Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125731 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Maçı izlemeye formayla mı gideyim yoksa içinde Beşiktaş olan herhangi bir şey giymeyim mi Abi. Gs ve Kiev maçlarını formayla izledim, kazanamadık kararsızım  :D
Kaybetmedik de ama

Ben siyah formayla baslayacam devre arasi duruma gore nostaljik formaya gecebilirim

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

Borajetle gidersen  30 bin feette kuşda çarpar kedide yersen :bandit:
Borajet havalarin metro trusmi diyolla

Çevrimdışı tangaz

Fb ballidir birinin bi tarafina carpip asirtma gol olur, kazanirlar. Hem kazansinlar ki dicke iyice tutunsunlar, dickin kredisi yukselsin

bence de dicke sımsıkı sarılsınlar 2 ileri 1 geri devam etsinler
hem zaten azize uyanıktır dicki kovamaz dicki kovarsa yerine gelecek olanda batıracağı için tüm oklar kendine döneceğini gayet iyi biliyor dick istifa etmediği müddetçe sezonu dickle tamamlarlar bak bu hafta dick bunlara postayı koydu gıklarını çıkaramadılar  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bugun biraz da Aboubakar totemi deneyelim :D

bugün gol atarsak golu abu atacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan

Napoli defansinin arkada verecegi bosluklari iyi degerlendirmeliyiz. Ginlerin uzun toplari en etkili silahiminiz olacak gibi geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Pas metrajı yüksek oyuncuları var. Karşılama mesafelerini doğru kurgulamak lazım.

Ohaaa herifin top stop edisine bak, raul boyle stop ederdi, aslinda etmez direkt vururdu da neyse agzim acik kaldi

Sonra bizim ulemalar baslar, italyanlar bisi oynamaz, otobus kamyon jip bip yaparlar kale onunde, teknikleri yoktur bilmem ne
Oha herif 60m pas atiyor, teknigi yok
Oha herif aydan gelen topu pamuk gibi tek dokunusta tik diye onune aliyor, teknik yok

Evet hepsi kazma bunlarin bizim iki tane calim atan turk oyuncularimiz cok tehnik evet

Gavurun oyuncusu calim tercihini cok kullanmiyor iste, ugrasmiyor oyle islerle ne zaman anlariz bu isi ve teknik diye dusundugumuz oyuncularimizin aslinda kazma, gucsuz ve futbol bilmedigini kabul ederiz o gun kurtulur bu millet

Çevrimdışı Orhan

bugün gol atarsak golu abu atacak
Abi bir kac gundur bende oyle hissediyorum.Seytanin bacagini kirar umarim bugun.

Çevrimdışı atalay

İçeri gömülmüş durumdalar. Geri dönüşlerdeki sıkıntıları ve bıraktıkları boşluk.
Kenardan çıkarılan pas, orta saha ve savunmacılar arası mesafe uzak
Üç oyuncu birden de marke vaziyette. Bu arada Albiol'un hamstring gitmiş.

Çevrimdışı LuceGel

en iyi kadro benimki abi baktın mı  :D
Seninkinde Adriano arıza yerde ama q7 var hiç olmazsa bir umut olur bir tık daha iyi  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Bahsettiğim problemlerinden biri. İçeride kalabalıklar fakat 8 numara de marke...
Geriden gelen oyuncu sızıyor ve Allan ancak vuruştan sonra 15 numarayı bozuyor.
Reina'dan seken topu ise Mitroglou bitiremiyor. 

Sagdan bastiran siyahi cocuk radara yakalanmamis mi, ne bicim hiz o

Çevrimdışı mylife1903

Abi bir kac gundur bende oyle hissediyorum.Seytanin bacagini kirar umarim bugun.
Abuya buyu yapiyorum kac gundur fark ettiyseniz, kesin milli oluyor bugun, kesin

Çevrimdışı tangaz

@Mehmet Ali C. bu arada check ettim de insigne sol forvetmiş  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

bırak allah aşkına adrianonun sol önde oynadığı hangi maç verimi oldu? adrianonun sol bek haricinde etkili olacağı mevkiler sol iç oynamak ya da 3 lü savunmada sol stoper gibi kullanmak olacaktır  :bandit:

Atiba sağ önde oynadığı kaç maçta verimli oldu?  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

atibanın etkinliği yerli yerinde duracak savunacak işte başka ne etkinliği bekliyorsun şapkadan tavşan mı çıkaracak ama adriano öyle mi şut tehdididir adriano gelişine çakar 30 metreden bir anda öne geçersin atiba 30 metreye sert pas atamıyor bırak şutu  :bandit:
italyanları uzaktan şutla zor avlarsın  :bandit:
öyle olacaksa taliska tolgay inler caner seçenekleri daha mantıklı :bandit:
bu arada atiba 30 metreye yumuşak atabiliyormu :D ben hiç hatırlamıyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

bence de dicke sımsıkı sarılsınlar 2 ileri 1 geri devam etsinler
hem zaten azize uyanıktır dicki kovamaz dicki kovarsa yerine gelecek olanda batıracağı için tüm oklar kendine döneceğini gayet iyi biliyor dick istifa etmediği müddetçe sezonu dickle tamamlarlar bak bu hafta dick bunlara postayı koydu gıklarını çıkaramadılar  :evillol:

Bir cümlede anca bu kadar fazla dick kullanılabilirdi heralde.

Cümle içinde dick kullanma yarışması mı başlatıyorsun?  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

hiiiç alakası yok 0-0a kilitleme kadrosu bence denk gelirde atarsan bir tane al oyuna rodolfoyu çıkar adrianoyu 5-4-1 oyna maçı tamamla işte miss misss
bir kaç usta götürüp kaleye duvar öreydik :alala:

Çevrimdışı tangaz

Atiba sağ önde oynadığı kaç maçta verimli oldu?  :bandit:

tüm açıklamalarıma rağmen anlamamakda direniyorsun dostum sağ önde demediğimi yazdım tekrar yazıyorum atiba orada yeri geldiğinde 2. bir bek yeri geldiğinde ortaya destek gücü formatında görevlendirildi. şayet anlaşılmayan nokta olursa tlf.la arayıp sözlü olarak da anlatırım haa yok zor görüyorsan da havuç ye ya da göz dr.na git  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

İçeri gömülmüş durumdalar. Geri dönüşlerdeki sıkıntıları ve bıraktıkları boşluk.
Kenardan çıkarılan pas, orta saha ve savunmacılar arası mesafe uzak
Üç oyuncu birden de marke vaziyette. Bu arada Albiol'un hamstring gitmiş.

Maç 4'lük oldu, ama Benfica da ilk 10 dakikada 2-0 yapabilirmiş

Çevrimdışı tangaz

Bir cümlede anca bu kadar fazla dick kullanılabilirdi heralde.

Cümle içinde dick kullanma yarışması mı başlatıyorsun?  :lol: :lol:

fenerbahçenin DİCK sevgisine vurgu yaptım birde bu azize dickine oynayanları severmiş  :kop:

Çevrimdışı atalay

Ön direğe çok iyi toplar kesiyorlar. Roma maçında ise Koulibaly golü atmıştı.

Çevrimdışı tuncaboylu

tüm açıklamalarıma rağmen anlamamakda direniyorsun dostum sağ önde demediğimi yazdım tekrar yazıyorum atiba orada yeri geldiğinde 2. bir bek yeri geldiğinde ortaya destek gücü formatında görevlendirildi. şayet anlaşılmayan nokta olursa tlf.la arayıp sözlü olarak da anlatırım haa yok zor görüyorsan da havuç ye ya da göz dr.na git  :bandit:

Gözlerim sağlam, laser ameliyatı oldum 6 sene önce.  :bandit:

Sağ önde pozisyon alan Atiba ortaya yardım edecek, sağ bekte Beck oynayacak.

Hücuma nasıl çıkacaksın bu kadroyla?  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Ligdeki rakiplerimizin teknik direktörlerini burada konuşmayalım, konu yeterince dağıldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bırak allah aşkına adrianonun sol önde oynadığı hangi maç verimi oldu? adrianonun sol bek haricinde etkili olacağı mevkiler sol iç oynamak ya da 3 lü savunmada sol stoper gibi kullanmak olacaktır  :bandit:
bu sefer oynayacak abi, sağ bek bile oynar o da olumlu :D

Kaybetmedik de ama

Ben siyah formayla baslayacam devre arasi duruma gore nostaljik formaya gecebilirim
ben o zaman bordo formamı giyerim abi :D

@Mehmet Ali C. bu arada check ettim de insigne sol forvetmiş  :bandit:
haklı çıktın o zaman abi ,beck tutamazdı o zaman sonuçta bizim için olumlu  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ön direğe çok iyi toplar kesiyorlar. Roma maçında ise Koulibaly golü atmıştı.

Benfica ön direğe neden futbolcu yerleştirmemiş?

Etiketler: