Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158329 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ben de Odessa için çok olumlu şeyler duydum, şirketteki bekar arkadaşlar senede 2 kere gidiyorlar tarihi eserleri görmek için.

az evvel Atalay Odessa için iyi referans vermemişti gerçi onun penceresi Türklere bakış açısı odaklıydı. ben o coğrafyada en olumlu şeyleri Minsk için duydum birazda gariban bir ülke olduğu için uzun süreli kültürel incelemelere uygunmuş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

bunlar birer fantazi zaten hanım yalnız göndermeyeceği için  :D @atalay

Benimki de yalnız göndermiyor.

İkimiz beraber gideceğimizi söylersek gönderirler belki.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Berat

devlet memuru olmayacaksan enerji sektörünün bir ucundan tut derim özetle...

Devlet memuru olmayı düşünmüyorum, hayatta hiçbir şey kesin değil direkt bir yargıda da bulunmak istemiyorum. Kaygılanıyoruz bir yandan, bu sene son sene ondan sonra ne olacak ne bitecek diye. Dünyada enerji alanında özellikle benim istediğim yenilenebilir ve verimlilik sektörlerinde altyapısını atmış ilerlemiş ülkeler var. Yakın zamanlı planım yurtdışında yüksek lisans yapıp , işleyen bir düzenin parçası olmak. Benim okuduğum bölümün maalesef ülkemizde saygınlığı daha oluşmadı, sektörde de çözülmesi gereken milyonca sorun var. Türkiye'de sistemin oturmasına ve insanların da farkındalığının artması kendi tahminim 10 yıl sürer. Kendimi farklı alanlarda geliştirmeye çalışıyorum, çünkü yurtdışındaki master programlarına kabul almak zor. Bakalım neler olacak.

Çevrimdışı sozkul

yok @sozkul abi oyle dusunmuyorum tabii ki
orda itiraz ettigim iki nokta var birisi elimize gecen para %47 si 60 i degil demek istemistim (80 liralik macta 37.6 lira geldi)
ikincisi de tum maclari devretsen ve kulup satsa bile kombine alamazsin en az bir o kadar daha odersin gibime geliyor demekbistemistim..

Kulübe maç devredilmesi planı güzel ama sanki bütün plan aktifbank'ın nasıl maksimum karı edebileceği düşüncesi üzerine oturtulmuş.
Seneye taşınsan, yurtdışına gitsen kombineye ihtiyacın olmasa o para puanları ne yapacaksın?

Çevrimdışı tangaz

Benimki de yalnız göndermiyor.

İkimiz beraber gideceğimizi söylersek gönderirler belki.  :kop: :kop:

bi ara patatesin kilosu 5 tl olunca hesap yapılmıştı 100 kg patates 500 tl yapıyordu ukraynada 0,5 tl/kg idi 50 tl.ye 100 kg patates alıp 450tl.de gidiş dönüş uçak bileti ile işi kotarabiliyor üzerinde farklı kültürler hakkında tez çalışması yapabiliyordun. ben o dönem uçak biletimle patates almaya gidiyorum demiştim ama sonra bileti yemek zorunda kalmıştım cips niyetine bir daha şansımı denermiyim bilmiyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ebubekir düşük tansiyonlu maçlarda da kendini gösteremedi ki bu tip bir maçta kendini göstersin ben formunu bulana kadar bu maçta oynamamasından yanayım..

Adam düşük tansiyonlu 2 maçta (Karabük, Akhisar)oynadı, onlarda da toplam 20 dakika oyunda kaldı. Kendisini gösterecek bir vakti olmadı yani.

Adam süratli ve güçlü, Galatasaray maçında Chedjou ile Balta'nın arasına atılan toplardan birinde karşı karşıya kalır kaleciyle. Düşürmeden durduramaz ikisi de.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 14:15:47 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sozkul

Suleyman abinin yorumlarini gorunce  av mevsimi filmindeki  ' bakis acini degistir' replikleri geliyor aklima..  çok cool bi abimiz her foruma lazim onun sayesinde yazarken 86 defa dusunuyoruz her seyi kroselerden korunmak icin :boxin:

Sağol @onurturan ama böyle ünlü olmak hiç hoşuma gitmez, hemen bakış açımı değiştiriyorum  :) :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulübe maç devredilmesi planı güzel ama sanki bütün plan aktifbank'ın nasıl maksimum karı edebileceği düşüncesi üzerine oturtulmuş.
Seneye taşınsan, yurtdışına gitsen kombineye ihtiyacın olmasa o para puanları ne yapacaksın?

Kombine almak isteyip alamayan birisiyle anlaşırsın, kendi adına kombine alıp maçlardan önce adama devredersin.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 14:17:58 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bi ara patatesin kilosu 5 tl olunca hesap yapılmıştı 100 kg patates 500 tl yapıyordu ukraynada 0,5 tl/kg idi 50 tl.ye 100 kg patates alıp 450tl.de gidiş dönüş uçak bileti ile işi kotarabiliyor üzerinde farklı kültürler hakkında tez çalışması yapabiliyordun. ben o dönem uçak biletimle patates almaya gidiyorum demiştim ama sonra bileti yemek zorunda kalmıştım cips niyetine bir daha şansımı denermiyim bilmiyorum  :D

E heralde abi, patates almaya gidiyorum dersen göndermez. Kadın napsın patatesi?  :) :)

"Sana kıyafet almaya gidiyorum, siparişlerini alayım" diyeceksin, öpücüklerle uğurlar. :D

Çevrimdışı Berat

3’lü VIP Avantaj Paketi: Galatasaray + Dinamo Kiev + Antalyaspor = 1.400 TL

Beşiktaş-Galatasaray derbi mücadelesi için VIP bilet satın alan taraftarlarımız, Dinamo Kiev ve Antalyaspor maçı için de VIP bilet aldığı takdirde avantajlı paket fiyatından faydalanacaklardır.
Bu taraftarlarımızın ödemiş olduğu toplam 2350 TL’nin 950 TL’si 3-10 Ekim tarihleri arasında Passolig kartlarına iade edilecek, böylece taraftarlarımız bu 3 maçı 1400 TL’ye izlemiş olacaklardır.
Kampanya 28 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 22:00’a kadar geçerli olacaktır; faydalanmak isteyen taraftarlarımızın önemle dikkatine sunarız.

via:Beşiktaş Facebook Resmi Sayfası

Çevrimdışı sozkul

Kombine almak isteyen birisiyle anlaşırsın, onun adına kombine alıp maçlardan önce adama devredersin.

Kombinedeki yerin pek okadar güzel bir yer değilse  :)

Çevrimdışı tangaz

E heralde abi, patates almaya gidiyorum dersen göndermez. Kadın napsın patatesi?  :) :)

"Sana kıyafet almaya gidiyorum, siparişlerini alayım" diyeceksin, öpücüklerle uğurlar. :D

forumdan zeka fışkırıyor yeminle  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam düşük tansiyonlu 2 maçta (Karabük, Akhisar)oynadı, onlarda da toplam 20 dakika oyunda kaldı. Kendisini gösterecek bir vakti olmadı yani.

Adam süratli ve güçlü, Galatasaray maçında Chedjou ile Balta'nın arasına atılan toplardan birinde karşı karşıya kalır kaleciyle. Düşürmeden durduramaz ikisi de.
Fiziken de hazır değil yalnız, farkedemediniz sanırım birisi hazırlık toplam 2 maçta canlı izledim ama temposu hiç yok, oyuna dahil değil gibi oynuyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş-Galatasaray derbi mücadelesi için VIP bilet satın alan taraftarlarımız, Dinamo Kiev ve Antalyaspor maçı için de VIP bilet aldığı takdirde avantajlı paket fiyatından faydalanacaklardır.
Bu taraftarlarımızın ödemiş olduğu toplam 2350 TL’nin 950 TL’si 3-10 Ekim tarihleri arasında Passolig kartlarına iade edilecek, böylece taraftarlarımız bu 3 maçı 1400 TL’ye izlemiş olacaklardır.
Kampanya 28 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 22:00’a kadar geçerli olacaktır; faydalanmak isteyen taraftarlarımızın önemle dikkatine sunarız.

Satılmayan 290 civarı VIP var. Onları satabilmek için akıllıca bir kampanya.

Çevrimdışı tangaz

stadımızda görüş açısı C90 değil mi  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Keşke VIP yerine normal koltuk yapsaydı orayı başkan baksana bir türlü satamıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Keşke VIP yerine normal koltuk yapsaydı orayı başkan baksana bir türlü satamıyor..

ben o bölümün komple loca yapılması taraftarıydım proje aşamasında  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu an hala satışta olan 281 bilet var 1903 tribününde @tuncaboylu

Ben 298 saydım ama doğrudur.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben o bölümün komple loca yapılması taraftarıydım proje aşamasında  :money:

Aynen öyle.

Seneye kesin yapılır.

Çevrimdışı Berat

Valla abi oradaki koltuklar tertemiz bembeyaz kalacak bu gidişle.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Genel olarak stadın her yerinden görüş açısı iyi abi.

Zaten eğer bu sene de şampiyon olursak, kapı girişlerine sandalye koyup izlemeye razı 15-20 bin kişi olacaktır.  :) :)

Çevrimdışı Orhan_

Ne zaman bir Ukrayna deplasmanı olsa forumu bir heyecan kaplıyor  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne zaman bir Ukrayna deplasmanı olsa forumu bir heyecan kaplıyor  :evillol:

Bi de ordakilere sormak lazım onlar ne diyo? :D Benim aklıma gelen 2 şey var;

Birincisi; Eyvah!

İkincisi; Allahuekber Türkler geliyor :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Bi de ordakilere sormak lazım onlar ne diyo? :D Benim aklıma gelen 2 şey var;

Birincisi; Eyvah!

İkincisi; Allahuekber Türkler geliyor :evillol: :evillol:

bununla ilgili bir gazeteci anlatmıştı (ismi lazım değillerden biri) sscb yeni yıkıldığı yıllar birkaç kişi moskovaya gidiyorlar uçağın tamamı erkek yolculardan oluşuyor. eskiden uçaklar iniş yaparken kaptan pilotun konuşması bitince bazen alkışlar falan olurdu bilmem hatırlayan var mı? neyse uçak iniş yapmak üzere kaptan konuşmasını bitiriyor uçağın %90 ölmeye ölmeye ölmeye geldik tezahüratını ....   ..... ..... geldik die değiştirip tezahürat yapmış  :D

Etiketler: