Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158337 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

kış saati uygulamasının kalkması bence saçmalık değil iyi olmuş hiç sevmezdim zaten :)

Abi tasarruf edeceğiz diyip milleti kandırıyorlar, Elektrik Müh. odası başkası nokta bir açıklama yaptı. Okuyabilirsin sen de çok karmaşık değil :) Özellikle Marmara bölgesinde faturalar %20-30 derecesinde artış gösterecek.(tasarruf)

Çevrimdışı onurturan

ben gelmesini isteyenlerdendim şahsen, balotelli etoo ikilisini birlikte istiyordum.
biliyorum abi balotelli konusu bende kim istedi kim istemedi hersey aklimda  :photo:
etoo balo olaydi benficaya cakmistik en basitinden..
ama artik gecmise donmeye gerek yok bu kadromuzda gayet yeter lig icin..
aboubacar mesala kobrayi salacak cok az kaldi..
Gsye patlar insallah

Çevrimdışı atalay

Kiev deplasmanına gidecek olan varsa tren ile geçebilir. Opera binası, meydanları, parkları, mimarisi ve sokak sanatçıları fena değil. Ayrıca epey ucuz bir şehir.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2016, 22:56:10 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

Ben %47 hesapladim vergileri dusunce bu sonuc cikiyor @tuncaboylu abi..
bide gelecek sene sampiyon olursak kombineler pahali olur baya bi..

Devrettiğiniz her maçı kulübün satabileceğini mi düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı tangaz

Şehri Türkler istila etmişler ki gezerken gördüğün tablodan utanırsın. Kiev deplasmanına gidecek olan varsa tren ile geçebilir. Opera binası, meydanları, parkları ve mimarisi fena değil. Ayrıca epey ucuz bir şehir. Gidersen Türk olduğunu söyleme ve belli etme. 😉 @tangaz

fotomu görmüştün sanırım (ya da öyle tahmin ediyorum) nereliyim diyeyim? ben türküm die haykırıyorum fiziken ama belki akdeniz şeridinden bir ülkedenim deyip şansımı deneyebilirim  :icool: @atalay
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 13:17:41 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@sozkul abiden bir sol kroşe daha  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

yok @sozkul abi oyle dusunmuyorum tabii ki
orda itiraz ettigim iki nokta var birisi elimize gecen para %47 si 60 i degil demek istemistim (80 liralik macta 37.6 lira geldi)
ikincisi de tum maclari devretsen ve kulup satsa bile kombine alamazsin en az bir o kadar daha odersin gibime geliyor demekbistemistim..

Çevrimdışı tangaz

gomez almanyada oynadığı 3 maçta toplam 6 kere ofsayta düşerek bu alanda zirvede yer almış. düşünüyorum da bizdeyken hiç ofsayta düşmüyor helal olsun ne akıllı adam derdik oysa işin alameti farikası bizim iş bilmez savunmacılardaymış sonucu da çıkabilir buradan. ülke futbolumuz cidden tel tel dökülüyor. faul yapmanın bir oyun planı olduğu ülkeden de başka ne beklenir ki!!!

Çevrimdışı onurturan

@sozkul abiden bir sol kroşe daha  :D
Suleyman abinin yorumlarini gorunce  av mevsimi filmindeki  ' bakis acini degistir' replikleri geliyor aklima..  çok cool bi abimiz her foruma lazim onun sayesinde yazarken 86 defa dusunuyoruz her seyi kroselerden korunmak icin :boxin:

Çevrimdışı Berat

gomez almanyada oynadığı 3 maçta toplam 6 kere ofsayta düşerek bu alanda zirvede yer almış. düşünüyorum da bizdeyken hiç ofsayta düşmüyor helal olsun ne akıllı adam derdik oysa işin alameti farikası bizim iş bilmez savunmacılardaymış sonucu da çıkabilir buradan. ülke futbolumuz cidden tel tel dökülüyor. faul yapmanın bir oyun planı olduğu ülkeden de başka ne beklenir ki!!!

Bir de yolda olan 5-4-1'ler var, sadece defans yapalım diyip onu başaramayacak td'ler olacak.

Çevrimdışı atalay

Görmedim, bilmiyorum. Beni konuşmadığım sürece yerel halktan biri sandılar. 😂 Bu arada Odessa'ya geçersen durum daha da vahim. @tangaz

Çevrimdışı tangaz

Görmedim, bilmiyorum. Beni konuşmadığım sürece yerel halktan biri sandılar. 😂 Bu arada Odessa'ya geçersen durum daha da vahim. @tangaz

bunlar birer fantazi zaten hanım yalnız göndermeyeceği için  :D @atalay

Çevrimdışı tangaz

Suleyman abinin yorumlarini gorunce  av mevsimi filmindeki  ' bakis acini degistir' replikleri geliyor aklima..  çok cool bi abimiz her foruma lazim onun sayesinde yazarken 86 defa dusunuyoruz her seyi kroselerden korunmak icin :boxin:

kesinlikle katılıyorum. bir de @Hasan Tahsin abimiz vardı epeydir görünmüyor. çok özledik onu da.

Çevrimdışı tangaz

Bir de yolda olan 5-4-1'ler var, sadece defans yapalım diyip onu başaramayacak td'ler olacak.

otobüs taktiğini deneyen de epey bir hoca var lakin atladıkları şey ellerindeki otobüsler her tarafı açık gezi otobüsü  :bandit:

Çevrimdışı Berat

otobüs taktiğini deneyen de epey bir hoca var lakin atladıkları şey ellerindeki otobüsler her tarafı açık gezi otobüsü  :bandit:

Otobüsler de bizden soruluyor artık malum :D

Çevrimdışı mellfred

Uzun bir süredir foruma giremeyen bir tek benim sanırım

Çevrimdışı tangaz

Otobüsler de bizden soruluyor artık malum :D

şehirlerarası otobüslerde yakıt ekonomisi üzerine çalış, pazarlaması daha kolay olur. şehiriçi otobüsleri çok çalışıyor gibi görünse de gerek trafik yoğunlukları gerekse dur-kalklar nedeniyle günsonu km.leri düşük kalır. yapılacak inovatif çalışmaların amortisman süreleri uzun olur ve pazarlanması zorlaşır. ama şehirlerarası yolcu otobüsleri günde 1.000 km rahat devirirler ve amortisman süreleri 1,5 yıl düzeylerinde rahatlıkla kalırlar, pazarlanması da kolaylaşır. @#Berat

Çevrimdışı Berat

şehirlerarası otobüslerde yakıt ekonomisi üzerine çalış, pazarlaması daha kolay olur. şehiriçi otobüsleri çok çalışıyor gibi görünse de gerek trafik yoğunlukları gerekse dur-kalklar nedeniyle günsonu km.leri düşük kalır. yapılacak inovatif çalışmaların amortisman süreleri uzun olur ve pazarlanması zorlaşır. ama şehirlerarası yolcu otobüsleri günde 1.000 km rahat devirirler ve amortisman süreleri 1,5 yıl düzeylerinde rahatlıkla kalırlar, pazarlanması da kolaylaşır. @#Berat

Tamam abi , "bizden" değil senden soruluyormuş  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Tamam abi , "bizden" değil senden soruluyormuş  :evillol:

estağfrullah. bu satırları karalamak 2 dk.+18 yıl  :bandit:

Çevrimdışı Berat

estağfrullah. bu satırları karalamak 2 dk.+18 yıl  :bandit:

Adapazarı-İstanbul seyehati yaptığım için sık sık, bu şehir içi ve şehirlerarası farkını en azından çözdüm abi biraz. Seninle daha sohbetini yaparız zaten :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle. Son maçlarda hiç güven vermiyor Cenk. Aboubakar'ı böyle yüksek tansiyonlu bir maçta ilk 11'de görmek lazım.
Ebubekir düşük tansiyonlu maçlarda da kendini gösteremedi ki bu tip bir maçta kendini göstersin ben formunu bulana kadar bu maçta oynamamasından yanayım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ebubekir düşük tansiyonlu maçlarda da kendini gösteremedi ki bu tip bir maçta kendini göstersin ben formunu bulana kadar bu maçta oynamamasından yanayım..
Adamın henüz golü yok resmi maçlarda öbür tarafta Cenk'in 4 golü var. Bunu da ayrıca not düşelim.. Girdiği gol pozisyonu var mı onuda göremedim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Adapazarı-İstanbul seyehati yaptığım için sık sık, bu şehir içi ve şehirlerarası farkını en azından çözdüm abi biraz. Seninle daha sohbetini yaparız zaten :)

devlet memuru olmayacaksan enerji sektörünün bir ucundan tut derim özetle...

Çevrimdışı tuncaboylu

düşündüm de bu d.kiev deplasmanına Lviv aktarmalı tur mu düzenlesek napsak, kültürel ve sanatsal bir durak olur maç önü  :eyes

Ben de Odessa için çok olumlu şeyler duydum, şirketteki bekar arkadaşlar senede 2 kere gidiyorlar tarihi eserleri görmek için.

Çevrimdışı tangaz

Adamın henüz golü yok resmi maçlarda öbür tarafta Cenk'in 4 golü var. Bunu da ayrıca not düşelim.. Girdiği gol pozisyonu var mı onuda göremedim..

abubakarın son maçda doğru koşularla doğru noktalara hareketlendiği bir 10 dk izledik canerin ortasında göğüs stopu iyi değildi ama gol pozisyonuydu.

Etiketler: