Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144858 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

geçerse kaleye tolga
sonradan girerse necip
bu durumun bence alternatifleri olacaklardır
ama ilk 11 de böyle bir oyuncu olacağını sanmıyorum bende artık
Necibi doveriz de severiz de bizim cocugumuz ama kufur etmeyiz yahu tolga da kufur edilecek bir kaleci degil biz fevziye kufur etmedik, benim tolgaya soyledigim en kotu soz sudur "hay tolga ayagina tukureyim, hay tolga vurma su topa ayagini tornaya sokayim"

Bu futbolcular bir ismail degildir, yapmayin gozunuzu seveyim.

Çevrimdışı KadirA

Atiba-Gökhan İnler ikilisi çok yan top yapar, bizim seri ve dikine paslara dayalı oyunumuzda topu ezerler. ŞL'de deplasman maçında oynayabilirler beraber ancak.
Yanılıyorsun. İnlerin Atibadan artısı pasör oyuncu da olması. Dikine kısa uzun yerden havadan oynar inler.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Necibi doveriz de severiz de bizim cocugumuz ama kufur etmeyiz yahu tolga da kufur edilecek bir kaleci degil biz fevziye kufur etmedik, benim tolgaya soyledigim en kotu soz sudur "hay tolga ayagina tukureyim, hay tolga vurma su topa ayagini tornaya sokayim"

Bu futbolcular bir ismail degildir, yapmayin gozunuzu seveyim.

hadi necip neyse ama yook aslında ona da neyse diyemicem ama tolga yok mu o tolga
kibariye nin annesinin ah o şöfer yokmu şöfer deyişi gibi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Yanılıyorsun. İnlerin Atibadan artısı pasör oyuncu da olması. Dikine kısa uzun yerden havadan oynar inler.

Atiba topu bizde tutup, bos olan yaratir, ginler topu kullanir, ginler tempoyu belirler, dikine oynar sut atar iyi ikili olurlar. yakinda atiba-ginler icin "bitirim ikili" basliklari atilir.

Çevrimdışı Yalçın

Necip Bayrak adamdir. Ulkenin en buyuk kulubuyuz. Ilk kurulan kulubuyuz ayni zamanda. Birakalim da bir bayrak oyuncumuz olsun. Ve sahip cikalim. O da bize ait bir ozellik olsun. Bu yuzden ister kotu olsun, ister effektif olmasin. Onemi de olmasin.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@atalay nerdesin senin yorumunu da görmek istiyoruz biz. Yabancı yok biz bizeyiz şurda kızıp gitmek olur mu. Gel :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Bu maç özelinde birşeyler karalamak istedim.

Fabri : Çok fazla iş düşmedi. Fakat benim için kaleden çıkarak uzaklaştırdığı top yeterli. Bir tanede köşeden çıkardı. Şans verilirse Tolga'yı kesecek inşallah.

Gökhan : Çok fazla zorlamadı kendini. Fakat bu hali bile Beck'i kesebilecek düzeyde. Beck' vasat bulan biri olarak Gökhan ilaç olucak. Bindiren ve orta yapabilen bir sağ bek var takımda vay be.

Rhodolfo - Marcelo : Fena değildiler fakat yavaş bir tandem oluyor bu. Arkaya sarkabilecek pırpır forvetlere karşı zor durumda kalacaklar gibi. Bu sebeple beklerin kademeye girmesi önemli.

Adriano : Bence kapasitesinde bir oyun çıkarmadı. Vasat üzeriydi fakat kalitesi belli. Alışacaktır.

Gökhan İnler : Tam performansını vermedi ama bu bile yetti. Gökhan bugün kalitesi ve tecrübesiyle oynadı. Tam randımana vurduğunda Atiba'yı kesecektir diye düşünüyorum. CL'de Atiba ile beraber duvar olur bu ikili.

Talisca : Çok kaliteli adam ve potansiyelini bildiğim için lige damga vuracaktır bu sene. İnanılmaz düzgün ayağı var. Fakat o da ikinci yarı düştü oyundan. Süreklilik sağlamalı. O da alışacak.

Caner : Mükemmel oynadı. Bu şekilde devam ederse sol açık bunun olur. Ne Quaresma ne Olcay ne Adriano. Ömer'e attırdığı golde akan oyunda o ortayı açabilecek adam TSL'de oynamıyor. Belki Quaresma.

Aboubacar : Hep istemiştim bir ayıboğan ahan geldi. Sakat oynamasına rağmen fizik gücü üst düzey. Takımı tanıyıp alışınca 20+ bırakır diye düşünüyorum. Bugün gol atması çok önemliydi. Tam bir Amokachi!

Kısacası iyi oynadık fakat ikinci yarı düştük. Bu durum yeni adapteden kaynaklanıyor. Tekrar diyorum, 10. haftaya kadar zaman lazım. 10. haftaya kadar kaybedeceğimiz puanı kaybederiz fakat 10. haftadan sonra 24x3 =72 puan gelirse kimse şaşırmasın.

Ayrıca bu takım Vodafone Arena'da çok ama çok zor puan kaybeder.

Kadro ise şu olur muhtemelen..

Fabri

Gökhan     Rhodolfo          Marcelo      Adriano

Atiba            Oğuzhan

Olcay                    Talisca               Caner

Aboubacar
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2016, 23:35:37 Savaş ]

Çevrimiçi Sinan66

Bizim eskisi gibi seri pasla daha çok orta alanda oymamiz lazim. bugun kanatlara agirlik verdik ve Abu Bakar'la fazla oynayamadik. Adam çok kostu bos alanda ve hep top bekledi.
Daha ne yapabilcegini goremedik gol disinda.

Bu arada adrianoyu begenmedim. ismailden iyi orasi kesin ama bana kalirsa hoca caner -olcay yapar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atınç, Leipzig'in bir üst lige çıkınca bize vermesi gereken 1M€'yu karşılamak için geldi yok opsiyon hocam.
Bu bilgi yanlış, zaten bizim başkan 1 milyon euro vermez onu kiralamaya.

167 bin euro yetiştirme parası verilmemiş, dava açmıştık. Onun karşılığında kiralandı, 100 bin euro da para aldık.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Fiksturu inceledim en sonunda adam gibi bir fiksturumuz oldu, bu fb ile gs oynardi devamli cumartesi gunu simdi oynasinlar pazartesi maclarini. Yillarca cuma-pazartesi mac oynadik bu sampiyonlar ligi ne guzelmis arkadas, soyle 4-5 sene gediklisi olduk mu bu renkli takimlar azalarak bitecekler.

Yakinda aglamaya baslarlar pazartesi maclarina seyirci gelmiyor da oyuncular konstre olamiyor da

Ismail konsatre olsa ne olur olmasa ne olur. Aziz basgaaan seneye de keyayi gonder bedelsiz bize, sana plaket verelim besiktasa hizmetlerinden dolayi.

Çevrimdışı mylife1903

Bu bilgi yanlış, zaten bizim başkan 1 milyon euro vermez onu kiralamaya.

167 bin euro yetiştirme parası verilmemiş, dava açmıştık. Onun karşılığında kiralandı, 100 bin euro da para aldık.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskan o bir milyonu alir onu birakmaz oyle. Ustune 100bin faizi herhalde onu da alir, 167bin yuro yetistirme bedelini alir, ustune cok moralimi bozdunuz, odemelerde geciktiniz diye tazminat olarak atinci da bir yil kiralar, butun kayseri agliyor suan bir fikret baskan cikartamadik, diye
Maasini da cakmistir redbulla benim bildigim fikret orman

Çevrimdışı mertnet

Caner'in performansından sonra civ civ forumu iyice karıştı  :evillol:
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner'in performansından sonra civ civ forumu iyice karıştı  :evillol:

azize mi sövüyorlar :D  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar Talisca'nın golünde Caner'in ortasında topun yükseldikten sonraki alçalış ivmesine bakın ( Kaleyi tam cepheden gören tekrar videosuna bakın) . İşte bu vuruş tekniğidir.

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı D-MAN

Ismaili ben de cok aradim bu nasil besiktas kardesim sahada kufur edecek futbolcu yok. Boyle besiktas olmaz hemen bir gunah kecisi bulmamiz lazim.
abi  :evillol:

Sky Sports Paul Merson: Beşiktaş'ın futbolu öyle bir seviyede ki, Türkiye'de Premier League yayınlanmasa da olur.

Çevrimdışı Atc1903

Abiler biz Atınç için 100 bin euro para aldık ama o şu şekil Leipzigin bize ödemesi gereken 1 milyon euro vardı onu ödemediler 900 bin euro kiralama bedeli gibi bi şey oldu 100 bin euroyuda verdiler yani ekstra bi para yok :)

Çevrimdışı klubnika01

arkadaşlar maçın tamamını bulabileceğim bir link varmıdır

Çevrimdışı KadirA

arkadaşlar maçın tamamını bulabileceğim bir link varmıdır

Çevrimiçi Samet Ç

Takım daha tam olarak hazır değil. Ligin dördüncü haftası bittiğinde bütün oyuncular fiziksel olarak maksimuma ulaşacak. Beşinci hafta galatasaraya tecavüz var.  :bandit:

Çevrimdışı cbi

Maçtan yeni döndüm. Stattan gördüklerimi aktarayım.

Aboubakar fena değildi. Ortasahada topları indirip sırtı dönük güzel oyunlar yapabiliyor. Pozisyon bilgisi Gomez kadar yok ancak tekniği çok daha iyi. Tempo açısındanda umuyorum toparlayacaktır.
Talisca nazar değmesin. Penaltı sonrasına kadar en iyilerden biriydi ancak penaltıdan sonra oyundan düştü. Moral bozukluğuna veya yine tempo eksikliğine bağlıyorum. Antremanlarla kapatacaktır.
Ömerin defansif katkısı iyi derece. Ancak hucumda sıkça yanlış tercihler yapabiliyor. Alternatif olabilir.
Tolgay zaman zaman iyi işler yaptı ancak lig maçlarıyla beraber son 2-3 maçtır performansı takıma göre çok geride. Pas hataları ve hızlı oynamama başına işler açıyor. Umarım toparlayacaktır.
Gökhan İnler benim için bu maçın adamıydı. İnanılmaz bir tempoyla geride de ileride de oynadı. Keşke 5 yaş küçük olsa diyorum. Atibadan sonra gözümüz kapalı 7-8 sene oynayacak adam olurdu. Ancak bu durumda bile 11de kesinlikle yer bulacaktır.
Caner inanılmaz hücum aklı var. Nazar değmesin çok gole katkı verir. Eksi olaraksa zaman zaman çok sert hareketlerde bulunabiliyor. Lig maçlarında dikkatli olması lazım.
Gökhan da bindirmeleriyle bugün özlem giderdi. Ancak benim beklemediğim defansa bu kadar katkısı olmasıydı. 2-3 pozisyonda direk stoperlerin kademesine girip merkezde çok iyi işler yaptı.
Adriano tekniğini konuşmaya gerek yok. Tamamen bir futbol aklı. Bugün çıkarken bir kaç kez kaptırdığı toplar başımıza iş açtı. Top kayıpları da düşecektir.
Rhodolfo tartışmasız elimizdeki en iyi stoper.
Marcelo yanındaki iyi oynayınca genellikle çok sırıtmıyor. Performansı bugün için güzeldi ancak genellikle zor maçlarda göremiyorum.
Atınç girdikten sonra iyi işler yaptı.İyi alternatif.

Çevrimdışı 38life

Maçın 90 dakikasını yüklemiş Allahın bir sevgili kulu. Şuan 26.cı dakikadayım. Bi video analiz yapacak olsam sabaha kadar bitmez :D

Şu takımda bi de Nasri ve Sakho'nun olduğunu düşünemiyorum. Allah korumuş gerçekten. Kaldıramazdık böyle birşeyi.

Çevrimdışı 38life

Fabri savunmaya liderlik yapıyor. "Konuşuyor"

Tolgadan böyle birşey görmek çok zor. Duran top dışında savunmayla konuştuğunu gören var mı Tolganın?

Etiketler: