Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157882 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Umutlanıyoruz ister istemez, yoksa dediklerin zaten bariz. ;)

umutlan işte demek ki talisca hem dayanıklı hem çabuk iyileşiyor :D

Çevrimdışı onder23

Fotomaç :bye: darısı a sporun başına
Zaten fotomaç da ki çoğu kişi aspor da çalışıyor. İyi olmuş masaya yumruğu vurmak lazım

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Fanatik, Fotomaç, Ntvspor, Hürriyet, Aspor mecralarının ne olduğu yıllardır belli zaten.

Çevrimdışı RevivaL

Bu akşam bu kalabalıkta Fener puan kaybeder

Çevrimiçi 38life

Aciklama güzel olmus. Umarım Fotomaç başlangıç olur. Devamı gelir. "Beşiktaş'ın Besiktas taraflarından başka kimseye ihtiyacı yoktur" cümlesi çok hoşuma gitti. Çerçevelik bir söz. Ama bu sözde samimi olunduğunu göstermek için algı oyunu yapan diğer haysiyetsizlere de yasak getirilmeli.

Çevrimiçi 38life

Bu akşam bu kalabalıkta Fener puan kaybeder
Akhisar bu sene baya kötü ama bakalım..

Çevrimdışı Ömer Kaan

Zaten fotomaç da ki çoğu kişi aspor da çalışıyor. İyi olmuş masaya yumruğu vurmak lazım

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman bir taşla iki kuş çok güzel  :ok:

Çevrimdışı Berat

Mete Kalkavan 7.9 ile dinlendirilecek, Fırat göreve devam edebilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Klubümüz ts maçı algı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapmış fotomaçın tesislere girişi yasaklanmış. :bandit:

En doğru karar Darısı diğer satılmış medyanın basına. :super:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mete Kalkavan 7.9 ile dinlendirilecek, Fırat göreve devam edebilir.

7.9 nasıl bir puan  ? ( Gözlemci tarafındaki notların değerini ve yorumunu bilmiyorum ) @Berat

Mete hem bızzım maça hemde frandakı bır maça cıkmıs. Q7 ye o kırmızıyı verseydı keşke . Bu kadar maçın önüne geçmezdi.

Çevrimdışı Berat

7.9 nasıl bir puan  ? ( Gözlemci tarafındaki notların değerini ve yorumunu bilmiyorum ) @Berat

Mete hem bızzım maça hemde frandakı bır maça cıkmıs. Q7 ye o kırmızıyı verseydı keşke . Bu kadar maçın önüne geçmezdi.

Buyur abi.

Çevrimdışı Çağatay

klüp hazır medya ile ilgili açıklama yapmışken şu levent nazifoğluna beyin nakli yapılacaktır ilgilenenlerin... diye de bir açıklamada yapsaymış keşke...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Orhan_

klüp hazır medya ile ilgili açıklama yapmışken şu levent nazifoğluna beyin nakli yapılacaktır ilgilenenlerin... diye de bir açıklamada yapsaymış keşke...

:D. O adama bir beyin de yetmez. Mahmut'un kırmızı renklisi.

Çevrimdışı abdusta

Q7 hareketi kasıtlı yapmadıkı.top ayagından az açılınca topa mudahele etmek isterken oyuncu topu durtunce ayagı topun yerine gelen
oyuncunun bacagına geldi bu öngörülmeyen bir zamanlama hatası ve sarı kart olması lazım.

saygılar

Çevrimdışı Orhan_

Tarafsiz olacagim derken taraf oluyorlar ve bunun farkinda degiller. Iki odun yeseler kendilerine gelirler

İki odun, dinlene dinlene... Tarafsız olma çabasından çok doğruyu konuşma cesaretine sahip olsalar daha güzel olacak.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Buyur abi.

Eyw kardesım.  Bundan sonra bizim maça vermezler Meteyi.

@abdusta Abi haklısın kesınlıkle işte de su pozisyon daha bır ay konuşulur.

Neyse caldıklrı puanlara saysınlar

Çevrimdışı atalay

@atalay Talisca'nın paylaştığı videoda yürümesine şaşıranlar var. Erken dönmesi söz konusu olur mu ? Bilgim olmadığı için sormak istedim. Bir de videoda sanırım teşekkür ediyor farklı kişilere, anlayabildiğin kadarıyla çevirirsen süper olur.  :icool:

Rehabilitasyon süreci ile birlikte ortalama dönüş süresi minumum 10 hafta zaten. Yüksek ihtimalle devre arası döner. Seslerden pek anlamadım ama bir ay denilirken bir haftada yürümeye başladığını, kısa zamanda döneceğini söylüyor. Tanrıya, eşine, başkana, doktora, yönetim/teknik ekibe ve destek olanlara teşekkür ediyor. @Berat
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 18:22:26 atalay ]

Çevrimdışı Anıl1903

Bu medyaya,Beşiktaş'ın kim olduğunu kafalarına vura vura hatırlatacağız.Fotomaç vb haber yapan çok gazete ve basın organı var bunlarda paylarına düşeni en kısa zamanda ümit ediyorum alacaktır.Yönetimimizin olayın sıcaklığıyla yaptığı açıklama doğru ama belli bir süre sonra giriş yasağı alan kurumlara ya da kişilere tekrar izin çıkmasın lütfen!
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 18:15:34 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Berat

Teşekkür ederim @atalay.

Şu 2016 yapımı Levent Nazifoğlu, Fatih Altaylı, Mahmut Uslu derken tutarlılık kelimesini hatırlamam, içinde bulunduğum çelişki..

[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 17:27:49 Berat ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rehabilitasyon süreci ile birlikte ortalama dönüş süresi minumum 10 hafta zaten. Yüksek ihtimalle devre arası döner. Seslerden pek anlamadım ama yürümeye başladığını, kısa zamanda döneceğini söylüyor. Ve sırayla Tanrıya, başkana, taraftarlara ve destek olanlara teşekkür ediyor. @Berat

Bizim bu talisca Peder Hatipli heralde :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Eksik yazmışım. Editledim. @Berat | Mütedeyyin bir arkadaş. @Yusuf Tekeli Tanrı'nın mucizelerinden bahsetmiş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eksik yazmışım. Editledim. @Berat | Mütedeyyin bir arkadaş. @Yusuf Tekeli

Güney Amerikalılarda çok gözlemliyorum bunu. Yetişme tarzlarından olsa gerek :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Aynı paçavranın, Fırat'ın Karabük'ü dilim dilim doğradığı maçtan sonraki manşeti

http://www.gazeteoku.com/gazete-mansetleri/2016-10-31/fotomac-gazetesi.html
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Alper1903

Daha da iyi olabilirmiş ama şu algı için açıklama yapılması memnun etti beni.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat başlığı neden 294. sayfaya geç(e)miyor :alala:

Etiketler: