Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149397 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Senol Gunes'in hatali 11'i sayesinde 1 puani aldi GS. O captaki bir takim icin buyuk bir basari, ki hocalari ve yonetim de ayni seyi soyledi zaten.

Berbat oyuncu tercihleriyle basladik maalesef ve ikinci yarida nispeten dogru bir duzene gecince GS'nin sahada esamesi okunmadi ve sahadan sildik, oyunu cevirdik. Hatta Muslera'nin orasina burasina carpip direkten donen top gol olsaydi o erken golle galibiyeti alirdik, ama o gol olmayinca diger goller gecikti maalesef. Buna ragmen Cenk ve Quaresma ile karsi karsiya kaldik, girmedi.

Kacan 2 puan tamamen Senol Gunes'e yazilir. Antrenorler niye bu kadar inatci oluyor bilmiyorum, ama herkesin gordugu seyleri goremiyorsa ve kararlarini degistirmeyecekse devre arasinda kendisiyle yollar ayrilsin bence. Rakiplerle aramizda bu kadar fark varken sacma sapan tercihleriyle takimi baltaliyor resmen.

1 Bu takimin kalecisi Fabri, Tolga degil (50 mac sonra anladi sukur)
2 G.Inler Atiba yoksa oynar, skoru korumamiz gerekirse oyuna girer, onun disinda ligdeki tum maclarda Oguzhan-Atiba oynar
3 Oguzhan 10 numara oynayamiyor iste, inat etme
4 Talisca gozu kapali oynar, kalite ve yetenek olarak siradisi bir oyuncu
5 Olcay formsuz ve zorluk derecesi yuksek maclari kaldiramiyor, yerini Adriano veya Cenk'e birakmali artik
6 Aboubakar berbat transfer, berbat oyuncu, ama oynatip alabilecegimiz faydayi alacagiz mecburen
7 Tosic-Marcelo dogru ikili, artik bozulmamali

------------------Fabri------------------

G.Gonul---Marcelo------Tosic--------Caner

----------Oguzhan-----Atiba-------------

Quaresma---------Talisca-------------Cenk

-----------------Aboubakar----------------

Dogru kadro bu iste. Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?

BU iş bu kadar kolay değil işte.
Sen GS maçını düşünüyorsun.
Hoca GS-Kiev-Rize maçlarını düşünüyor

Fabri güven vermiyor
Talisca, Aboubakar 90 dk çıkaracak güçte değil
Gökhan şu ana kadar en iyi oynayanlardan
Ozzi formsuz
Gökhan'ın fizik durumu istenilen seviyede değil.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

kalsaydı ne olurdu iki senedir yaptığını yapar eli belinde dolaşırdı.
Aynen katılıyorum Töre'yi aradığımız yok. Kaybettiğimiz her maçtan sonra bütün eski oyuncuları arıyoruz kazandığımız bütün maçlardan sonra da yeni oyuncuların hepsi eskilerden daha iyi eskiler tü kaka kötü. Töre ne verdi Allah aşkına bu takıma geçen sene.

Çevrimiçi murat

Aboubakar çok iyi oynadı. GS defansında boşluklar yarattı
tv den seyretmek lazım belkide.tamam bitiricilik zayıf ama rakibi dağıtıyor,topu saklayabiliyor ve fiziğine göre hızlı.dün gayet iyiydi bence.q7 ye gelince topu aldığında kaleye odaklanacağına çizgiye doğru yöneliyor ve son pozisyonda topu aldığında bizim açımızdan görünen kaleciyle başbaşa kalacağı gibi bir izlenim bırakmıştı.q7 mi geç kaldı rakip mi erken yetişti anlayamadım.bizim açımıza göre net bir pozisyondu ama atılan fotoya göre yüzde yüzlük bir pozisyon yok.

Çevrimdışı leucocyte

Senol Gunes'in hatali 11'i sayesinde 1 puani aldi GS. O captaki bir takim icin buyuk bir basari, ki hocalari ve yonetim de ayni seyi soyledi zaten.

Berbat oyuncu tercihleriyle basladik maalesef ve ikinci yarida nispeten dogru bir duzene gecince GS'nin sahada esamesi okunmadi ve sahadan sildik, oyunu cevirdik. Hatta Muslera'nin orasina burasina carpip direkten donen top gol olsaydi o erken golle galibiyeti alirdik, ama o gol olmayinca diger goller gecikti maalesef. Buna ragmen Cenk ve Quaresma ile karsi karsiya kaldik, girmedi.

Kacan 2 puan tamamen Senol Gunes'e yazilir. Antrenorler niye bu kadar inatci oluyor bilmiyorum, ama herkesin gordugu seyleri goremiyorsa ve kararlarini degistirmeyecekse devre arasinda kendisiyle yollar ayrilsin bence. Rakiplerle aramizda bu kadar fark varken sacma sapan tercihleriyle takimi baltaliyor resmen.

1 Bu takimin kalecisi Fabri, Tolga degil (50 mac sonra anladi sukur)
2 G.Inler Atiba yoksa oynar, skoru korumamiz gerekirse oyuna girer, onun disinda ligdeki tum maclarda Oguzhan-Atiba oynar
3 Oguzhan 10 numara oynayamiyor iste, inat etme
4 Talisca gozu kapali oynar, kalite ve yetenek olarak siradisi bir oyuncu
5 Olcay formsuz ve zorluk derecesi yuksek maclari kaldiramiyor, yerini Adriano veya Cenk'e birakmali artik
6 Aboubakar berbat transfer, berbat oyuncu, ama oynatip alabilecegimiz faydayi alacagiz mecburen
7 Tosic-Marcelo dogru ikili, artik bozulmamali

------------------Fabri------------------

G.Gonul---Marcelo------Tosic--------Caner

----------Oguzhan-----Atiba-------------

Quaresma---------Talisca-------------Cenk

-----------------Aboubakar----------------

Dogru kadro bu iste. Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?

Yorumlarına tam anlamıyla katılmıyorum ama yaptığın kadroya bir yaklaşık sonuçla katılıyorum. O da Quaresma yerine Ömer Şişmanoğlu şu aşamada. Şenol Güneş'i de bir maçla yargılayıp asmaya hiç gerek yok. En azından Tolga konusunda geri adım attı. Ayrıca antremanlarda  ne yaşanıyor onun kadar bilmiyoruz.

Çevrimiçi 38life

Maçı tekrar seyrettim 90 dakikasını GG kötü diyenler neyin peşinde bana açıklayabilirler mi? Yav bırak kötüyü bırak vasat bile değil adam baya baya iyi oynamış dün. Hele defansın arkasına attığı mükemmel bir pas var. Ki o top korner oluyor ve korner gol oluyor. Mücadelesi De çok ust duzeydi ikili mücadelelerde iyiydi.

Çevrimdışı ekrembaser

Maçı tekrar seyrettim 90 dakikasını GG kötü diyenler neyin peşinde bana açıklayabilirler mi? Yav bırak kötüyü bırak vasat bile değil adam baya baya iyi oynamış dün. Hele defansın arkasına attığı mükemmel bir pas var. Ki o top korner oluyor ve korner gol oluyor. Mücadelesi De çok ust duzeydi ikili mücadelelerde iyiydi.
İlk yarı herkes gibiydi ama 2.yarı bencede çok iyi oynadı baskı yapmamızda ana etkendi gerçekten 2.yarı müthişti

Çevrimiçi 38life

Köprünün altından çok sular akar, lig uzun. O maça 10 puan önde çıkabiliriz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah ama hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını. Derbiler önemli. Kaybedersek 3 puanlık bir dezavantaj olacak . Belirleyici olabilir.

Çevrimdışı bjk4ever

Aboubakar hariç yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum abou girdikten sonra döndü oyundan onun duruşu ve pozisyon bilgisi sayesinde dönen topları aldık ileride topu tuttuk sistemin oyuncusu olmayabilir kimine göre ama dün adam iyi oynadı gerçekten

Aboubakar elimizdeki en mantikli forvet su an, ama kesinlikle Besiktas'in forveti degil. Nobre-Almeida karisimi bir oyuncu. Yaptigi hareketlerin yarisi fauldu zaten.
Teknigi, hizli, bitiriciligi 0 adamin. Dun Quaresma'nin sagdan kestigi topa bir forvet yetisemiyorsa biraksin zaten. Ardindan olusan tacta Caner topu onune atti, o topa bile kosamadi.
Ayni pozisyonda Gomez ne yapmisti gecen sene Eskisehir deplasmanindaki golu ac izle istersen. Su an Aboubakar oynar, oynamasi lazim. Ama bu adamin bonservisi alinmaz, Besiktas'in 1. forveti de olmaz. Onu demek istiyorum sadece.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kaptanlık sırası Tolga-necip-oğuzhan-olcay-atiba böyle :) atiba-oğuzhan-talisca solda adriano-olcay sağda beck-aras önlerinde aboubakar 11 ine dönmeliyiz alışkanlığımız olan pas oyununa dönmeliyiz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

İlk yarı çok kötüydü gerçekten bu sıkıntı olcay varken baya belliydi q7 gelince temelli tel tel döküldü.

Çevrimdışı ismail

Bana göre maçın adamı tolga zengin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana göre maçın adamı tolga zengin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapma bunu. Fabri kalede. Tolga ı mı özledin yoksa

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

BU iş bu kadar kolay değil işte.
Sen GS maçını düşünüyorsun.
Hoca GS-Kiev-Rize maçlarını düşünüyor

Fabri güven vermiyor
Talisca, Aboubakar 90 dk çıkaracak güçte değil
Gökhan şu ana kadar en iyi oynayanlardan
Ozzi formsuz
Gökhan'ın fizik durumu istenilen seviyede değil.

Rize macinin neyini dusunecegim? Rotasyon yapacaksan o macta yaparsin; Rize'yi eksik kadroyla da yenersin.
GS senin direkt rakibin; lider olma sansini ele gecirmissin ve kendi sahanda oynuyorsun. Bu macta rotasyon yapmaya veya baska maclari dusunmeye hakkin yok!
D.Kiev maci 4 gun sonra, ne alaka cozemedim (tibbi rejenerasyon 48 saatte tamamlanir). Sampiyonlar liginde oynayan tek takim degiliz, 32 takim oynuyor. Bizim kadar rotasyon yapan bir takim yok.
Biz camia olarak hala isin ciddiyetini kavrayamadik. Sene basinda abuk subuk yedek kadroyla cikarak Super Kupa'yi kaybettik ve adamlara moral-motivasyon verdik. Simdi adamlari yenip morallerini bozup liderligi alacakken yine sacma sapan bir kadro tercihi sayesinde kendi evimizde puan kaybettik, tekrardan moral verdik.
Karsimizda Fenerbahce yok. Avrupa'da mac yapmayacak bir GS var. Kolay kolay puan kaybetmeyecekler. Kotu futbol oynasalar da, bizim seviyemizde olmasalar da moral-motivasyonla maclarin buyuk bir kismini alabilirler. Ve lig sonlarini GS kadar iyi oynayan bir camia yok (her anlamda). Sampiyon olmak istiyorsak rakiplere medyan okuyup ligi onde goturmeliyiz, ama Senol Gunes sagolsun rakipleri yarisa ortak etmek icin herseyi yapiyoruz.
Sonra GS puan farkini 4-5'e cikartirsa cok kafamizi taslara vururuz.

Fabri gayet guven veriyor. Topu oyuna iyi sokuyor, yan toplarda cikip topluyor, refleksleri iyi. Sen kalede Tolga'yi gormek istiyorsan son 2 haftadaki Fabri yerine, diyecek birsey yok. Oguzhan formsuz falan degil, Senol Gunes yanlis yerde oynatiyor.

Çevrimdışı Bishamon

Kalede rotasyon olmaz.Ziraat maçlarında Utku oynamalı gelişimi açısından onun dışında kale Fabri olmalı.En büyük handıkapı yandan gelen toplar gibi duruyor bunda da defans organizasyonu gelişmeli.

Çevrimdışı ekrembaser

Aboubakar elimizdeki en mantikli forvet su an, ama kesinlikle Besiktas'in forveti degil. Nobre-Almeida karisimi bir oyuncu. Yaptigi hareketlerin yarisi fauldu zaten.
Teknigi, hizli, bitiriciligi 0 adamin. Dun Quaresma'nin sagdan kestigi topa bir forvet yetisemiyorsa biraksin zaten. Ardindan olusan tacta Caner topu onune atti, o topa bile kosamadi.
Ayni pozisyonda Gomez ne yapmisti gecen sene Eskisehir deplasmanindaki golu ac izle istersen. Su an Aboubakar oynar, oynamasi lazim. Ama bu adamin bonservisi alinmaz, Besiktas'in 1. forveti de olmaz. Onu demek istiyorum sadece.
Gomez sadece Eskişehir de attı o golü aynı pozisyonda kayıp atamadığı rahat 5 tane var geçen sene. Taç pozisyonundanbahsetmişsin afedersin o pozisyonun öncesi adamın boku çıktı artık koşmaktan futbol oynadığım için biliyorum Gomez o deparı attıktan sonra o taç Gomez gelseydi orda ruhunu teslim ederdi öyle kolay değil . Adama berbat dediğin için cevap verdim yoksa Gomez Den daha iyi demiyorum ben beğendim tekniği Gomez in 3 katı eder hız desen gomezden kesinlikle daha hızlı vuruş açısından 1/4 ü etmez gomezin

Çevrimdışı ilhan mansız

- gomezi geçtim bari etoyu alabilseydik. dün gomez veya eto bizde olsaydı çok rahat 5 atardık. ebubekirden şüpheliyim açıkçası, bir kere tekniği çok çok zayıf, oyun anlayışı da zayıf gibi görünüyor,
- gökhan inler bence bu kadroda ilk 11 in vazgeçilmezidir. bunu zamanla herkes kabul edecek. caner ve  fabri de gayet iyiydi, gg ilk yarı çok kötüydü, 2. yarı toparladı.adriano da çok rahat 11 de oynar.
- ne oynadığımızı taktiksel anlamda çok çözemedim. hoca bir şeyler deniyor galiba. Atalay açıklamalı,,
- tribün kötü müydü bence değildi, 2-0 geriye düşmek demoralize etti, normaldir, ayrıca rakibin tüm maç boyu küfürlerine 70 dk tahammül ettik. daha iyi tribün için yeni açığın gerçek bi gruba ihtiyacı var, bu adamlar yapamıyor,
- cl de gruptan çıkmayı başarır ve ilk yarıyı kafa kafaya götürürsek, çok büyük ihtimal şampiyonuz. bunu da herkes görecek,,

Çevrimdışı Türkay

Tolga hiç hata yapmadı helal olsun :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı AmaralGürses

Tolga hiç hata yapmadı helal olsun :D

ahahaha kusursuzdu, kusursuz.

Aynı performansı sezonun kalanında da bekliyoruz  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Problem oguzhanin 10 numara ya da ortasahada oynamasi degil. Oguzhan kasinti oldu, ben oldum, dedi ve geriye gidiyor. Atiba-oguzhan oynarsa oguzhandan verim alinacagi sadece iyimser bir hayal. Oguzhanin kulagi cekilmeli, kiminle nerede nasil takiliyor arastirilmali. 10 numarada oynarsin, beceremezsin ayri ama sahada kaybolursun o hepten ayri.

Ayrica aras konusunda da cok iyimsersiniz, aras da cok top kaybiyla oynayan bir oyuncu, simdiden ben soyliyim de sonradan pisman olmayin.

Bu mac ozelinde kadro tartismasi, kim nasil oynamis tartismasi yapmak dogru degil. Hocanin gs analizi fiyasko ve takimin mac onu hazirligi skandal. Oyun kurgusunda hata var hocanin.

Baska baslikta yazmistim tekrar edeyim bu kafayla oynarsak solda olcay yerine ribery sagda karijma yerine ronaldo oynasin sonuc ayni olur. Kanat oyunculari uzun toplari aliyorlar ama hemen 2-3 kisi ile karsilaniyorlar, kimse yanasmiyor, yardima gitmiyor. Karijma calim atip, top kontrolu yapabiliyor, zaman kazaniyor ama gene ne gelen ne yanasan o da cizgiye kosuyor, o ara gomez olsa mesela pozisyon alir kutuda, cenk falan uzaktan seyrediyorlar. Olcay ise topu karijmadan daha kotu kontrol ettigi icin daha fazla baski yiyior. Rakip de mal degil olcaya basiyor, kuarejmayi cizgiye supuruyor.

Senol gunesin arizalari cikmaya basladi. Sampiyon takimin ustuyle basiyla bu kadar oynanmaz. Koyarsin adrianoyu sol beke, atiba yoksa yerine ginleri eski oyun ile gecis donemini en az hasarla atlatirsin.

Koca binayi yikip yeniden yapmaya ne gerek var, ust kattan hafif traslayip tadilat yaparak git devre arasina kadar.

Ayrica brumanin golunden once basit top kaybi yapan gg,,arkasina 3-4 sefer capraz top kaciran ggde hayatta oynayamaz bu haliyle beck varken. Simdi senol gunes yerli oyunculari kayiriyor diyecem ama karijmayi ilk 11 cikartiyor her mac. Milli mac arasina kadar boyle gideriz sonra yuklem ve yeni besiktas.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün tam hatirlamiyorum ama ikinci yarida sağdan yerden bir orta geldi Aboubacar yetişmedi. O pozisyonda Gomezi arayan bir ben miydim bilemedim.

Kayarak sokardi o topu bir şekilde Gomez. Ah ulan Gomez..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EL FRENİMİZ !!!!! Simarik ve Egoist Quaresma verdi o topu alda at diye ama Aboubakar yetişemedi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Net bir
Şekilde 2 tane stoper eksiğimiz var rholdofo en acilinden sahaya dönmeli brumanın golü yenmezdi inler arkadan kayıp indirmeliydi....

Çevrimdışı mylife1903

ahahaha kusursuzdu, kusursuz.

Aynı performansı sezonun kalanında da bekliyoruz  :lol:
Ben ismaili de begendim bu mac ozelinde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

EL FRENİMİZ !!!!! Simarik ve Egoist Quaresma verdi o topu alda at diye ama Aboubakar yetişemedi
Aynen öyle simarık,egoist adam son pozisyonda pas atsa kazanmıştık, görmen lazım bu takımı bozan adamın Q7 olduğunu bu böyle devam etmez...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben ismaili de begendim bu mac ozelinde
Ben en çok fabriyi beğendim 2 gol yedi ama bana güven verdi tolgadan bariz iyi
Kaleci abi

Çevrimdışı mylife1903

Ben en çok fabriyi beğendim 2 gol yedi ama bana güven verdi tolgadan bariz iyi
Kaleci abi

Fabri olayinda anlamadigim yumrukladigi top hababam sinifinin ciriti gibi gidiyor gecen hafta direkten dondu bu hafta ustten kornere gitti, fizik kurallarina ters, gelecek hafta kaleye girer o top.

Etiketler: