Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne zaman bir Ukrayna deplasmanı olsa forumu bir heyecan kaplıyor
Takımımızı desteklemeye gidiyoruz
bununla ilgili bir gazeteci anlatmıştı (ismi lazım değillerden biri) sscb yeni yıkıldığı yıllar birkaç kişi moskovaya gidiyorlar uçağın tamamı erkek yolculardan oluşuyor. eskiden uçaklar iniş yaparken kaptan pilotun konuşması bitince bazen alkışlar falan olurdu bilmem hatırlayan var mı? neyse uçak iniş yapmak üzere kaptan konuşmasını bitiriyor uçağın %90 ölmeye ölmeye ölmeye geldik tezahüratını .... ..... ..... geldik die değiştirip tezahürat yapmış
Adamın henüz golü yok resmi maçlarda öbür tarafta Cenk'in 4 golü var. Bunu da ayrıca not düşelim.. Girdiği gol pozisyonu var mı onuda göremedim..
Deplasman yasağı kesin olarak kalkmis. İnşallah hayırlı olur,kıymeti bilinir.
Tarihi kötü abi aralıkta donarız bahar aylarında olsa kesin gitmiştim
Deplasman yasağının kalkması başımıza dert açmaz umarım.
Yasağın kalkmasında emeği geçen herkese saygılarımı iletiyorum.3 yıl boyunca neredeydi bu yetkili abiler ? Stad içinde ve çevresinde olacak olaylardan Beşiktaş Kulübü sorumlu tutulacak bunu herkes biliyor değil mi ?
Taraftar olarak özverili olup galeyana gelmezsek bize bir şey olmaz. Kulüp sürekli uyarılarda bulunuyor. Dikkate almamız lazım hep birlikte.
Her şeyi bizim takımda denesinler zaten. Yine rezalet çıkacak bu düşüncesizler yüzünden.
biletleri barii 1.000 TL'den satalım 2 milyon ciro yaparız