Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144365 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

CL de skoru bulduktan sonra Atiba-İnler yaparız ordu gelse geçemez
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

Karabukspor macina insallah tolga ile baslamaz hoca. Bide bu kaleciler neden yesil giyiyor, kirmizi falan giysin bizim kaleci, yesil kaleci formasi bana tolgayi hatirlatiyor

Kirmizi dedim sonra aklima bu geldi

Simdi kararsiz kaldim

bu hali de kötü be aga
ağır ağır geçiriyorsun kalp krizini
normal hali 20 saniyede bitiriyo işi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yalçın

Aboubakar / Gomez eslesmesi: Gomez ceza sahasi icinde ayagina top geldimi tehlike sinyalleri calardi. Fakat ceza sahasi disinde etkisi yok denecek kadar azdi. Aboubakar ise rakip defansi yoran, bezdiren bir futbol oynama yapisi var. Gomez'in yeri baska Aboubakar'in yeri baska. Aboubakar'da diyebilecegimiz sey arkasindan, yanindan sagindan solundan gelen futbolcularin gol atma sayisi bu sene epey yukselir. Ozetle bizden bu sene belki gol krali cikmaz ama yine gol sayisi olarak en cok atan takimlarin basinda geliriz. Yazalim bir tarafa.

Sosa / Talisca: Sosa ya sitibari ile olgunlugunun da verdigi tecrubeyle oynadigi dakikalari cok verimli kullaniyordu. Talisca su anda deli fisek gibi. Sosa ile arasindaki fark ise, Talisca ayagini daha sert ve daha uzun paslarda rahat kullanabiliyor. Kisa paslasmalarda zekasi var. Aboubakar'a attirdigi golde gorduk. Top oynadikca, Senol Gunes'le birlikte daha da olgunlasacaktir. Formasi garanti.

I. Koybasi / Caner: Futbol zekalari tartisilmayacak derecede farkli. Aralarinda bariz kalite farki var. Caner ayaklarina cok hakim. Adrese teslim toplar atiyor. Ismail'in bes senede yaptigi asisti bir hazirlik macinda yapacakti neredeyse. Handikapi performansi dustugu dakikalarda futbolculuk disi hareketlerde bulunmamali. Onun disinda on numara bir futbolcu olur.

Tolga Zengin / Fabricio: Tolga'nin epey dinlenmesi gerek. Hatta kendini ozletmesi gerek. Su goruntusuyle Fabricio hem defansa hem de taraftara daha cok guven veriyor.. Fabricio banko.

Atiba / Gokhan Inler: Biz Atiba'yi orta sahanin savascisi olarak biliriz. Adam gecirmez, hatali pas vermez. Top onda ise yanindaki, onundeki arkadaslari daha rahat one adimlar atar. Gokhan Inler'i daha cok pasor gorunumde gordum bu aksam. Ikinci yarilarda degisim amacli Atiba / G. Inler degisikligi olabilir fakat bir Atiba varken alternatifi olarak Inler'i dusunmek pek akil kari degil. Ha Atiba - Inler yanyana cok guzel oynar bu da ayri bir konu.

Senol Gunes / Senol Gunes  :tabe: :bandit: : As usual.. Buyuk hoca.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı abdusta

Lig kadrosu ofans olacagından kadro kurmak nispeten daha kolay

ayaklarımı yere basarak
CL muhtemel kadrosunu yazıyorum,Bu deplasman derbi maçları içinde geçerli

TOLGAY
Beck    Rudolfo    Marcelo     Adriano
               G.Inler  Atiba
          Ozi       Talisca        Caner

Aboubakar

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç kimse olcayı yazmıyor ama olcayı keseceğini pek zannetmiyorum şenol hocanın

Çevrimdışı cursedofdragon

Böyle yapılır kanki :)

Fabri

Gökhan      Rhodolfo     Marcelo        Adriano

Oğzuhan      Atiba     

Olcay                   Talisca                Caner

Abubakar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cagdas44

Aynen öyle, Olcay kolay kesilebilecek biri değil sadece topla yapılanlar kesmez onu

Çevrimdışı Yalçın

Tolgay bu formuyla zor forma bulur..

Inler - Atiba yanyana oynamali.

Ideal kadrom:

Fabri

GG - Marcelo - Rhodolfo - Adriano

Olcay - Atiba - Oguzhan - Caner

Talisca

Aboubakar

Yedekler: Inler - Q7 - Beck - Tolgay - Kaleci
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı kartal190321

Takımda huzur var, şenol hoca gülüyor, futbolcularımız neşe içinde gülerek, zevk alarak oynuyor,3. golde caner soldan saga koşarak ömere gidiyor,futbolcular caneri işaret ediyor, mükemel uyum var, heyecan var,arkadaşlık var,canerin g.gönülün neşe içinde gülmesi var, bu takım zevk alarak oynayacak zevk verecek çok can yakacak gibi duruyor..allahım kazasız  sakatlıksız sorunsuz  maçlar nasip etsin..tv başında bu kadar zevk veriyorsa..o statda takımı izleyen arkadaşlar çok şanslısınız.kıymetini bilin böle takım herkese nasip olmaz yüzyılın takımını kurmuş fikret başkan :claps:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi 5 dakikaya elinde odunla girer sahaya. Omer cok siritiyor.
bizi baştan sona on kişi oynattı.

Çevrimdışı abdusta

Her maçın rakibe ve yere göre farklı kadrosu olacaktır

kadro derinliğini kenara koymadan

Tek kadro dizilimi yerine birçok farklı kadro yapılabilir

Saygılar

Çevrimdışı Necmi

Ismail ne zaman iki asist yapmis yahu yok oyle bir dunya. Tek asisti var antep maci gomeze. Ikincisi asist degil, transfermarkt asist yazmis para karsiligi o pozisyonu.
Caner adrianoyu kesebilir. Interin yedek solbeki>barcanin yedek sol beki
Ahaha bir renkli agliyor
Gg bugun kotu degildi ama dustu oyundan.
Rodolfo iyiydi ki ben kendisini begenmiyorum bu mac cok begendim, incelmis sakatlik sonrasi. Gecen sezon yorgun gelmisti adam bu sene iyi.
Atinci ben cok severim bugun de begendim. Atinci alamayiz bence almanlar 10milyon euro falan ister. Bunsene gorevini yapacak ve bizim yeni atinclar kazanmamiz.
Tolgay, kerim, necip, hamza ve gol atmasina ragmen omer(gol mutisti yalniz @Necmi abi bile bir aferin demistir) bu takimda zor oynar anca kupa maclarinda.
Taliska ise iyi futbolcu ama sahada kayboluyor herhalde arizasi bu. Adam bir anda super oynarken david koperfilt gibi yok oldu.
Gokhan inler super futbolcu ve iyi oynadi.
Ebubekirjan da tehlikeli adam guclu, hizli, atik guzel bitirdi gok pozisyonunda.

Simdi iki kelime de hamzaya edeyim. Be genc kardesim hamza. Gencecik cocuksun, sahada popona dort motor takim olene kadar kosman lazim, tamam heyecanlisin taraftarin onune ciktin ama heyecan hizli kosmani herkese basmani engelleyemez ki taraftar seni bir bellisin necip gibi arkanda durur.

Necip ise cok cok kotu oynadi oyunda oldugu surede. Zor oynar bu sene.

Fabri, kaleci iste.
attığı gol gerçekten güzeldi. ama oyunda hiç iyi değildi.
Caner konusunda söylediğim bütün sözleri geri alıyorum. ben hiç
fenerde bu kadar iyi oynadığını görmemiştim. Kesinlikle takımın değişmezi olur.
Hocada onu serbest bırakmış sahanın her yerinde vardı. Mükemmel oynadı.

Çevrimdışı wbishop82

Ilk cumleyi okuyunca istemsizce kahkaha attim. :)

:claps: :claps: :claps: :lol: :lol: :lol: süper yakalamışsın

Çevrimdışı Necmi

Macin tartışmasız yildizi CANER ERKIN di mukemmele yakındı , hep bahsettigimiz sinirli halinden eser bile yoktu , Demek ki neymis HUZUR BESIKTAStaymis :bandit:

Ben dahil forumun buyuk cogunlugu en basindan beri istiyrorduk Caneri , ama Adriano hamlesi unutturmustu onu bize

Ben @Necmi abinin yorumunu merak ediyorum pek haz etmiyordu Canerden :icool:

ATINÇ a KAPTANLIK cok yakıştı beeee :busted_cop:

Kendini geliştirmiş oyun kuruyor uzun top atıyor..
böyle canere kim ne diyebilirki mükemmele yakın değil bence mükemmel oynadı.
ben daha öncede dediğim gibi fenerde böyle oynadığını hiç görmedim. Yanılttı beni inşallah
hep böyle devam eder.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi en son odunla omeri kovalarken gorunmus, agacli yoldan barbarosa dogru kosuyorlarmis
yok takım çok iyiydi nazar değmesin oda kusurumuz olsun dedim :D
genede eski ömerden farklı koşuyor biraz en azından hatta savunmaya bile geldi :evillol:
pres yaptı ama kesinlikle top sürmesin sürmüyor zaten :bandit:

Çevrimdışı Sergen348

Karabük maçına tahminim ;

Fabri

GG-Marcelo-Rhodolfo-Caner(Adriano)
Atiba
Oğuzhan-Talisca
Q7-Olcay
Ebubekir

Çevrimdışı KadirA

Karabük maçına tahminim ;

Fabri

GG-Marcelo-Rhodolfo-Caner(Adriano)
Atiba
Oğuzhan-Talisca
Q7-Olcay
Ebubekir
Caner sol açık oynar. Banko :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bu takimda hoca olcayi kesmez, oguzhani kesmez, atibayi kesmez, quaresmayi kesmez. Yenilerden adriano ile caner beraber ligde forma giymez, hoca bir 14 kisiyle oynuyor iki kulubeden gelecek olanlarin katkisina cok cok onem veriyor. Bugunku oyuna bakarsak caner oynar adriano oturur. Iki tane sol bek riske edilir mi?

Gecen senenin kadrosundan yumusak gecis olacagi icin gg yerine de beckle baslar hoca, taliska da bence cat diye ilk 11 oyuncusu olmaz.

Fabri
Beck rodolfo atinc caner
        Atiba ginler
Quaresma oguzhan olcay
         Ebubekirjan
Oynariz bence taliska, adriano ve tolgay girer cogu mac.

O degilde macin 4. Dakikasinda marselonun yedigi calimi da orta karar bir stoper yemez.

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız bir kez daha belli oldu ki bu takımda hala ismail köybaşı nın yokluğu hissedilasdfghsdfasddsf  :kop:
Ismaili ben de cok aradim bu nasil besiktas kardesim sahada kufur edecek futbolcu yok. Boyle besiktas olmaz hemen bir gunah kecisi bulmamiz lazim.

Çevrimdışı Çağatay

Ismaili ben de cok aradim bu nasil besiktas kardesim sahada kufur edecek futbolcu yok. Boyle besiktas olmaz hemen bir gunah kecisi bulmamiz lazim.

geçerse kaleye tolga
sonradan girerse necip
bu durumun bence alternatifleri olacaklardır
ama ilk 11 de böyle bir oyuncu olacağını sanmıyorum bende artık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

yok takım çok iyiydi nazar değmesin oda kusurumuz olsun dedim :D
genede eski ömerden farklı koşuyor biraz en azından hatta savunmaya bile geldi :evillol:
pres yaptı ama kesinlikle top sürmesin sürmüyor zaten :bandit:
@Necmi abi o attigi gol gibi her sezon iki uc tane atarsa bizim baskan seneye omeri volsburga satar gomezin yerine. Nedense cocuk ceza alani icind girmedi hic, hep abuk sabuk yerlerde sacma sapan isler yapti, top surmeye falan calisti yoksa bitiriciligi fena degil omerin. Yakisikli da cocuk takimi cirkinlestirmiyor.

Çevrimdışı Savaş

Abi güldürdün beni :)))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı T.Yapici

Karabuk macina kadar zaman da gecmez simdi  :ebebe: Takim fisek gibi olmuş taraftar surekli olarak Fabri tezahüratı yapti ki bence oldukca iyi oldu sanirim 4 veya 5 defa fabri diye tempo tutuldu. Maci internet cafe de izledim kulagimda kulaklik oldugundan bi an bende fabrii fabrii demeye basladim Allahtan cok sesli soylemedim yoksa rezil olcaktim valla  :lol: :evillol:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı artena_condari

Atiba-Gökhan İnler ikilisi çok yan top yapar, bizim seri ve dikine paslara dayalı oyunumuzda topu ezerler. ŞL'de deplasman maçında oynayabilirler beraber ancak.

Etiketler: