Problem oguzhanin 10 numara ya da ortasahada oynamasi degil. Oguzhan kasinti oldu, ben oldum, dedi ve geriye gidiyor. Atiba-oguzhan oynarsa oguzhandan verim alinacagi sadece iyimser bir hayal. Oguzhanin kulagi cekilmeli, kiminle nerede nasil takiliyor arastirilmali. 10 numarada oynarsin, beceremezsin ayri ama sahada kaybolursun o hepten ayri.
Ayrica aras konusunda da cok iyimsersiniz, aras da cok top kaybiyla oynayan bir oyuncu, simdiden ben soyliyim de sonradan pisman olmayin.
Bu mac ozelinde kadro tartismasi, kim nasil oynamis tartismasi yapmak dogru degil. Hocanin gs analizi fiyasko ve takimin mac onu hazirligi skandal. Oyun kurgusunda hata var hocanin.
Baska baslikta yazmistim tekrar edeyim bu kafayla oynarsak solda olcay yerine ribery sagda karijma yerine ronaldo oynasin sonuc ayni olur. Kanat oyunculari uzun toplari aliyorlar ama hemen 2-3 kisi ile karsilaniyorlar, kimse yanasmiyor, yardima gitmiyor. Karijma calim atip, top kontrolu yapabiliyor, zaman kazaniyor ama gene ne gelen ne yanasan o da cizgiye kosuyor, o ara gomez olsa mesela pozisyon alir kutuda, cenk falan uzaktan seyrediyorlar. Olcay ise topu karijmadan daha kotu kontrol ettigi icin daha fazla baski yiyior. Rakip de mal degil olcaya basiyor, kuarejmayi cizgiye supuruyor.
Senol gunesin arizalari cikmaya basladi. Sampiyon takimin ustuyle basiyla bu kadar oynanmaz. Koyarsin adrianoyu sol beke, atiba yoksa yerine ginleri eski oyun ile gecis donemini en az hasarla atlatirsin.
Koca binayi yikip yeniden yapmaya ne gerek var, ust kattan hafif traslayip tadilat yaparak git devre arasina kadar.
Ayrica brumanin golunden once basit top kaybi yapan gg,,arkasina 3-4 sefer capraz top kaciran ggde hayatta oynayamaz bu haliyle beck varken. Simdi senol gunes yerli oyunculari kayiriyor diyecem ama karijmayi ilk 11 cikartiyor her mac. Milli mac arasina kadar boyle gideriz sonra yuklem ve yeni besiktas.