Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kış saati uygulamasının kalkması bence saçmalık değil iyi olmuş hiç sevmezdim zaten
ben gelmesini isteyenlerdendim şahsen, balotelli etoo ikilisini birlikte istiyordum.
Ben %47 hesapladim vergileri dusunce bu sonuc cikiyor @tuncaboylu abi..bide gelecek sene sampiyon olursak kombineler pahali olur baya bi..
Şehri Türkler istila etmişler ki gezerken gördüğün tablodan utanırsın. Kiev deplasmanına gidecek olan varsa tren ile geçebilir. Opera binası, meydanları, parkları ve mimarisi fena değil. Ayrıca epey ucuz bir şehir. Gidersen Türk olduğunu söyleme ve belli etme. 😉 @tangaz
Devrettiğiniz her maçı kulübün satabileceğini mi düşünüyorsunuz?
@sozkul abiden bir sol kroşe daha
gomez almanyada oynadığı 3 maçta toplam 6 kere ofsayta düşerek bu alanda zirvede yer almış. düşünüyorum da bizdeyken hiç ofsayta düşmüyor helal olsun ne akıllı adam derdik oysa işin alameti farikası bizim iş bilmez savunmacılardaymış sonucu da çıkabilir buradan. ülke futbolumuz cidden tel tel dökülüyor. faul yapmanın bir oyun planı olduğu ülkeden de başka ne beklenir ki!!!
Görmedim, bilmiyorum. Beni konuşmadığım sürece yerel halktan biri sandılar. 😂 Bu arada Odessa'ya geçersen durum daha da vahim. @tangaz
Suleyman abinin yorumlarini gorunce av mevsimi filmindeki ' bakis acini degistir' replikleri geliyor aklima.. çok cool bi abimiz her foruma lazim onun sayesinde yazarken 86 defa dusunuyoruz her seyi kroselerden korunmak icin
Bir de yolda olan 5-4-1'ler var, sadece defans yapalım diyip onu başaramayacak td'ler olacak.
otobüs taktiğini deneyen de epey bir hoca var lakin atladıkları şey ellerindeki otobüsler her tarafı açık gezi otobüsü
Otobüsler de bizden soruluyor artık malum
şehirlerarası otobüslerde yakıt ekonomisi üzerine çalış, pazarlaması daha kolay olur. şehiriçi otobüsleri çok çalışıyor gibi görünse de gerek trafik yoğunlukları gerekse dur-kalklar nedeniyle günsonu km.leri düşük kalır. yapılacak inovatif çalışmaların amortisman süreleri uzun olur ve pazarlanması zorlaşır. ama şehirlerarası yolcu otobüsleri günde 1.000 km rahat devirirler ve amortisman süreleri 1,5 yıl düzeylerinde rahatlıkla kalırlar, pazarlanması da kolaylaşır. @#Berat
Tamam abi , "bizden" değil senden soruluyormuş
estağfrullah. bu satırları karalamak 2 dk.+18 yıl
Aynen öyle. Son maçlarda hiç güven vermiyor Cenk. Aboubakar'ı böyle yüksek tansiyonlu bir maçta ilk 11'de görmek lazım.
Ebubekir düşük tansiyonlu maçlarda da kendini gösteremedi ki bu tip bir maçta kendini göstersin ben formunu bulana kadar bu maçta oynamamasından yanayım..
Adapazarı-İstanbul seyehati yaptığım için sık sık, bu şehir içi ve şehirlerarası farkını en azından çözdüm abi biraz. Seninle daha sohbetini yaparız zaten
düşündüm de bu d.kiev deplasmanına Lviv aktarmalı tur mu düzenlesek napsak, kültürel ve sanatsal bir durak olur maç önü
Adamın henüz golü yok resmi maçlarda öbür tarafta Cenk'in 4 golü var. Bunu da ayrıca not düşelim.. Girdiği gol pozisyonu var mı onuda göremedim..