Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Top ayaktan çıktığı anda yardımcı hakemin görüş açısını bozacak tek oyuncu Necip. Chiriches ile aynı hizada sandı. @Necmi

Necip hakemi yanılttı
Bence Hakem Necip'e odaklandı.
Ona top gelseydi ofsayt bayrağını kaldıracaktı. Ama gelmedi... Demkki ofsayt değilmiş  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 10:53:28 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Kaos en sevdiğim yeah tadından yenmez yiyin birbirinizi renkliler biri orada anlatıyor biri diğer tarafta hahaha ;)Aziz herhalde siyasete atılacak hükümete yürüyor çok iyi ya kaos kaos kaos ;)))

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bolbol ileti girin bişeyler şeyedin sayfalar aksın gitsin bu mesajım tarih sayfalarındaki yerini alsın @mylife1903 @Mehmet Ali C.  :evillol:

Kaç kaç kaç :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Kaç kaç kaç :kop:

günü geldiğin de sizleri de göreceğiz beyler bakalım böyle cesur paylaşımlar yapabilecekmisiniz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

günü geldiğin de sizleri de göreceğiz beyler bakalım böyle cesur paylaşımlar yapabilecekmisiniz  :bandit:

Abi normal birisi olursa olabilir ama Keskinli olursa yandık demektir. Rüyasında falan görür valla gelir hesap sorar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Abi normal birisi olursa olabilir ama Keskinli olursa yandık demektir. Rüyasında falan görür valla gelir hesap sorar :evillol:

yok öyle birisi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaşım için güzel bir gün olması dileğiyle

Çevrimdışı arda

+1

yok öyle birisi  :icool:

+1903
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtemel 11

Bence iyi kadro..

Artik Oyuncularimizi dinlendirebiliyoruz , S.L de oynayan oyuncularimizin yerine oynayacak oyuncularimizda onlar kadar kaliteli

Çağ atladik resmen nerden nereye iste kadro genisligi budur !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Muhtemel 11

Bence iyi kadro..

Artik Oyuncularimizi dinlendirebiliyoruz , S.L de oynayan oyuncularimizin yerine oynayacak oyuncularimizda onlar kadar kaliteli

Çağ atladik resmen nerden nereye iste kadro genisligi budur !

kadro yeterli iş görür fazlası ile ama ozziyi riske etmesek daha iyi olabilir.

Çevrimdışı Gokhan-

@Gokhan- evinin yolunu bil ne yahuu, adres özürlümüyüz ki  :alala: adres çok karmaşıksa olmadı gps al navigasyon al  :D ama bir tane kız çocuk sahibi ol. bir hikaye vardı birileri evleniyor ilk gün karı koca karar alıyorlar eve kapanalım fanfini finfon modu durumları :D kapıyı kim gelirse açmayalım ailelerimiz de buna dahil diyorlar neyse aradan zaman geçiyor kapı çalıyor kapı deliğinden bakıyorlar erkeğin anne babası kapıyı açmıyorlar kapının arkasında bekliyorlar kapı defalarca çalıyor ama açan olmayınca gidiyorlar aradan biraz daha zaman geçiyor gene kapı çalıyor kızın anne babası birbirlerine bakıyorlar kız ağlamaya başlıyor bunu aileme yapamam nolur beni affet deyip kapıyı açıyor adam hiiiiç bişey demiyor. aradan yıllar geçiyor bu çiftin 3-5 çocuk oluyor hepsi erkek mutlu mesut yaşıyorlar sonra kadın hamile kalıyor gene bu sefer kızları doğuyor adam dünyanın en mutlu insanı günlerce süren kutlamalar vbvb karısı soruyor "hayırdır erkek çocuklar doğunca hiç böyle kutlama yapmamıştık ?" adam yanıtı yapıştırıyor "ilerde kapıyı çaldığımda bana o kapıyı sadece prensesim açacak"...

Abi, hani hızlı yaşayan gençleri dizginlemek için evlendirirler ya, güya evlendiği zaman sorumluluk sahibi olsun, evinden çıkmasın gibisinden o anlamda söyleniyor.Gerçi ben Beşiktaş maçları dışında asosyal bir adamım benim gibi garibandan ne istiyorlar anlamıyorum :)

Anlattığın hikayeye gelirsek eğer, kız çocuklarını ben daha sevimli daha sempatik bulurum büyüdüklerinde de vefalı olduklarını gerek kendi ailemiz de gerek başka aileler içinde de görüyoruz.

Hayırlısı diyelim abi, bu arada sen de iyi kaçmışsın tebrik ediyorum 34 sene tek tabanca boru mu  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Abi, hani hızlı yaşayan gençleri dizginlemek için evlendirirler ya, güya evlendiği zaman sorumluluk sahibi olsun, evinden çıkmasın gibisinden o anlamda söyleniyor.Gerçi ben Beşiktaş maçları dışında asosyal bir adamım benim gibi garibandan ne istiyorlar anlamıyorum :)

Anlattığın hikayeye gelirsek eğer, kız çocuklarını ben daha sevimli daha sempatik bulurum büyüdüklerinde de vefalı olduklarını gerek kendi ailemiz de gerek başka aileler içinde de görüyoruz.

Hayırlısı diyelim abi, bu arada sen de iyi kaçmışsın tebrik ediyorum 34 sene tek tabanca boru mu  :bandit:

üstelik ben 19-34 arası 15 sene yalnız yaşadım  :bandit:
(kısmen yalnız yanii  :iblush: )

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

üstelik ben 19-34 arası 15 sene yalnız yaşadım  :bandit:
(kısmen yalnız yanii  :iblush: )

Abi çok risk alıyosun :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Abi çok risk alıyosun :evillol:

geçmişini inkar eden geleceği inşaa edemez  :bandit:

Çevrimdışı Ripley

bence bu resimde görüşünü bozan oyuncu yok  :D
bir hakemin bu ofsaytı görmemesi için kör olması lazım bize olsa art niyet
ararım hakemin durduğu yer zaten son adam iyi olmuş hep hakem hatalarıyla
puan bırakacak değiliz ya birde hatayla kazanalım önceki yaptıklarına saysınlar

@Necmi abi bu pozisyonda Abu ofsaytta, yan hakemin kör olmasını gerektirecek kadar da açık bir ofsayt yok ayrıca art niyette olmaz tersi bize olsa. Pozisyonda 2 Beşiktaşlı arasında kalan 1 Napolili var onu göremiyorsunuz sanırım, yan hakemler bu tür ince pozisyonları kaçırabiliyor ve bu gibi pozisyonlarda devam kararı verilmesi isteniyor, sanırım öyle oldu. Ayriyeten Necip yan hakemin görüşünü engellemiyor yan hakem biraz geride kalmış.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
24 Mayıs 2016, 16:05:26 »
Kerem Demirbay, gelecek sezon Beşiktaş forması giyebilir.

Bu transfer keşke olsaymış.

Çevrimdışı ardiles

Darmstadt takımına kiralık gönderdiğimiz Miloseviç bugünkü maçta Gomez le rakipti. Milo nun performansı fena değildi muhtemelen seneye kiralanmaz yedek oynar. Gomez kornerden kafayla gol attı ama Wolfsburg 3-1 kaybetti.

Maç sonunda Gomez Milo ile uzunca sohbet edince kameraman ikiliyi hemen zoomladı  :evillol:

Shalke yarınki maçını kazanırsa Wolfsburg düşme hattına inecek. Şampiyonlar ligi heyecanı yerini düşme hattından kurtulma heyecanına bırakıyor  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 18:55:30 ardiles ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Darmstadt takımına kiralık gönderdiğimiz Miloseviç bugünkü maçta Gomez le rakipti. Milo nun performansı fena değildi muhtemelen seneye kiralanmaz yedek oynar. Gomez kornerden kafayla gol attı ama Wolfsburg 3-1 kaybetti.

yedek için bile kötü oyuncu Miloseviç.

Hele çıtayı bu kadar yüksettiğimiz varsayarsak.

Yedek olarak tosic'i görmek isterim milosevic yerine.

Çevrimdışı mylife1903

yedek için bile kötü oyuncu Miloseviç.

Hele çıtayı bu kadar yüksettiğimiz varsayarsak.

Yedek olarak tosic'i görmek isterim milosevic yerine.
Marselodan kotu degil milosevic yahu iyi futbolcu o cocuk. Cok dengesiz sadece, marselo sakar bu dengesiz, rodolfo agir, tosic stoper degil. Butun oyuncularimizin ufak bir sikintisi var. bu cocugu satarsak bir gordon schildenfeld faciasi daha olur bizim icin, gelsin seneye otursun yedekte, oynatalim bakalim son durumuna.

Atinc-milosevic yapariz tony adams-martin keown kulesi gibi okur ya da david robinson-tim duncan

Çevrimdışı cursedofdragon

Marselodan kotu degil milosevic yahu iyi futbolcu o cocuk. Cok dengesiz sadece, marselo sakar bu dengesiz, rodolfo agir, tosic stoper degil. Butun oyuncularimizin ufak bir sikintisi var. bu cocugu satarsak bir gordon schildenfeld faciasi daha olur bizim icin, gelsin seneye otursun yedekte, oynatalim bakalim son durumuna.

Atinc-milosevic yapariz tony adams-martin keown kulesi gibi okur ya da david robinson-tim duncan

atınç kiralıktı geri gider satın alma opsiyonu filan yok gerekte yok.
Tosic'in sözleşmesi bitiyor seneye yenileceğini düşünüyorum ama bence yenilenmemeli daha iyisi lazım.
Miloseviç,franco kiralıktan geri dönücekler 2 sinide okutmak lazım.
Rhodolfo,marcelo' dan daha iyi 2 tane stoper gerekiyor :)

Çevrimiçi Necmi

marcellodan ne istiyorsun :alala:
adam hatasız oynuyor oynadıkçada tosiçle uyum yakalamaya başladılar. Bence iyi bir stoper
birde en önemlisi geriden oyun kurabiliyor gol atma dürtüsü var daha oynayalı bir sene olmadı ismailden fazla maç kazandırdı bize
daha ne istiyorsun maçda kaybettirmedi

Çevrimdışı tuncaboylu

Milo'nun satın alma opsiyonu çok düşük, 1.2 milyon. İyi oynarsa satın alırlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı benyv-

Şu Bruma ne top oynuyor ya, bizi de perişan etti, her takımı perişan ediyor. Caner ve Gönülü aldığımız gibi alabilsek süper olurdu ama Gs onlar gibi bir hataya düşmez. Bizim takımda olmasını çok isterdim. Adriano-olcay-Q7 jenerasyonundan sonra birkaç sene içerisinde böyle genç, dinamik ve teknik oyuncular bulup özellikle kanatlara yerleştirirsek güzel olur bizim adımıza.

Çevrimdışı tuncaboylu

Trabzon çaktı. Muhtemelen Başakşehir maçı da seyircisiz.

Haftaya Adanaspor da çelme takarsa, 3 haftayı 1 ya da 2 puanla kapatmış olarak Fenerbahçe deplasmanına giderler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: