Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125527 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim korkum da Quaresma'nın sahada durdukça işi iyice alaya vurup takımı en önemli maçların bir tanesinde yakması şuan..

Çünkü çoğu kez gördüm ki hücum planı onun üzerinden işlediği zaman skora katkı yaptıysa pas seçeneği kafasından tamamen çıkıyor ve işi iyice şova döküyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla abi Cenk benim sinirlerimi ziplatiyor bayadir.Yahu Demba ba nin Gomezin arkasinda  bekledin kac sene hic mi biseyler kapmadin.Cok duragan forvet. Biraz kipirdasa ofsayta kaliyor kesin. Cevre kontrolu cok zayif.Arti Burak yilmaz tavirlari yapmasi onu bitirecek gibi.Insallah yanilirim ama seneye 3.forvet pozisyonunda olacak.

Ben bu işin de çok abartıldığını düşünüyorum.

Oyuncuyu kendi içimizde leşe çevirip renkli akbabaların şefkatli(!) kollarına bırakmamalıyız. Çok dillendirilmeye başlandı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saat 4 olmuş iyi sabahlar forum :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

Hücum eden taraf hattı bozmak ve birebir savunmadan kaçmak için önde durup, vuruş anından önce geriye doğru çıkarlar. Fakat bazen yakalanabilirler. Bu pozisyonda top ölü noktaya yüksekten ve uzun sürede düşüyor. İyi bir orta. Tosic de vuruş yapabilirmiş. Bu duran topu Necip ile aşırtma üzerinden oynayabilirsiniz, ki pozisyonda elini kaldırıp, top istiyor. Fakat açık ara ofsayt olan da, hakemin Aboubakar'ı görmesini engelleyebilecek tek oyuncu da yine Necip. Ya da pozisyonu süzemedi ve emin olamayınca kurallar gereği oynattı. Zaten açık bi' ofsayt filan değil. Niye bu pozisyon üzerinde yayıncı kuruluş gibi durduk, onu da anlamadım. @Necmi Cenk'in ise çevre kontrolü ve pozisyon almada biraz sıkıntısı var.
yoo üstünde durmadım @atalay  sadece pozisyon tartışması üstünde durduğum bir şey değil
hep hakem hatasıyla puan kaybedecek değiliz ya birazda hatalar bizim lehimize olsun :D

Çevrimdışı Orhan

Ben bu işin de çok abartıldığını düşünüyorum.

Oyuncuyu kendi içimizde leşe çevirip renkli akbabaların şefkatli(!) kollarına bırakmamalıyız. Çok dillendirilmeye başlandı.
Cenk takimda kredisi yuksek oyunculardan birisi ama oyun ici eksileri iyice gun yuzune cikmaya basladi. Saha ici Karakteri kisminda da homurdanmalari duyuyoruz zaten.Bence simdiden biraz biraz dillendirelim ki kendine ceki duzen versin yoksa olcay,tolga pozisyonunda olacak.

Çevrimdışı kartalBaz

iyide q7 atağa çıkarken doğru pozisyon almıyorki pozisyonun başından itibaren ofsaytta koşuyo sadece talisca ilk topu atsa bizim sahada olduğu için kurtarıyo ama rakip sahaya geçtiğinde doğru pozisyon alsa abou atar önüne bide ofsaytı unutup depara devam etmesi var akıl alır gibi değil bu tür kontra ataklarda abou veya taliscanın çıkması lazım pası veren q7 deparla giden talisca abou falan olsa alır götürür ama q7 topla buluşsa bile götüremez yakalarlar.
Ironi yapiyorum kardesim. Ben hayatimda boyle sacma sapan bir kosu gormedim :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Herkese günaydın.Hıncal efendi üşenmemiş gece 2 de tweet atmış Beşiktaş bu gruptan çıkamaz diye.ya kardeş biz çıkarız ve çıkamayız da sana giren çıkan Ne onu anlamıyorum.italyadan vurduk sesi Florya dan duyuldu.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'nın 15 metre öndeyken pas istediği efsane pozisyon. Oyun durduğu anda
pasın "zamanında" gelmemesine kızdı.

@atalay bu pozisyonda karijma hakli yalniz ben de kizdim seyrederken. Mesela sosa olsa tek oynardi o topu ilk pozisyonda ve ofsayte kosmak zorunda kalmazdi oyuncu. Aynisi tore de yapmisti gomeze ibb macinda tak diye oynarsin tekte defans kalir. Ofsaytlerde kalan degil atan oyuncuda da azicik zamanlama hatasi olabilir.
Sosa bu pozisyonlar icin onemliydi oyun akli yuksekti.

Ha desenki sosa olsaydi ve karijmaya o topu atsaydi ne olurdu hic bisi olmazdi bence en basarili sonuc kaleciden seken top olurdu bence.

Çevrimdışı mylife1903

50 sefer baktim karman corban bir posisyon. Avrupali hakemler buna genelde ofsayt cekmezler. Bizim hakemler basiniza bir is gelmesin diye hemen cekerler bayragi.
Napolinin savunmasi da fena degildi ordan sabahlara kadar orta kessek 1 kere yerler o golu. Dakikasi da iyiydi golun gumus semsiye hemen acildi

Çevrimdışı tangaz

Top ayaktan çıktığı anda yardımcı hakemin görüş açısını bozacak tek oyuncu Necip. Chiriches ile aynı hizada sandı. @Necmi

penaltı noktasındaki mavili oyuncuyu görmüyormusunuz pozisyon ofsayt falan değil  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 09:26:45 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

30 yaşında insan kendini neden yaksın :bandit: @tangaz

@Necmi abi walla ben 34,5 yaşında evlendim o da o dönem sivasta yaşıyor oluşumla alakalıydı sosyal hayat sıfırdı şehirde bende evlendim :) hatta beni iyi tanıyan bir abim kargodan davetiyemi alınca üşenmemiş aramış "murat oğlum bu evlilik sanırım sivasın yüzü gözü hürmetine gerçekleşiyor" demişti ben de "abi bil ama lütfen aramızda sır olarak kalsın" demiştim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi, bana kalsa zaten öyle yapacağım (her aklı başında erkeğin yapması gereken bu) da, bu mahalle baskısı mı diyelim toplum baskısı mı diyelim her ne haltsa bundan bıktım.

İstisnasız herkes bu soruyu sormaya başladı,  "ne zaman evleniyon zamanı gelmedi mi, evlen evinin yolunu bil, sorumluluk sahibi ol, bak belli bir yaştan sonra seçici olursun" vs vs vs bıktım :)

Sanki şarap içip banklarda sabahlıyoruz da, evinin yolunu bilirsin diyorlar.

@Gokhan- evinin yolunu bil ne yahuu, adres özürlümüyüz ki  :alala: adres çok karmaşıksa olmadı gps al navigasyon al  :D ama bir tane kız çocuk sahibi ol. bir hikaye vardı birileri evleniyor ilk gün karı koca karar alıyorlar eve kapanalım fanfini finfon modu durumları :D kapıyı kim gelirse açmayalım ailelerimiz de buna dahil diyorlar neyse aradan zaman geçiyor kapı çalıyor kapı deliğinden bakıyorlar erkeğin anne babası kapıyı açmıyorlar kapının arkasında bekliyorlar kapı defalarca çalıyor ama açan olmayınca gidiyorlar aradan biraz daha zaman geçiyor gene kapı çalıyor kızın anne babası birbirlerine bakıyorlar kız ağlamaya başlıyor bunu aileme yapamam nolur beni affet deyip kapıyı açıyor adam hiiiiç bişey demiyor. aradan yıllar geçiyor bu çiftin 3-5 çocuk oluyor hepsi erkek mutlu mesut yaşıyorlar sonra kadın hamile kalıyor gene bu sefer kızları doğuyor adam dünyanın en mutlu insanı günlerce süren kutlamalar vbvb karısı soruyor "hayırdır erkek çocuklar doğunca hiç böyle kutlama yapmamıştık ?" adam yanıtı yapıştırıyor "ilerde kapıyı çaldığımda bana o kapıyı sadece prensesim açacak"...

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi walla ben 34,5 yaşında evlendim o da o dönem sivasta yaşıyor oluşumla alakalıydı sosyal hayat sıfırdı şehirde bende evlendim :) hatta beni iyi tanıyan bir abim kargodan davetiyemi alınca üşenmemiş aramış "murat oğlum bu evlilik sanırım sivasın yüzü gözü hürmetine gerçekleşiyor" demişti ben de "abi bil ama lütfen aramızda sır olarak kalsın" demiştim  :icool:
Hanim okursa buralari viyyyyyyy :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende senin izinden gideceğim abi 31 32 olmadan evlenmek yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hanim okursa buralari viyyyyyyy :busted_cop:
Ahahahaj abi o zaman sıkıntı büyük işte 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yoo herkesin yorumu oldukça sağlıklı ama sen sapkınca davranıyorsun
görmüyormusun bütün forum aynı şeyi söylüyor. Kimse Beşiktaşın düşmanı değil
@Yunus Emre Dökmeci  Beşiktaşın iyiliğini istiyorlar quaresmanın değil. senden başka savunan tek bir kişi
varmı. maçları seyrederken quaresma hayranlığıyla değil Beşiktaş sevgisiyle seyret
o zaman her oyuncudaki eksiği görürsün. İnsan sevdiğinde kusur bulamazmış ama
bence quaresmayı sevdiğin kadar bütünüyle Beşiktaşıda sev derim bak biz fabri derken sen boyko
diyordun bu gün boyko kadroda olsa neden oynatılmıyor diye yaygara koparırdın
Burda insanlar Beşiktaşa gönül vermiş kim katkı verirse onu bağırlarına basarlar
kimde yanlış görürlerse eleştirirler çünkü amaç sevdiğinin yükselmesi. Gerçek sevgide
kişiler değil Beşiktaş olmalı
Fabricio Candir abi , Adamdir :super: :super:

Yillar sonra Kaleci formasi aldiracak bana

Yok abi Bu performasindan sonra Boyko diye tutturmazdim , Suan Muslera performansi gosteriyor Fabri

Bir cogumuzu utandirdi aman boyle oynasinda biz utanalım sikinti yok , Hem iyi kaleci hem efendi hemde sempatik yahu adami sevmemek imkansiz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bolbol ileti girin bişeyler şeyedin sayfalar aksın gitsin bu mesajım tarih sayfalarındaki yerini alsın @mylife1903 @Mehmet Ali C.  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

@Gokhan- evinin yolunu bil ne yahuu, adres özürlümüyüz ki  :alala: adres çok karmaşıksa olmadı gps al navigasyon al  :D ama bir tane kız çocuk sahibi ol. bir hikaye vardı birileri evleniyor ilk gün karı koca karar alıyorlar eve kapanalım fanfini finfon modu durumları :D kapıyı kim gelirse açmayalım ailelerimiz de buna dahil diyorlar neyse aradan zaman geçiyor kapı çalıyor kapı deliğinden bakıyorlar erkeğin anne babası kapıyı açmıyorlar kapının arkasında bekliyorlar kapı defalarca çalıyor ama açan olmayınca gidiyorlar aradan biraz daha zaman geçiyor gene kapı çalıyor kızın anne babası birbirlerine bakıyorlar kız ağlamaya başlıyor bunu aileme yapamam nolur beni affet deyip kapıyı açıyor adam hiiiiç bişey demiyor. aradan yıllar geçiyor bu çiftin 3-5 çocuk oluyor hepsi erkek mutlu mesut yaşıyorlar sonra kadın hamile kalıyor gene bu sefer kızları doğuyor adam dünyanın en mutlu insanı günlerce süren kutlamalar vbvb karısı soruyor "hayırdır erkek çocuklar doğunca hiç böyle kutlama yapmamıştık ?" adam yanıtı yapıştırıyor "ilerde kapıyı çaldığımda bana o kapıyı sadece prensesim açacak"...
Bende babaya düşkün olduğu için kız istiyorum bakacaz artık :D

Çevrimdışı Orhan_

Bende senin izinden gideceğim abi 31 32 olmadan evlenmek yok

Dün oturduğum binada tanımadığımız bir insan (50li yaşlarda ya da çökmüş dırdırdan), ben ve arkadaşım asansöre bindik. Arkadaşın telefonu çaldı, açar açmaz bir ses "Ne zaman haber verecektin banaaaağğğğ" diye çınladı kabinde. Adam anında dönüp "eşin mi?" diye sordu-cevabı almadan "hepsi aynı" diye noktayı koydu. O ses tonu evlilikle beraber paket halinde geliyor galiba :D. 31-32 den sonra evliliğe yakınlaşmaya değil, evlilikten uzaklaşmaya başlayabilirsin :D.

Çevrimdışı tangaz

Bende babaya düşkün olduğu için kız istiyorum bakacaz artık :D

o iş anne de biter çocuğun babaya mı anneye mi düşkün olacağına kadınlar karar verir  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

Günaydınlar olsun bu arada tüm uyanıklara, yeni uyanmışlara, birazdan uyanacaklara..

Çevrimdışı Berat

Günaydın herkese, muhtemel 11 istiyoruz :)

Çevrimdışı Mavi Tuna

o iş anne de biter çocuğun babaya mı anneye mi düşkün olacağına kadınlar karar verir  :bandit:
Kesinlikle öyle... Kızım anneye ayrı bir düşkün, hatun öyle alıştırdı yavrucağı

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle öyle... Kızım anneye ayrı bir düşkün, hatun öyle alıştırdı yavrucağı

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

@Mavi Tuna bu cümle benim değildi. alanında çok çok iyi bir çocuk psikoloğunun cümlesidir. hatta kendi oğlu ile olan ilişkisinden bahsetmişti oğlunun 12-13 yaşına kadar kendi yüzüne bakmadığını baba die öldüğünü hatta annesinin mümkünse aynı ortamlarda olmaması dileğini falan anlatmıştı. sonra her kadının cebinde tuttuğu bir/birkaç planı olduğunu ve dilediği/gerek gördüğü zaman bu planı devreye koyarak çocuğu kendisine bağladığını anlatmıştı. netice nedir die sorduğumda ise oğlum şimdi 18 yaşında annem der başka bişey demez demişti gülümseyerek  :akuma:

Çevrimdışı sametbagan

@Mavi Tuna bu cümle benim değildi. alanında çok çok iyi bir çocuk psikoloğunun cümlesidir. hatta kendi oğlu ile olan ilişkisinden bahsetmişti oğlunun 12-13 yaşına kadar kendi yüzüne bakmadığını baba die öldüğünü hatta annesinin mümkünse aynı ortamlarda olmaması dileğini falan anlatmıştı. sonra her kadının cebinde tuttuğu bir/birkaç planı olduğunu ve dilediği/gerek gördüğü zaman bu planı devreye koyarak çocuğu kendisine bağladığını anlatmıştı. netice nedir die sorduğumda ise oğlum şimdi 18 yaşında annem der başka bişey demez demişti gülümseyerek  :akuma:
Rahmetlik neneminbBir laf vardı yaşlanınca kız çocuğu gelir bir tas çorba yapar sana bakar.Erkek çocuğu da mezarına mum diker.Gerçekten atalar boş konuşmuyor

Etiketler: