevrimdışı Gokhan-

30 yaşında insan kendini neden yaksın :bandit: @tangaz

Abi ne güzel konuşuyorsunuz, ben de ev de kaldım diye triplere girmeye başlamıştım..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Necmi

Top ayaktan çıktığı anda yardımcı hakemin görüş açısını bozacak tek oyuncu Necip. Chiriches ile aynı hizada sandı. @Necmi

bence bu resimde görüşünü bozan oyuncu yok  :D
bir hakemin bu ofsaytı görmemesi için kör olması lazım bize olsa art niyet
ararım hakemin durduğu yer zaten son adam iyi olmuş hep hakem hatalarıyla
puan bırakacak değiliz ya birde hatayla kazanalım önceki yaptıklarına saysınlar

Çevrimdışı Necmi

Abi ne güzel konuşuyorsunuz, ben de ev de kaldım diye triplere girmeye başlamıştım..
evde kal zaten sakın çıkma dışarıya :D

Çevrimdışı Gokhan-

evde kal zaten sakın çıkma dışarıya :D

@Necmi abi, bana kalsa zaten öyle yapacağım (her aklı başında erkeğin yapması gereken bu) da, bu mahalle baskısı mı diyelim toplum baskısı mı diyelim her ne haltsa bundan bıktım.

İstisnasız herkes bu soruyu sormaya başladı,  "ne zaman evleniyon zamanı gelmedi mi, evlen evinin yolunu bil, sorumluluk sahibi ol, bak belli bir yaştan sonra seçici olursun" vs vs vs bıktım :)

Sanki şarap içip banklarda sabahlıyoruz da, evinin yolunu bilirsin diyorlar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Necmi

@atalay topa vurulmadan cenk zaten ofsaytta dikiliyordu o vursa ofsayt olur hakemi oda yanıltmış olabilir abou sanırım vurmadan önce haraketlendi
anlık bir şeybiraz erken hamle yaptı gomezde geride kalırdı ama o topa vurulmadan dışa kaçar ofsayttan çıkar sonra depara çıkardı cenk öyle bekliyor.
bu haraketi uzun zamandır gözüme batıyor. Farkettinmi sende

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi, bana kalsa zaten öyle yapacağım (her aklı başında erkeğin yapması gereken bu) da, bu mahalle baskısı mı diyelim toplum baskısı mı diyelim her ne haltsa bundan bıktım.

İstisnasız herkes bu soruyu sormaya başladı,  "ne zaman evleniyon zamanı gelmedi mi, evlen evinin yolunu bil, sorumluluk sahibi ol, bak belli bir yaştan sonra seçici olursun" vs vs vs bıktım :)

Sanki şarap içip banklarda sabahlıyoruz da, evinin yolunu bilirsin diyorlar.
bu toplumun üreme içgüdüsü bizde bu şekilde vücut buluyor mesela ukraynada
anne olmayan kadınlara baskı varmış o nedenle evlenmese bile kadınlar ilk elden çocuk sahibi olurlarmış
canlıların kodlarında yazılı birinci emir üre soyun devamını sağla ne kadar gelişirsen geliş bundan sapma şansın
yok canlıların en önemli görevidir üremek. Bizim gibi tutucu toplumlarda bu evlenmeden olmayacağı düşünüldüğü
için evlen baskısı yapılır amaç iç güdüsel olarak insan soyunun devamını sağlamak.

Çevrimiçi murat baltacı

İlla birini okutacaksanız quaresmayı okutun,sevaba girersiniz  :D
Devre arası yada sezon sonu katar veya çinden iyi bi teklif bekliyorum ben  :tabe: formsuzda olsa yaşlıda olsa albenisi var q7 nin iyi bir fiyat gelsin üzerine üç beşte biz katalım performans sergileyecek kaliteli bir kanat oyuncusu alalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Dunyada sayili futbolcu bunu yapabilir atalay bence.

iyide q7 atağa çıkarken doğru pozisyon almıyorki pozisyonun başından itibaren ofsaytta koşuyo sadece talisca ilk topu atsa bizim sahada olduğu için kurtarıyo ama rakip sahaya geçtiğinde doğru pozisyon alsa abou atar önüne bide ofsaytı unutup depara devam etmesi var akıl alır gibi değil bu tür kontra ataklarda abou veya taliscanın çıkması lazım pası veren q7 deparla giden talisca abou falan olsa alır götürür ama q7 topla buluşsa bile götüremez yakalarlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

@Yunus Emre Dökmeci  kimse sana hakaret etmiyor futboldan anlamıyorsun demek bence hakaret değil
yorumdur bende futboldan çok anladığımı söylemem biri anlamıyorsun derse saygı duyarım. Sen bu kadar saplantılı olursan
ve ısrarla bazı şeyleri görmemezlikten gelirsen pe alada futboldan anlamıyorsun denir. Ama ben katılmıyorum
futboldan oldukça iyi anlıyorsun sadece fazla saplantılısın o nedenlede geniş pencereden bakamıyorsun olaya
takıntın olunca saplanıp kalıyorsun insanları dinlemelisin peşinden git demiyorum ama dinle anlamaya çalış bu insana çok şey kazandırır.
dinlersen öğrenirsin insanlar hep doğruyu öğrenmez yanlışlarıda öğrenmelisin bir şeyi bir çok insan söylüyorsa bu doğru demek değildir
ama dikkate alınmalıdır.

Çevrimdışı Necmi

Adil bir yarışta havada karada Gs'yi geçeceğimizi biliyor. Her yaptığı açıklama artniyetli Necmi Abi

rakibini küçümsemek yapılacak en büyük yanlıştır senide ciddiyetten uzaklaştırır.
her rakibi ciddiye almalı ve ona göre mücadele edilmeli başakşehirde bence şu anda ciddi rakip
götüremezmiş kadrosu yetersizmiş falan mişlerle mışlarla hayat yürümez. Geçen sene bizim kadromuzda yetersizdi aslında
ama bu bizi şampiyon yapmaya engel olmadı. o nedenle her rakip ciddidir. fener geçen sene neden çöktü
o kadroyla hep bizi yetersiz ve sonunu getiremez gördüler rahat davrandılar ama biz kırılmayınca buna hazır olmadıkları için kendileri kırıldı.
paniklediler iş işden geçmeye başlayınca sonu belli
gs bizim ciddi rakibimiz bunu böyle kabul etmek ve son noktaya kadar işi sıkı tutmak gerekiyor gevşememeliyiz.
zaten güçlü değillerse biz dik durduğumuz sürece kırılıp giderler ama bunu onlara bırakalım biz işimize bakalım

Çevrimdışı Berat

@Necmi abi benim kastım şuydu netleştireyim. Ne kadar zarar verse de ki ben bu adamı İnönü'deki Mersin İdman maçındaki hareketinden sonra kafamda zaten silmişim hala haklı çıkaranlara sözüm.

Benim kimseye sen anlamıyorsun deme hakkım yok, bana göre zaten doğru değil. Kulüp televizyonumuzda Rize maçı öncesi taraftarı gösteriyorlardı Köyiçi'de bir adam Quaresma atsın ne olursa olsun demişti unutmayacağım bir andı bu. Serzenişte bulunduğum bu düşünce yapısı. Taraftarı da nasıl manipule ettiğini yorumlarında belirtmişsin.

Çevrimdışı Orhan

Bulent Yildirimla Firat i vermesinlerde bunlara falan raziyim. Hele Bulent eli tetikte bekliyor.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi benim kastım şuydu netleştireyim. Ne kadar zarar verse de ki ben bu adamı İnönü'deki Mersin İdman maçındaki hareketinden sonra kafamda zaten silmişim hala haklı çıkaranlara sözüm.

Benim kimseye sen anlamıyorsun deme hakkım yok, bana göre zaten doğru değil. Kulüp televizyonumuzda Rize maçı öncesi taraftarı gösteriyorlardı Köyiçi'de bir adam Quaresma atsın ne olursa olsun demişti unutmayacağım bir andı bu. Serzenişte bulunduğum bu düşünce yapısı. Taraftarı da nasıl manipule ettiğini yorumlarında belirtmişsin.
ama buda bir düşünce sen silebilirsin ama bu onu bu takımın bir oyuncusu olmaktan alıkoymuyor
yanlışı elbette eleştirilir doğrusuda alkışlanır burda konu quaresma değil Beşiktaşdır önemli olan oyuncu dediğin
gelir gider baki olan Beşiktaşdır. oyuncunun görevi katkı vermektir verdiğinde alkışlar vermediğinde eleştiririz.
ama orda kalmalı fan boyu olmak nasıl yanlış görünüyorsa senin tavrında yanlış Beşiktaşın oyuncusu sen sildin diye silinmiyor.
evet bencede oynamamalı bu şekilde çünkü Beşiktaşa zarar veriyor ama silip atmıyorum kulağı çekilmeli ve kendine getirilmeli
sonuçta marka bir oyuncu iyi bir quaresma büyük katkı verir. ego havalandığında indirmek gerekir. Gerçekçi olmak gerekirse kadronda
quaresma varsa şampiyonlar ligi kadrosuna ilk yazılır şapkadan tavşan çıkaran oyuncuya her zaman ihtiyaç var.
şu anda yerine yazılacak oyuncu yok aras ne verecek bilmiyoruz olcayı taraftar yedi. Kerim kesinlikle onbire yazılmaz
hamle oyuncusu olarak katkı veriyor ama onbirde vermiyor. Kanadımız yok malesef yani quaresmayı kulübeye almakta ciddi lüks
şu anda

Çevrimdışı atalay

Hücum eden taraf hattı bozmak ve birebir savunmadan kaçmak için önde durup, vuruş anından önce geriye doğru çıkarlar. Fakat bazen yakalanabilirler. Bu pozisyonda top ölü noktaya yüksekten ve uzun sürede düşüyor. İyi bir orta. Tosic de vuruş yapabilirmiş. Bu duran topu Necip ile aşırtma üzerinden oynayabilirsiniz, ki pozisyonda elini kaldırıp, top istiyor. Fakat açık ara ofsayt olan da, hakemin Aboubakar'ı görmesini engelleyebilecek tek oyuncu da yine Necip. Ya da pozisyonu süzemedi ve emin olamayınca kurallar gereği oynattı. Zaten açık bi' ofsayt filan değil. Niye bu pozisyon üzerinde yayıncı kuruluş gibi durduk, onu da anlamadım. @Necmi Cenk'in ise çevre kontrolü ve pozisyon almada biraz sıkıntısı var.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 03:26:03 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Senin dediğin gibi bakalım Şenol hoca daha ne kadar tolerans gösterecek. Diğer sahada olan 10 oyuncunun vücut dili pek hayra alamet değil çünkü. @Necmi abi. Daha detaylı da konuşuruz ilerleyen zamanda.

Çevrimdışı Orhan

@atalay topa vurulmadan cenk zaten ofsaytta dikiliyordu o vursa ofsayt olur hakemi oda yanıltmış olabilir abou sanırım vurmadan önce haraketlendi
anlık bir şeybiraz erken hamle yaptı gomezde geride kalırdı ama o topa vurulmadan dışa kaçar ofsayttan çıkar sonra depara çıkardı cenk öyle bekliyor.
bu haraketi uzun zamandır gözüme batıyor. Farkettinmi sende
Valla abi Cenk benim sinirlerimi ziplatiyor bayadir.Yahu Demba ba nin Gomezin arkasinda  bekledin kac sene hic mi biseyler kapmadin.Cok duragan forvet. Biraz kipirdasa ofsayta kaliyor kesin. Cevre kontrolu cok zayif.Arti Burak yilmaz tavirlari yapmasi onu bitirecek gibi.Insallah yanilirim ama seneye 3.forvet pozisyonunda olacak.

Etiketler: