@Necmi abi benim kastım şuydu netleştireyim. Ne kadar zarar verse de ki ben bu adamı İnönü'deki Mersin İdman maçındaki hareketinden sonra kafamda zaten silmişim hala haklı çıkaranlara sözüm.
Benim kimseye sen anlamıyorsun deme hakkım yok, bana göre zaten doğru değil. Kulüp televizyonumuzda Rize maçı öncesi taraftarı gösteriyorlardı Köyiçi'de bir adam Quaresma atsın ne olursa olsun demişti unutmayacağım bir andı bu. Serzenişte bulunduğum bu düşünce yapısı. Taraftarı da nasıl manipule ettiğini yorumlarında belirtmişsin.
ama buda bir düşünce sen silebilirsin ama bu onu bu takımın bir oyuncusu olmaktan alıkoymuyor
yanlışı elbette eleştirilir doğrusuda alkışlanır burda konu quaresma değil Beşiktaşdır önemli olan oyuncu dediğin
gelir gider baki olan Beşiktaşdır. oyuncunun görevi katkı vermektir verdiğinde alkışlar vermediğinde eleştiririz.
ama orda kalmalı fan boyu olmak nasıl yanlış görünüyorsa senin tavrında yanlış Beşiktaşın oyuncusu sen sildin diye silinmiyor.
evet bencede oynamamalı bu şekilde çünkü Beşiktaşa zarar veriyor ama silip atmıyorum kulağı çekilmeli ve kendine getirilmeli
sonuçta marka bir oyuncu iyi bir quaresma büyük katkı verir. ego havalandığında indirmek gerekir. Gerçekçi olmak gerekirse kadronda
quaresma varsa şampiyonlar ligi kadrosuna ilk yazılır şapkadan tavşan çıkaran oyuncuya her zaman ihtiyaç var.
şu anda yerine yazılacak oyuncu yok aras ne verecek bilmiyoruz olcayı taraftar yedi. Kerim kesinlikle onbire yazılmaz
hamle oyuncusu olarak katkı veriyor ama onbirde vermiyor. Kanadımız yok malesef yani quaresmayı kulübeye almakta ciddi lüks
şu anda