Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144351 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Süper kupadaki, konya maçındaki Beşiktaş nerede şimdiki Beşiktaş nerede... Takım 2 sınıf birden atlamış  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Almar

Maçı kaydeden var mı arkadaşlar? Akraba düğünündeyim eve gidince cips kola yapıp izliyeyim diyorum. :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler o değil de; bi tarafta Gökhan Gönül, diğer tarafta Caner Erkin'le oynuyoruz ya :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Macin tartışmasız yildizi CANER ERKIN di mukemmele yakındı , hep bahsettigimiz sinirli halinden eser bile yoktu , Demek ki neymis HUZUR BESIKTAStaymis :bandit:

Ben dahil forumun buyuk cogunlugu en basindan beri istiyrorduk Caneri , ama Adriano hamlesi unutturmustu onu bize

Ben @Necmi abinin yorumunu merak ediyorum pek haz etmiyordu Canerden :icool:

ATINÇ a KAPTANLIK cok yakıştı beeee :busted_cop:

Kendini geliştirmiş oyun kuruyor uzun top atıyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Macin tartışmasız yildizi CANER ERKIN di mukemmele yakındı , hep bahsettigimiz sinirli halinden eser bile yoktu , Demek ki neymis HUZUR BESIKTAStaymis :bandit:

Ben dahil forumun buyuk cogunlugu en basindan beri istiyrorduk Caneri , ama Adriano hamlesi unutturmustu onu bize

Ben @Necmi abinin yorumunu merak ediyorum pek haz etmiyordu Canerden :icool:

ATINÇ a KAPTANLIK cok yakıştı beeee :busted_cop:

Kendini geliştirmiş oyun kuruyor uzun top atıyor..
@Necmi abi en son odunla omeri kovalarken gorunmus, agacli yoldan barbarosa dogru kosuyorlarmis

Çevrimdışı brkntcnr

Kadro gerçekten çok güzel. Yani rakibe göre, duruma göre oyuncuya göre o kadar çok formasyon şansımız var ki Şenol Hocam çok zorlanacak karar verirken. Talisca - Caner - Gökhan İnler - Adriano gibi çok yönlü oyuncular almamızın bunda etkisi çok. Mesela yeri geldiğinde Olcay - Abou - Talisca / Ozzy - İnler - Atiba lı 4-3-3 oynarken, yeri gelir Adriano - Caner ikilisini önlü arkalı koyup 4-4-1-1 bile oynatabiliriz. Veya klasik 4-2-3-1 oynayabiliriz daha birsürü şey. Gerçekten çok büyük fırsat. İnşallah sezon boyunca kaleci veya stoper konusunda gerekli takviyeyi yapmadığımız için pişmanlık çekmeyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu takıma atiba,ozzy,quaresma'yı koymak için bile çıkarabilecek 3 adam bulamıyorsak rakiplere geçmiş olsun :D

Beyler o değil de; bi tarafta Gökhan Gönül, diğer tarafta Caner Erkin'le oynuyoruz ya :kop:
Serdar - Ismail den , Gg - Canere Ruya gibi Saka gibi :icool:

Yahu bu Fener Gercekten top oynamadan nasil kazaniyor diyorduk ya çıktı ortaya Caner ve Gg nin üstün perfomansı sayesinde az mac almadılar..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hep bahsettigimiz sinirli halinden eser bile yoktu

Aslında bunu da abartmamak lazım. Ben Caner'in oynadığımız maçlarda bize karşı bir saygısız hareketini görmedim.

İbrahim Üzülmez de oyun içinde yırtıcı bi futbolcuydu. Deli İbo dedik bağrımıza bastık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

@Necmi abi en son odunla omeri kovalarken gorunmus, agacli yoldan barbarosa dogru kosuyorlarmis
:lol: :lol:

Yok Geçen hakkini verdi baya ilerleme var diyordu :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu takıma atiba,ozzy,quaresma'yı koymak için bile çıkarabilecek 3 adam bulamıyorsak rakiplere geçmiş olsun :D
Renkliler agliyor yahu
Kadikoyde caner boyle oynarsa mac sonu aziz istifa sesleri duyariz. Simdi bilemedim aziz gitse mi kalsa mi
Adamin besiktasa yaptigini yildirim demiroren yapmadi yahu, gg ve caner

Inler - Caner - Talisca Nokta atışı..

Inler inanilmaz oynadi bu fizikle bu lige fazla ezip geçiyor rakibi :tabe:

Inlerin geldigi gunden beri söylüyorum CL de Deplasman maçlarına Inler - Atiba ile cikmak cok mantikli olacaktır iceride yine Atiba - Ozi yapariz

Inler butun maclarin 2.ci yarisinda oyuna girer , Ozi veya Taliscanin yerine , Su Hali ile Atibayi da aratmaz hani arada bir onu da dinlendirebilecegiz artik oda İNSAN yahu

Çevrimdışı mylife1903

Bu mactan sonra ben bir daha aziz yildirima kufur etmem, organize kufur olursa da katilmam arkadaslar.

Adamin buyuk emegi var bu kadronun kurulmasinda zaten bir yakinlasma olmustu aziz beyle aramda bu ismail konusunda, simdilerde ise cok seviyorum kendisini, aziz basgann bu taraftar unutmaz bu kiyagini biraz vitor efendi konusunda kalbimi kirdi ama olsun, boyuh basgan.

Lig maci da bekle bekle gelmez simdi.

Aslında bunu da abartmamak lazım. Ben Caner'in oynadığımız maçlarda bize karşı bir saygısız hareketini görmedim.

İbrahim Üzülmez de oyun içinde yırtıcı bi futbolcuydu. Deli İbo dedik bağrımıza bastık.
Yok saygisiliktan degil aldigi butun kartlar Asiri itiraz ve el kol hareketlerinden dolayı

Yoksa Efendi adamdir Caner.

Çevrimdışı KAP

Tek rakibimiz sakatlık, bu alanda da geçen seneki başarımızı devam ettirirsek durdurlmaz kadro.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Renkliler agliyor yahu
Kadikoyde caner boyle oynarsa mac sonu aziz istifa sesleri duyariz. Simdi bilemedim aziz gitse mi kalsa mi
Adamin besiktasa yaptigini yildirim demiroren yapmadi yahu, gg ve caner
Caner eski halinden cok uzak Gg de oyle diyen ASPOR yorumcuları acaba simdi ne kilif uyduracaklar bakalim :D

Yahu saka bi yana Caner gecen sezon Pereira yüzünden baya düşmüştü performans olarak , adam futbolu ozlemis o nasil bir istahti öyle muthis oynadı ben cok istiyordum alinmasini

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek rakibimiz sakatlık, bu alanda da geçen seneki başarımızı devam ettirirsek durdurlmaz kadro.

Aman aman geçen seneden daha başarılı olmamız lazım Rhodolfo'yu ne çabuk unuttuk :olmaz

Çevrimdışı Panjandrum

Yenilerin hepsi iyi ama eskilerin hepsi kotu. Tolgay, omer,  kerim, necip o kadar cok sirittilar ki. Ayrica Bjk Tv'yi tebrik ediyorum. 11 kamerayla mac yayini yapmak boyle bir seymis. Hem saha icinde hem saha disinda cag atliyoruz resmen.

Çevrimdışı Karabay

karabük maçında bugünkü 11'den ömer çıkar q7 girer tolgay çıkar ozi girer.
Atiba kanadaya gittiyse yorgun olur oynamaz. Belki rodolfonun yerinede atinci görebiliriz.

Çevrimdışı Atc1903

Ömer özellikle 4-4-2'de iyi iş çıkardı bence.Tolgay ise beklenenden çok uzak.Atınç kendini inanılmaz geliştirmiş.İnşallah hocanın şu Tolga takıntısı da biterde bizi durdurabilecek bi takım göremiyorum şuan

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Karabukspor macina insallah tolga ile baslamaz hoca. Bide bu kaleciler neden yesil giyiyor, kirmizi falan giysin bizim kaleci, yesil kaleci formasi bana tolgayi hatirlatiyor

Kirmizi dedim sonra aklima bu geldi

Simdi kararsiz kaldim

Çevrimdışı Hamahakki

@Çağrı kardeşim dede dediğin cruzerio'da ki stoperse bugün haberi çıktı

Çevrimdışı Çağatay

Yalnız bir kez daha belli oldu ki bu takımda hala ismail köybaşı nın yokluğu hissedilasdfghsdfasddsf  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Canerin sol bek Adriono'nun sol kanat oynaması gerektiğini dusunuyorum . Adriano oyun sistemimize ters değil hatta baya baya uyuyor. Tek top var pası atıp boş alanlara kaçma var. Takımı ileri taşıma var. Olcayin yaptıklarını gayet de iyi yapabilir. Ve daha fazlası...

Bu maç özelinde değil genel konuşuyorum bu arada. Maçı seyretmedim bile maalesef.

Eğer maçın 90 dakika kaydını bulan olursa ve bana atarsa çok dua ederim

Etiketler: