Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157895 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Beyler dün akşam Cenk nasıldı?
Bur penalti atarken gorduk iyiydi sonra aradik aradik, aradigimiz santrafora ulasilamadi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bur penalti atarken gorduk iyiydi sonra aradik aradik, aradigimiz santrafora ulasilamadi
Adamın sahada varlığı yokluğu belli
Değil abi olcaya ne oldu asıl abi iş yapardı hiç şans bulamıyor

Çevrimdışı mylife1903

Adamın sahada varlığı yokluğu belli
Değil abi olcaya ne oldu asıl abi iş yapardı hiç şans bulamıyor

Olcayda bir sikinti var, belki ufak bir sakatligi vardir, yavas yavas iyilestiriyorlardir. Olcay kotu kosacagina inanmadigi, futbolcularin basinda geliyor ayni necip gibi. Ama oynayamiyor nedense. Olcayin durumu sistemle falan da alakali degil, kosan oyuncu yahu her sistemde eskisi kadar kosabilir, yardimlasabilir.

Azicik kompakt oynamamiz lazim, omer urundulun dedigi gibi bloklar arasinda mesafe fazlalasti, nedenini anlayamiyorum ustelik bu sene libero kaleci var.

Takim da agir oyunculardan kurulu, hizli iki uc oyuncu lazim bu takima. Kerim frei mesela yavas oyuncu degil ama kardesim nokianin yilina gibi kosuyor iki saga iki sola kendi ustune falan donuyor.

Ayrica sevmiyorum bu taktik islerine girmeyi ama takim bu sene kayip alan daraltirken sikinti yasiyor nedense. Ustelik ters kademeye iyi giren bir solbekimiz var. 4-2-3-1 gibi oynuyoruz bu ortadaki 2-3 sola saga deplase olurken ileri geri de kayip meafeleri ayarlamali. Bu orta ikili gecen sezon sagda sosa,beck,karizma ve atiba ile o kandi dortluyordu. Oguzhan da sosanin yerine dogru kayiyordu.
Sol tarafi ise ismael,tore ya da olcay, sosa ve atiba ile dortluyordu, oguzhan ayni ortaya sosanin yerine kayiyordu.
One arkaya ve saga sola kayiyorduk, rakiplere de kayiyorduk, simdi rakiplere kayiyoruz gene ama saha icinde kaymalar sadece gol sevinclerinde oluyor.

Butun takimi bu denkleme soktugumuzda, denklemden cikan sonuc sosa nin eksikligi oluyor.

Çevrimdışı Renton

Son 10 maçtır formunu hiç düşürmeden bizi taşıyan oyuncu Quaresma sahada olmasa başka hiç bir özelliğimiz kalmayacak bir de 33 yaşında adam atibayla ikisi sağolsun.Bakalım nereye kadar dayanacaklar devre arası kanat ve forvet şart
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Son 10 maçtır formunu hiç düşürmeden bizi taşıyan oyuncu Quaresma sahada olmasa başka hiç bir özelliğimiz kalmayacak bir de 33 yaşında adam atibayla ikisi sağolsun.Bakalım nereye kadar dayanacaklar devre arası kanat ve forvet şart

Töre döner, Talişca düzelir.
Etoo ve  Lucas Lima'yı da aldık mı tamamdır.  :money:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Q7'nin malum huylarını hazetmesem de şu an için takımı hücum bölgesine taşıyan en önemli silahımız durumunda. Milli maç arasında iyi bi dinlenmesi lazım. Sakatlıkları da göz önüne alırsak en azından devre arasına kadar Q7 olmazsa olmazımız.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abu gol de kaçırsa oyundan çıkacak ilk oyuncu Cenk'tir. Abu çıktıktan sonra rakip tam takım sahamıza yerleşiyor. Gol olarak değilde fiziksel katkısı sağlam. Bize golü lazım deseniz de Ömerin kondisyon yetersizliğini gözönüne alırsak şu an en iyisi Abu.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi 38life

Quaresma'nın yapabildiklerini ya da yapamadıklarını problem olarak görmüyorum. Çünkü bunlar öngörüsü basit şeyler. Esas sıkıntı oyun içerisinde aldığı rolün büyük olması. Bunu da sezon öncesi öngörmüştüm. Kısır döngünün sebebi kadro planlamasındaki hatalar. @mylife1903   

Biraz da tek orjin kanat ile oynamamızdan kaynaklanıyor bu. Dün ne zaman açık alan bulunsa top Quaresmaya gitti. Halbu ki bir tane daha şöyle sprinter bir kanadımız olsa roller dağılırdı.

Çevrimdışı mylife1903

Dunden beri iyi algi yapildi, amma dramatize ettiler yahu. Gorende maci almis hakem ordan buraya vermis falan sanacak. Tsnin gol pozisyonu yok yahu, hakemin yarattigi duran toplardan sisirmeler, ciliz sutlar falan.
Karijmayi atsaydi keske kalkavan, gene de gol yemezdik daha da atardik o kirmizinin hirsiylan.

Cenkin pozisyonunu tartismalilara koymus licktv, hayret. Adamin suratina omuz koyuyor tsli oyuncu. Cimbizla pozisyon cekilse, bir suru bulunur. Mete zaten bu sezon basindan beri formsuz ama cok hakemlik birsey olmadi macta, neyin yaygarasi kopuyor, standart kotu turk hakemi yonetimi iste.
Mete ozelinde bakarsak zaten, cok kart veren hakem degil, sert mudahelelere bile kart vermiyor, kirmiziliklara sari veriyor, gecen sezon deli etmisti bizi.
Atibanin pozisyonunda cekme var, verse konusurduk penaltiyi ama o pozisyonda topa bakiyor adam, operasyonu atiba yapiyor orda, dususune inanmadi bence hakem, ayrica gormedigini de vermemeli. Bize olsa o pozisyon azicik konusurduk vermeliydi falan ama bu kadar da bagirmazdi kimse. Super kupa macinda ampul gibi penaltimizi vermeyen mete degil miydi? Cok mu konustuk burda.

Yonetimin derhal el atmasi lazim, yoksa bu macin diyetini odetirler bize.

Ayrica ts camiasini da anliyorum, son barutlarini siktilar, bosa gitti kursun, yardimlarina milli ara kostu, zillen kurtuldular nakavttan. Bu macin ardindan lig macini hemen oynasalardi, tsnin maglubiyetine yuklu girerdim adamlar psikolojik olarak bittiler. Milli arada onlar da toparlanirlar.

Ayrica mehmet ekiciyeniki satir acalim, iyi oyuncu ayrica iyi de bir cocuk galiba, sozlesmesi bittigi an cokmek lazim. Bizim takima uyabilir

Çevrimdışı Mavi Tuna

Dünden bu yana resmen midem bulandı. Ağır konuşacağım olmayacak, bu kadar taraflı olunması tamamen art niyetlidir. Beşiktaş'ın bu sene olası şampiyonluğu demek bundan sonrası için güçlenmesi ve ligi domine edecek güce geleceğinin farkında olanların büyük algı operasyonundan başka bir şey yok sahnede. Biz de dünkü maçı izledik Quarizma kırmızı hadi bence değil ama Oğuzhan'a da kırmızı verse biz maçı kaybetmezdik. Trabzonspor dün ne oynadı ki bu kadar yaygara kopardı renkli medya renkliyi bırak Beşiktaş yorumcuları bile felaket kötü. Bunlar nasıl Beşiktaşlı birisi de çıkıp demez mi tamam hakem hatası var ama Trabzon ne oynadı ki diye. Abubakar 4 tane %100 atsa Tolgay atsa maç 7 ~1 olacak ne oynadılar ki bu kadar algı yapılıyor. Büyük plan devreye girdi dün akşam. Uyanık olmak gerek vurup vurup geçip bu art niyetlilerin ağzını kapamalıyız. Yönetiminde bu duruma ağır bir cevap vermesi gerekiyor ki herkes ayağını denk alsın yoksa üzülen biz oluruz.

Takım olarak bizim de ders çıkarmamız gereken bir maç. 2~0 yakalamışsın şıkır şıkır top oynuyorsun sonra frene basıyorsun ibreti alem olsun diye sene başından bu yana yapılanlara göz dağı vermek için farkı atacaksın ki bunlar olmasın.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 13:32:55 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı Orhan_

Dunden beri iyi algi yapildi, amma dramatize ettiler yahu. Gorende maci almis hakem ordan buraya vermis falan sanacak. Tsnin gol pozisyonu yok yahu, hakemin yarattigi duran toplardan sisirmeler, ciliz sutlar falan.
Karijmayi atsaydi keske kalkavan, gene de gol yemezdik daha da atardik o kirmizinin hirsiylan.

Cenkin pozisyonunu tartismalilara koymus licktv, hayret. Adamin suratina omuz koyuyor tsli oyuncu. Cimbizla pozisyon cekilse, bir suru bulunur. Mete zaten bu sezon basindan beri formsuz ama cok hakemlik birsey olmadi macta, neyin yaygarasi kopuyor, standart kotu turk hakemi yonetimi iste.
Mete ozelinde bakarsak zaten, cok kart veren hakem degil, sert mudahelelere bile kart vermiyor, kirmiziliklara sari veriyor, gecen sezon deli etmisti bizi.
Atibanin pozisyonunda cekme var, verse konusurduk penaltiyi ama o pozisyonda topa bakiyor adam, operasyonu atiba yapiyor orda, dususune inanmadi bence hakem, ayrica gormedigini de vermemeli. Bize olsa o pozisyon azicik konusurduk vermeliydi falan ama bu kadar da bagirmazdi kimse. Super kupa macinda ampul gibi penaltimizi vermeyen mete degil miydi? Cok mu konustuk burda.

Yonetimin derhal el atmasi lazim, yoksa bu macin diyetini odetirler bize.

Ayrica ts camiasini da anliyorum, son barutlarini siktilar, bosa gitti kursun, yardimlarina milli ara kostu, zillen kurtuldular nakavttan. Bu macin ardindan lig macini hemen oynasalardi, tsnin maglubiyetine yuklu girerdim adamlar psikolojik olarak bittiler. Milli arada onlar da toparlanirlar.

Ayrica mehmet ekiciyeniki satir acalim, iyi oyuncu ayrica iyi de bir cocuk galiba, sozlesmesi bittigi an cokmek lazim. Bizim takima uyabilir

Yahu birisi yavaş çekimde göstermeyin içim almıyor gibi bir şeyler söyledi. Güldürdü. Suratından samimiyetsizlik akıyordu. Maksat pozisyonu olduğundan çok daha büyük göstermek (pozisyon hoş değildi kabul etmek lazım ama maksat çok daha farklı). Ama aralarında en çok Metin Tekin üzüyor beni. Geçen hafta Skertel'in açık koluna çarpan topa penaltı diyecek oldu ama Tümerski bir kaç saçma bahane ile penaltı değil dedi ve Metin de ona uydu. Bu hafta bizim sarı fırtına kimseye söz bırakmadan her pozisyona "net penaltı" "net kırmızı" diye atladı. Biz değil Fener olsa Tümerski yine uydururdu bir şeyler. O zaman yine susar mıydı merak ediyorum. Sorun doğruyu söylemesi değil her doğruyu söylememesi. Gerisi goygoycu zaten. Bir önemleri yok. İstedikleri algıyı yapsınlar. Yemiyor artık.

Çevrimdışı Umutcan Kaya

günaydın forum , bugün kötü rüya gördüm dünki kapalı boş muhabettinden sonra oldu heralde fbliler truva yapıyordu yabancı bir ligte olmustu küfür ederek uyandım  :evillol:
ne bicim rüya bu ihsallah biz yaparız rüyaların tersi cıkar
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Yahu birisi yavaş çekimde göstermeyin içim almıyor gibi bir şeyler söyledi. Güldürdü. Suratından samimiyetsizlik akıyordu. Maksat pozisyonu olduğundan çok daha büyük göstermek (pozisyon hoş değildi kabul etmek lazım ama maksat çok daha farklı). Ama aralarında en çok Metin Tekin üzüyor beni. Geçen hafta Skertel'in açık koluna çarpan topa penaltı diyecek oldu ama Tümerski bir kaç saçma bahane ile penaltı değil dedi ve Metin de ona uydu. Bu hafta bizim sarı fırtına kimseye söz bırakmadan her pozisyona "net penaltı" "net kırmızı" diye atladı. Biz değil Fener olsa Tümerski yine uydururdu bir şeyler. O zaman yine susar mıydı merak ediyorum. Sorun doğruyu söylemesi değil her doğruyu söylememesi. Gerisi goygoycu zaten. Bir önemleri yok. İstedikleri algıyı yapsınlar. Yemiyor artık.
Tarafsiz olacagim derken taraf oluyorlar ve bunun farkinda degiller. Iki odun yeseler kendilerine gelirler

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şu Rıdvan Akar istifa etse gitse kimse gittiğini bile anlamaz çünkü o derecede işe yaramıyor. Tek bildiği "kartalım kartalım alemde teksin bla bla."
Diğeri ise gitsin feneri tebrik etsin...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Gökhan Kurt

fotomac'ın manşeti için neden herkes susuyo .
Adamların yayın yönetmeni renkli.
Aklına gelen herseyi yazıyo düşmanca bizde camia olarak susuyoruz.
Efendilik nereye kadar acaba.

Çevrimdışı tangaz

muhteşe bi partide olduğum için maçı izleyemediğim malumunuz :akuma: abubakar kaç gol kaçırdı rıdvan yorumlarda 5 gol atardı diyor doğru mu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MANSIZ

Hürriyet'ten sonra Fotomac'ın da böyle k..ı başı ayrı oynaması demek doğru yoldayız demek.

Boşuna dememişler. Beşiktaş'ımız koyunca alayı hopluyormuş demek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

muhteşe bi partide olduğum için maçı izleyemediğim malumunuz :akuma: abubakar kaç gol kaçırdı rıdvan yorumlarda 5 gol atardı diyor doğru mu?
4 tane % 100 kaçırdı abi ben 2 tane temiz atmıştım sahada olsam bir tanesi akıllara zarar en son vurması gereken  yere vurdu

Çevrimdışı ilhan mansız

fotomac'ın manşeti için neden herkes susuyo .
Adamların yayın yönetmeni renkli.
Aklına gelen herseyi yazıyo düşmanca bizde camia olarak susuyoruz.
Efendilik nereye kadar acaba.
yukarıda bir arkadaş Başkanın sözünü alıntılamış, Bir kurdun peşinden 40 köpek avlar, Beşiktaşta bir kurttur, bırakın havlasınlar, daha çokk havlayacaklar, it ürüyecek kervan yürüyecek, geçti o günler..

Çevrimiçi 38life

Bizi birbirimize kenetlemek için elinden geleni yapıyor renkli medya :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizi birbirimize kenetlemek için elinden geleni yapıyor renkli medya :)
aynen, sanıyorlar, geri adım atacağız, korkacağız, geri zekalılar  :D :D

Çevrimdışı Gokhan-

Lan harbiden şu olaylar çok hoşuma gidiyor keşke daha çok üstümüze gelseler.

Saha da bir şey yapamayacaklarını anladıklarından dolayı böyle işlere girişiyorlar, bunlar bizim için güzel şeyler, şampiyonluk alameti gibi :)

Ne başkan'ın ne hoca'nın hiç bir sözü şu ibişlerin yaptıkları şey kadar kamçılayamaz futbolcularımızı, hangi onurlu futbolcu emeklerinin hiçe sayılmasını ister ki.

Bunun cevabını futbolcularımız saha da vereceklerdir, gülüp geçiniz..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Tribünlerin de takım gibi belirli bir zamandan sonra açılıp bütünlüğünü artırıcağını düşünüyorum. Necmi abinin de yazdığı gibi dün taraftarın etkisini gördük, yıllardır eksik olan bir etkiydi bu. Abou atsa tribün şov olacaktı bütün maç boyunca, kaçırdığı golden sonra yediğimiz golle taraftarın da coşkusunda kırılma oldu.

Necip ve Tosic'e de derinlik için ihtiyacımız var. Formda bir Olcay bu sene kendi istatistiklerini alt üst edebilirdi aklı nerde kim bilir. Oğuzhan da artık kendisine baksın güçlensin. O olunca takım gözle görülür bir şekilde ivme kazanıyor.

Talisca sakat olmasaydı dün 2 tane yazmıştı son olarak.  :bandit:

Etiketler: