Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158304 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Şuan totalde satışta olan kaç bilet var abi ?

1903 tribünü hariç toplam 700 civarı saydım ben passo'nun sitesinde.

Öte yandan 1903 tribününde 400'den fazla saydım.

Yani toplam 1200 civarı bilet var satışta.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 11:55:41 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Bishamon

tarih sanat ve kültür şehri gibi harikulade şeyler duymuştum. bir de önemsiz belki ama sokaktaki 6 kişiden 5i kadınmış  :evillol:
Tam bir sanat kultur ve guzellik besigiymis

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tarih sanat ve kültür şehri gibi harikulade şeyler duymuştum. bir de önemsiz belki ama sokaktaki 6 kişiden 5i kadınmış  :evillol:

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Tam bir sanat kultur ve guzellik besigiymis

henüz gitmedim ama doğruluğunu araştırmak için gidip yerinde sayım şey yanii inceleme yapmak istiyorum  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öte yandan 1903 tribününde 500'den fazla saydım.

Maç saatine kadar biter veya bitmek üzere olur o zaman abi + deplasman  yasağı devam ederse 2000 civarıda bilet satışa çıkacaktır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O zaman ben ilk fırsatta ukrayna tru ayarlayım abi :evillol:

Çevrimdışı tangaz

düşündüm de bu d.kiev deplasmanına Lviv aktarmalı tur mu düzenlesek napsak, kültürel ve sanatsal bir durak olur maç önü  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

düşündüm de bu d.kiev deplasmanına Lviv aktarmalı tur mu düzenlesek napsak, kültürel ve sanatsal bir durak olur maç önü  :eyes
+ 1 abi mantıklı

Çevrimdışı tangaz

O zaman ben ilk fırsatta ukrayna tru ayarlayım abi :evillol:

durduğun hata genç bekar adamsın ben yerinde olsam şimdi uçak biletlerine bakıyor olurdum. izinde değilmisin zaten şuan...

Çevrimdışı emre_1978

Öte yandan 1903 tribününde 400'den fazla saydım.

Şu an hala satışta olan 281 bilet var 1903 tribününde @tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

kötü haberi en son vereyim Lviv hakkında; şehir polonya sınırında ve yaşayanlar kendilerini diğer sscb vatandaşlarını asyalı sınıfına sokup bizler avrupalıyız deyip ayrımcılık yaparlarmış ve burunlarından kıl aldırmazlarmış diyollaa ve türklere bakış açısı da negatifmiş. gerçi money talks ama bu konuyu sscb temsilcimiz sayın @mylife1903 daha iyi aydınlatacaktır. sscb kültür turunda nerede ne yenir ne içilir nereler gezilir nerelere girip çıkılır vbvb bizi ziyadesi ile aydınlatacaktır...

Çevrimdışı Bishamon

kötü haberi en son vereyim Lviv hakkında; şehir polonya sınırında ve yaşayanlar kendilerini diğer sscb vatandaşlarını asyalı sınıfına sokup bizler avrupalıyız deyip ayrımcılık yaparlarmış ve burunlarından kıl aldırmazlarmış diyollaa ve türklere bakış açısı da negatifmiş. gerçi money talks ama bu konuyu sscb temsilcimiz sayın @mylife1903 daha iyi aydınlatacaktır. sscb kültür turunda nerede ne yenir ne içilir nereler gezilir nerelere girip çıkılır vbvb bizi ziyadesi ile aydınlatacaktır...
Konu disi olunca @mylife1903 abi hemen gozukurdu nerelerde simdi acaba

Çevrimdışı tangaz

Konu disi olunca @mylife1903 abi hemen gozukurdu nerelerde simdi acaba

çünkü konu dışı yapmadık henüz d.kyev deplasmanı planlaması yapıyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çünkü konu dışı yapmadık henüz d.kyev deplasmanı planlaması yapıyoruz  :evillol:
O şuan at eti yiyip votka içiyordur abi :evillol:

Çevrimdışı tangaz

O şuan at eti yiyip votka içiyordur abi :evillol:

geyik kanı detoksuna başlamış

Çevrimdışı atalay

Lviv, ikinci dünya savaşı öncesi Polonya şehriydi; savaş sırasında ise tampon bölgeymiş. Shevchenko Bulvarı üzerindeki kafeleri ve gece hayatı ile güzel bir şehir. @tangaz Ayrıca nicelik değil de nitelik açıdan doyurucu. 😉

Çevrimdışı tangaz

Lviv, ikinci dünya savaşı öncesi Polonya şehriydi; savaş sırasında ise tampon bölgeymiş. Shevchenko Bulvarı üzerindeki kafeleri ve gece hayatı ile güzel bir şehir. @tangaz Ayrıca nicelik değil de nitelik açıdan doyurucu. 😉

nitel anlamda doyurucu olmayan bir sscb toprağı varmıdır sorusu gündeme geliyor şimdi de @atalay
tabii doyuma hangi pencereden baktığımıza bağlı  :D

Çevrimdışı onurturan

Muhtemelen birisi kulübe devretti biletini, kulüp de satışa çıkardı.

Biletleri kulübe devredince %60'ını geri veriyor.

İş öyle garip bir hal aldı ki, kombinen varsa ve hiç bir maça gitmeyip biletlerini kulübe devretsen; seneye kombinen bedavaya geldiği gibi üstüne epey bir para kalacak.
Ben %47 hesapladim vergileri dusunce bu sonuc cikiyor @tuncaboylu abi..
bide gelecek sene sampiyon olursak kombineler pahali olur baya bi..

Çevrimdışı Berat

UEFA kış saati uygulamasının kaldırılacak olması sebebiyle iç sahada oynayacağımız Napoli ve Benfica maçlarının saatini TSİ ile 20:45'e atmış.

Çevrimdışı onurturan

mario balotelli 2 maç 168 dk. 4 gol  :bandit:
:sombrero: :red_bandana: :locked: :nargile: :elvis:
Dedik dedik inanmadiniz gördünüz mü bak ne oldu simdi..

Çevrimdışı OrhanAker

UEFA kış saati uygulamasının kaldırılacak olması sebebiyle iç sahada oynayacağımız Napoli ve Benfica maçlarının saatini TSİ ile 20:45'e atmış.
Güzel haber.

Çevrimdışı Berat

Güzel haber.

Uygulamanın kalkması saçmalık, neyse abi konu dışı zaten bu mesele :)

Çevrimdışı tangaz

kış saati uygulamasının kalkması bence saçmalık değil iyi olmuş hiç sevmezdim zaten :)

Çevrimdışı OrhanAker

Ben sadece maç saati açısından şeetim :D
Yaz saatinin devam etmesi çok başka konu zaten.

Çevrimdışı tangaz

:sombrero: :red_bandana: :locked: :nargile: :elvis:
Dedik dedik inanmadiniz gördünüz mü bak ne oldu simdi..

ben gelmesini isteyenlerdendim şahsen, balotelli etoo ikilisini birlikte istiyordum.

Etiketler: