Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umutlanıyoruz ister istemez, yoksa dediklerin zaten bariz. ;)
Fotomaç darısı a sporun başına
Bu akşam bu kalabalıkta Fener puan kaybeder
Zaten fotomaç da ki çoğu kişi aspor da çalışıyor. İyi olmuş masaya yumruğu vurmak lazım SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klubümüz ts maçı algı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapmış fotomaçın tesislere girişi yasaklanmış.
Mete Kalkavan 7.9 ile dinlendirilecek, Fırat göreve devam edebilir.
7.9 nasıl bir puan ? ( Gözlemci tarafındaki notların değerini ve yorumunu bilmiyorum ) @Berat Mete hem bızzım maça hemde frandakı bır maça cıkmıs. Q7 ye o kırmızıyı verseydı keşke . Bu kadar maçın önüne geçmezdi.
klüp hazır medya ile ilgili açıklama yapmışken şu levent nazifoğluna beyin nakli yapılacaktır ilgilenenlerin... diye de bir açıklamada yapsaymış keşke...
Tarafsiz olacagim derken taraf oluyorlar ve bunun farkinda degiller. Iki odun yeseler kendilerine gelirler
Buyur abi.
@atalay Talisca'nın paylaştığı videoda yürümesine şaşıranlar var. Erken dönmesi söz konusu olur mu ? Bilgim olmadığı için sormak istedim. Bir de videoda sanırım teşekkür ediyor farklı kişilere, anlayabildiğin kadarıyla çevirirsen süper olur.
Rehabilitasyon süreci ile birlikte ortalama dönüş süresi minumum 10 hafta zaten. Yüksek ihtimalle devre arası döner. Seslerden pek anlamadım ama yürümeye başladığını, kısa zamanda döneceğini söylüyor. Ve sırayla Tanrıya, başkana, taraftarlara ve destek olanlara teşekkür ediyor. @Berat
Eksik yazmışım. Editledim. @Berat | Mütedeyyin bir arkadaş. @Yusuf Tekeli