Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148380 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

sağlam ceza yiyeceğiz bakalım hangi tribünlere patlayacak bu sefer :D
büyük ihtimal kapalı numaralı alır biz geçen sefer sıramızı savmıştık :bandit:

Çevrimdışı Yasin A.

maç 2-1 olduktan sonra hep bir ağızdan koy şu g...... tezahüratları her yerden duyuldu. Sanırım taraftarın kendisi ceza almayı istiyor. numaralı hariç 3 tribününe kapatacaklardır.
kulüp elleri ovuşturmuş bunu bekliyordu zaten, ağzımızdan bir eksik edemedik şu organize halde küfürü arkadaş. kim çıkarıyor kim başlatıyorsa Allah onun evine ateşler salsın, Pierre Woodman ile 4 gün 4 gece cast çekimine katılsın.

Çevrimdışı cisse557

Ya diziliş değişecek ya da Atiba ve Inler'den birisi oynamayacak. Maç boyunca göbekten bir kere bile çıkamadık. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır kimseye bedava bilet vermesin. Ama fiyatlar böyle oldukça çekirdekçi tayfa gelecek maçlara. Bizim taraftar falan efsane olacak. Ben izlediğim kafede tribündekilerden çok bağırdığıma eminim.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tayfa çekirdekçi falan değil. Girip sağı solu okuyun, Galatasaray taraftarı bizim senelerdir derbi deplasmanında yaptığımız şikayetleri yapıyor. (Hakem onkara kart göstermedi, bize faul vermedi vs.) Demek taraftar işini yapmış, 'Sen şampiyon olmasan da" tezahüratları duymadık diye kötü diyemeyiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lütfen bana Quaresma'yı savunun!
2.ci yari gayet iyiydi 1 de Asist yaptı

Ilk yari zaten Takim olarak kötüydük
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fani madida

Allah rahatlık versin

böyle bir pozisyonda maçın bu dakikasında asist yapma düşüncesine ve becerisine sahip ilk akılma gelen sosa! sosa burada öyle bir pas verirdi ki top aboubakar ile beraber kaleye girerdi.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Adam değişmiyor , öyle bir ego ki kendini sürekli takımdan üstün görüyor. Neden taraftar sağolsun. Topu çekip Aboubakar'a atsan boş kaleye atacak adam boş!
Boşuna kuruntu yapıyorsun kardeşim yok oyle bir şey

Adamin Gol sevinclerine ce mac sonrası paylaşımlarına bir bak derim sana sadece

Son dakikada bende pas ver dedim ama kaleye vurdu bu bir tercih meselesi

2 kez daha ayni pozisyonu yakaladık macta o 2 pozisyonda da pas verdi birinde Aboubakar topa yetişemedi digerinde Guzel topuk pasi dusundu ama araya son anda rakip girdi 3.cu de de kendi vurmayı tercih etti normal karşılıyorum o yuzden..

Bende pas ver diye bagirdim ama dedigim gibi bu oyuncu icin bir tercih meselesi ve o vurmayi tercih etti..

Bu yorumları okuyan Fb'li varsa onlara sesleniyorum Allah sizin gibi rakip nasip etsin herkese.Valla dünyanın en şanslı,sevimsiz ve karaktersiz takımı galatasaraydır
+1903 :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

TT Arenada en az berabere kalmaliyiz. Ki kendi evinde rakibine puan kaptırmak dezavantajı ortadan kalksın. Denklensin
Köprünün altından çok sular akar, lig uzun. O maça 10 puan önde çıkabiliriz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adriano'nun son dakikada attığı pasın kalitesi..
Akil dolu , Kalite kokan muhtesem bir pas

Sol da Olcay kulubeye cekilip Adriano - Caner ikilisiyle oynamalıyız

https://pbs.twimg.com/media/CtJPx1gWIAAY7u9.jpg

şu resimde her zaman yaptığı, vurur gibi yapıp topu soluna çekse idi
sonrasında ikinci asistini yapacaktı...
Abi bu konuda bence cok yükleniliyor

Daha once 2 kez ayni pozisyonu yakaladı ve ikisindede pas verdi 1in de Aboubakar yatisemedi ikincisinde de rakip araya girdi , 3cu de de kendi vurmayi TERCIH etti bunu normal karisliyorum bunun Ego ile Simariklik ile alakasi yok

Bir oguncu oyle bir pozisyon yakaladığında Kararini onceden verir o da kafasina vurmayi koymus ve vurdu ama olmadi

Kesinlikle pas tercihini kullanmaliydi orasi ayri konu

Çevrimdışı talha

Abi bu konuda bence cok yükleniliyor

Daha once 2 kez ayni pozisyonu yakaladı ve ikisindede pas verdi 1in de Aboubakar yatisemedi ikincisinde de rakip araya girdi , 3cu de de kendi vurmayi TERCIH etti bunu normal karisliyorum bunun Ego ile Simariklik ile alakasi yok

Bir oguncu oyle bir pozisyon yakaladığında Kararini onceden verir o da kafasina vurmayi koymus ve vurdu ama olmadi

Kesinlikle pas tercihini kullanmaliydi orasi ayri konu

Yahu sen gökhan töreyi bir avrupa maçında kendi vurdu diye yerden yere vurmadın mi bu nasıl is arkadaş

ASUS_Z00MD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı bjk4ever

Senol Gunes'in hatali 11'i sayesinde 1 puani aldi GS. O captaki bir takim icin buyuk bir basari, ki hocalari ve yonetim de ayni seyi soyledi zaten.

Berbat oyuncu tercihleriyle basladik maalesef ve ikinci yarida nispeten dogru bir duzene gecince GS'nin sahada esamesi okunmadi ve sahadan sildik, oyunu cevirdik. Hatta Muslera'nin orasina burasina carpip direkten donen top gol olsaydi o erken golle galibiyeti alirdik, ama o gol olmayinca diger goller gecikti maalesef. Buna ragmen Cenk ve Quaresma ile karsi karsiya kaldik, girmedi.

Kacan 2 puan tamamen Senol Gunes'e yazilir. Antrenorler niye bu kadar inatci oluyor bilmiyorum, ama herkesin gordugu seyleri goremiyorsa ve kararlarini degistirmeyecekse devre arasinda kendisiyle yollar ayrilsin bence. Rakiplerle aramizda bu kadar fark varken sacma sapan tercihleriyle takimi baltaliyor resmen.

1 Bu takimin kalecisi Fabri, Tolga degil (50 mac sonra anladi sukur)
2 G.Inler Atiba yoksa oynar, skoru korumamiz gerekirse oyuna girer, onun disinda ligdeki tum maclarda Oguzhan-Atiba oynar
3 Oguzhan 10 numara oynayamiyor iste, inat etme
4 Talisca gozu kapali oynar, kalite ve yetenek olarak siradisi bir oyuncu
5 Olcay formsuz ve zorluk derecesi yuksek maclari kaldiramiyor, yerini Adriano veya Cenk'e birakmali artik
6 Aboubakar berbat transfer, berbat oyuncu, ama oynatip alabilecegimiz faydayi alacagiz mecburen
7 Tosic-Marcelo dogru ikili, artik bozulmamali

------------------Fabri------------------

G.Gonul---Marcelo------Tosic--------Caner

----------Oguzhan-----Atiba-------------

Quaresma---------Talisca-------------Cenk

-----------------Aboubakar----------------

Dogru kadro bu iste. Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?

Çevrimdışı Türkay

Fabri Gökhan Marcelo Tosic Caner Ozi Atiba Talisca Olcay Adriano Aboubakar  şu kadroyla çıksak gs maçına 25-0 falan yenmiştik ah Şenol Güneş ahhh
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu adamın acilen geri dönmesi gerekiyor tribünler rezaletti dün.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Olcayın iyice kötü duruma düşmesi tamamen uzun top odaklı oyun yüzünden. Paslaşmalarda bağlantı noktası olmayı veya topsuz oyunda bir açılım yapmayı imkansız kılıyor. Çünkü uzun topları almak için fiziği yetersiz, alsa bile oyunu devam ettirmek için tekniği yetersiz. Bu oyunla olcay oynamamalı.

Cok guzel açıklamışsın abi daha güzel anlatilamazdi :claps: :claps:

Olcay Pas yapan takim oyuncusu

Çevrimdışı İhsan

Quarema seveninde beğeninde aklını öpeyim

bu cümle olmamış. Hakaret sınırlarını zorluyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Senol Gunes'in hatali 11'i sayesinde 1 puani aldi GS. O captaki bir takim icin buyuk bir basari, ki hocalari ve yonetim de ayni seyi soyledi zaten.

Berbat oyuncu tercihleriyle basladik maalesef ve ikinci yarida nispeten dogru bir duzene gecince GS'nin sahada esamesi okunmadi ve sahadan sildik, oyunu cevirdik. Hatta Muslera'nin orasina burasina carpip direkten donen top gol olsaydi o erken golle galibiyeti alirdik, ama o gol olmayinca diger goller gecikti maalesef. Buna ragmen Cenk ve Quaresma ile karsi karsiya kaldik, girmedi.

Kacan 2 puan tamamen Senol Gunes'e yazilir. Antrenorler niye bu kadar inatci oluyor bilmiyorum, ama herkesin gordugu seyleri goremiyorsa ve kararlarini degistirmeyecekse devre arasinda kendisiyle yollar ayrilsin bence. Rakiplerle aramizda bu kadar fark varken sacma sapan tercihleriyle takimi baltaliyor resmen.

1 Bu takimin kalecisi Fabri, Tolga degil (50 mac sonra anladi sukur)
2 G.Inler Atiba yoksa oynar, skoru korumamiz gerekirse oyuna girer, onun disinda ligdeki tum maclarda Oguzhan-Atiba oynar
3 Oguzhan 10 numara oynayamiyor iste, inat etme
4 Talisca gozu kapali oynar, kalite ve yetenek olarak siradisi bir oyuncu
5 Olcay formsuz ve zorluk derecesi yuksek maclari kaldiramiyor, yerini Adriano veya Cenk'e birakmali artik
6 Aboubakar berbat transfer, berbat oyuncu, ama oynatip alabilecegimiz faydayi alacagiz mecburen
7 Tosic-Marcelo dogru ikili, artik bozulmamali

------------------Fabri------------------

G.Gonul---Marcelo------Tosic--------Caner

----------Oguzhan-----Atiba-------------

Quaresma---------Talisca-------------Cenk

-----------------Aboubakar----------------

Dogru kadro bu iste. Bunu idrak etmek bu kadar zor mu?

Aboubakar hariç yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum abou girdikten sonra döndü oyundan onun duruşu ve pozisyon bilgisi sayesinde dönen topları aldık ileride topu tuttuk sistemin oyuncusu olmayabilir kimine göre ama dün adam iyi oynadı gerçekten

Böyle bi puan kaybı iyi tesir eder belki. Hoca bir takım şeyleri görmeye başlar.

Ama gel gelelim yaşlandım be. :bandit:
:bandit: :bandit:

İstediği yorumu yapmakta, istediği şekilde düşünmekte özgür. Biz burada eleştirebildiğimize göre o da kendine göre övüyor olağan dışı pek bir durum yok bence.
Dogru bakis açısi bu iste :ok:

Çevrimdışı İhsan

İlk yarı herkes kadar kötüydü. ikinci yarı ilk yarıdan biraz daha iyiydi. evet düşünce fena değildi lafı biraz fazla olmuş :) laubali oyunu beni irite ediyor. hele son dakika kahraman olma motivasyonu... şutu çektiği noktada topa bassa yanındaki iki defansıda pazara yollar Aboubakar da al at der. işte asıl o zaman kahraman olurdu ama bencillik işte...

Burada pas vermeye kalkıp topu kaybetseydi ne olurdu?
Hayır, doğru olanı şut çekmekti.

Quaresma çok kötü oynmasına rağmen kale çizgisine inmeye çalışan tek oyuncuydu. Mevcut sistemde en iyi kanat oyuncumuz. Ya sistemi değişip Q7yi keseceksin, yada ona göre oynayacaksın.
Gökhan Q7 uyumlu bir ikili değil. Q7 arkasında fiziği daha iyi olan Beck lazım, yanına yaklaşan 8Ozzi ve 10 Talisca lazım. Uzun toplarla Çok yanlız bırakılıyor.

Olcay içinde aynısı geçerli. Kalabalık içinde paslaşmalarda iyi oynar. Uzun toplarla tek paşına bir şey yapamaz.
İnler Atiba iyiler ama ikitane 6 fazla. bir 8 lazım bize.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bu adamın acilen geri dönmesi gerekiyor tribünler rezaletti dün.

Tribünler iyiydi. Zor günde yanlız bırakanlara hiç gerek yok
Come to Beşiktaş

kuvvetli-agresif-mücadeleci dediğimiz orta ikilinin arasından 2 saniye içinde geçen bruma gitti gol attı
zayıf-sıkıntılı dediğimiz stoper tandemi 1 gol 1 asist ile oynadı

mukadderat...
:D :D

Çevrimdışı İhsan

Aboubakar hariç yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum abou girdikten sonra döndü oyundan onun duruşu ve pozisyon bilgisi sayesinde dönen topları aldık ileride topu tuttuk sistemin oyuncusu olmayabilir kimine göre ama dün adam iyi oynadı gerçekten

Aboubakar çok iyi oynadı. GS defansında boşluklar yarattı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Aboubakar çok iyi oynadı. GS defansında boşluklar yarattı

Sadece gol atamadı onu da atacaktı ama quaresma vermemeyi tercih etti ben çok beğendim abouyu

Etiketler: