Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125095 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

konu dışı hadi geçtikte konu dışınında konu dışı bu burda konuşulacak bir şey değil
Beşiktaşın bu gün şampiyonlar ligi maçı var dört sayfadır geliyorum Beşiktaşla ilgili tek bir kelime yok :bandit:
5-6 kişinin sohbet yerine dönmüş konu dışı konuşacaksanız genel sohbete geçin
burda futbol konuşmak isteyen konuşamıyor. Amacında tutamıyorsak kapatalım o zaman
çokmu zor bir tıkla genel sohbette devam etmek şuraya bir yabancı girse buranın Beşiktaş forumu olduğuna inandıramayız :bandit:
:aaa: :aaa: :outtahere: :outtahere: :outtahere:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

#Beşiktaş'ımız, #Napoli maçına; siyah forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek.  #UCL
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Benden baska sabahtan beri formayla dolasan var mi?

Nostaljik formayi mi giysem siyah formayla mi kalsam karar veremedim birer devre yapam da 1-1 berabere bitse
ilk kez bu gün forma giymedim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Necmi

beck marcelo tosiç caner
             inler
atiba tolgay adriano olcay
            abubakar

doğru kadro budur rakibin kanat bindirmelerini böyle durdururuz şayet 60-65 dk 0-0a kitlersek olcay yerini talişcaya bırakıp bir gol atıp sonra rodolfoyuda sahaya sürüp yaslanıp bitirmeyi deneyebiliriz.
atiba bir sağ açık oynamamışdı sanırım birde :alala: kaleye geçmedi :D
adriano bu maçı kaldırmaz belki ikinci yarı atibayı yerine adriano dışarı GG sağ açığa
en iyi diziliş olur gibime geliyor

Çevrimdışı LuceGel

Borajetle gidersen  30 bin feette kuşda çarpar kedide yersen :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

atiba bir sağ açık oynamamışdı sanırım birde :alala: kaleye geçmedi :D
adriano bu maçı kaldırmaz belki ikinci yarı atibayı yerine adriano dışarı GG sağ açığa
en iyi diziliş olur gibime geliyor

ben burada atibayı sağ açık gibi kullanmadım 2. bir sağ bek gibi düşündüm gerektiğinde ortayada destek versin işte adriano son yarım saat  gibi çıkacak rodolfo girecek 3 stopere dönecez  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

aynı şeyi necmi abi uyarmadan aklımdan geçirdim ulan hıncal bizi nerelere sürükledin die gülümsemiştim
sohbetinizin içine etmek istemezdim ama bugün şl maçı var yahu
ben maça ısınamadım sayenizde şimdi forumu alta alıp marş dinleme pozisyonuna girmem lazım :bandit:

Çevrimiçi Necmi

ben burada atibayı sağ açık gibi kullanmadım 2. bir sağ bek gibi düşündüm gerektiğinde ortayada destek versin işte adriano son yarım saat  gibi çıkacak rodolfo girecek 3 stopere dönecez  :bandit:
iyide elinde orjinali varken neden devşiriyorsun kaldıki kanat olarakta atibadan fazla katkı verir.

Çevrimdışı Bishamon

Saat 4'te gençler ligi maçı var tivibuda şifresiz yayınlanacak

Çevrimiçi Necmi

kaldıki Atibanın ortadaki etkinliğinide yok ediyorsun onun yerine ne yapacağı belli olmayan adriano :bandit:
bari adrianoyu sağ açık yazaydın :bandit:
tutmadım işte senin kadroyu :D

Çevrimdışı atalay

Pas metrajı yüksek oyuncuları var. Karşılama mesafelerini doğru kurgulamak lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:olmaz abi bu sistem  :D neyse bakalım az kaldı kadro belli olacak, atiba bir başka mevkiye kaymamalı yeri değişmeyecek adamların başında geliyor  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:evillol: :evillol: hostes camiasına çok güven olmaz abi :D  bugün maçla ilgili umudum yüksek gerçekten  beklediğim kadro oynarsa ciddi gol pozisyonları bulabiliriz kadrom şu:                    Fabri
           Beck    Marcelo Tosic  Caner
                     Atiba inler
           Quaresma Tolgay Adriano
                    Aboubakar

çıkabilecek en iyi kadro bu bence 2.yarıda adriano ve Q7'nin yerine talisca ile cenk tosunu alırız  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Borajetle gidersen  30 bin feette kuşda çarpar kedide yersen :bandit:

Aynen, adamların sponsoru bile uyduruk.

Çevrimdışı tangaz

iyide elinde orjinali varken neden devşiriyorsun kaldıki kanat olarakta atibadan fazla katkı verir.

ben kanat olaraktan katkı istemiyorum atiba hem sağ beke destek hem ortaya destek olacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı LuceGel

beck marcelo tosiç caner
             inler
atiba tolgay adriano olcay
            abubakar

doğru kadro budur rakibin kanat bindirmelerini böyle durdururuz şayet 60-65 dk 0-0a kitlersek olcay yerini talişcaya bırakıp bir gol atıp sonra rodolfoyuda sahaya sürüp yaslanıp bitirmeyi deneyebiliriz.
Pozisyon bulamadan 3 tane yiyip geleceğimiz deplasman kadrosu olmuş yakıştıramadım  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

kaldıki Atibanın ortadaki etkinliğinide yok ediyorsun onun yerine ne yapacağı belli olmayan adriano :bandit:

atibanın etkinliği yerli yerinde duracak savunacak işte başka ne etkinliği bekliyorsun şapkadan tavşan mı çıkaracak ama adriano öyle mi şut tehdididir adriano gelişine çakar 30 metreden bir anda öne geçersin atiba 30 metreye sert pas atamıyor bırak şutu  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pozisyon bulamadan 3 tane yiyip geleceğimiz deplasman kadrosu olmuş yakıştıramadım  :evillol:
en iyi kadro benimki abi baktın mı  :D

Çevrimdışı tangaz

hiiiç alakası yok 0-0a kilitleme kadrosu bence denk gelirde atarsan bir tane al oyuna rodolfoyu çıkar adrianoyu 5-4-1 oyna maçı tamamla işte miss misss

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence de.

Atiba'yı hızlı kanatlarının arasında harcatmaya gerek yok.

Gökhan İnler oynayacak durumdaysa, göbek kesinlikle İnler-Atiba olmalı.

Santraforlarında pırpır santrafor Mertens oynayacak görünüyor, muhtemelen kanattan değil uzun top ve ara pası deneyecekler.

Uzun topları Marcelo, ara pasları Atiba ve İnler ile kesebiliriz.

Hücumda hızlı çıkışlar yapabilmek için kanatta Olcay yerine Adriano daha akıllı bir tercih olur bence.

Çevrimdışı atalay

Bahsettiğim problemlerinden biri. İçeride kalabalıklar fakat 8 numara de marke...
Geriden gelen oyuncu sızıyor ve Allan ancak vuruştan sonra 15 numarayı bozuyor.
Reina'dan seken topu ise Mitroglou bitiremiyor. 

[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 16:00:38 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

en iyi kadro benimki abi baktın mı  :D

bırak allah aşkına adrianonun sol önde oynadığı hangi maç verimi oldu? adrianonun sol bek haricinde etkili olacağı mevkiler sol iç oynamak ya da 3 lü savunmada sol stoper gibi kullanmak olacaktır  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

sanırım allah istemiyor gitmelerini :D
feneri hezimetten korumaya çalışıyor :evillol:
Fb ballidir birinin bi tarafina carpip asirtma gol olur, kazanirlar. Hem kazansinlar ki dicke iyice tutunsunlar, dickin kredisi yukselsin

Çevrimdışı Orhan

Bugun biraz da Aboubakar totemi deneyelim :D

Etiketler: