Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157908 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl1903

Taraftar olarak özverili olup galeyana gelmezsek bize bir şey olmaz. Kulüp sürekli uyarılarda bulunuyor. Dikkate almamız lazım hep birlikte.
Taraftarımızın sakin ve sağduyulu olacağını düşünüyorum ama Konya'da oynanan süper kupa maçında gördük gs taraftarını provokatörlükten başka düşündükleri hiçbirşey yoktu.Yönetimimiz risk aldı inşallah herşey düşündükleri gibi olur.

Çevrimdışı tangaz

türk futbolunun resmen don kişot'uyuz !
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu şurda bir Dursun!cumartesi gecesi Lazım olacak!gazamız mübarek olsun...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

türk futbolunun resmen don kişot'uyuz !
Yabancı kararı 1 bu 2 yemin ediyorum. Yanağımıza fiske atana öbür yanağı uzatıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu şurda bir Dursun!cumartesi gecesi Lazım olacak!gazamız mübarek olsun...

Bay haksız rekabet geçen sene Tolga'dan fazla gol yedi. :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi de bizim fiyatlarla aynı fiyattan vermiş Başkan. Daha ucuza verseymiş keşke ayıp etmiş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2016, 12:31:30 #Berat ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bay haksız rekabet geçen sene Tolga'dan fazla gol yedi. :D
Hiç kıvırmaya gerek yok Sametçim :)

Club[edit]
Nacional[19]
Liguilla: 2007
Lazio[19]
Coppa Italia: 2009
Supercoppa Italiana: 2009
Galatasaray SK[19]
Süper Lig: 2011–12, 2012–13, 2014–15
Türkiye Kupası: 2013–14, 2014–15, 2015–16
Süper Kupa: 2012, 2013, 2015, 2016
National team[edit]
Uruguay[19]
Copa América: 2011
FIFA World Cup Fourth Place: 2010
FIFA Confederations Cup Fourth Place: 2013
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İti uğursuzu almaya ne gerek vardı stada?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onur_U

deplasman yasağı kalksın iyi güzel de böyle bir şeye kendi sahanda ilk derbi maçını oynamadan önce ön ayak olmayı bir türlü anlayamıyorum...bu sahada yaşanacak herhangi bir olay sonrası alınacak 3-4 maç ceza ile neler olacağını hepimiz biliyoruz..ama maalesef yöneticilerimizin bunu idrak edememelerini hazmedemiyorum...futbolda ön ayak olacağız, biz yönlendiriyoruz tarzı laflar bence maalesef bu ülke için geçerli değil..çünkü biliyoruz ki burada futbol maalesef sadece saha da oynanmıyor..

umarım ben yanılıyorumdur...

ha son kez bu yasak bu maçtan sonra geri gelir olan bize olur :s20:

Çevrimdışı caner.eryigit

Club[edit]
Nacional[19]
Lazio[19]
Galatasaray SK[19]
National team[edit]
Uruguay[19]
Biz Muslera nın kalitesini tartışmıyoruz eyvallahta çok havaya girdiler gereğini yapmak farz oldu.Belki bu sezonun en kritik maçlarından biri tam bir mesaj maçı olacak bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya Olimpiyattaki Gs maçındaki gibi parayla tutulmuş adamları ne yapacaksın?

O maçta deplasman yasağı yok muydu? Galatasaray seyiricisi mi vardı o maçta?

Adam senin stadına parayla tutulmuş adam sokacaksa, bunun deplasman yasağıyla ne ilgisi var?

Taraftarımız akıllı olacak. Kadıköy'deki ve Arena'daki maçlara gitmek istiyorsak, bunu yapmamız lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz Muslera nın kalitesini tartışmıyoruz eyvallahta çok havaya girdiler gereğini yapmak farz oldu.Belki bu sezonun en kritik maçlarından biri tam bir mesaj maçı olacak bence.

Öyle veya böyle adamlar kalecilerin de dolayı rahatlar düşünüyorlar ama biz Tolga çıkarsa ne yaparız diye tırnaklarımızı yiyoruz. Bu gerginlik bile kötü bir şey..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İti uğursuzu almaya ne gerek vardı stada?
Gerek yoktu valla ya nefret ediyorum onlardan ya.....

Çevrimdışı onder23

Deplasman yasağının kalkması tam bir rezillik.
Aynı durumda gs olsaydı, bizim yerimizde onlar olsa tüm rüzgar arkalarında ve ilk maçı toki arenada bizle yapsalardı bu yasak kalkar mıydı?

Çevrimdışı atalay

Yasak, işin düsturu ve oyunun ruhuna aykırı. Fakat yasağı kaldırmak veya devam ettirmek ile problem çözülmüyor. Toplum bilinci artmayacağına göre sorumluluk sahipleri gerekli önemleri almak ve uygulamak zorundalar. Olumsuz her senaryo bugün 'öncülük ettik' diyenlere yazar. Umarım bu sefer herkes üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirir. Taraftarların da bireysel bilinç bir tarafa Beşiktaş'ın menfaati için itidalli davranması gerek.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2016, 22:57:41 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O maçta deplasman yasağı yok muydu? Galatasaray seyiricisi mi vardı o maçta?

Adam senin stadına parayla tutulmuş adam sokacaksa, bunun deplasman yasağıyla ne ilgisi var?

Taraftarımız akıllı olacak. Kadıköy'deki ve Arena'daki maçlara gitmek istiyorsak, bunu yapmamız lazım.
Yahu olayın özünü niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemde iyi başlamıştık iyi gidiyorduk ne olduysa o dakikadan sonra oldu şimdi de çok iyi bir takımız ve durdurmak için önlerinde bunun gibi bir durum var bi kaç kötü karar  gs taraftarının kışkırtması üstüne sahaya girecek adamlar veya tribünde çıkabilecek olaylar. Saha dışını düşünmek bile istemiyorum. Aç bak tivitarda salak salak gruplar ne paylaşımlar yapmaya başlamışlar bıçaklı sopalı taşlı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Ya Olimpiyattaki Gs maçındaki gibi parayla tutulmuş adamları ne yapacaksın?

Ne yapabilirim o konuda sence? Sen söyle.

Çevrimiçi Samet Ç

Club[edit]
Nacional[19]
Lazio[19]
Galatasaray SK[19]
National team[edit]
Uruguay[19]
Kıvırmıyorum. Her açıdan mükemmel dedikleri kendi taraftarlarınca 30-35 milyon Euro bonservis biçilen bir kaleci 47 tane gol yemez. Muslera Tr ligi için fazlasıyla yeterli bir kaleci ama avrupa için aynı şeyi söyleyemem. Ben böyle düşünüyorum en azından.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öyle veya böyle adamlar kalecilerin de dolayı rahatlar düşünüyorlar ama biz Tolga çıkarsa ne yaparız diye tırnaklarımızı yiyoruz. Bu gerginlik bile kötü bir şey..
Bizim oyuncuların beceriksizliği abi, abartılacak bir şey yok muslera'da normal vuruşlarını yapsalar sorun olmayacakta bizimkilerin son vuruşları kötü maalesef....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne yapabilirim o konuda sence? Sen söyle.
Bu tarz şeylerin oluşumuna engel olabilirsin sana stadını açmayan, şampiyonluklarını çalmış rezil bir camiaya kapını açmazsın üstelik böyle gergin bir dönemde. Bunun bize ne getirisi olacak ki? Tribün olayları mı bitecek yasak olmayınca? İnsanlar mı düzelecek? Maalesef Atalay'ın dediği gibi çürümüş bir hale geldi, GS tribünlerini en son Konya da görmediniz mi? Avrupa'da yaptıklarını. Sanki Real Madrid taraftarı geliyor yahu bu ne rahatlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eğer maçta bir olay çıkarsa bunun sorumluluğu Fikret ormanındır, neden öncelik ediyoruz anlamadım diğer iki renklinin maçında kalkmalıydı...

Çevrimdışı onur_U

Eğer maçta bir olay çıkarsa bunun sorumluluğu Fikret ormanındır, neden öncelik ediyoruz anlamadım diğer iki renklinin maçında kalkmalıydı...

onların maçında kalkmayacak çünkü yasak geri gelecek olan bize olacak...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu olayın özünü niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemde iyi başlamıştık iyi gidiyorduk ne olduysa o dakikadan sonra oldu şimdi de çok iyi bir takımız ve durdurmak için önlerinde bunun gibi bir durum var bi kaç kötü karar  gs taraftarının kışkırtması üstüne sahaya girecek adamlar veya tribünde çıkabilecek olaylar. Saha dışını düşünmek bile istemiyorum. Aç bak tivitarda salak salak gruplar ne paylaşımlar yapmaya başlamışlar bıçaklı sopalı taşlı.

GS taraftarının kışkırtmasına kapılmayacaksın, bu kadar basit.

32 bin kombineli ve maç biletine en az 150 TL para veren 8 bin taraftarımız, 2000 tane salağın kışkırtmasına gelecek ve ceza alacaksak; bizim önümüzü zaten keserler bir şekilde.

Kendi sahandasın, favorisin, daha iyisin ve tribünde kalabalıksın. Bu maçta rakip taraftarın kışkırtmasına gelecek olan bir taraf varsa, onlar da Galatasaray taraftarıdır.

Etiketler: