Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şuan totalde satışta olan kaç bilet var abi ?
tarih sanat ve kültür şehri gibi harikulade şeyler duymuştum. bir de önemsiz belki ama sokaktaki 6 kişiden 5i kadınmış
Tam bir sanat kultur ve guzellik besigiymis
1903 tribünü hariç toplam 700 civarı saydım ben passo'nun sitesinde.Öte yandan 1903 tribününde 500'den fazla saydım.Yani toplam 1200 civarı bilet var satışta.
düşündüm de bu d.kiev deplasmanına Lviv aktarmalı tur mu düzenlesek napsak, kültürel ve sanatsal bir durak olur maç önü
O zaman ben ilk fırsatta ukrayna tru ayarlayım abi
1903 tribünü hariç toplam 700 civarı saydım ben passo'nun sitesinde.Öte yandan 1903 tribününde 400'den fazla saydım.Yani toplam 1200 civarı bilet var satışta.
kötü haberi en son vereyim Lviv hakkında; şehir polonya sınırında ve yaşayanlar kendilerini diğer sscb vatandaşlarını asyalı sınıfına sokup bizler avrupalıyız deyip ayrımcılık yaparlarmış ve burunlarından kıl aldırmazlarmış diyollaa ve türklere bakış açısı da negatifmiş. gerçi money talks ama bu konuyu sscb temsilcimiz sayın @mylife1903 daha iyi aydınlatacaktır. sscb kültür turunda nerede ne yenir ne içilir nereler gezilir nerelere girip çıkılır vbvb bizi ziyadesi ile aydınlatacaktır...
Konu disi olunca @mylife1903 abi hemen gozukurdu nerelerde simdi acaba
çünkü konu dışı yapmadık henüz d.kyev deplasmanı planlaması yapıyoruz
O şuan at eti yiyip votka içiyordur abi
Lviv, ikinci dünya savaşı öncesi Polonya şehriydi; savaş sırasında ise tampon bölgeymiş. Shevchenko Bulvarı üzerindeki kafeleri ve gece hayatı ile güzel bir şehir. @tangaz Ayrıca nicelik değil de nitelik açıdan doyurucu. 😉
Muhtemelen birisi kulübe devretti biletini, kulüp de satışa çıkardı.Biletleri kulübe devredince %60'ını geri veriyor.İş öyle garip bir hal aldı ki, kombinen varsa ve hiç bir maça gitmeyip biletlerini kulübe devretsen; seneye kombinen bedavaya geldiği gibi üstüne epey bir para kalacak.
mario balotelli 2 maç 168 dk. 4 gol
UEFA kış saati uygulamasının kaldırılacak olması sebebiyle iç sahada oynayacağımız Napoli ve Benfica maçlarının saatini TSİ ile 20:45'e atmış.
Güzel haber.
Uygulamanın kalkması saçmalık, neyse abi konu dışı zaten bu mesele
Dedik dedik inanmadiniz gördünüz mü bak ne oldu simdi..