Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145083 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Fabri
Gokhan Rhodo Marcelo Adriano
           Atiba      Talisca
Quaresma  Oğuzhan  Caner
               Aboubacar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı artena_condari

4-4-2 yerine 4-2-3-1 ile devam etmeliyiz bence. Bugünkü performansları da göz önünde bulundurarak, benim ideal kadrom şöyle:

Fabri
Beck-Rhodolfo-Marcelo-Adriano
Atiba-Ozzie
Olcay-Talisca-Caner
Aboubakar

Yedekler: Tolga, Atınç, Gökhan, GG, Cenk, Q7, Tolgay

Çevrimdışı brkntcnr

Gelecek sene Oğuzhan'ı satıp, Töre' yi de West Ham' a kilitleyip Talisca' nın bonservisini alalım ya. Hatta gerekirse banka hesabı falan söylesinler üstünü biz tamamlayalım o kadar çok istiyorum kalmasını.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan, atiba ve olcay ilk 11'e girer inler, tolgay, caner yedeğe geçer gibi

Toplam kalitenim artmasi icin oguzhan ve atiba girmeli ilk11e. Sagda quaresma oynar arkasinda beck sol tarafta caner-taliska oynar bence. Adriano-olcay da olur ama caner-adriano bence oynatmaz hoca.
 Taliska da bence hemen cat diye ilk11 oyuncusu olabilir mi bilmiyorum. Mesela hoca inler-atiba yapar onlerine oguzhani koyarsa ki cok mantikli sagda quaresma solda olcay oynayabilir. Aslinda @Yunus Emre Dökmeci bir baksin benim hatirladigim karijma solda daha etkili oluyor. Solda adriano-quaresma oynarsa sagda beck-taliska olur mu?
Senol hocanin isi zor kanatlarda.
Adriano da cok neseliydi hemen kaynasmis.

Çevrimdışı MUSTAFA_

4-4-2 yerine 4-2-3-1 ile devam etmeliyiz bence. Bugünkü performansları da göz önünde bulundurarak, benim ideal kadrom şöyle:

Fabri
Beck-Rhodolfo-Marcelo-Adriano
Atiba-Ozzie
Olcay-Talisca-Caner
Aboubakar

Yedekler: Tolga, Atınç, Gökhan, GG, Cenk, Q7, Tolgay
Bence GG yi kesme özellikle duran top savunmasında tüm topları o karşıladı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kuzey

bu kadroda beni tek korkutan marcelo ve tolga zengin iki tane bomba biri adam kaçırma biride söylemeye gerek yok zaten

Çevrimdışı artena_condari

Bence GG yi kesme özellikle duran top savunmasında tüm topları o karşıladı  :tabe:

Beck'in eksik yönü hücum ve bu hususta GG, Beck'ten fazlasını yapmadı bence. Yani 11'e girebilmesi için ekstradan bir şeyler yapması lazım GG'nin; Caner'in yaptığının yarısını yapsa 11e girer :)

Çevrimdışı kadirakca

Beck'in eksik yönü hücum ve bu hususta GG, Beck'ten fazlasını yapmadı bence. Yani 11'e girebilmesi için ekstradan bir şeyler yapması lazım GG'nin; Caner'in yaptığının yarısını yapsa 11e girer :)
Fazlasını yapmadı mı :) Beckin beşiktaşta oynadığı tüm maçların hiçbirinde bir kere cezasahasında göremezsin bugün Gönülü kaç kere gördük. Kaç tane depar attığını hatırlamıyorum, ayrıca pas oyununda daha fazla güven verdi.

Ek olarak defansta bile daha iyiydi GG, özellikle duran toplarda, ters ortalrda hep ilk hamleyi yaptı, GG nin birçok pozisyonunda Beck arkaya adam kaçırırdı Marcelo toplardı arkasını, sonra Marcelo çöp.

Bugün Marcelo da çok iyiydi, Rhodolfo Marcelo bu takımın tandemini oluşturur, uyum arttıkça ikiside çok iyi olacak.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Atiba inler oynasın istiyorum ama ozi ve taliscada kesin koyunca oynadığımız sisteme uymuyor.. Şu sistemlere gidilebilir belki ilerde..

Çevrimdışı ozankarakoc

Caner

Takımın en iyisiydi. Bir bekin, sadece müsait pozisyonlarda isabetli ortalar yapması bile bizim için 'lüks' olmuşken, hiç beklenmedik noktalarda, zor pozisyonlarda oyunun seyrini değiştiren uzun ve isabetli paslar atabiliyor olması mükemmel. Ömer'e attırdığı gol kusursuzdu. Taç çizgisinin orada çalıma girebilirdi, kısa pas yapabilirdi, geriye dönebilirdi... Hiçbirini yapmadı, o kalabalığın içinde Ömer'i gördü ve çok klas bir orta yaptı. Fiziksel olarak tamamen hazır, takıma daha ilk maçtan uyum sağlayabilmiş durumda.

Talisca

'Sosa gibi olamaz' demiştik, haksız sayılmayız. 'Farklı' türde bir oyuncu. Son zamanların popüler deyimiyle şapkadan tavşan çıkaracak bir oyuncu değil bana göre. Ama genç yaşına rağmen güven veriyor. Top ona geldiğinde tedirgin olmayacağız ama uzaktan çıkaracağı sürpriz şutlar dışında inanılmaz işler de beklemeyeceğiz. Aboubakar'ın golündeki duvar pası çok iyiydi, penaltıda da gayet sert ve düzgün bir vuruş yaptı. Penaltı konusundaki şanssızlığımız devam ediyor nedense...

Aboubakar

Etkiliydi. Oyunun içinde olan bir golcü. Pasları iyi, top tekniği yüksek... Gomez'le kıyaslamak doğru olmaz ama, ondan daha 'dengeli' olması bence bir avantaj. Gomez'in, gol vuruşları dışındaki anlarda beyniyle ayakları arasındaki mesafe çok uzundu... Bazen topu ayağına dolaştırıyordu, ne yapacağına karar veremiyordu. Aboubakar daha kıvrak, daha net... Kişisel olarak benim sevdiğim golcü türüne daha yakın. Gomez'le 26 kez çılgınca gol sevinci yaşadık, ama onun dışında Gomez'i izlemek çok 'zevkli' değildi. Aboubakar o konuda bizi daha çok tatmin edebilir diye düşünüyorum.

Gökhan İnler

'Atiba'yı keser' fikrine şimdilik pek katılmıyorum. Uzun süredir bildiğim ve sevdiğim bir oyuncu ama, Beşiktaş'ın sisteminde, var olan bütün alternatif isimleri kesip ilk onbire çıkması bana pek kolay görünmüyor. Tolgay'dan kesinlikle daha iyi. Atiba ve Oğuzhan'ın birinci yedeği olacağı kesin. Talisca'nın performansına ve sakatlık ya da ceza durumuna göre ona da alternatif olabilecek bir oyuncu.

Adriano

Kalitesi çok belli ama bu maçta biraz silikti. Zaman zaman kendisine yakışmayacak hatalar yaptı. Maçı pek 'ciddiye almamış' gibi görünüyordu. Yine de duruşuyla, top tekniğiyle keyif veriyor. Sol bekte Adriano olunca insanın gözü arkada kalmıyor.

Fabri

Tolga'ya fazla ve gereksiz yüklenildiğini düşünenlerdenim. Çok iyi bir kaleci olmadığı ve Beşiktaş'ın kaleciye ihtiyacı olduğu kesin. Ama linç edilecek seviyede kötü olduğunu da düşünmüyorum. Ne yaparsa yapsın, aklımıza sürekli o iki UEFA Avrupa Ligi maçı geliyor... İki hatayla kendisini idam ediyoruz. Boyko geldi, gereğinden fazla umut bağladık, 3 maçta oynadı, korkunç kötüydü, gitti. Şimdi sıra Fabri'de... Aşırı büyük bir ilgi ve sevgi gösterisi var... Bizi Tolga'dan kurtarsın diye... Ama o da ortalama bir kaleci... Refleksleri iyi, ama bazı toplara çıkışları çok gereksiz. Deportivo'daki maçlarında da bunu çok görüyorduk. Aşırtma gol yemeye çok müsait bir kaleci... Benfica maçında iki saçma gol yerse koşa koşa Tolga'ya dönüp sarılmamız gerekir, rezillik olur... Bence taraftarın Tolga'yla barışması, Fabri'nin de bütün iyi niyetiyle kendini geliştirmeye devam etmesi gerekiyor. Zira başka alternatifimiz yok.

Gökhan Gönül

Biraz fazla top kaybı yaptı. Fiziksel olarak da tam hazır değil gibi görünüyor. Buna rağmen takıma Beck'ten çok daha fazla şey kattığını düşünüyorum. Bir de eski formuna kavuşur ve sol kanatta Caner'in yaptığını sağ kanatta yapabilirse takımı hepten uçurur.

Atınç

Rhodolfo ve Marcelo'dan belirgin bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Ama ikisinden biri sakatlandığında veya cezalı duruma düştüğünde yerine Tosic'in ya da Necip'in girmesindense Atınç'ın girmesini kesinlikle tercih ederim. Bugün, takımın mükemmele yakın oynadığı ilk yarıda bile savunmanın yer yer aksadığını gördük. Aynı futbolu Gaziantep'e değil Napoli'ye karşı oynasaydık, süper oynadığımız ilk yarıyı berabere ya da mağlup bile bitirebilirdik. Umarım gözlerimiz bütün sezon, transfer döneminde peşinden koştuğumuz Mangala, Sakho, Manoel, Indi gibi isimleri aramaz...

Ömer

Bence Ömer'in en büyük zaafı, duygusal hassasiyetleri... Sürekli bir saçını düzeltme hareketi, top kaptırınca ya da gol kaçırınca yüzüne yerleştirdiği 'kaptırdım ama rezil olmadım' ifadesi... Hani yere düştüğünde bir yeri yaralanmış mı diye bakmadan önce kafasını kaldırıp 'kaç kişi bana güldü' diye etrafı tarayan insanlar vardır ya... Onlar gibi. Daha rahat olması ve kafasını oyuna vermesi gerekiyor. Öyle yaparsa fena golcü değil. İyi yer tutuyor, egoist değil, net pozisyonlarda pas da veriyor. Şenol Güneş ona çok şey öğretebilir.

---

Sağ kanatta Ömer'in yerine Quaresma,
Ortada Tolgay'ın yerine Atiba,
Gökhan İnler'in yerine Oğuzhan

ile bu takım çok iş yapar.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı b.damatoglu

30 yaşındayım kendimi bildim bileli Beşiktaşı izliyorum. Bugün anladım ki, bekler çok önemliymiş futbolda. Ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum beklerin. Vay be biz bek diye ne izledik yıllardır...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KAP

hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes iyi bir sonuc alacaktir bu kadrodan. Ikinci yari topu ve inisiyatifi rakibe vermemiz hosuma gitmedi 6-7 tane kitlemeliydik ki rakipler korksun, butun renkliler maci izlediler.

Bu arada fbli olmak ne kadar kolaymis arkadas yaaa maci anlatan senin skiperin, yayini yapan fbtv gibi ustune solda caner sagda gg ohhhh suyundan da koy.

Licktvye tepki verilsin bizim maclar ya tarafsiz anlatilsin ya da fb maclari gibi olsun. Ohhh ne guzel mis bu bjktv ya

Fikret baskan iyice para kazandirsin sonra borclari odeyip ciksin bu havuzdan bjktvden izleyelim maclari.

Biz boyle oynarsak yakinda aziz yildirim bornozuyla bir basin toplasi duzenler, dicklerimzaten baslamis aglamaya hakem hakem diye

Çevrimdışı b.damatoglu

Ayrıca Gomez salaklık yapıp gitmeseydi bütün rekorların içinden geçerdi hem Beşiktaş hem Türk futbol tarihine adını kazırdı 10 nesil unutulmazdı, boğazın ortasına heykeli dikilir, tanrılığını ilan ederdi.

O almanyanın köyüne gitti

Çevrimdışı Çağatay

Genel kültür sorusu:
Beşiktaş formasıyla en son ne zaman bir sol bek bir maçta 2 asist yapmıştır ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

Caner adrianoyu keser gibi bu oyunla. Rhodolfo stoperde rakipsiz. gerçek bir lider. gg tutuktu, tolgay çık pas hatası yaptı, talisca diline ve diri çok da isabetli oynadı. Kerim necip Ömer maalesef bu kalibrede değiller ki çok ihtiyacınız da olmayacak onlara. Şenol hoca kerim ve tolga inadından vazgeçse kusursuza yakın futbol izleceğiz bu sene

Çevrimdışı ozankarakoc

Ayrıca Gomez salaklık yapıp gitmeseydi bütün rekorların içinden geçerdi hem Beşiktaş hem Türk futbol tarihine adını kazırdı 10 nesil unutulmazdı, boğazın ortasına heykeli dikilir, tanrılığını ilan ederdi.

O almanyanın köyüne gitti

Gerçekten öyle...

Haydi Aboubakar, unuttur şu Gomez'i bize!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Luccâ

Aspor da Evren " Caner'e forma yakışmış " deyince İlker ağlayacaktı neredeyse :D

Spiker " Beşiktaş taraftarı iso 1 yılda iki asist yapti Caner 1 maçta yakaladi diyor " deyince İlker " Ona kalırsa İso da milli takım futbolcusu " diyor. Az zorlasa benim babam senin babani dover diyecek. Acayip zorlarina gitmiş acayippp 😆😆😆😆

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Genel kültür sorusu:
Beşiktaş formasıyla en son ne zaman bir sol bek bir maçta 2 asist yapmıştır ?
Asist yapmış mıdır ki  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner bu oyunuyla çoğu kişiyi kötü gösterir  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı KadirA

Bu takım ligin içinden geçer. İnanılmaz bir takım var.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Caner inanılmaz hırslı oynadı. Önünde adriano gibi bir futbolcu var ve ondan formayı almak zor olacak. O yüzden klasını ortaya koydu o da. Sonuçta kazanan biziz, Şenol hoca Caner'e formayı verir.

iPhone 6+ cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı kartal190321

g.gönül   kanat görevi dışında stoperlerden seken topları açıklarınıda kapattı muazam birşey bu
caner     hem defansif  hemde isabetli ortalarıyla çok can yakacak
g.inler    ilk toplara çok iyi müdahale etti vücudunu çok iyi kullanıyor
talisca      adından çok söz ettirecek sadece şutları ara pasları çok iyi çok zayıf güçlenmesi lazım çabuk yıkılıyor
adriano     lider özelikleri arkadaşlarına yardımları çok iyi sahiplenmiş belli  oyununa diyecek yok zaten
atınç        çok basit oynuyor havada çok iyi ,geride oyunu kurmayı becerebilirse ilk pas tercihlerini iyi kullanırsa banko oynar
fabri        kendine güveni var, stoper gibi oyunu takip ediyor elini iyi kullanıyor oyunu başlatması , ayagıda çok iyi nokta paslar verdi
ebubekir   çok sert karşısında stoper zor durur son vuruşları sıkıntı gibi alan boşaltır arkadan gelen oyuncular çok gol atar
kerim       aynı kerim ne uzuyor ne kısalıyor 18 e zor girer gibi kiralık gitmesi daha mantıklıydı
ömer        hazırlık maçında bile kendini gösteremiyor   18 giremez t.kupası oyuncusu olur
rdolfo       gayet saglıklı görünüyor sağlam müdahalede bulundu en fazla 2 maç kaçırır sonra banko oynamaya başlar
tolgay       18 oyuncusu olur ilk geldiği zamandan geride şuan

hocanın işi çok zor, elinde çok çok geniş bir kadro var. hepsini hazır tutmak adaletli forma dagıtmak çok zor olacak, allah yardımcısı olsun :ishock:

bu kadro iç sahada çok can yakar (  tosic   kerim necip  ömer  aras ) 18 dışında kalıyor çok çok geniş kadro :claps:

fabri                                                    tolga

g.gönül    rdolfo    marcelo   adriano                              beck                   

atiba  oguzhan                                            atınç
                                                                               olcay
qerezma       talisca          caner                                  g.inler
                                                                               tolgay
                 ebubekir                                                  cenk
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Orhan

Aspor da Evren " Caner'e forma yakışmış " deyince İlker ağlayacaktı neredeyse :D

Spiker " Beşiktaş taraftarı iso 1 yılda iki asist yapti Caner 1 maçta yakaladi diyor " deyince İlker " Ona kalırsa İso da milli takım futbolcusu " diyor. Az zorlasa benim babam senin babani dover diyecek. Acayip zorlarina gitmiş acayippp 😆😆😆😆

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilkerle taner cok tehlikeli😁 Taraftar örgütlenip tepelerine çöker böyle devam ederlerse.

Etiketler: