Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157562 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Ne zaman bir Ukrayna deplasmanı olsa forumu bir heyecan kaplıyor  :evillol:

Takımımızı desteklemeye gidiyoruz  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Orhan_

Bizim lige katmak lazım oradan bir iki takım. Görsel açıdan zenginlik olur  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Demba ve Pascal Nouma BJKTV'de olacakmış derbi öncesi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne zaman bir Ukrayna deplasmanı olsa forumu bir heyecan kaplıyor  :evillol:
Tarihi kötü abi aralıkta donarız bahar aylarında olsa kesin gitmiştim :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vizede yok sanırım abi uçak biletini al git :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bununla ilgili bir gazeteci anlatmıştı (ismi lazım değillerden biri) sscb yeni yıkıldığı yıllar birkaç kişi moskovaya gidiyorlar uçağın tamamı erkek yolculardan oluşuyor. eskiden uçaklar iniş yaparken kaptan pilotun konuşması bitince bazen alkışlar falan olurdu bilmem hatırlayan var mı? neyse uçak iniş yapmak üzere kaptan konuşmasını bitiriyor uçağın %90 ölmeye ölmeye ölmeye geldik tezahüratını ....   ..... ..... geldik die değiştirip tezahürat yapmış  :D
Ahahajajjajajaja

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Deplasman yasağı kesin olarak kalkmis.
İnşallah hayırlı olur,kıymeti bilinir.

Çevrimdışı sametbagan

Adamın henüz golü yok resmi maçlarda öbür tarafta Cenk'in 4 golü var. Bunu da ayrıca not düşelim.. Girdiği gol pozisyonu var mı onuda göremedim..
Bence ebubekir ile başlayıp ikinci yarı maçın gidişatına göre cenk girmeli skor üstünlüğü bizde ise ebubekir yerine yoksa forveti çiftlemeliyiz.

Çevrimdışı Anıl1903

Deplasman yasağının kalkması başımıza dert açmaz umarım.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 15:40:04 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Berat

Deplasman yasağı kesin olarak kalkmis.
İnşallah hayırlı olur,kıymeti bilinir.

Her şeyi bizim takımda denesinler zaten. Yine rezalet çıkacak bu düşüncesizler yüzünden.

Çevrimdışı Orhan_

Tarihi kötü abi aralıkta donarız bahar aylarında olsa kesin gitmiştim :evillol:

Kalın giyinirsin bir şey olmaz :D. Acı yoksa kazanç da yok  :icool:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yasağın kalkmasında emeği geçen herkese saygılarımı iletiyorum.

3 yıl boyunca neredeydi bu yetkili abiler ? Stad içinde ve çevresinde olacak olaylardan Beşiktaş Kulübü sorumlu tutulacak bunu herkes biliyor değil mi ?

Çevrimdışı tangaz

biletleri barii 1.000 TL'den satalım 2 milyon ciro yaparız  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

skandal ! Biz olimpiyatta oynarken nazik totoları  gelmeye gerek görmedi ellaam

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi kaç kendiniz bilmez taraftar grubu yasak haberi kalkar kalkmaz saçma sapan paylaşımlar yapmaya başlamışlar kendilerine de üniversiteli bilmem ne grubu filan diyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Deplasman yasağının kalkması başımıza dert açmaz umarım.

Taraftar olarak özverili olup galeyana gelmezsek bize bir şey olmaz. Kulüp sürekli uyarılarda bulunuyor. Dikkate almamız lazım hep birlikte.

Çevrimiçi Samet Ç

Deplasman yasağı kalkmış. Bu bir hataydı. Umarım yönetim sırf rakip takım taraftarı rahat gelsin diye deplasman tribünü biletlerini bizim en ucuz biletten daha ucuz yapmaz. Ben bekliyorum böyle bir şey.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yasağın kalkmasında emeği geçen herkese saygılarımı iletiyorum.

3 yıl boyunca neredeydi bu yetkili abiler ? Stad içinde ve çevresinde olacak olaylardan Beşiktaş Kulübü sorumlu tutulacak bunu herkes biliyor değil mi ?
Durup dururken neden kaşındık anlamıyorum. Necmi abinin burada yazdığı konuyla ilgili şeyler de gerçekten farazi şeyler. Daha iki tane gazeteye sözünü geçiremiyorsun neyin liderliğini yapacaksın? Adamlar böyle bir fırsatı rüyalarında göremezlerdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bu maçta olay çıkmama olasılığı ve cezasız tamamlama olasılığı 0 (sıfır) dır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Deplasman yasağının kalkmasını çok abartıyoruz.Sonuçta her şey bizim elimizde Küfür olmaz olay çıkarmazsak bi sıkıntı çıkmaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar olarak özverili olup galeyana gelmezsek bize bir şey olmaz. Kulüp sürekli uyarılarda bulunuyor. Dikkate almamız lazım hep birlikte.
Ya Olimpiyattaki Gs maçındaki gibi parayla tutulmuş adamları ne yapacaksın?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Her şeyi bizim takımda denesinler zaten. Yine rezalet çıkacak bu düşüncesizler yüzünden.

Artık karar alındığına göre, bizim tarafımızda bir sorun çıkmaması için elimizden geleni yapmalıyız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

biletleri barii 1.000 TL'den satalım 2 milyon ciro yaparız  :money:
Bence 5 bin yapalım abi  :evillol:

Etiketler: