Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128073 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bi söz vardı ama söylemeyeyim durduk yere ceza almayayım forumda  :evillol:
ahahahahahha  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

çok ciyaklardı diye hatırlıyorum bi seles bi de son zamanlarda bi italyan çıkmıştı bağırmalarından maç izlenmiyodu

ewet yaa ne ciyaklardı öyle steffi sinir olurdu steffiyi tokatlarken bu ciyakladıkca steffi gider hakeme şikayet ederdi konsantrasyonumu bozuyor die ama sanırım bu ciyaklama olayını farklı boyuta taşıyan şarapova idi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

tercih meselesi saygı duyarım ben daha ziyade dişi keskin yüz hatları olan ince uzun yüzlü hatunları beğenirim hingis yuvarlaktı benim kriterlerime göre
abi seninle kadin zevkimiz bile uyusuyor ya
o lavrinc mesela patates suratli bir kadin, hic sevmem
o lavrinsa moskovada soyle iki kez donup bakacak erkek bulamazsin
halbuki amber valetta oyle mi

Çevrimdışı tuncaboylu

ahaha subyani gec histerikdi abi o steffi aglatmisti bunu, oynamicem oynamicem diyodu

O maçta denyo Fransız seyircilerin halt etmesiydi abi.

Gerzekler ağlattılar güzelim kızı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yaşlı onlar yaşlı, ben genç seviyorum margot robbie mesela

Çevrimdışı tuncaboylu

ewet yaa ne ciyaklardı öyle steffi sinir olurdu steffiyi tokatlarken bu ciyakladıkca steffi gider hakeme şikayet ederdi konsantrasyonumu bozuyor die ama sanırım bu ciyaklama olayını farklı boyuta taşıyan şarapova idi  :D

20 sene backhand slice'la kadın tenisinin içine etti o Graf.

Kabız ördek gibi vururdu back-hand'ine gelen toplara.

Çok uyuzum ona.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de hoşlanırım kadınlardan.  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ekrembaser

Bağırmada en üst nokta bu kadın tabi buna bağırma denirse Francesca Schiavone

Çevrimdışı tangaz

bak amber dedin aklıma diana krugeri getirdin sonrada jaime presley off off ne hatundu bu jaime
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

aksam mac var yahu

biz tenis gonusuyoz. biringilizkonyayagelsin

ya senol gunese cok guveniyoruz
ya mactan umudumuz yok

valla benim hislerim suan icin iyi bu mac ile ilgili boyle hissederken 2-0 gibi cakabiliriz italyanlara

Çevrimdışı mylife1903

bak amber dedin aklıma diana krugeri getirdin sonrada jaime presley off off ne hatundu bu jaime
abi sen su agilli telefon olayini hemen hallet bak basimizi bir is gelecek bu mevzu devam ederse

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BEŞİKTAŞ: İngiltere yolculuğu sırasında Budapeşte'ye zorunlu iniş yapan Fenerbahçe kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

yaşlı onlar yaşlı, ben genç seviyorum margot robbie mesela

bizde genç seviyoruz ama senin yaşlarındayken falan o hatunları da severdik diyoruz margotta bizim saydığımız hatunların genç kuşak temsilcisi işte :)

SON DAKIKA - Manchester Havalimanı'nda uçak kazası nedeniyle pistler kapatıldı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Megyn Kelly'e benziyormuş, o da çok karizmatik hatun.

Çevrimdışı tangaz

BEŞİKTAŞ: İngiltere yolculuğu sırasında Budapeşte'ye zorunlu iniş yapan Fenerbahçe kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. :claps: :claps:

ingilterede başka havaalanı yok mu neden macaristanda inmişler  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

yaa yoldan cikartirsin adami, sirf su forumdaki son iki syfayi okuyayim diye ofise geldim, bak yakacam kopruleri haaa

benim hasta oldugum ikizler vardi @tangaz bunlarin dizileri vardi tvde sweet valley high diye. ikiz diyorum 20 senelik dizi tam ergenlikten cikis zamanimdi

Çevrimdışı tangaz

Megyn Kelly'e benziyormuş, o da çok karizmatik hatun.

hangisi megyna benziyor abi  :alala:

Ucagin Camina kus carpmis , Cam kirilmis ktizden acil olarak en yakin havaalanina inis yapmışlar

Ayrica SON DAKIKA - Manchester Havalimanı'nda uçak kazası nedeniyle pistler kapatıldı.

Çevrimdışı mylife1903

budaya mi pesteye mi inmisler, macaristan ne alaka ya

fransa uzerinden gemiyle gitselerdi, mahmut uslu da ismaili sirtinda tasisaydi

Çevrimdışı tangaz

yaa yoldan cikartirsin adami, sirf su forumdaki son iki syfayi okuyayim diye ofise geldim, bak yakacam kopruleri haaa

benim hasta oldugum ikizler vardi @tangaz bunlarin dizileri vardi tvde sweet valley high diye. ikiz diyorum 20 senelik dizi tam ergenlikten cikis zamanimdi

abi o kızlar ikizler kavramının mihenk taşlarıydı ne manitalardı yaw

Çevrimdışı tangaz

Ucagin Camina kus carpmis , Cam kirilmis ktizden acil olarak en yakin havaalanina inis yapmışlar

Ayrica SON DAKIKA - Manchester Havalimanı'nda uçak kazası nedeniyle pistler kapatıldı.

tam bilgi karmaşası yaptın az evvel bir budapeşteye indiler dedin bir mançester havaalanı kapanmış dedin haliyle bağlantı kurduk noluyor yahu ne alaka dedik sonra olay aydınlandı

Çevrimdışı tuncaboylu

hangisi megyna benziyor abi  :alala:

Jaime presley, onun da sert hatları var.

Çevrimdışı tuncaboylu

O yükseklikte ve soğukta kuş olmaz diyenler var, muhtemelen uçağın bakımı yapılmamış.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

budaya mi pesteye mi inmisler, macaristan ne alaka ya

fransa uzerinden gemiyle gitselerdi, mahmut uslu da ismaili sirtinda tasisaydi
İsmail'i bu maça özel hazırlamış abi dick çok önemli görevler vermiş İsmaelee :D

Etiketler: