Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol Hoca DERBI TECRUBESINDEN dolayi KALEDE TOLGEA ya gorev vermeyi düşünüyormuş

Evet Bayagi bir Derbi tecrübesi var , Her Derbide bir sekilde Hatali Gol yemeyi basarip yenilmemize sebep oluyor

Bu arada Fabri daha ne yapsin kaleyi almak için oda ayri konu

Su performansi ile Tolganin Ziraat maclari haric 11 e girmemesi gerekiyor..
Tolga hangi derbi maçında hatalı gol yedi? Kötü performans gösterdi ben hatırlamıyorum

Çevrimdışı Berat

Passo da şuan 410. Blokta bilet satışa çıktı alamayanlara duyurulur

Bilgilendirme için sağolasın, anında bitti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son gs maçında yemedi
:alala: :alala:

Hakan Baltanin attigi Golde Topa cikmayip cizgide kalip Golu yiyen Fabrimiydi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

dün uzunca bir mesaj yazdım bu bizden yurtdışına giden oyuncuların başarılı olması vb konularında sonra gönder dedim küt die bakım yazısı çıktı yazımda uçmuş bu arada   :D

cincona sokuşturmamıza 1 gün daha yaklaştık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

mario balotelli 2 maç 168 dk. 4 gol  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Fabri mi Tolga mı Manisadaki üst direk mi

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Hoca DERBI TECRUBESINDEN dolayi KALEDE TOLGEA ya gorev vermeyi düşünüyormuş

Evet Bayagi bir Derbi tecrübesi var , Her Derbide bir sekilde Hatali Gol yemeyi basarip yenilmemize sebep oluyor

Bu arada Fabri daha ne yapsin kaleyi almak için oda ayri konu

Su performansi ile Tolganin Ziraat maclari haric 11 e girmemesi gerekiyor..

Geçen sene derbilerde hatalı gol yemedi.

Bence de Fabri'nin oynaması lazım da, bu tarz yazılar Tolga'yı haksızken haklı konuma getiriyor.

Çevrimdışı fani madida

Bende diyorum bu forumdaki insanlar niye bu kadar cana yakın, Eskişehirin ekmeğini yeyip suyunu içmişler :) ne zaman üniversite anılarınızı canlandırmak isterseniz misafir ederim abiler kardeşler. Bu gidişlede atama bekleyen öğretmen olarak daha çok Eskişehirdeyim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hacım ben de eskişehir'e çoooook uzakta çalışan bi eskişehirliyim değerini bilin böyle bir şehir bırak türkiye'yi dünya'da yok :)
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tuncaboylu

Passo da şuan 410. Blokta bilet satışa çıktı alamayanlara duyurulur

Muhtemelen birisi kulübe devretti biletini, kulüp de satışa çıkardı.

Biletleri kulübe devredince %60'ını geri veriyor.

İş öyle garip bir hal aldı ki, kombinen varsa ve hiç bir maça gitmeyip biletlerini kulübe devretsen; seneye kombinen bedavaya geldiği gibi üstüne epey bir para kalacak.

Çevrimdışı tangaz

hacım ben de eskişehir'e çoooook uzakta çalışan bi eskişehirliyim değerini bilin böyle bir şehir bırak türkiye'yi dünya'da yok :)

ben Lviv şehri hakkında çok iyi şeyler duymuştum  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Muhtemelen birisi kulübe devretti biletini, kulüp de satışa çıkardı.

Biletleri kulübe devredince %60'ını geri veriyor.

İş öyle garip bir hal aldı ki, kombinen varsa ve hiç bir maça gitmeyip biletlerini kulübe devretsen; seneye kombinen bedavaya geldiği gibi üstüne epey bir para kalacak.

abicim bi dur, eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırma  :D

Çevrimdışı abdusta

:bandit: :bandit: :bandit: :icool:

Ben Arfa kadro dışı.
Nasri sakatlanmıştı
Remy sakatlanmıştı
Benteke sakat
Kolarovun disi çıktı
Sosa 3  Haftadır sessiz
Gomez 4 haftadir sessiz
Şampiyonlar ligindeki rakibimiz Benficada 3 önemli oyuncusu sakatlandı.
Yine Şampi ligindeki rakibimiz olan Dinamo kiev'in stoperlerinden Vida beyin sarsıntısı yaşadı ve yanındaki danilo sezonu kapattı.

BEŞİKTAŞ'ın Adı Yeterli.

Besiktasarena forum çok sık sakatlanıp ,çöküyor!!

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Birinci kategoride ve VIP tribününden satılmayan epey bilet var hala, 300-400 kadarç

Stadın ortalarında boş koltuklar göze çarpabilir maçta.

1903 tribünün de yarısından fazlası boş, kombine de satılamamış çoğu demek ki.

Başkanın yanlış öngördüğü tek kısım bu tribün oldu sanırım.

Eğer teknik olarak mümkünse, seneye bu tribünü locaya çevirme gibi bir hamle yapabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Arthur

[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 10:55:41 Arthur ]

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Arthur

tabiki hiçbirine  :)
Abi biz zaten inanmıyoruz da inanan Beşiktalılar elbette olacaktır. Maalesef  :s20:

Çevrimdışı tangaz

Abi biz zaten inanmıyoruz da inanan Beşiktalılar elbette olacaktır. Maalesef  :s20:

çoluk çocukdan başka kimse inanmıyor artık bunlara hee hee deyip geçiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben Lviv şehri hakkında çok iyi şeyler duymuştum  :icool:
Nasıl iyi şeyler abi biraz bahsedebilir misin :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Birinci kategoride ve VIP tribününden satılmayan epey bilet var hala, 300-400 kadarç

Stadın ortalarında boş koltuklar göze çarpabilir maçta.

1903 tribünün de yarısından fazlası boş, kombine de satılamamış çoğu demek ki.

Başkanın yanlış öngördüğü tek kısım bu tribün oldu sanırım.

Eğer teknik olarak mümkünse, seneye bu tribünü locaya çevirme gibi bir hamle yapabilir.
Şuan totalde satışta olan kaç bilet var abi ?

Çevrimdışı emre_1978

Şu an itibariyle GS maçı için hala satışta olan biletler ;

1. Kategori
Blok 115 => 37
Blok 116 => 246

2. Kategori
Blok 117 => 77
Blok 125 => 30

3. Kategori
Blok 113 => 19

6. Kategori
Blok 418 => 3

VIP
Blok 101 => 96
Blok 126 => 177

1903 tribününü saymadım, oradaki boşluklar belli olmuyor  :)

Dün 1. Kategori ve VIP + 1903 dışında hiçbir yerde bilet kalmamıştı. Akşama doğru bir çok blokta bilet çıktı, sponsor biletlerinden iadeler olabilir.
Kullanılmayan sponsor biletleri maçtan bir süre önce satışa çıkıyor olmalı. Kombine sahiplerinden devir de olabilir ama bir anda o kadar sayıda devir olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangisine inanalım şimdi. İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen :iwantattention:

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2016/09/22/70-testten-pekiyi

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-resmen-olimpiyat-tan-dondu-besiktas-2314726-skorerhaber/

Haticeye değil, neticeye bakmak lazım.

Eski İnönü'de oynatıldı CL maçları, Vodafone Arena'da mı oynatılmayacaktı?

O eskidendi desen; bu sene Maksimir Stadı'nda maç oynanıyor CL'de, kime ne anlatıyorlar?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu an itibariyle GS maçı için hala satışta olan biletler ;

1. Kategori
Blok 115 => 37
Blok 116 => 246

2. Kategori
Blok 117 => 77
Blok 125 => 30

3. Kategori
Blok 113 => 19

6. Kategori
Blok 418 => 3

VIP
Blok 101 => 96
Blok 126 => 177

1903 tribününü saymadım, oradaki boşluklar belli olmuyor  :)

Dün 1. Kategori ve VIP + 1903 dışında hiçbir yerde bilet kalmamıştı. Akşama doğru bir çok blokta bilet çıktı, sponsor biletlerinden iadeler olabilir.
Kullanılmayan sponsor biletleri maçtan bir süre önce satışa çıkıyor olmalı. Kombine sahiplerinden devir de olabilir ama bir anda o kadar sayıda devir olacağını sanmıyorum.
Yazdıklarına göre 695 tane bilet satışta görünüyor

Çevrimdışı tangaz

Nasıl iyi şeyler abi biraz bahsedebilir misin :evillol:

tarih sanat ve kültür şehri gibi harikulade şeyler duymuştum. bir de önemsiz belki ama sokaktaki 6 kişiden 5i kadınmış  :evillol:

Etiketler: