@Necmi abi, bana kalsa zaten öyle yapacağım (her aklı başında erkeğin yapması gereken bu) da, bu mahalle baskısı mı diyelim toplum baskısı mı diyelim her ne haltsa bundan bıktım.
İstisnasız herkes bu soruyu sormaya başladı, "ne zaman evleniyon zamanı gelmedi mi, evlen evinin yolunu bil, sorumluluk sahibi ol, bak belli bir yaştan sonra seçici olursun" vs vs vs bıktım 
Sanki şarap içip banklarda sabahlıyoruz da, evinin yolunu bilirsin diyorlar.
@Gokhan- evinin yolunu bil ne yahuu, adres özürlümüyüz ki

adres çok karmaşıksa olmadı gps al navigasyon al

ama bir tane kız çocuk sahibi ol. bir hikaye vardı birileri evleniyor ilk gün karı koca karar alıyorlar eve kapanalım fanfini finfon modu durumları

kapıyı kim gelirse açmayalım ailelerimiz de buna dahil diyorlar neyse aradan zaman geçiyor kapı çalıyor kapı deliğinden bakıyorlar erkeğin anne babası kapıyı açmıyorlar kapının arkasında bekliyorlar kapı defalarca çalıyor ama açan olmayınca gidiyorlar aradan biraz daha zaman geçiyor gene kapı çalıyor kızın anne babası birbirlerine bakıyorlar kız ağlamaya başlıyor bunu aileme yapamam nolur beni affet deyip kapıyı açıyor adam hiiiiç bişey demiyor. aradan yıllar geçiyor bu çiftin 3-5 çocuk oluyor hepsi erkek mutlu mesut yaşıyorlar sonra kadın hamile kalıyor gene bu sefer kızları doğuyor adam dünyanın en mutlu insanı günlerce süren kutlamalar vbvb karısı soruyor "hayırdır erkek çocuklar doğunca hiç böyle kutlama yapmamıştık ?" adam yanıtı yapıştırıyor "ilerde kapıyı çaldığımda bana o kapıyı sadece prensesim açacak"...