Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148900 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Simdiden yazayim avrupa maclari ve deplasmandaki derbiler disinda kendi evimizde atiba-inler ile oynamak gereksiz
Ayrica onlerinde de ozi olmuyor
Ilk denemede bunun olmayacagini hocanin gormesine ragmen hala bu hatayi surdurmesi de talihsizlik filan degil baska bir sey.
Tipki q7 nin hala oynamasi gibi
Tıpkı cenkin hala 11 de baslamasi gibi

Hoca bocalıyor...
Ben hocanın bu hatasını görüp 30. dakikada değişiklik yapmasını beklerdim. Şu oyuncu kazanma işi artık abartılmaya başladı...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tayfunyasar

Devre arasindan sonra çay kahve vs satisi kapaniyor. Bilginize... Yalvar yakar cay verdiler fişim olmasina rağmen.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı tayfunyasar

Q7 q17yken iyiydi. Q diyen bundan sonra iyi düşünsün. Herkese iyi forumlar ve badarilar bir daha da bir sey yazmam bundan sonra.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Çağatay

Ben hocanın bu hatasını görüp 30. dakikada değişiklik yapmasını beklerdim. Şu oyuncu kazanma işi artık abartılmaya başladı...

Hoca hatasini gorseydi derbiye inler atiba ozi ile cikmazdi.
Hatalar serisi dewam ediyor ne zaman ders cikarilacak bilmiyorum.
Q7 bile tonla hatasina ragmen 11 de ise diyecek fazla söz yok
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Berat

Yanlış kadrolarla puan kayıplarına devam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maç heyecanıyla siniriyle kalbini kırdıklarım olduysa özür dilerim bu arada.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Lütfen bana Quaresma'yı savunun!

Çevrimdışı Ogün

Eğer Kerim bu Quaresma'yı kesemiyorsa, ondan bir daha adam olmaz. Aras'ı katmıyorum, bir süre sakat olduğu için; umarım formayı alır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Adam değişmiyor , öyle bir ego ki kendini sürekli takımdan üstün görüyor. Neden taraftar sağolsun. Topu çekip Aboubakar'a atsan boş kaleye atacak adam boş!

Çevrimdışı D-MAN

Quarema seveninde beğeninde aklını öpeyim

Çevrimdışı OrhanAker

8 numarasız top oynayamıyoruz umarım geçtiğimiz 2-3 maçlık periyod pekiştirici olmuştur.
Ozi yoksa tolgay oda yoksa talisca mutlaka 8 oynamalı ve hatta bazı iç saha maçlarında inler 6 numarada çift 8 denenebilir.
quaresmada yakın zamanda futbolu bırakır.
Umarım...

Çevrimdışı scarfright

son dakika mahvetti bizi. ama bu gökhan inler mevzusu bize sıkıntı veriyor, kesinlikle oğuzhanın yeri orası. hoca artık görmeli bunu daha da geç kalmadan.

Çevrimdışı D-MAN

Ama yok bizim taraftara bi tane bacak arası at yeter

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İdeal Kadromuz

Kale boş olmalı Taliscaya yer açmak lazım.
Sağ Bek GG
Stoperler Rhodolfo-Marcelo
Sol Bek Adriano
Ön libero Atiba
8 Numaralar İnler-Ozi
Forvet arkası Talisca
Sağ Açık Ömer boş olursa  Ömer 2. forvet de olabilir.
Sol Açık Caner
Santrafor kim olursa fark etmez aynı tas aynı hamam hepsi...

Transfer yapılana kadar...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı D-MAN

Atiba Oğuzhan Talisca olmalı orta saha aksini iddia bile etmemeli hoca

Çevrimdışı D-MAN

Genede 2-0 dan çevirmek iyiydi büyük takım tepkisi verdik henüz eylüldeyiz 5. Hafta önümüzde uzun bi süre var oğuzhan talisca abobakar takıma monte olursa ve kondisyon olarak iyileşirsek çok etkili oluruz.

Çevrimdışı Savaş

Iki seçenek var. Ya Gökhan ile oynayıp uzun top yapacağız ya Oğuzhan ile oynayıp pas yapacağız.

Gökhan ile oyunda 10 numara oyunda kayboluyor. Pas yapamıyoruz çünkü. Bu takım Gökhan ile oynayacaksa 4 4 2 oynamalı.

Oğuzhan ile oynayacaksa 4 2 3 1 oynamalı. Gokhan ve Atiba ikilisiyle 4 2 3 1 oynayamayız. Bu imkansız pas yapmıyoruz çünkü.

Atiba ve Gökhan ile oynadığımız her 4 2 3 1 maçı çok zor geçecek bizim için. Bunu hoca nasıl görmez anlayamıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Barcelona'dan oyuncu aldık, oynatmıyoruz.

Çevrimdışı b.damatoglu

Aras yalvarırım iyileş çocuk. Kanser olacağız yoksa.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Ayriyeten bildiğimiz ve iyi oynadığımız geçen seneki oyundan bu kadar kolay vazgeçilmemeli inler geldiğinde atibaya alternatif çıktı diye sevinmiştik ama gelişinden beri 11 de..bu kadar sert geçiş olmaz.Atiba ve inlerden biri saha içinde fazla.
Bir kanattada mutlaka cenk- ömer ikilisinden birisi olmalı.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Son dakika maçı verebilirdik de alabilirdik de bugün.

Maçtan çıkarmamız gereken çok ders var. Şenol Hocanın orta saha kurgusu üzerinde değişiklik yapması gerekiyor artık, bu şekilde takım gitmiyor. Büyük takım tepkisi verip 2-2 getirmek sevindirici ve Arenada yenilmemekte önemli.

Quarizma'yı özelinde önceden de yazmıştım. Lig şampiyonluğu üstüne Avrupa şampiyonu olunca ego tavan yapmış. Bu sene iyi maçı olmadığı gibi takımın dengesini de bozuyor. Son dakika pas atması gereken yerde egosu baskın geldi.

Devre arası kanat transferi konuşacağız galiba.

Takım bu maçtan büyük ders çıkarırız umarım.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Blackmd1

Etiketler: